A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edit Kép
sajna nem tudok segíteni ebben. Normál nőgyógyászati vizsgálatnál a vérzés gyulladásra utalhat, itt lehet, hogy normális

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Azt mondta a doki, hogy egy kis vérzés lehet, de nem gondoltam, hogy egy napig (és még ki tudja meddig) tart.
Nekem a kis vérzés, az max. 1-2 óra.

Végülis nagyon nem zavaró, mert nem Niagara, csak érdekel, hátha valakinek volt hasonló "élménye".

Az antibiotikumokat meg ezerrel szedem, jól megijesztettetek tegnap és így talán nem lesz semmi baj.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

R.Edit
Ne aggódj, normális. Nem lesz gond.
Gitta
Még én sem jártam úgy, ha negatív akkor pár óra múlva becsíkosodik. Nem mondom, hogy éld bele, magad, da valóban a remény hal meg utoljára. Én nagyon-naggggyyyon szorítok!!!
Virág
Szuper!!KépPihengess!
Lujza
lujza

Lujza Kép
Köszi, akkor most már még nyugodtabb vagyok Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Gitta

A +Szöszi+ ugyan ezt mondta a saját görbéére nemdebár????

Lányok

Én már az előbb megpróbáltam...semmi békülési szándéka nincs, már az sem érdekli hogy mit akarok neki főzni pedig fincsi lenne,.
Teljesen magamalatt vagyok nemtom mit csinyájak

Alice
malice

Valaki hozzon egy felest Kép
malice

Csatlakozom Mandulahoz,nekem sem pirosodott be a masodik csik soha semmilyen tesztnel,pedig rengeteget csinaltam es minden fajtat.Meg masnap is mindig megneztem,de semmi...Ez lehet,hogy nem jelent semmit,mert ez mas fajta.Csak gondoltam leirom.
Cat!Kép
Veled mi van?eltuntel...
+szoszi+
szoszi

Alice Kép
Hova vigyem? Most indulok. Beugrom a kocsiba, és viszem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice! Hogy lehet az, hogy nincs békülési szándéka??? Egy ilyen csajjal???...Kép
Valami töményet, vagy olyan körömlakkosat kérsz?Kép
milli

Milli Kép vigyünk kevertete Kép az mindig bejön Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice!Kép
Mindenesetre ne vagdosd fel a gatyai szarat es ne tegyel hashajtot a kajabaKép
Neha nalunk is vannak vitak,ahol nincsenek,mar regen rossz,azt jelenti mar nem erdekli oket a masik velemenye...En igy gondolom.Lehet,hogy csak alltatom magam?Kép
Arra vigyazz,hogy ne mondj olyan visszafordithatatlan gonoszsagot,amit nem is gondolsz komolyan csak bantani szeretned.A vitak kezdete alt-ban aprosag,jobban elmergesedik utana a dolog...
Na,szoval fel a fejjel,nincsen vilagvege,ki fogtok bekulni.
Menj vasarolj magadnak valamitKép vagy csapj egy gorbe estet,mikor nem mondod meg hova mentel es mikor jossz...Kép
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!Kép

Visszaolvasva a tegnapi termést elég sokmindenről írtatok.
Edit!Kép
Hamarosan nálam is aktuális lesz a HSG, ezért elég jókor jött a leírásod. Ismerve a a fájdalomküszöbömet azt hiszem nem lesz piskóta...De a cél érdekében ugye bármit!

Gitta!KépKépKép

Azért ez még így is elég bíztató! ++++++++++++ meg II II II II ki tudja talán ezek a kis csikok odavonzzák majd a többit is!

+szöszi+Kép

Gratula neked is ! Úgy követnélek már !

Lányok ! Kép
Üljetek le, mert azt hiszem most ki fogtok röhögni! tegnap prütykölés után hirtelen felindulásból fejenállásba szökkentem, és azt képzeltem, hogy a kisfickók ezerrel becsusszanak a méhecském legméllyebb bugyraiba, és virgonckodnak a petécskéimmel. Ez már beteges igaz?
Majd még benézek!
Puszi
csutka

Csutka Kép ez már tényleg az Kép de itt mindenki ilyen agyament, úgyhogy nem tűnsz ki a tömegből ezzel Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

Csutka Kép
én múltkor költöttem egy dalocskát és azt énekeltem nekik Kép Csak nem mertem elmesélni Kép

Edit Kép Jobbulást!!! Ez a HSG szörnyen hangzik Kép És ha van rá erotök, tessék összebújni, tényleg sokan lesznek babásak utána! Kép

Virágnak drukkolok!!!!!!

Szöszi Kép Mindig elmosolyodom, amikor látom a +Szöszit+ Kép Emlékszel? Én megálmodtam!!! Kép

Gitta Kép Neked is drukk, sztem ha még késik, akkor 2 nap múlva tesztelhetnél újra!

Alice Kép A fenébe Kép DE ne hagyd el magad plíííz, mindent rendbe lehet hozni!! Kép

Galuska!!! Kép Megvan a Sejtjeink kazi, köll? Kép Még a héten is akár összefuthatunk, csak mondd mikor és hol Kép És akkor ha te átvetted, tudom kuldeni Editnek tovább Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!

Csutka! Ez aranyos Kép Most elmondom, hogy nekünk hogy jött össze a második terhesség Kép Vigyázzatok, mert könnyesre röhögitek magatokat, de ez is lehet egy recept. Csak éppen a párocskáknak nem biztos, hogy tetszik.
Szóval egy szép májusi napsütéses napot képzeljetek el, amikor Bogika lecsót főz a konyhában. Paprika szeletelés, paradicsom stb., majd a maradék mehet vissza a hűtőbe. Lecsó jóízűen elfogyaszt, kellemes aromája van. Másnap reggel a maradék paradicsom előkerül a hűtőből, hogy a reggeli mellé kiváló lesz. Eszegetünk, de valami baromira csíp. Apuci nem eszik paradicsomot, ő nem érzi, én nem szólok. Közben megdörzsöltem a szemem, az arcom, a szám, ami 2 perc múlva lángoló vörös, és éget mint a nyavaja. Aztán apuci apró jelzéseket küld, hogy igénye lenne valamire. Kis simogatás, entyem-pentyem, majd apuci megjegyzi: Bogika, valami nagyon éget ott lenn. Akkor jutott eszembe, hogy a paradicsomot valószínűleg a csípős paprika mellé tettem, és az volt annyira erős és égető, majd én szépen benyúltam apuci nadrágjába, és kész is a baj. Na most képzeljétek el vizuban, ahogy apuci meztelenül felugrik az ágyról, és egyik lábáról a másikra ugrál, és kiabál, hogy csíp, éget.
Ez még mind semmi. Most mit tegyünk, mivel kezeljük. Bogika rohan a konyhába, és hozza a hűtőből a tejfölt Kép Leápoltam apucit, aki hálásan pislogott, hogy múlik neki a rossz érzés.
Csakhogy egy idő után megint visszajött.
És ekkor apuci: - Na most megkapod. Nehogy csak engem csípjen! - felkiáltással nekem ront, közben megy a röhögés, baromira jól éreztük magunkat, és megfogant a kis poronty. Azóta is mindenkinek ajánlom a csípős paprikát, csak éppen senki nem meri kipróbálni Kép
Mit szóltok? De tényleg képzeljétek el vizuálisan is, mert én a mai napig könnyesre nevetem magam, ha eszembe jut Kép
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!Kép

Hát ez nagyon jó!!!Kép

bnemethm
bnemethm

BogiKép
Hat ez hihetetlen sztori! Kép Azt hittem ilyen jelenetek csak filmekben léteznek...

Mandula
mandula

Jaj Lányok
Még most ilyen állapotban is megnevettetitek az ember lányátKép
Jöhet a feles a Lajos utcába igaz most teázom de bele önthetem a tejjjábaKép

MilliKép Csakis töményetKép

+Szöszi+
Soha nem megyek el nélküle bulizni (kivétel a babanetes lányok bulijaKép
Hashajtót nem adok neki mert így is állandóan fosikKép
Tudod sajna az a baj hogy betegesen féltékeny ennyi...

Szomi Alice
malice

Bogi Kép
azt írt a férjem, hogy ő bevállalná Kép tehát, mi lehet, hogy kipóbáljuk a receptet Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi! Mindent bele Kép Utána azon poénkodtunk, hogyha megszületik a gyerkőc, tuti lesz rajta egy paprika alakú anyajegy Kép
Lehet, hogy videóra kellett volna venni, vagy csak magnóra, mert a hangok is elég meggyőzőek. Minden szép és jó, apró elégedett sóhajok, majd egy fájdalmas sziszegés, aztán üvöltve ugrálás Kép
Na jó nem ragozom, mert már én is dőlök a röhögéstől, nektek meg most nyugi kell Kép
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

EditKép
Olvastam a szoridat, háááát, lehet, hogy én a kórház közelébe se mennék! Remélem már jobban vagy.

VirágKép
Pihizz és készülj a "nagy befogadásra"!Kép

+Szöszi+Kép
Hát éppen azért nem tudta melyik az övé, mert annyi van neki.Ki tudja az összeset fejben tartani.Kép
Nagyon élsz, leányzó, nagyon élsz! Várj csak még vagy 7 hónapot, nem leszel te ilyen virgonc!Kép

GittaKép
A hőd nagyon jó és ha a múltkor is csak 6 hetesen lett pozitív a teszted, akkor ne keseregj még. Amíg nem jön meg addig ne mondj le róla! Egyébként a Sitta is tök jó.Kép

AliceKép
Sajnálom, hogy zűr van otthon, de hátha megoldódik. Már én is pakoltam össze és a párom az autóból hozott vissza, szóval nem volt egyszerű az a veszekedés sem, mégis együtt maradtunk. Szóval légyszi ne add még fel, hátha rendbe tudjátok hozni a dolgot!
Most olvasom, hogy nem akar békülni. Szerintem hagyd egy kicsit lenyugodni, a férjem is nagyon sértődékeny és anikor feltupírozza magát, ha megfeszülök sem bírom kibékíteni.

Egcsi
egcsi

Egcsi

Feltupírozza ez nagggggyyyyyon jóKép elképzeltem a párom derékig érő haját feltupírozva KépKépKép

Gitta
Neket hány naposak a ciklusaid ???????
Alice
malice

Mandula, Lujza, Szöszi!
Ne is pirosodjon több órával utána, hanem azonnal! KépÉn is már egy vödör tesztet megcsináltam, de eddig még csak 3x jártam így! Egyszer babás volam! Kép A másik 2-nél pedig az a hiperérzékeny, vérből kimutatós teszt pirosodott be késöbb! Kép Azóta nem is használom!

Edit!
A nőgyogyi nem mondta, hogy 2 napig még számíthatsz véres, pirosas folyásra? Addig tilos a szex is!

Alice!
Várj türelemmel, majd megbékül! Kép Az enyém egyszer 3! napig nem is szólt hozzám. Kép

Csutka! Kép

Soraja!
Köszi!

Bogi!
Potyognak a könnyeim! Kép

Egcsi!
Kép

Lányok!
Nem bírtam tovább, elmentem dokihoz az elöbb. Hát, azt kaptam, amit vártam. A doki... Hát, legalább elküldött UH-ra. Semmi reakció, hogy már 1,5 éve hiába próbálkozunk.
UH-n nem találtak a méhemben semmit! Kép Még azt a miómát sem vette észre a doki, ami már 3,5*2,5 cm!!! Ennyit erről! A bal petefészkem meg sem találta! Kép A jobb-ban viszont vagy 1 db! 27 mm-es tüsző! Tehát ezért késik, mert nem repedt meg! Kép Viszont nem ciszta, így még minden lehet ebből a ciklusból!
Megkérdeztem a dokit, mit lehetne csinálni, hogy megrepedjen. A válasz: semmit!!! Kép Menjek vissza 2 hét múlva. Kép Hát ez van.
Azért mentem el egyébként, mert most már nem csak boázok. Kép Iszonyatosan fáj a hasam!!! Ha felállok, akkor szabályosan összegörnyedek a fájdalomtól. Kép Holnap elmegyek a háziorvosomhoz, ma már nem tudtam elmenni, lejárt a rendelési ideje. Meg elöbb tisztázni akartam, terhes vagyok-e vagy sem, mielött bármit beszedek.
Azért köszönöm mindenkinek a drukkokat! Jól fog az még jönni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alice!
25 napos egy ciklusom!

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Lányok,
mindenkinek köszönöm, aki hiányolt, sajnos rossz híreim vannak. A 9-ből mindössze kettő termékenyült meg. Azt mondták nem volt jó a peték minősége.Hogy miért, azt nem lehet tudni...
Szóval nagyon elkenődtem, pedig tudom, hogy így is van esély. Holnap kapom vissza őket (remélhetőleg mindketten kitartanak). Ez van.
Mindjárt visszaolvasok, és később még benézek.
Szomivirág
virag

Gitta!

Hát ez nem semmi! Magándokinál voltál vagy a kórházban??? Melyik volt ez a "rendes, segítőkész" doki??
Figyi, anyukámnak anno három hónapos terhesen is még miomát emlegettek, aztán egyszercsak megmozdult a mioma (vagyis szerény személyem).

bnemethm
bnemethm

Virág!Kép

Ne szomizz, azt a kettőt visszakapod, és ők meg is kapaszkodnak rendesen! Bízzál bennük!Kép

bnemethm
bnemethm

Szia Alice!
Én is a Lajos utcában dolgozom! Mellesleg a párom haja is hossssszú. Kép

Éva
Évici

Virág!
De kettő van! Kép Így fogd fel, ne úgy, hogy 7-tel kevesebb! Már sikerült itt másnak a lombik 1 megtermékenyült petével is! Kép Nektek egyből ikreitek lesznek! Kép Sőt, még a 3-as ikrek sincsenek kizárva! Kép Kép Kép

Bnémethm!
Nem, nem magánrendelésen voltam! Simán csak besétáltam a kórházba. Érdekes hozzáállásuk van mindenesetre a dolgokhoz. Minden alkalommal meggyőznek arról, hogy Tb-án nem érdemes meddőségi kérdésekkel a dokikhoz fordulni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

BogiKép
Ez jó, ha nem jön be a fejenállás kipróbáljuk! Vizuális típus vagyok, és rendesen felkacagtam amikor olvastam..Még jó, hogy most egyedül voltam!

Soraya!Kép
Itt a helye a versnek! Írd le lécci!

GittaKép
Ez nem jó, de nem adod fel igaz? Majd talán segít a Closti!

Virág!Kép
Ez nem akármi, de te se csüggedj, a barátnőm most mesélte, hogy volt egy vevője aki két kis lurkóval ment be a boltba, és kiderült, hogy lombikbébik, és 2-ből mindkettő(!) megmaradt! Fogd föl úgy, hogy még ikrek is lehetnek, aztán ha csak egy fickód marad már akkor sem vesztettél semmitKép fel a fejjel!Képaddig is+++++++

hali
csutka

Évici, Alice!

Én is a Lajos utcában dolgozom a Buda Square irodaházban.
Ti merre?

Barbara
babar

Barbara Kép
Itt vagyok veled szembe a túloldalomKép
malice

Integessetek egymásnak ! Kép
No en elmentem moziba! Lattatok a Kegyetlen banasmod cimu filmet? allitolag jo...

Mandula
mandula

Mandula Kép

Én is elhúzok haza,de jó lessz otthon beszéd nélkül élniKép

Alice
malice

M. Alice, Barbara!

Én a BudaSquare melletti szines zöld házban, amiben a Sanoma is van.. Kép
Évici

Éva
Évici

Virág
Semmi baj! Én mondtam, hogy sikerülni fog és sikerülni is fog. Neked a petevezetékekben is megtapadt, úgy hogy ne aggódj. Tudod, pozitívan kell hozzáállni!!
Gitta
Most akkor mi van? Miért késik és miért van így fent a hőd?????
Lujza
lujza

Csajok!Csoda történt! Röviddel ezelőtt telefonált a dokim, hogy még kettő osztódásnak indult!!!Aztán a biológus is hívott!Azt mondta, hogy amelyik éretlen, azt még nevelgetik egy picit, hátha. Így most négyen vagyogatnak!!Olyan boldog vagyok!
Puszi
Csirág(mer a sirág nem jelent semmit, a csirág meg ugye spárgát fenemód arisztokratikusan)
virag

Virag!Kép
Hiszen ez REMEK!
Lassan mar tobb is lesz,mint kellene!KépMegnmyugodtal?Szerintem ikreid lesznek.Merthogy sikerul,az nem is ketseges!!!
+szoszi+
szoszi

Virág Kép
Én csak most értem haza. Kezdtem volna, hogy nem baj, így legalább kisebb az esélyed a hármas terhességre, és, hogy tuti megtapadnak, mert nálad azzal nincsen gond... és akkor orvastam, hogy van még két kis lurkó Kép Kép Kép Drukkolok a holnapi nap folyamán, és utána még 2 hétig Kép Kép meg persze végig a 9 hónap alatt Kép Kép
Drukk hegyek, és babatapasztó energiák mennek Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

AliceKép
A féltékenység nálunk is aknamező. Olyan dinnye, hogy egy poszterre is berágna. Még csak szurkolni se szurkolhatok a kedvenc versenyzőmnek hangosan, mert egyből összeboronál bennünket.Ez elég tragikomikus, de hát mit csináljak ilyen ütődött és nincs egyedül, ez genetikailag programozott náluk.Kép

GittaKép
Ne haragudj, de ez az UH ilyen nesze semmi fogd meg jól! Ha nem vette észre a miómádat és az egyik petefészkedet...háát én meggondolnám visszamenjek-e hozzá!

VirágKép
Ne szomi! Megduplázzuk a drukkjainkat és minden OK lesz! DRUKK!DRUKK!DRUKK!x100000000000
NA UGYE!KépKépKépKép(Most olvastam a későbbi hozzászólásod!) Azért a drukkhegyek maradnak!

Éjszakai Műszak!
Van kedvetek cseverészni? Van egy nem babás kérdésem. Már egy hete fáj a derekam, nem vészesen, de majdnem állandóan. Gondoltam gerincsérv,vesegyulladás,idegbecsípődés, hipochondria grandiosa. Most milyen dokihoz menjek vele?

Egcsi
egcsi

Egcsi!Kép
en itt vagyok ejszakainak,es van kedvem csevereszni...Azert vagyok ilyen virgonc,mert delutan akkorat aludtam...hmm.Egyszer csak derult egbol villamcsapas leragadt a szemem.KépTenyleg allatira hirtelen jott ram egy akkora almossag...Szoval most birom a bulit,ha kell.
A kerdesedet illetoen a valaszom: fogalmam sincs,de ha megtudod mi a gond szolj nekem is.En is derekfajos vagyok,mindig is az voltam.NEm veszes,de mindig erzem.Viszont nem vagyok erzekeny a hidegre,nem jartam surun pisilni (marmint regen,bezzeg mostKép)szerintem nekem nem vese...
+szoszi+
szoszi

Én is vagyok Kép
Egcsi Kép nem tom Kép nem lehet, hogy csak tornászni kellene, hogy erősödjenek az izmaid?

Orsi
KépKépKép
icsilya

+Szöszi+
Az enyém se vese szerintem, mert akkor láz is lenne. Régebben is fájt, amikor sokat takarítottam vagy sokat ültem, de elmúlt másnapra. A te esetedben megemlíteném a dokinak, ugyanis az idő előrehaladtával és pocaknövekedéssel komolyabbá is válhat.

Egcsi
egcsi

OrsiKép
Lehet, hogy igazad van, de nagggyon lusta fából faragtak.Képvagy inkábbKép

E.
egcsi

A feltekenysegrol meg annyit mondanek,hogy az en ferjem meg soha nem volt feltekeny!!!!!Igaz oka sem volt,de azert neha jolesne ha besargulna egy kicsit.Na de ot nem olyan fabol faragtak.Hat,micsinaljunk,igy a nagyjelenetek elmaradnak...En mar csak egy ilyen "kemenyfiuhoz" mentem felesegul.Bar neha azon gondolkodom,hogy kitudja mit takar a felszin...Amugy sem olyan nagy erzelemkimutato...Ezt jol megaszontamKép
+szoszi+
szoszi

Ja!Es holnap VEGRE doki!Remelem mindent latni fogok,amit kell,jo helyen lesz a baba es kapok papirt meg mindent,szoval mar alig birom.Olyan lassan telt el ez a masfel het...Szoritsatok delutan.
+szoszi+
szoszi

+Szöszi+
Pont olyan vagyok mint a párod. A férjemet is idegesíti természetem ezen oldala, egyszerűen nem hagyom magam provokálni!Persze ha megtudnám, kikaparnám a szemét és mehetne a vakvilágba!Természetesen nagyon jó fiú és nem tesz semmit, hogy okom legyen még csak gyanakodni is.

E.
egcsi

+Szöszi+
Már én is úúúgy moziznék! Ebben a ciklusban 8-17% esélyem volt a babásodásra. Ez is több a semminél, de már vettem betétet, ha jön a pizza, fel legyek készülve.

E.
egcsi

Hogy szamoltad ki a 8-17%-ot?Kép
+
szoszi

+Szöszi+
Külföldi statisztika, csak arr való, hogy éltesse bennem a hiú reményt!

E.
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: