A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

KTimi! Nektarin! Jobbulást a Törppicúroknak!
Hát egyáltalán nem csodálkozom, hogy Robesz dobogós lett! :D Gratulálok!

Jaj, én ma olyan használhatatlan vagyok... Ma még a vasaláson kívül semmit nem csináltam, igaz, voltunk lent egy órát, de egyszerűen nem érem magam utol... :evil:
Pedig ma salátafőzeléket terveztem Szelinek. Tényleg, hogy is kell? Nem ám nem jól készítem... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Hát ez az! Ennyi erővel lemegyek, és ellopom az autót egyúttal! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Jajj nagyon szupik a képek mind nagyon tetszik :D

A tegnapi talink jól sikerült de sajna képet nemtudtam csinálni.
Ildikét bele raktam a hintába a játszón és szegényke majdnem
elveszet benne,de viszont nagyon élvezte. :D

Nektarin!
Hát én az 1.helyre szavaztam volna aranyos. :D

Regi!
Szupi a kalap és a kendő is aranyos bennük Szeli. :D

Irina!
Én nem azért kérdeztem ne haragudj.
Csak meg kérdeztem nem bántás képpen.

Még mi sem akartunk ilyen hamar babát,csak hát a véletlen és
nem bánom mert lett egy szép lányom is.
Meg én úgy voltam vele ha jönni akar akkor jöjjön,
ahogy kiderült két napra párom is.

Timi26!
Jó koncertezést :D

Mesi!
Azért vigyázz magadra!
Ne legyél beteg.

Silka!
Csak meg szokja hogy ott van a medence és majd amikor már víz is lesz benne maj el se lehet vinni onnan.

LMóni!
Vannak ám krokodil könnyei Grétinek. :)

Kolbi!
Lehetséges,hogy a foga bántja mert már kibújóba van neki a következő is.
De lehet,hogy melege volt.
Most csak egész éjjel kb 3×kelt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nagyon jók a képek továbbra is!

Zétim jól van, de az éjszakák.... Ma is hajnali 2 körül ébredt, ordítás aztán nyűglődés reggelig. 6-kor elaludt rendesen, 7-kor már ébredt. :shock: Délelőtt aludtam vele, nem vagyok jól. Náthám elmúlt, tegnap a torkom fájt, ma a gyomrom és megy a hasam. :? Minden elér sorban. Mellé iszonyat fáradt vagyok, szeretnék egy éjszakát végre végigaludni. :cry:

Jön a hétvége, próbálok pihizni ha apa itthon lesz. Ha nem javul a helyzet akkor elmegyek dokihoz jövőhéten.

Mindenkinek jó hétvégét! Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Életjel!

Megvagyunk, Emma élvezi a nagyszülőket, mi is! Sokat játszanak vele. Mostaában rászokott a 5 kor reggeli, 7 kor ébredés, 9-10 körül pici alvás, 11 kor kajcsi, aztán alvás 1 óra, ebéd után nagy alvás 2 óra és van hogy uzsi után is alszik 1 ótát, este9 kor fürcsi aztán alvás!

Az elmúlt napokban nállunk is volt a többszöri ébredés és semmi nem segített. jaja ez olyan rossz!!! :-( aztán egyszercsak kifárad és bealszik.

A bébitaxi a menő most nállunk, tudom még lógok a képekkel! meg a sportkocsit is szereti, szintén képekkel lógók. :-)

Jaj ez a medence dolog nagyon tetszik, elő is szedjük a padlásról, Emma is biztos nagyon szereti, este is alig tudodom kivenni a vízből!

Silka: azt hiszem te kérdezted, nem nem vittük a kádat Norvégiába! Nagyon rendes barátaink vannak, vettek egyet az IKEA-ban fillérekért ( nem mi kértük, mondtuk hogy a zuhany is megteszi egy hétig) ja és utazó ágyat is kértek kötcsön, hogy ne kelljen vigyünk! Jó fejek!!:-)

na megyek ebédelni... Itt nagyon jó dolgom van, csak mosnom, vasalnom kell,apukám nyugdíjas és ő főz! imád főzni, mindig meglepit főz! :-) és visz anyunak, tesóméknak, nagyinak, ez a hobbyja. :-) takarítani meg jöm egy lány segíteni, vagyis ezzel mi segítünk neki..neki szoktam adni a kinőtt, nem használt ruháinkat, olyan aranyos mindennek annyira örül. emg tudnánk csinálni a takarítást is, csak anyukám jó szive..!! meg hát azért nagy ez a ház, emma mellett ezt nem vállalnám 100%-ban, így a mi "lakosztályunkat ( szoba+ belőle nyíló fürdőszoba ) én takarítom.

na mostmár tényleg megyek!

