Hali lányok!
Végre van egy kis időm, hogy írjak is. Beni napközben mostanában max 20 perceket alszik, szóval nem igazán jutok a géphez. Max olvasok, ha a kezemben van a kismanóm. Viszont az éjszakák egész jók.
Mi is voltunk már kirándulni a Balatonon, Beni nagyon jól viselte.
Hétvégén is megyünk, vasárnap lesz egy nagyon jó barátunk esküvője Füreden. Kicsit parázok miatta, fogalmam sincs még, hogy hogy csináljuk. Hazajöjjünk vagy aludjunk ott vhol? Nem tudom Beni mit szólna hozzá.
Ma volt Dani ovis Ballagása. Olyan aranyos volt. Mondanom sem kell, hogy végigsírtam az egészet.
Naptej,
nekünk is a BABÉt ajánlotta a védőnő és a gyógyszerész barátnőm is. A nagyoknak Vichyt szoktam használni.
Oltás
BCG helye nálunk látszik, nagy vörös csomó. Remélem nem lesz vele gond. (Lizánál volt sajna)
2. hónapos oltást mi 5én kapjuk. Védőnő szerint nem nagyon szokott mellékhatása lenni. Sokkal jobb ez az új oltóanyag mint a régi volt. Ami mindenképp jó, hogy most már csak egy szurit kapnak.
Szőlő,
Nagyon csodállak a kitartásodért! Remélem kis Mazsival minden rendben lesz, hamarosan tud majd szopizni.
A csecsemősők viselkedése kritikán aluli, én is jól felhúztam magam, mikor olvastam.
Szössz,
örülök, hogy megoldódott a cumisüveg mizéria. Nálunk is kevesebb a tejci este, de szerintem elég neki.
Én egyébként
MoreMilket szedek. Még akkor rendeltem, mikor Beni két hetes volt és nem igazán hízott (sárgaság miatt). Nekem nagyon bejött. Elvileg napi 4et kellene szedni, de én csakreggel szoktam 1et. Múltkor, mikor kevésnek éreztem a tejcit átáltam napi kettőre és másnapra majd szétdurrantam. Nem tudom 4nél mi lenne.
Litu,
ne keseregj, nem a szopin múlik, ha nem tápláló a tejed, nem tudsz mit tenni, attól még jó anyuka vagy!!!
Minden baba csodaszép!!!
Csöppke,
örülök, hogy minden OK Dominoval.
Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de délután olvastam vissza, szóval java részét elfelejtette.
Ercsi merre jársz?
Andi