A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Potyka, Te még ne szülj, mert akkor már én is izgulhatok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="terek.krisztina"] írta:terek.krisztinaGondolhatod milyen fogadtatásban részesült... :twisted:

Elnáspángoltad?
20150601134430

Wera! Már 11:09-kor írtam,hogy mi újság!!! :roll:
Hogy olvastál vissza???

Azóta már aludtam is egy jót!!!

De most ugyanolyan szarul vagyok mint voltam!
Nemtudom meddig lesz ez így,de leszakad a derekam,kőkemény a hasam,Áron szétveri a házat! :wink:
Hányingerem van!

Nemtudom már ki kérdezte,hogy mit jósolt a dr.?
Csak anyit mondottt,hogy készül,de szerinte még kedden találkozunk(akkor megyek ctg-re) de azért azt hozzátette,hogy ha bármi van Margit kórház!!!!
És hogy pihenjem ki magam aztán jöhet,szerintem ahogy a szavaiból kivettem még mindig jövőhétre céloz!
Jó lenne ha úgy lenne!

Ha ez szülésig így marad megbolondulok!!! :cry:

Dodó! Nagyon szép lett a dekorációd,ügyes vagy!

Babanapló: és is vezetni fogom,már karira megkaptam!
Terhesnaplóm is van és szorgalmasan vezetem minden este lefekvés előtt!
Tele fotókkal,minden hónapról,már most tök jó visszanézni!
A múltkor ezen röhögtünk Apával: egy bejegyzés 2008.11.06.
Pirinnyó baba 8 hetes,uh-on minden rendben volt,DOBOG A SZÍVE ÉS MÁR 1,2 cm!!!!
Durva nem??????
Ki hitte volna hogy egyszer ezt a napot is megérjük!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Előttetek vagyunk még páran csajszikák, ha nem gáz előbb mi szeretnénk sorra kerülni ugyi nem baj :oops: :lol: :lol: :wink:
tappancs28

Anyjuk! Hát nálunk csak ő menne ki, azazhogy én is szívesen, de babával?
Anno mikor megismerkedtünk, akkor készültem külföldre, de túl nagy volt a lamúr, ezért maradtam.
Egyetemet nem fejeztem be, mert összeköltöztünk és kellett a pénz, elmentem dolgozni. Szóval most itt vagyok egy érettségivel. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, és még az olvasmányokhoz annyit, hogy éveket tanultam ugye erről az egyetemen, és szeretem is,
de az én nem-pszichológus, ebből a szempontból abszolút képzetlen férjecském ösztönösen annyira jól csinál mindent - ja, és egy könyvet sem olvasott erről, mondván, hogy én úgyis olvastam.
Úgy rácsodálkozom, hogy hát milyen jól kitalálja meg kezeli a zűrös helyzeteket, meg mi mindenre megtanítja Szonját...
egyedül a hisztit nem bírja, akkor rákiabál meg beküldi a szobájába, ami nem igazán jó. De amikor megbeszéljük, hogy mi lehet a hiszti mögött, mindig rádöbben, hogy basszus, ezeknek a gyerekeknek is milyen érzékeny lelke van....

KépKép
szkagi

arany kozeput! Igy igaz, azt kell megtalalni! Akonyvek idilli allapotot es szelsosegeket irnak le:)
Vendég

Tappancs! Én örömmel maradok a végére! Annyira még úgy sem kínoz a babó.

Viki! Ő dugta oda a fenekét, hát egy jó nagyot rásóztam, utánna meg panaszkodott hogy ég! Há!
Igaz, az én tenyerem is belepirult, de jólesett! :twisted:
Lendületből erős vagyok! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Az egyetemet nem akarod befejzni a baba mellett?
20150601134430

Inkább körmöst kellett vona adnod neki!
20150601134430

kriszti: en egyedul semmi penzert nemengednem ot! Tenyleg! es nem azert mert nem bizom meg benne! Hanem mert beleorulnek a hianyaba. Siman bele lehet vagni babaval is, sot amig kicsi addig konnyebb. egy ovis koruval mar nem ugral csak ugy az ember, nyelvi akadalyok miatt, mwg kozossegi szempontbol sem.Hidd el a gyerekek igen rugalmasak, s amig a szereto szulok mellettuk vannak addig nekik jo mindenutt!
Vendég

Agi: erre nalunk is megvan az esely, hogy mig en tulagyalnek valamit, hogy mi is a helyes, addig o osztonbol megoldja:)
de ez tok szupi, mert en ismerem magam mennyit tudok agyalni egy egy teman... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bondi, Oti nagyon ügyes volt! :lol:
Trixy nagyon cuki a 4D-s fotó és szép a kocsi!
Kike, jobbulást Kristinek!
Ami, kitartás! Úgy látszik, neked helyettem is fáj.... :roll: :?
Dodó nagyon szép lett a szekrény! Ügyes vagy!!!