MEsi: sok sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Megnéztem netem, ami bajom volt mostanában az a kimerültség tünete is lehet. Amióta Zéti megszületett nem volt egyetlen átaludt éjszakám sem. Volt kb. 2 hét amikor hajnal felé ébredt csak, de jó ideje éjfél után mindig sokszor felkel és csak cicire alszik vissza. Azt mondják ne adjam oda neki, de én nem bírom hallgatni ahogy ordít. :cry: Mert sajna kitartóan sír ha nem kapja meg.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok,

No hát elment a gy.orvos, valami vírusos cucc, nem vész, megy a pocakja, de nem hány, és nem annyira magas a láza 38 C, kapott lázcsillapítot és normaflore-t, azt mondta pár nap, sok szopi, sok folyadék, és amit elfogad, ne erőltessek semmit.

Annyira kis bújos, nem nagyon mászkál, csak bújik, remélem holnap már jobb lesz.

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok Ránk.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin jobbulást! :(

Vigyázzon mindenki magára és a manókra, megint van valami vírus a levegőben! :(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Heni
Cuki a kiskutyusotok!
No alakul ez a szerelmes pár :)

Kaqk
Nem tudom írtam e már neked, de csodálatos helyen voltatok. Jó, hogy Emma is ilyen jól bírja az utazást :)

Mesi
Tuti nem lesz baj!!!! :) Vudu megy +++++++++++++++ és mivel szuper szíműködés volt no para......a kalapos kép tüneményes :) persze a többi is, de nekem az tetszik a legjobban :)

Kolbi
Állati jó ez az oldal :)
Bulátát én is ismerem, meg a kölesgolyót is...eddig nem is jutott eszembe adni neki. Féltem, h ilyenektől esetleg fulladozik....:) babakekszet is ezért nem adok neki, inkább kiflizünk.
De most,h írtad asszem én is megpróbálom.

Regi
Végül, hogy alakult a fog témátok? Kibújt valami?
Itt Pesten meg 1000 színben árulják a napernyőket....:? sikerült már szerezni amúgy?
Édes Szeli

Irina
Nekem is Samsung kagyló van most :)
Szívesen :) a felnőtt háziorvosokról nincs infóm, mert ugye mi nem ide járunk.
Nem morog, hanem valami hö-hö-hö Beavis&Butthead-es röhögése van most. :lol: totál kész vagyok tőle mikor ezt csinálja :)
Furcika is tud ám pofikákat vágni :)
Tetőtérrel együtt érzek :) szintén zenész, de szerencsére nekünk jövő héten szereleik a légkondit, így elviselhető hőmérsékletet lehet csinálni a kora délutáni órákra. Reggel még tök jó.

Miléna
Még én is szoptatok, de azért nincs ilyen erős fogyás....mindenképpen nézesd meg magad. Lilla szopik délután 1x (de ezt mostanában már elhagyjuk), este lefekvés előtt, hajnalban 2x vagy 1x és reggel 1x.
Szóval azért még ő is sokszor, de én nem fogyok (csak a tornától, meg az enyhe diétámtól :)-nem eszek csokikat éjjel nappal :))

Most ebben a melegben mi sem megyünk délelőtt sétálni. Csak ha muszáj valamiért. Ugye mehetnénk reggel, de akkor általában még visszaalszik. Vagy átugrok még a barátnőmékhez, nekik van teraszuk és ott bandáznak a csajok (neki is van egy kislánya). Tegnap előtt is írtózatos nagy pancsit csaptak :)
Annyira cukik voltak.

Ja és még szoktátok írni a napirendet :) én meg jókat mosolygok rajta, mert az én kicsi lányom utálja a napirendet :) anya akárhogy igyekszik, ő mindig bekavar valamit, úgyhogy én feladtam, h berendszabályozzam a csajt.
Volt már olyan is, h annyira pörgött, h fél 10kor tudtuk csak fürdeni vinni és olyan is, h 7kor el kellett vinni :) remélem más is van így.
Persze azért kaja ütem van, csak nem órára pontosan és az alvásokkal meg mindig variál...:?
Az nem működik, h az alvást húzzuk kicsit, mert ha nem teszem le üvölt....Amúgy mostanában érdekes a fürdetés. Mónikám és Irina nem akarlak elriasztani titeket...de bejött a meleg és mindenki locsol mint a lökös, persze 7-9 közt és volt olyan, h egy csepp víz nem jött a csapból. Ez csak ezen a héten.
A furcsa az, h tavaly sokkal melegebbek is voltak ilyen mégsem volt. Maximum kicsi a víznyomás. Úgyhogy esténként itt puffogok. Örülök, ha 1 kád vizet sikerül időben kicsiholni és mindenki abban fürdik.

Ebben a melegben Lilla is írtózatosan sokat iszik. A 125 ml üvegből 4-5-öt is/nap és HURRÁ HURRÁ most már a vizet is megissza.

Kaják
Mostanában Lilla mindenfélét eszeget, mert nem hagy minket kajálni és ilyenkor leszereljük valamivel, ami nem olyan gáz. A minap paprikát rágcsált, tegnap meg uborkaszeletet. És nagyon bejött neki.

Dotildi
Nagyon gáz a szomszédotok...azért ez már túlzás. Én tuti elküldeném őket melegebb éghajlatra.

Maggie
Jók a képek és végre te is rajta vagy!

Móni
Én vállalom az utat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni
Cukis a pancsis videó
De Péterke teljes szakértelemmel nézi azt a monitort.
Marcerálással nálunk is dettó a helyzet :lol: csaj létére úúúúútáááál öltözködni :lol:

Ágica
Az azért durva lenne, h egy csecsemőknek is adható gyógyszer roncsolja a májat...:? kérdés mekkor dózisban....

Hörcsög
Alvós Ildike nagyon kis bájos, kidőlt rendesen.

Amúgy ma nem vagyok toppon. Tegnap előtt vizet jéggel ittam a barátnőmnél és tegnap óta fáj a torkom és olyan vacakul vagyok....remélem hamar múlik.

Regi
Bugyika van, pl Tesco-ban lehet ilyen kis fodros bugyit kapni, meg vannak olyan rucik, amik már eleve azzal kaphatóak szettben.
PAradicsomos krumpli: krumpli megfőz egy kis petrezselyemmel, aztán mixer tálba plusz 100%os parilé (kell is a lé, hogy ne legyen olyan száraz) és össze botmixerelem.

Viranka
Innen is gratulálok Nórinak Szófiához!

Silka
Nekünk is olyan poló, meg gatyesz van és ja marhára lecsúszik Lilla popójáról is :lol:
Nekünk egy piros dinoszaurusszal (pancsi figura) volt ilyen. El kellett dugni. De szép fokozatosan szoktattuk hozzá. Apa fogta és megmutattam neki, vagy fordítva. Mostmár nagy haverok :)
Ja meg a porszívó is ilyen volt, de most már attól sem fél. Idővel el fog múlni.

Milupa babakeksz: Hát nekünk is jó volt amíg ki nem nőtt a foga....:? most már leharap belőle és a frász kerülget, h félrecsúszik.
Buláta nagyon király köszi Kolbi, nekünk nagyon bejött :)

KTimi
Apám Ádó abban a piros szerkóban nagyon dögös :)

Kistesó: Szerintem mindenki megérzi, mikor van itt az ideje és ez mindenkinek más. Valahol olvastam, hogy akkor szülj megint kisbabát, ha már vágysz arra, h megint legyen egy kis csöppséged. Hát most én sem vagyok még abban a fázisban. Egyelőre Lilla nagyon leköt :)
Persze nekünk meg a kor és Lilla érkezésének nehézségei miatt nem egyszerű a döntés. No meg mivel mi 3 babát szeretnénk, ha a jó szerencse is úgy szeretné.

Móni
Jajjistenem azok a krokodil könnyek.

Nektarin
Gratula a szépségversenyhez és gyógyuljon gyorsan Robesz.

Boldog hófordulót Bálint, Linda, Botond

Remélem semmi nem maradt ki, már vagy két napja olvasgatok...meg válaszolgatok!

KépKép
KépKép
fleur

Kölesgolyó, buláta: nasinak adjátok?
Felur: köszi, igen igyekszünk vinni Emmát ahova lehet, amit élvez, nagyon szereti az új helyeket , nézelődni, az utazást meg megpróbáljuk alvásidőre időzíteni, így az ut nagyrészét végigalussza, aztán játék is leköti egy jó darabig!

jaj letöltöm már a képeket!

Telcsi: én is a sonyericssonra esküszök, meg a nokiára , most Nokia 7373-mam van! imádom!!

KépKép
kaqk
Debrecen

képek

Emma Kép
sport kocsi Kép
Kép
megyek piacra. :-) Kép
tolni is szupi játék [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.9061.jpg[/img]
bébitaxizok Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

kéne már új vonalzót csinálnom. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki? du-áni pihi?

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj Regi: nagyon édi Szeli abban a kalapban, kendőben, én is imádom Emmán a kendőjét!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na jó, akkor megyünk, alcsizni!

KépKép
kaqk
Debrecen

dédi ujját rágni nagyon jó! ez 3 hónapja volt csak most találtam meg. :-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Segítség!!! a noivonal-nál, az képet hogy tudom megváltoztatni, csak a régi képet vagy kép nélkül lehet választani, nem tudom módosítani a képet vhol????

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, de rossz volt. Szeli vagy fél órát sírt, mire rájöttem, hogy még éhes... :oops: 1-kor bevágott egy teljes adag üveges ebédet plusz tettem bele egy kocka husit, erre 3-tól üvöltött... Gondoltam a foga, már bekentem neki, meg minden. De csak nem hagyta abba, hiába vigasztaltam. Most bevágott másfél adag saláta főzeléket, és most jó kedve lett... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hatalmas étvágya lett hirtelen... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Az avatar képekhez kell először feltenni az új képet, utána tudod csatolni a vonalzó elé!

Kép

Kép
regcsiken14

regi: a nöivonalnál? vagy itt a babanet-en?

KépKép
kaqk
Debrecen

Nincs lehetőség anoivonal-nál az avatar törlésére, másik feltöltésére??????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk a nőivonalnál a vonalzók menűben van egy olyan almenü, hogy saját avatar, képfeltöltés.
Ott 5 kép feltöltésére van lehetőség és tetszőlegesen váltogathatod vagy frissítheted.

Majd később jövök még.
Addig is spenótot, hogy készítsem el :?: Légyszíves segítsetek!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

már csak az avatarra kellene egy jobb kép!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

nincs jobb! :-(( Majd csinálok!!! de mársa befejeztem, megyünk bevásárolni.

KépKép
kaqk
Debrecen

ismét gyors :)

Saláta,spenót és egyéb főzelékek :)
krumpli+adott zöldség+fokhagyma :arrow: megpárol/főz :arrow: összeturmixol :)
ha nincs fokhagyma Bálint nem eszi meg :shock:

Irina!
vettem zabpelyhet,kicsi tálkába bele+sok víz :arrow: mikró :arrow: lefedem aztán fedővel és megpuhul :arrow: gyümölcs és összeturmix

Regi!
szülj nekem egy Szeli klónt légyszi légyszi :) olyan gyönyörű :lol:

Kaqk!
csudaszép Emma is :) tök jók a norvég képek,és a mostaniak is :)

csók mert ha apa megtudja h. itt ültem 8)

KépKép
viranka

Viranka köszi :lol: :lol:
Majd beszámolok az eredményről :lol:

Kicsilányom alszik 8)
Egész nap pörgött.
Voltunk du játszótéren és megint letettem a homokba.
Olyan édes volt, rögtön beindult. Átbújt a csúszda alatt ahogy a nagyfiúk :lol: :lol:
Na meg mindent meg akart kóstolni :? Én meg nem hagytam, úgyhogy kiscicám kiosztott.
De aztán kibékültünk :lol:
Most meg olyan rossz. Apa bulizni van, vállalati. Ott alvós. Valamikor holnap jön haza.
De ha nagyon jó lesz akkor csak vasárnap. A velencei tónál vannak egy nyaralóban.

Regi nagyon szép sapkákat vettél vagy csak Szelike teszi ilyen széppé őket :wink: :lol: :lol:

Kaqk Emma gyönyörű. És milyen sokat változott. Így látszik igazán, hogy feltetted a dédis képet :lol:

Miléna ne halogasd a dokit!!! Kérlek menj el minél hamarabb!
Zétike még mindig veletek alszik? Lehet ha különtennétek és az első ébredésnél apa menne be hozzá egy cumival vagy egy kis vízzel akkor rájönne, hogy nem éri meg felkelni. Hisz az mégse cici.
Biztos nehéz lenne az első pár nap de utána ki tudnád magad pihenni és az fontos.
Meg hát Zétike is nagyfiú már és szép lassan csökkentheted szerintem az éjszakai szopik számát. :roll: Bocsi, ha nagyon nem értesz velem egyet.

Mesi pont ma gondoltam rád, hogy miként viseled :lol:
Légkondival vigyázz csalóka nagyon.
Mázlista vagy, a második terhességednél nem lesz a legnagyobb hőségben extra nagy pocakod :wink: :lol:

Nektarin Gratulálok a 3. helyezéshez :lol:

Heni apának hogy sikerült az állásinterjú?

Juba merre vagy? Még sincs netetek?

Sense, Anikó, Meryke, H-né Éva, Anitja, Marica és a többiek.
Legalább egy életjelet vagy képeket küldjetek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka! Köszi a receptet! :D Úgy készítettem, de először teavajra tettem a fokhagymát és úgy tovább. Állítólag jót tesz a zsír a babák agyi fejlődésének... 8)
Be is nyomta ebéd után 2 órával a másfél adagnyit... :shock: :lol:

Fleur! Végülis vettem egy fehér napernyőt, mert azóta se jött piros, de így is nagyon tetszik. :) De elég béna ez az ernyő már 5 után. Egyfolytában csak állítgattam, hogy ne süsse Szelit annyira a nap. :roll: Mindenesetre bekentem avonos 50 faktoros naptejjel. 8)

Kaqk! Bocsi, hogy közben eltűntem, de látom, sikerült az új vonalzó! Szupi lett! :)

Holnap megyünk kirándulni a munkatársaimmal Gyulajra! :D Jók legyetek! Pussz!

Kép

Kép
regcsiken14

Még eszembe jutott néhány dolog! :)

LMóni! Köszi! :)

Miléna! Épp a héten találkoztam egy volt osztálytársammal, akinek fél éves a kislánya, és mesélte, hogy mióta megszületett, nem aludt át egy éjszakát sem, és hogy tök megrémült, mert olvasta, hogy idegösszeroppanást lehet kapni, meg ilyenek. És szerintem az tuti, hogy a szervezetnek valóban nem tesz jót, ha valaki tartósan nem alszik éjjel. Sajnos a nappali pihenés nem pótolhatja. (Bár most én is így jártam, de nekem azért volt néhány hónap, míg jókat aludtam.) Szóval ő mesélte, hogy hagyta sírni éjjel a lányát, és a 3. napon már aludtak mindketten. Ott is együttalvás volt egyébként. Szóval, ha bírod, talán próbáld meg.
Egyébként lehet, hogy nekem is ezt kéne tennem, de szerintem Apa nem hagyná, és lehet, hogy én sem bírnám... Mindegy, majd lesz valahogy... Hátha a fogzás miatt van, és majd elmúlik.
Ja! És ő is totál lefogyott!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak a hétvégén ünneplünk három szülinapot(apukám,anyósom,apósom)és persze az ajándékok után természetesen nekem kellett futkoznom :?

Köszi Móni,hogy hiányoltál :D

Grétikétől eldobtam az agyam amikor írtad,hogy totyorog :shock: 8)

Minden képet megnéztem,annyira szupik!!!Majd én is teszek fel,csináltam jó sokat,csak még a gépen vannak.

Visszaolvasni még nem tudtam,egész héten anyukámnál voltunk,szabizott a héten úgyhogy unokázni akart,én meg pihenni...

Emesének még mindig megy a minden oké lesz a kistesóval vudu!!!!!!!!!

Szupcsik az új vonalzós képek is(Regi,Kaqk)

Milénának sok energiát!!!!!És menj el tényleg a dokihoz,nehogy gáz legyen!!!Próbálj meg sokat pihenni!!!!

Nektarin!Gratulálok Robesznek,nálam simán Ő az első!!!Nagyon jó a medence!!!És jobbulást neki!!!!

Bongyi de jó,hogy megvagy!!!!!!!!

Vrianka!Hétfő megy a csomi!!!(ma jött meg a szajré :wink: )

Szeli annyira tündér az új sapikba!!!!!!!

Emmácska is édes,és micsoda járgánya van!!!

Na asszem mára ennyi,próbálok sűrűbben jönni,remélem sikerül...

Minden hófordulós,névnapos manónak akit nem köszöntöttem az elmúlt napokba sok-sok puszi!!!
Kép

Minden betegeskedőnek,legyen kicsi vagy nagy jobbulást kívánok!!!!

KépKép
juba

Gyors életjel. :lol:

Ez a hét jó pörgősre sikeredett, mára már régebben baráti összeröffenést terveztünk, most olvastam, hogy Dettykék Db-be jönnek. Holnap meg elutazunk, majd vasárnap jövünk haza, akkor igyekszem jelentkezni.

Így esélyem sem volt, hogy megkérjem, találkozzunk. Dettyk, Drága, gyertek máskor is Debrecenbe! Jóóóóóóóó? Akkor úgy szervezzük, hogy talizhassunk!!!!!

Most csak ennyit, menyek pihenni.
Pusszancs.
dmaggie

jó reggelt

túl egy nagyon hosszú éjszakán, hatalmas táskákkal a szemem alatt iszom a kávét.
gréti óránként ébredt 3-ig aztán fél 6-kor úgy döntött nem alszik tovább.
én totál kész vagyok.
mindjárt indulunk úszásra és addig még össze kell kaparni magam.
kiscicám most itt fekszik az ölemben (ezért a kisbetű) és elbűvölően mosolyog rám
a főzelékje mindjárt kész, mert tuti, hogy úszás után farkaséhes lesz.
na míg ezt pötyögtem elaludt.

juba
jó bulizást a hétvégére

regi
érezd jól magad gyulajon

szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helóbeló!

Most csak gyors leszek.
Egy kínai fogantatási naptárba beírtam a megfelelő adatokat, és az jött ki, hogy Kistesó Kislány lesz. :D (Ezt Apának el sem merem mondani, tudom, hogy nagyon szeretne fiút, de persze a lánynak is borzasztóan örülne. Nekem meg mindegy, de előbb utóbb persze jönnie kell a fiúnak!).
Zsófival leellenőriztem, rá is kislányt írt.

Most "szaladok" a dolgomra, amíg nem vagyok nagyon rosszul. És ma még anyósékhoz is megyünk.. :?

Este v. du. leszek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gyors életjel. :D
Hétfőre teljesen meggyógyult Máté és már vissza is hízta, amit a betegség alatt fogyott. :D
Tegnap felült egyedül, de pont nem láttam, csak azt, ahogy ül. Olyan cuki volt. :D A felállással is próbálkozik és persze semmi veszélyérzete nincs, úgyhogy résen kell lennünk. :roll:
Tegnap vettem neki medencét, azt a gombásat, amilyen Nektarinéknak van.Szerintem ma kipróbáluk.:D Tényleg nagyon édes Robesz benne, megérdemelte a helyezést!:D Jobbulást++++
Nagyon szépek a gyerekek, egyszerűen nem lehet betelni velük.:D Jó lenne megint feltenni akkor és most képeket.:D
Mesi neked továbbra is megy a tapasztóenergia+++++++++++++
Utazóknak jó utat, érezzétek jól magatokat! :D

KépKépKépKép
meryke

Képek:
Kép Gyereknapon megint találkoztunk Fifivel :) Kép Útrakészen Kép Tegnapi felülés Kép Segítek anyának a vasalnivalót kipakolni :)
Kép Kedvenc sárga pohár

A pohárról jut eszembe, mivel a betegség alatt rengeteget ivott Máté, gyönyörűen megtanult pohárból inni. :D

KépKépKépKép
meryke

Akkor... Kép Kép ...és most :D

KépKépKépKép
meryke

konnyekig hatodtam mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kistesoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo annyira jooooooooooooooooooooooooooooooooooo puzsi puszi puszi es nagyon vigyazz magatokra hurrrraaaaaaaaaaaaaaa kisteso isbeindulk

:)

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Gyors bekukk. Jólesik, hogy aggódtok értem. :oops: Elmegyek dokihoz a héten, azt hiszem nődokihoz sem ártana ellenőrzésre. :roll: A gyógyszer nem tudom mennyire volt hatékony.

Éjszaka valamivel jobban aludtunk. Egyébként maximálisan igazatok van, le kell szoktatnom az éjszakai szopiról. Nem is eszik csak visszaalszik rajta. Most is többször ébredt, de amint megkapta a cicit rögtön visszaaludt. Csak cumizik. Ennek már így sok értelme nincs. Valahogy ki kell bírni a cél érdekében pár sírós éjszakát. :(

Puszi, jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Éljen a kilenc hónapos Robesz! :D

Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Most csak gyors mert készülődnünk kell...

Meryke! Szuper jók a képek Mátéról,milyen jóképű kis legény lett belőle!!!Nagyon jó,hogy végre meggyógyult Máté!!!

Miléna!Bertus is nagyon sokáig szopizott éjjel,de ő is csak cumizgatott rajta,nem is igazán volt éhes szerintem.Én is hulla fáradt voltam emiatt,aztán én úgy oldottam meg,hogy teát adok neki éjjel,ha felébred.Mellettem alszik a kiságyba,nagyon közel így fel se kell kelnem csak odanyújtom neki a teát,párat beleszív az üvegbe és aztán visszaalszik!
Persze ha fáj a foga és amiatt kel fel akkor persze tovább tart a visszaaltatás de a tea akkor is sokat segít.
Ha gondolod próbáld ki te is, talán nektek is bejön és többet tudsz pihenni.Persze nem kötelező én csak leírtam,hogy én,hogy csinálom... :D

KépKép
juba

Robesznek boldog hófordulót!!!
Kép

KépKép
juba

És akkor pár kép! Nem kommentálom. Nekem az utolsó a kedvencem,ezt most csináltamKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

KépKép
juba

Ezt néztem ki, vki tud vmit erről a tipusról???

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja nem írtam, Bébé Confort Gyerekülés Iseos Neo Optic

KépKép
kaqk
Debrecen

Hááát először is gratulálok Magunknak az 500 teliírt oldalhoz :shock:

A babaképek csodásak, hófordulós Babinkóknak meg külön-külön gratula!!!
Kép

Tali: Az Asramból még nem válaszoltak :? , az Anahitát még nem tudtam megkérdezni mert elutazott a Márti, hétfőn kérdezem, szerintem oké lesz, ez az V. ker Falk Miksa u.-ban lenne, hétvégén ingyenes a parkolás asszem :roll: , 2. emelet, de van lift, 2 nagy terem van, üres lesz szerintem mindkettő, parkettázva, van vízforralló, fürdőszoba, WC, öltöző, matracok, pokrócok, és mindenekelőtt varázslatos légkör :wink: ...

Rólunk: beütött nálunk is az első betegség, Nolka benáthásodott múlthéten :cry: volt hőemelkedés, nyűgösség, sok nem alvás, aztán nappal meg túl sok alvás, szóval takonykór ahogy az kell... valószínű vírus volt, mert én is és Apa is lebetegedtünk...
Mi már kijöttünk, Nolka is jobban KOPKOPKOP

Kúszás mászás továbbra sincs, forgás éjjel :shock: viszont nagyon mondja 8) múlthéten Anyósomék mopsza annyira tetszett neki, hogy mondta velünk együtt: TYUTYA, totál kiakadtunk, azóta mondja, hogy ÁMP (lámpa), a játékait ABDA-nak (vagyis labdának) hívja - a nagy felfújható strandlabdája után :lol: - , engem Avának (gondolom Anyából) hív, és a pápázás mellé mondja, hogy PÁPÁ

szóval mozgásfejlődés ide vagy oda, ő úgy döntött előbb beszélni tanul meg :lol:

No és akkor azért kép is:
Kép "Azé med nádás vadok, még nevedni tudok..." :lol:

Kép
"Taxizok is" 8)
A rózsaszín zoknit nem kicikizni :lol:

Puszika minden gyógyuló és fogzó és kúszó mászó álló ülő lépdelő és futkosó gyönyörű Babácskának, és minden Mamácskának, na és külön a Pocisodó Kismamikának (Mesi :wink: ) !!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Én már ébren, vagy még le sem feküdtem????? :evil: na tuti engem ma senki nem előz meg :cry:

Robesz Boldog hófordulót neked!

Kaqk
Én igen nasinak. Meg az ínyének is jó egy kicsit ha rágcsál, azt vettem észre.
Nekem is volt Sony Ericssonom..azt is szerettem, meg Nokiám is céges, de őszíntén azt utáltam :)
Nagyon édes Emma

Móni
Jó dolog is a homokozás
Sajnálom a nem alvást mi is hasonszőrűek vagyunk :(

Regi
Ja állítgatni azt mindegyiket kell mivel a nap másfelől süt :) ez nem a napernyő bénasága :)
Jól sikerült a kirándulás?

Meryke, Juba
Nagyon jók a képek a csemotákról :)
Meryke Fifi-nek szerintem nyomkövető GPS-e van, h titeket mindig megtaláljon :)

Anita
Wow hát az már nagyon sokminden :) tiszta kis dumagép. Köszönjük, h a talihelyet intézed nekünk. És persze elbűvölő Nolka mosolya.

Na szóval mi nem eszünk és nem alszunk. Fene se tudja, h miért nem, de ma alig evett valamit napközben. Reggel szopi, negyed 12 kor evett legközelebb gyümölcsöt (de azt is beletömtem), aztán
3-tól küzdöttünk a zöldségen (aminek a felét sem ette meg 180 gramm volt) ez a küzdelem ment fél 6-ig. Közben hálás voltam, h szereti a bulátát, mert legalább abból eszegetett egy picit.
Este sem volt hajlandó enni. Akkor inkább megszoptattam. De az se nagyon kellett neki. Majd picit elaludt és utána Sinlac-ot megitta cumisüvegből. Az 160 ml volt, meg kicsit később még kb 100-at.
Szerintetek ez a melegtől lenne??????
Tény,h du. nálunk 30 fok felett volt a hőmérséklet (fene enné a légkondi szerelőket, h nem szerelték be 2 hete a légkondinkat :evil:)
De hát állítólag a babákat nem viseli meg ennyire.

A másik, h nem alszik. Már a tegnap éjszaka is horror volt (óránként felsírás 12-től) Gondoltam napközben majd pótolja. Hát nem. Aludt reggel kb 15 percet, majd ebéd után másfél órát és még este kb egy felet.
Fél 10kor tettem le aludni és már az is harcos volt. De 12-fél 2ig üvöltés....no ezért vagyok ébren. Sikeresen kiverte nekem és a férjem szeméből is az álmot. Ugye jár ez némi stresszel is....:(
És fogalmam sincs mi volt a baja
Kezdtük azzal, h cumi ki be-bőgés
Folytattuk azzal, h inni-bőgés
Cici-bőgés
Orrspray (kicsit szörcsög az orra)-bőgés
Persze közben próbálkozott aludni, de mozgásfejlődött össze vissza. Mindezt a mi ágyunkban, mert menet közben megsajnáltam. Csak közben hol az én fejem és egyéb testrészem rugta le, hol az apjáét.
Aztán vissza kiságy-bőgés
villany lekapcsol-bőgés
megint simi, puszi, kivesz-bőgés
Orszívás eredménytelenül, igyekeztem nagyon rövid lenni, semmi nem jött-üvöltés
Megint közénk puszi simi-bőgés
Vissza a kiságyba-bőgés
Vissza közénk ekkor már üvöltözés
Na ekkora már apja is totál felébredt és kivonult. Végül arra is gondoltam, h a foga is lehet.
Legvégül kapott Vibrucol kúpot és most alszik. Mondjuk még az elmúlt félórában is felsírt párszor, de az utóbbi 10 percben csen van.

Szóval őszíntén FOGALMAM SINCS ma miért nem tudtunk aludni!!!!!!! Csak annyi a rossz, h tuti valami nem klappol, mert ok nélkül hajnalban nem szokott üvölteni :(
Bocs kicsit hosszú lett a nyaf-nyaf. Biztos sokmindenki más is van így (pl. Miléna)

Ja és a sírni hagyás hát nem tom' Lilla olyan hagszínnel tud üvölteni, h azt nem igazán lehet bírni....szóval nem kis szimpla nyüszögésről van szó, mert akkor nem veszem ki.
Időnként már a cumiból is elegem van, először azt okoltam. De azért amiatt nem szokott ekkora dráma kerekedni, mert megkapja és alszik tovább, vagy visszateszi magának.

Majd holnap kiderül, ha engedi, h a szájában turkáljak. Talán mehetek aludni....szép jó reggelt mindenkinek!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok, Lányok!
Hiányoztatok! :-)

Gremesink, a szokásos napi helyzetjelentést kérjük szépen ám majd!

Ágica, Heni, Viranka: gyógytornagyakorlatok -- egyelőre csak az a kettő van, amiről korábban írtam, hogy nem szabad "repülőzni" hagynom Ádit (sajnos rengeteget csinálja), a gyógytornász szerint az ugyanis mozgásfejlődésileg nem vezet sehová. Hát, nem nagyon örül, ha lefogom a lábát... A másik, hogy térdeltetnem kell egyenes gerinccel. Az utóbbi pár napban, biztos a meleg miatt is, Ádi elég lustika, nem nagyon hagyja, hogy gyakorlatozzunk... néha próbálom négykézlábállásba tenni vagy tolni a kis talpait, azoktól is inkább nyafog, engem meg ez elszomorít...

Viranka: a zabpehely csak néz rám, még nem próbáltam ki. Viszont vettem kukoricapelyhet is! ;-) Azt legalább nem kell majd fél napig áztatni-főzni...

Heni: apátoknak ment a drukk, írj majd, hogy sikerült az állásinterjú!

Silka: víztől félő baba: épp a mostani (júniusi) Kismamában írt erről egy olvasó, azt írta, hogy nem erőltették és egyéves kora után már nagyon élvezte a pancsolást a baba.
Gratulálok Lizus felüléséhez, ügyes babácska! :-)
Te, Silka, a szomszédotokhoz hogy került a síró Lizi? Ezen töröm a fejem 2 napja! ;-)

Regi: én kb. 17 éves korom óta kávé alapon működöm. ;-) Amikor a kórházban (szüléskor, nemrég Ádival a betegsége miatt) nem jutottam időben kávéhoz, fáradt őszi légyként zümmögtem, amíg nem jött a felmentő sereg. A koffeintabletta valahogy nem váltja ki a kávéhatást, pedig nem iszom egyszerre nagy adagot. Napi 3 tejeskávét iszom, Ádin sose láttam a hatását egyébként (a szoptatás miatt mondom). És emellett még csokit is sokat eszem, abban is van koffein. Amúgy megy a riogatás a koffeinnel terhesség, szoptatás alatt, de megnéztem, és a max. adag teljesen lehetővé teszi a napi többszöri kávézást. Persze aki brutálerős olaszos feketét iszik, ott más a helyzet.
Egyébként én is kérek szépen egy fejkendős Szelit örökbe! Gyönyörűséges! :-)

Nektarin: gratulálok a helyezéshez, Robesz nagyon édes kispasi! Hogy van most, remélem, sokkal jobban!

Miléna, csajszi, vigyázz magadra!

Fleur: Beavis és Butthead-nevetés? Anyám! Tennél fel a gmailre, meg akarom hallgatni! ;-) Ádi nálunk szimplán csak Darth Vader-hörgést produkál, és úgy élvezi.
Á, a vízszolgáltatás Sorin is elég rémes, itt sincs nyomás, amióta locsolnak a népek.

Kaqk: édes kis szépség Dédiujj-evő Emmácska! :lol:

folytköv, csak ezt elküldöm, nehogy eltűnjön

Kép
Kép
irina

Meryke: jaj, de édes Máté! Ez a Fifi egyébként milyen lény? Nem tudok rájönni... :D

Juba: már úgy hiányoztatok Bertussal! Cukorfalat, szépséges lányka! Rettentően tetszik az első két képen azokban a színes rucikban! És jól látom, a 3. képen így aludt? Csak úgy az ágy közepén? ;-)

Anitja: köszönjük nagyon a segítségedet (babatali)! Remélem, már teljesen meggyógyultatok mindhárman! Nolka valami tüneményes, főleg a babataxis képen tetszik!

Ésssss: Robeszt Isten éltesse nagyon sokáig (utólag is :oops: )!!!

Fleur, Móni, sajnálom a nehéz éjszakákat, jobb ötlet híján én is a fogacskák nyomulására tudok tippelni... Ádi például tegnap úgy 10 felé este hátborzongatóan sikítva ébredt, én még ilyet sosem hallottam tőle (sikítást már igen, de ilyet...), nagyon ijesztő volt. Mint aki a világ legrosszabb rémálmából ébredt (mármint ahhoz hasonlított a sírása), de szerencsére némi cicizés után megnyugodott.

Alvás: ne is mondjátok, annyira rapszodikus, főleg a nappali alvások. Hol 20 perc, hol 2 óra (zajtól függetlenül), teljességgel tervezhetetlen így sokszor az élet, felébreszteni pedig sosem szoktam (kivéve, ha jön a dokibácsi).

Kép
Kép
irina

És pár kép: Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: