Bibibííííí, voltam ma Jimm-nél!!!
Kicsit kalandos volt, mert odafelé nem volt otthon Jimm, amikor érkeztem, telefonon nem értem el, erre felhívtam a férjét (tudom a számát

), ő hazaugrott és közölte, hogy jöjjek be és várjam meg Jimm-et náluk, ő meg megy vissza dolgozni

addig erőszakoskodott, amíg bementem. TÖK ÉGŐ VOLT! Ott ültem Nortonnal egyedül az idegen lakásban... ültem a kanapén és meg sem mertem mozdulni. Rettegtem, hogy Hédi hazajön és mit fog szólni.
Szerencsére felhívott még hazafelé, így megkímélte magát a sokk-tól.
Csúcs ám a csaj, még a mirelit szögletes fasírtból is mennyei ebédet varázsol.
Pechére megmutatta, melyik fiókjuk van csurig édességgel.

Néhány perc múlva felvilágosítottam, hogy ne mutogassa, hanem tegye elém
és még csodálkozom, hogy nem jön vissza a versenysúlyom
Aztán a záróakkord: indulnék haza, az ajtó zárva, Hédi kulcsa pedig a lépcsőházban hagyott babakocsiban.... merthogy az időközben ebédelni hazaugrott férje bezárta az ajtót ahogy ment vissza dolgozni
Szóval köszi, Hédi, csúcs volt a mai nap!
Martin nagyon szép és olyan nyugisan elvan a játszószőnyegén! Még nem tartja rendesen a buksiját, de amekkora kobakja van, én azt csodálom, hogy ennyire elbírja egyáltalán! Hiába, a sok ész náluk családi vonás, annak meg kell a hely
Judit, gratulálok, nagyon büszke lehetsz magadra!!!
Mni, ki megy holnap a talira?
Van egy többek számára drámaian elkeserítő hírem: mi is jönnénk Norton bébivel.......
Kvaszéva küldött sms-t, hogy hazaértek szerencsésen. (Évi, hiányoztál!!!!)
Jimm, gyere holnap!! LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉccIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügynöknő, ha onlájn lennél, izenj mán léci, Te jössz-e, mert alig bírható kísértés ám a polcon Rád váró Lindor és már szeretném odaadni.