Ha már annyi mindent kitaláltunk akkor le kellne védetni!Én most a betegségmondjonletablettára is szavaznék ha lehet!
Sok-sok-sok gyógypuszi!+++++++++
Nállnuk is még 10 -kor este hütőfürdőztünk aztán hajnalban is kapott kúpot rá egy órára meg panadolt!
Szerencsére kedve jó eszik iszik bőven!
Hát a szemein látszik ,hogy valami nem stimmel.
Ez a fogzás azt mondja a doki, hogy 2 hét mire kijön erre én ja múltkor is 1 hónap volt!
Kriszti: szerintem jó anyuka vagy az ,hogy Nadin meg ügyes meg csinálni akarja a dolgokat az ellen nem tudsz mit tenni!Ez van!
Nem tudom ki ,hogy van ezzel de régebben ilyenek nem voltak.Hogy megnézik a babát fejlődésileg örültek ,hogy csinálta a baba meg anyós mesélte ,hogy őket még 9 hósan is pólyába belekötötték de még a kezüket is nehogy már mozogjanak meg jobban kellet rájük figyelni!
Mi mikor voltunk fejlődésneurologián minden rendben talátak!
Képzeljétek meséltem én ,hogy a csaqjnak a balszemüldőkénél van egy csomó anno mikor 1 hós volt megmutattuk a dokinak!
Azt mondta ,hogy figyeljük éls ha nől akkor szőljunk!
Erre tagnap mondja ,hogy mi az ott a gyerek szeménél?
Na azt mondja majd ad beutalót gyereksebészhez vagy szemészetre mert lehet ,hogy ciszta!(köszi)
anett: jó volt!_ÉN meg egyszer hajatmostam és bekentem balzsammal megszáritottam és mondtam apának közben ,hogy olyan nehezen szárad meg habos szar ez a balzsam!
Mire megnézi és sampon volt!
Szerintem én sem voltam gázos akkor ügye?

Cseresznyézés
Fürcsi apával
Gyere ide kacsa!
Fürcsi anyával
Kukucs!
Szieszta
Hol egy 4levelű?
Jó kedvem van!
Anya még ne menjünk!