Mi reggel voltunk NST-n. Hát nehéz menet volt! :shock: Hiába mozgatták, hiába beszéltünk, zörögtünk, egy oldal lement úgy, hogy egy mozgást produkált. Ekkor a páromnak eszébe jutott, hogy zene! Nagyon szereti Luca a reggae zenét. A párom telefonján van egy reggae szám, azt lejátszottuk neki 3x, és telemozgott egy oldalt. :lol: Muzikális gyerek! :lol: :lol:

Andi, most te jössz!!!! Megy a szugerálás! :wink:

Kép
sziszka82

Viki! Jó lett volna, de mostmár letelt a 2év max halasztás, elölről kellene kezdenem.
De talán jobb is így, mert lett volna egy nagyon szép szakmám, amivel semmire sem jutottam volna. (Kertészmérnök)

De jár az agyam ezerrel, hogy valami tanfolyamot legalább, hogy tudjak egy jobb munkahelyet találni.
Csak olyan kellene amivel tényleg el lehet helyezkedni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki, köszi, nagyon guszta, pedig még régebben keresgéltem én is, de ezt nem találtam. Közben nézelődtem cseresznyefronton, találtam jó kis leveseket, meg epres sajttortát meg cseresznyés lasagnét, mindet ki kéne próbálni.

Én benne vagyok, hogy tartsuk a menetrendet, én most úgy gondolom, hogy nagyon szeretném a 40 hetet kitölteni, aztán ha jönnek a kínok, lehet változik a véleményem, de most a szinte állandó hasfájáson kívül nincs más bajom, nem mintha attól nem lennék ki időnként.

Köszi a könyvtippeket,a Ranschburgot már én is megvettem majdnem múltkor. Lehet elnézek tényleg a könyvtárba.

Még az jutott eszembe, hogy ki milyen messze lakik a kórháztól? Mert ezen szoktam még izgulni, Mogyiról a Bajcsy azért elég messze van, de mondjuk olyan 3/4 óra alatt odaértünk eddig, az talán mégsem olyan gáz. De a kistesót már tényleg inkább Tarcsán fogom szülni, az olyan megnyugtató lehet, hogy 10 perc alatt ott az ember a kórházban, bármi van.

Kép
teó

Sziszka!
Tényleg muzikális Luca!!!

Akkor ha vajúdsz is ilyen zenét hallgass, hátha hamarabb kibújik a törpe!
20150601134430

Kriszti: en is ilyen tanfolyamin gondolkodok, amivel el lehet helyezkedni! Mert ugyan en leallamvizsgaztam- nyelvvizsga kell meg ahhoz hogy a diplm is meglegyen- meg a masik szakomon is barmikor megtehetm- csak tul lusta vagyok irni egy szakdogat:)- de azzal is gyugyra mennek. szoval inkabb eretlemes dologba akarom feccolni az energiam, idom penzem...
Vendég

Mi kocsival 5-10 perc alatt odaérünk a kórházba. Bár ha apa megnyomja a toyotát hamarabb is :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Kriszti, Anyjuknak igaza van!!! Ha külföldre mennétek, még az ovi előtt menjetek. De inkább kétéves kora előtt. A legfontosabb a gyerkőcnek úgyis az apa-anya. Anélkül hiába tuti komfortos minden, neki nem jó...

Mindjárt indulok a lányomért, de most örülök, hogy holnap este is dolgozom 8)
ki szül addig????
Ibm, Sziszka, Andi, Wera?

az én tippem Ibm.... de mindenkinek drukkolok++++++

KépKép
szkagi

Viki, mi is arra gondoltunk! Hamarabb kijönne, hogy milyen buli van itt? :lol:
Mi is 10-15 perc alatt a kórházban vagyunk. Az a kérdés, hogy mikor indul be nekem a dolog. Lesz-e itthon valaki? Az egyik anyósomék a szomszédban laknak, ha éppen dolgozik, kb 20 perc alatt van itt. A párom Budaörsön dolgozik, ő kb 3/4 óra alatt van itt. Szóval az lenne a jó, ha este kezdődne....

Kép
sziszka82

Ami! Hát nem is tudom mit mondjak már teljesen beleéltem magam, hogy Áron kibújik! :lol: Na de sebaj majd legközelebb! A fájdalmaidra meg küldök gyógysimit és gyógypuszit, hogy jobb legyen! :D

Kike! Kristinek jobbulást remélem hamar rendbe jön!

Külföld! Az Én férjecském is szemez vele és ha Szabi nem jönne már tavasszal kimentünk volna! Le nem mondtunk az utazásról csak elhalasztottuk!

Dodó! Nagyon aranyosat festettél! :D

Sziszka! Luca reggae énekes lesz? :D

Babanapló! Nekem is van a kolléganőimtől kaptam ajándékba! :D
Vendég

Sziszka!
Anyósom is azon gondolkodott, hogy m i lesz, ha akkor indul be a szülés, amikor az emberem nincs itthon.

Mondtam, hogy bevágom magam taxiba...
20150601134430

nem jött még meg a főnököm, hogy végre elindulhatnék a gyerekemért, és vele az orvoshoz :evil:
még van öt perce :shock:
csak négyig rendel a doki, számításaim szerint fél négyre érnénk így oda.
De ha a főnök így késik?????
:evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
szkagi

Azt mondták a mai napra a meteomókusok, hogy hűvös, csúnya és viharos lesz! De hol van???????? Nálunk nagyon meleg van :cry:
magdolnam

Magdi! Nálunk is ezerrel süt a nap! Szakad rólam a víz! :evil:
Vendég

Anyjuk: milyen jól mondod!!! Nekem is ez a véleményem. A gyereknek Az kell, hogy a szülei mellette legyenek és szeressék, nem kell hónapokig évekig otthon ülni. Én már Olivér 2 hónapos kora óta sokat megyek vele, mert nem bírok itthon ülni (kivéve most) és sohga semmi baja nem volt ettől. Mindig volt hol megszoptatnom és tisztábaraknom. Igaz nem mindig az utcán voltunk, hanem mindig valakinéll, de semmi hgátránya nem származott belőle, sőt nagyon nyitott személyiség és mindenkivel megtalálja a közös hangot, mindig mindenkire mosolyog és nagyon barátságos. Nem gond neki, ha napokra elmegyünk itthonról. Már fél évesen elvittük a horvát tengerpartra KEMPINGEZNI. Mindent vittünk amit kellett és nagyon jól érezte magát. A sátorban egy felfújt matracra tettünk valami keményebb dolgot és arra pokrócokat és nagyon jókat aludt.
Kép Olivér kimászott a sátorból Kép Olivér felfedező útra indúlt Kép Kicsit megpihen a kempingszékben

:lol: :lol: :lol:
Bocsi, de muszály volt megmutatnom!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kórház... az enyém férj még nem jött velem (jó, én is csak egyszer voltam ott), úgyhogy nem tudom, mennyi idő alatt érnénk be.
De ha jól meghajtja a Toyotát... :D gondolom félóra alatt bent vagyunk!

Viszont mi lesz Szonjával? Nekünk először őt kell valahol biztonságba helyezni... Nagyihoz át a város másik végébe, és csak utána szülünk??? Vagy nagyi taxival Budakalászra, és utána szülünk?

jjjjjajjajjjj

legszívesebben én taxiba, be a kórházba, apa meg vigye be Szonját a nagyihoz, és utána jöjjön hozzám.
Csak Szonja meg ne rémüljön nagyon.... :?

KépKép
szkagi

megfájdult a hasam is...

Főnök úr mikor méltóztatik befáradni????

Mondjak fel? Vagy le?

KépKép
szkagi

Titi! Olivér nagyon cuki! :D
Vendég

Titi!
Oli bűbájos!!!!

Ági!
Sztem a megoldás az, hogy Ti Szonjával és apával kórházba be, és menjen a nagyi is a kórházhoz, onnan meg elhozhatja a kicsi lányodat.
20150601134430

naggyon jó, a telefonja is ki van kapcsolva....
útálom, amikor valaki nem tarja be, amit mond. Kettőre ígérte magát, és tessék.
A gyerekorvos nem marad ott tovább a kedvemért!

KépKép
szkagi

Szkagi! A FÖNŐK MONDJON LE! :evil:
Vendég

Ami - :oops: bocsi, tényleg csak átpörgettem a hsz-okat, hogy írtál-e már és nem láttam 8) Remélem elmúlik ez a derékfájós dolog, mert tudod, örülnék ha megvárnál a szüléssel! :wink: :lol:

Most lettem kész a takarítással. 5x kellett felmosnom a 70 m2-t, mire eltűnt az a finom por, amit a gipszkartonozás hagyott. És persze kisúroltam a fürdőt, wc-t, konyhát, lehúztam az ágyneműt, rendet raktam... Nagyon fáradt vagyok.

Közben kaptam egy kisebb idegösszeroppanást miután összebalhétam Apával, mert délben kelt, majd qurvára elfelejtette megkérdezni hogy segítsen-e, miközben ki-be járkáltam a felmosóvödörrel mint egy hülye. + leb...ott hogy nem vettem fel telefont közben. :shock: Eldurrant az agyam rendesen! Aztán nagy kegyesen letörölte a port arról az 1 db szekrényről ami a nappaliban van, úgyhogy most örülhetek a nagy segítségnek. Nah, mindegy. Amúgy már bocsánatot is kért, de a szálka még bennem van.

Fáj a hasam is. :( Asszem lepihizek egy kicst.

Bocsi hogy csak panaszkodom, ígérem most már bekussoltam! :oops: :oops:
Vendég

Hát mi kicsit messze lakunk a kórháztól. Én a Kútvólgyiben fogok szülni és mi újpesten lakunk. BKV-val kb.: 1 óra az út. Kocsival hamar oda lehet érni csak forgalomfüggő. Olivérnél császár volt és az előző nap be kellett feküdnöm így nem volt gond. Most kíváncsi leszek!!! :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nekunk nincs autonk, igy akar itthon van ferjem akar nincs taxi.
BA rha itthon van, lehet tomegkozlekedes, vagy gyalog:) Ha idoben elindulunk csak jot tesz a seta :lol:
NA jo ezt akkor biztos nem fogom igy gondolni:)

Oliver tunderi! Igy is kell csinalni, hurcolaszni, hadd gazdagodjon elmenyekben:)
Vendég

nalunk is iszonyat meleg van. es nyoma sincs, hogy valami lehules jonne:(
Vendég

Ági: Budakalászon laktok? A Olivér dédije Istvántelepen lakik. Volt róla szó hogy esetleg ideiglenesen mi is kiköltözünk hozzá.
Merre laktok Kalászon, ha nem titok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk!
Azért gyalog csak nem kéne szülni menni!

Wera!
Mély levegő, kifúj! Lenyúgszik! Dőlj le kicsit! Duzzogj még, hadd pedálozzon a párod még!
20150601134430

Wera! Semmi gond!

Szívesen megvárlak,de maradhatna legalább az 1.,2. mert ez így nem állapot!!!
Jó sokat takarítottál,jesszus!
Csoda hogy nem estél össze!
De mostmár nem csinálsz semmit ugye??

Apa!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pihenj,aztán várunk!

Én megyek csinálok egy kis tejbegrízt!

Egyébbként lehet,hogy jön a szar idő????
Fáj a lábam is és az elvolt törve,mindig megérzem az időváltozást és a hasam is akkor csinálta ezt a múltkor is!
Remélem!

Kép

Kép
ibm

Anyjuk: én is így gongdoltam. :lol: :P 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi a dícséreteket!! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Babu, felőlem lehet reggae énekes, csak ne füvezzen! :shock: :lol:
Viki, nekem is paráznak, de szerintem megoldom. Ha kell, még a szomszédoknak is szólok! :lol: De szerintem nem lesz olyan sürgős! :lol:
Ági, a főnök mondjon le!!!!
Titi, nagyon cuki Olivér!

Lehet hogy van aki megbotránkozik, de mi augusztus végén megyünk a Balcsira. Összkomfortos ház, viszek mindent ami kell Lucának. És szerintem nagyon nagyokat fog aludni árnyékban a parton. :lol:

Kép
sziszka82

Wera! Remélem Apa nagyon szégyenli magát, hogy simán végig nézte amíg Te takarítottál! :evil: Pihenj és simi a pocidra, hogy ne fájjon!

Sziszka! Rendes reggae zenész lesz Luca és nem fog füvezni! :D Szerntem ha lesz rá lehetőség Mi is kimegyünk a telekre egy pár napra de ez még nem biztos! Szerintem belföldön nem gáz egy picivel nyaralni! :wink:
Vendég

sziszka: mi is menni akarunk augusztusba balcsira, pedig tavol all az osszkonforttol. Viszont oriai kert, nyugalom, nagy setalehetosegek...
en benne lennek, csak ugye parom csak hetvegere tud maradni, anyossal nem akarok, szoval lehet baratnomet megfuzom kisfiaval jojjenek es legyenek ott par napot!
Vendég

Csajok!

[color=blue]MIA MEGSZÜLT!!!!!!!!!!!![/color]

Kép

Kép
ibm

Anyjuk, akkor te voltál a másik, aki ötletet adott a megfordítósdihoz :)
csak nem emlékeztem, annyit kellett visszaolvasni, ill. írtam vmit a nevedhez a jegyzetembe, csak nem tudtam elolvasni :D

Köszönöm, hogy drukkoltatok Otinak!

Munka: Apa szereti, amit csinál, és nem keres rosszul, de csak az ő fizujából élünk (meg amit időnként mellétanítok-fordítok-korrektúrázom). Így épp kijövünk.
Ő is gondolkodik külföldben, de nem annyira az anyagiak, mint a magyar mentalitás miatt. Amivel olykor én is eddig-eddig-eddig vagyok...

Képzeljétek, van a sarkon egy zöldséges, aki nem túl szép árut ad el, elég drágán. Na, a héten gyönyörű cserit, epret láttam nála, és elég normálisan kinéző zöldborsót; vettem is mindből. De az eper keserű és olajízű volt, a cseresznye vízízű, a borsóban meg egy csomó penészes és kukacos volt :shock: ilyet még nem láttam! Ha tényleg szeretné, amit csinál, és nem a pénzre menne, akkor megnézné, kitől és mit vásárol fel...
A piacon is sokszor találkozom ilyen mentalitással... pl. amikor kikerültek a forgalomból az 1-2 forintosok, egy fornettisnél vettem sütit. Eleve a többet dobott a zacsiba, mint kértem, de aztán a 6-ra végződő összeget 0-ra kerekítette fel.... apró bosszúság, de az igazságtalanságot sosem szerettem. Aztán meg sehol nem szeretnek nyugtát adni, úgy kell kérni.
De persze örülök, hogy ilyeneken kesergek, és nem azon, lesz-e mit ennünk holnap...
Csak pl. Olaszországban, érdekes módon minden harsogóan friss és színes volt, biztosan a klíma miatt is, de látszott, hogy a kereskedő is, aki árut vitt a piacra, figyelt a minőségre. És mindig beblokkolták a kis gépükbe.

Tanulás: nem panaszkodhatom a rengeteg papírommal, bár nem kapkodnak utánam. Valami piacképes tanfolyást én is el szeretnék végezni!

Munka: én hiszek abban, hogy az ember mindig megkap annyit, amennyire szüksége van, és nagyon bízom abban, hogy amikor munkaképes korba kerülök, találok olyat, amivel a családomnak boldog életet tudok biztosítani. És amiben én is boldog lehetek. Nevezzetek csak nyugodtan naiv álmodozónak :)
De most az a feladatom, hogy családi háttérmunkás és mindenes legyek Apa és a gyerkőcök szolgálatában, igyekszem kiélvezni és jól csinálni :)
Ennyi filozofikus merengés elég mára, asszem :wink:

További szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

bondi: en egyetertek Veled. A mentalitas a lenyeg! Csak sajna itthon a sok szukolkod ember megkeseredik es onzo lesz- nem mind szo se rola, mert azert meg hiszem hogy nema penz a mozgatoja az embersegessegnek...- nehez nagyon idehaza pozitivnak es embernek maradni!
En sem a penz miatt mennek, hisz tudom jol kinn sem konnyu- horror lakas arak, meginkabb magas kozlekedes....- de a legkor mas.
foleg Olaszo, ne is emlitsd! pedig ott meg csak jolet sincs ugy nagy altalanossagban, de az emberek hozzaallasa mas!

Most nagy lelkesedesemben amugy kulfoldi munkakat neztem. Nem igen talaltam:( de asszem raalok a temara:)
Vendég

szoval csak lett masodik babank:)
Szuper! A legjobbakat neki is!
Vendég

Wera nyugi, pihi!!!!
Babu, a próféta szóljon belőled! :lol:

Gratula Miának!!!

Kép
sziszka82

Mia gratula és sok egészséget +tejcsit

Anyjuk
mi BKv-val mentünk szülni első gyereket a MÁV-ba tőlünk 10 percre volt de az akkor 1 órába került mert 50 perc volt míg felmásztam a magasföldszintre +50m séta megtétele igaz onnét kezdve 45 percen belül fogtuk a kiskrapekot de ezt senki ne kivánja magának mert szar érzés ahogy turmixol benned a busz és tömeg vesz körül miközben visítanál szííved szerint
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: