A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ibm!

Olyanom is van...!!! :wink:

Ma én is sokkal jobban érzem magam, hogy jelentkezett Emma!

Láttam a lábadról készített képet! Hát, valóban brutális!
Egyél sok almát, nem tudom, mennyire tudományos a dolog, de nekem látványosan szokta kisebbíteni a bokám méretét.
Egy próbát megér..
Meg talán ne pörögj már annyit.. :roll: :wink:
Vendég

Üdv köztünk Trixy!

Marcsi! Nagyon csini vagy! Remélem a kutyusnak nincs semmi kolmoly baja!

Vidokata! A te pocakod sem kicsi már!

Letettem Rolit aludni, megebédeltem. Ma Lara még egész nap mozgott. Néha már elég kellemetlen is. Úgy látszik ma minden baba beindult!
Lehet ledőlök egy kicsit, csak megvárom, hogy Roli elaludjon.

Kriszti! Grat. a jó eredményekhez!

Kép
szly27

Hát Trixy: nem tudom. Hol nyitod meg? Fent a topikok felirat mellett vam egy keresés, ha legördíted első a segédletek, majd kb. a 4. felülről profil. Ha én azt megnyitom, megjelennek az adataim, meg a ki nem töltött rublikák, ezek közül egyik az aláírás, és ott a szabdon levő négyzetvbe kell bemásolni!
Vendég

szly27: az én kis babukám is egésznap nagyon aktív főleg mióta ilyen jó idő van, szereti a meleget, de ha hideg van akkor alig mocorog.
Aludni sem könnyű már, ebben a melegben.
Vendég

Trixy: a puszimindenkinek felirat is az aláírásban van! Azt hogy tetted oda??? Ugyan úgy kell a vonalzó kódját is!
Vendég

nekem még ma tényleg nem állt le. Matat, mocorog, feszítgeti magát, csuklik. De inkább, mint hogy azt kelljen figyelni, hogy éle még.

Vecsésen ismerek két kismamát is. Mindkettő pedagógus. De gondolom nem ismered őket. (Berényi Mária és Balajti Anikó Az asszonynevüket hirtelen nem tudom.)

Kép
szly27

már majdnem sikerült
régen regisztrált vagyok, ezért már elfelejtettem
mindjárt javítom a vonalzót
Vendég

ez nem igaz. nem jeleníti meg. ennyire béna nem lehetek :shock:
Vendég

Vidokata! Csini a pocakod! :D Én írtam a pöttyöket! Remélem a terhesség után tényleg elmúlik mert elég kellemetlen! :oops:

Marcsi! A Te pocid is nagyon csini! A ruha jól áll! A kutyinak jobbulást!

Trixy! Üdv köztünk! Mi mindenkit szívesen láttunk! :D
Vendég

Kriszti! Gratula a jó eredményekhez!

Vidokata! Én múlt héten pénteken fél1-re mentem CTG-re behívtak fél2-kor utána 1 órát vártam mire bejutottam a dokihoz, hogy megnézze! Azt hittem felrobbanok úgyhogy átérzem a helyzetet! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok Csajszik!!!

Túl vagyok a vérvételen, szerencsére elsőre sikerült.
Pisilni alig tudtam, pedig elég sokat ittam reggel. Szerintem mind a lábamba mant.
Ami: te nyertél vizesedés ügyileg! :wink: :shock: :lol: Nem semmi.

Ma reggel 6-kor én is próbáltam belépni, de nem ment nekem sem.
Jó sokat termeltetek még tegnap este.
Szép pocakokat láttam. Hene: nagyon szép gömbölyű a pocakod és a bőröd is szép simi.

Trixi: üdvözlünk a körünkben és örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Gratula a babódhoz!!! Unokatesómék is Vecsésen laknak a lakóparkban.

Anyjuk: a rebarbarát én is szeretem, gyerekkoromban ettem utoljára. Én is szívesen beneveznék rá.

Én ma gulyáslevest eszem diós, mákos, lekváros tésztával. Tamás hozta nekem tegnap.

Ami: én is állandóan éhes vagyok és szerintem sokat is eszem. Ja és pár napja nem ég a gyomrom gondolom, mert annyira lement már a hasam, hogy van helye.

Magdi: nagyon boldog névnapot neked!!!!

Andi: nekem is nagyon tetszik a gyerekszoba és a zsínek is.

Kike: szerintem is menj papucsban én is már csak abban tudok.
Én már több mint 2 hónapja levettem a gyűrűmet és akkor is nehezen jött le, már azt hittem le kell vágni.

Marcsi: nagyon szép pocod van és nagyon jók a puháid!!! Gratula a jó kis vásárhoz.

V.Kata: a szép pocak neked is megvan. Nagyon csini.

Csajok: az gáz, ha elég sötét színű volt a pisim amit a laborban produkáltam? Jelent esetleg valamit?

Wera: tök jó, hogy végre jön a festő. Ezek a szakik olyan megbízhatatlanok. Mindent elvállalnak aztán nem győzik tatrani a megbeszélt időpontot.
Sajnálom, hogy a matracra még várni kell.

A kókuszmatracra én sem tettem gumilepedőt, hogy légáteresztő maradjon.Majd most a leszoktatásnál jó szolgálatot fog tenni ezen a matracon.

Nekem sem ment le teljesen a víz a lábamról reggelre. Meg már újra is nőtt. Ma már egy csomó folyadékot ittam, valahogy szomjas vagyok, de pisilni nem sokat voltam. Azt hiszem le kell mennem a zöldségesbe petrezselyemzöldért. :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem szólt semmit a dr. a bokámhoz,mivel nem látta!
Minden alkalommal megnézte és aztmondta,hogy a terhesség velejárója a vizesedés nem kell megijedni,de figyelni kell a vérnyomást és a vizeletet!
A vérnyomim rendben,12O fölé nem megy!
Pisi???????
Ha tovább dagadna akkor a kolleganőknek beadok egyet hétvégén!
Amúgy meg nagyon figyelek,mert nővéremnek valószínű toxaemiaja,vagyis már inkább eclampsiaja volt szülésnél!
Most is fel van pócolva és borogatom!
Nem sokat pörgök már,nem is bírok!
Ma tojásrántotta lesz az ebéd!

Kép

Kép
ibm

Ja! a fotó lemaradt!

Kép

Ez azért már nem olyan brutál ugye?

Most viszont egy kicsit lelépek,fáj nagyon a hátam és a derekam is kezdi!
Tiszta kripli vagyok már!!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

ugy laatszik csak az en pocaklakom "mukodik" mahogy...
Az elmult 3 nap az oruletbe kergetett annyit ficankolt- tegap este meg is allapitottuk igen utalja ezt a levegotlen meleget- hogy azt hittem megzakkanok. Most hogy ismet lehet levegot kapni eleg nagy a nyugi: oszinten ennek most orulok, mert az utcan is ugy kozlekedtem, mint, egy idegbeteg, rangatoztam akkorkat rugodt az oldalamba...

Nem akarom elkiabalni, de lehet vegre lesz melegvizunk! Megvettem a csoveket, mar csak paromnak fel kell raknia.
De igen nagy makom van, hazaertem es jott ram a gyomorgorcs es a hasmanes:(
Mar kezd kicsit elegem lenni ebbol a ki tudja mit ehetek, nehogy baj legyen allapotbol;a biztos befuto a dinnye, de az most nincs itthon:(
Vendég

Titi! Én úgy tudom, hogy nem baj, ha sötét, feltéve ha ugyanúgy sárga. A fel nem használt vitaminoktól és ásványi anyagoktól lesz ilyen sötétebb, meg ha kevesebbet iszik az ember.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ibm! Most sokkal jobban néz ki a lábad! :D
Vendég

Na én is megyek ledökök, valahogy álmosság jött rám. :?

Majd jövök.

Ja ma reggel azt hittem a kórházban maradok annyira hányingerem volt és furán fájt a hasam egész odaút alatt és sokat keményedett a hasam. Szerencsére a vérvétel után ettem és rendbejöttem. Nagyon beparáztam, nem akarom elvenni az elsőséget a régebben várakozóktól! :oops: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi: a sötét pisi csak azt jelenti, hogy koncentrált, szóval sűrű! mikor sokat iszunk akkor hígabb és majdnem vízszínű is lehet.
Vagy nem volt elég a sok ivás és azért is ment nehezen a pisi, vagy tényleg "beépült" egy kis ödémának!
Vendég

trixy: udv itt! Vecses kedves hely szamomra:)MIert az Istvant valasztottad?
Vendég

en ideerek es mindenki megy?:(

en nem vagyok almi, es foglamam sincs mit csinaljak...
Jo ok foznom kene, de menem tudom mit!
Vendég

Ja Ami: jobb a lábad, sokkal!
Vendég

meg jelenleg ugy eg es faj, es nyom....es minden a gyomrom, hogy nem hiszem hogy fel tudnek allni:(
Vendég

Kriszti: Hát ilyen barnásabb sárga volt és sokat ittam elötte. Majd meglátjuk mit mond a labor. Nagyon bizom benne, hogy semmi komoly.
Nem tudom a fehérje változtat e a színén, ha esetleg lenne benne.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: neked is köszi a választ, kicsit megnyugodtam.

Ami: micsoda lábikók!!! ( a tegnapi után, persze :wink: :lol: )

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk! Én itt vagyok csak telefonáltam!

Nekem is ég a gyomrom! :twisted:
Vendég

babuli: szoktal ilyenkor bevenni valamit? vagy varsz mig elmulik?
en a rennet nem birom, iszonyat hanyingerem van tole:(
Vendég

Nem szoktam bevenni semmit mert nem merek! Kekszet szoktam rágcsálni meg köles golyót! :D
Vendég

lányok, ha még enne valaki egy kis palacsintát, kettőt szívesen felajánlok!!! A többi valahogy eltűnt :shock:

Ibm, szépen lement a lábadról a dagadás!

Anyjuk, milyen jó, hogy így elintéztek mindent ketten: nekünk egy ilyen szereléshez már muszáj szakembert hívni!
A költözés után is azt mondta a férjem, hogy beköti ő a gáztűzhelyet, mit izgulok... hát nem engedtem, mondtam, hogy én úgy be nem gyújtom, ha ő köti be... :? végül a vizes bekötötte :D

Trixi, üdv itt nálunk! Csak próbálgasd azt a vonalzót, én már nagyon kíváncsi vagyok rá!

Marcsi, nagyon csini az új ruhád! Kéne nekem is valami nyáriasabb, mert muszáj a kismamabandázst hordanom a köldököm miatt, így meg megsülök nadrágban. :shock:
Drukkolok a kutyátoknak, csak meg tudja gyógyítani a doki! Szegény! Biztosan összeevett valamit.

Kike, most már ne emelgesd Kristit, hát még megszülsz a többiek előtt!

Milyen kis nyugodt, kivárós topikbabáink vannak, nem? Már egy csomóan szülhetnének... én már nagyon várom!

Lányok, ajándék nekünk ez a jó hűvös idő! Minden nap számít, amikor nem sülünk meg!

Patr, számolod már visszafelé a napokat? Nem sok van már hátra, nagyon kitartó vagy! Én szívesen lennék már inkább otthon, de még nincs meg a 186 napom...

Valaki kérdezte a babakomolyzenét hogy lehet eltüntetni: én levettem némára, és bezárom a képet. Hihetetlenül tolakodóan rakták fel, ez már gusztustalan nekem!!! Még akkor is, ha Mozart vagy Bach. Nem lehet titokban munka közben babanetezni, mert szól ez a zene!!!!

KépKép
szkagi

Szkagi! Szörnyű hogy lebuktatnak a munkahelyeden Mozarttal! Bár Én azt mondanám, hogy direkt hallgatom mert a gyerköcnek jót tesz! :D :wink:
Vendég

Palacsintát bevállalom! :D :D :D
Vendég

Agi: apos szerint is mestert kene hivni, de mi mondtuk meg tudjuk oldani. Teny, hogy nem azonnal esett le a tantusz, hogy mi a megoldas , de meglesz:)
A gazt annyira en sem engednem, mar attol fraszt kapok, mikor a gaz melegitot kitakaritja. En rettegek a gaztol. ennek koszonhetoen allandoen gazszagot erzek, es kerlelem nezze meg nincs e valami baj. Es ez az elmult hetekben nagyon felerosodott. volt hogy nem mertem addig zuhanyozni mig itthon nem volt:(
Nem tudom nalam miert alakulnak ki ilyen fobiak...
Vendég

Jelentem megérkeztem a dokitól. A Ctg szerint 2 perces fájásaim, összehúzódásaim vannak. A doki úgy igazából JÓL MEGVIZSGÁLT! Hát nem volt kellemes, azóta tiszta kemény a hasam. Azt mondta azért is csinálta, mert jó lenne még ma vagy holnap találkoznunk. Ha 7végén, akkor kicsit több idő míg odaér, mert a Balcsin lesz. De jón akkor is ha szólunk neki. Mndenesetre ha 7végén nem történik semmi, akkor hétfőn reggel éhgyomorra be kell mennem, és benn is kell maradnom. Be kell feküdnöm. Ezért kérek most minden kedves kismamit szorítson és szugeráljon, hogy beinduljon, mert nem szeretnék napokat tölteni egy halom kisebbségi kismama között.

KépKép
hene

hene: megy a drukk! NEm semmi 2 perces fajasok! Es nem is erzed?
HAtha a dokikeze segitett!
Sokakat hallottam hogy baba lett a vege az utso vizsgalatnak!
Hajra!
Vendég

Hene! Ez nagyon durva! Szorítok Neked, hogy Gergő jó fiú legyen és elinduljon! :D :D :D Kezd izgalmassá válni a helyzet!
Vendég

tényleg, mi van Maverickkel és Csillalával?
Wera, írsz nekik?

Lányok, akiknek már van egy kinti gyerekük is :D kijöttök a gyerekszigetre? Mi ki szeretnénk, csak nem tudom, hol fogok leülni, és hol fogok pisilni félóránként.
Sajnos Szonja is túl civilizált, nem akar bokorban pisilni, mert csiklandozzák a fűszálak - na meg összepisili a lábát :?
Vigyek neki bilit? A mobilvécékkel nem vagyok nagy barátságban, nem akarnám ráültetni...

Nándika is pörög ezerrel a hasamban, valamit pakol. Megirigyelte a költözést...

KépKép
szkagi

Szkagi! Nándika segít Neked pakolni! :D
Vendég

babuli: gyomor egesre palacsinta???????
en ropizok, ugyanis most mar ugy igazan hasmenesem van:( Mi a csudatol lehet? Miert van mindig valami?
Vendég

HENE!

2 PERCES FÁJÁSOK.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Biztosan a doki a méhszájadat próbálta meg kézzel tágítani, ami valóban nem kellemes, viszont annál hatásosabb!!!

A telóm mindenesetre élesítve, és várom az üzit. Egyedül a hétfő gázos, mert reggel doki, 1-kor fodrász, 5-kor szülői értekezlet.

De úgysem tart addíg! :wink:

most pedig drukkolok neked ezerrel, hogy minél előbb találkozhass végre Gergővel!++++++++++++++++++
Vendég

Anyjuk! Palacsintáért még a gyomor égést is elviselem! :D :D :D
Vendég

Hú Hene!!!

De izgi!!!!
Nagyon drukkolok neked,hogy még ma elinduljon!!!!
Ha hétfő kell befeküdnöd akkor mikor indítja vagy mi lesz?
De jó,nemsokára akkor meglesz az első babánk!!!!! :wink:

A gáztól én is rettegek ,meg az áramtól!
A halálom mikor valaki összeszikszalagozza(vagy mi) a hosszabítót és úgy nyír füvet pl.!!!
áááááááááááááááááááááááááá
Múltkor dobtam ki vagy egy 1O métereset,Anyu közölte,hogy jó az csak meg kell ragasztani!
Na mondtam neki:nem játszol az árammal!
Gyorsan kidobtam!!!

Kép

Kép
ibm

Hene, hajrá-hajrá-hajrá!!!! Nagyon drukkolok!!!!

KépKép
szkagi

Gyomorégésre, a mogyorót mondta a védőnő. Én ugyan nem próbáltam!

KépKép
hene

Ibm! Szerintem minden családban van egy olyan ember aki szeret ragasztgatni! :D
Vendég

Ami: igen nalam is az aram is para nagyon. Foleg furasnal, funyirasnal, meg mindennel, aminel a zsinor elvaghato.
sosem tudom eldonteni jobb ha latom mikor ferjem valamit csinal, vagy ha nem. HA nem felek nem figyel elgge oda es...ha ott vagyok akkor meg azert izzsdok le total, mert latom hogy csinalja.
Komolyan minel idoseb bleszek, annal hulyebb. es meg mit ossze fogok parazni gyerek mellett. Te jo eg!
Vendég

Babu! :lol:
Hát igen!

Hogy van a hasad?
Engem megint elkapott a roham,most jól be babaolajoztam!

Kép

Kép
ibm

Azért kell befeküdnöm, mert ugye betöltött 40. hét után naoi Ctg kell. És azt mondta a kórházi sokkal alkalmasabb, de ugye én nem pesti vagyok, és sok lenne az utazás. Arról nem szól a fáma, hogy mikor akarja megindítani.

KépKép
hene

Anyjuk azért választottam az Istvánt mert nekem ezt tűnt a legjobbnak mind bababarátilag és mind közel van, meg 2 ismim is ott szült.

Hene! Óriási drukk, annyira jó h 2 percesek, remélem elindul a bébike!!

próbálgatom a vonalzót továbbra is
Vendég

nem jól teszem be vagy mit rontok el? csak be kell másolni az url-t nem? és kész, vagy vmi mást is kell?
Vendég

Hene!!
Megy a drukk.... nagyon izgi!!!

d.dodó

Ami! Most szerencsére nem viszket! A babaolajtól Nekem még rosszabb volt! :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: