A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Halihó mindenkinek!

Kriszta!
Egész nap drukkoltam Pankának...nem semmi micsoda kaki gondjai vannak...bár én le vagyok maradva, nála ez mindíg így volt vagy csak most van ilyen fázisa????????

Borsika!
Tuti fazon a kiscsaj....láccik, a kis fején, hogy jó laktató tejecskéd van :lol: :lol: :lol: :lol:

Na és akkor a mai nap híre!!!!!
Kérem megdícsérni a kicsi lányomat!!!!!!
Ma reggel óta bilibe pisíl és rögtön a mai napon a kakit is oda produkálta...nagyon büszke vagyok ám...(na jó délelött volt még egy pisibaleset, de csak egy).

Tesókorházajándék!
Elösször én sem akartam, hogy Orsi bejöjjön, mert nem akartam hisztit szegénykémnek és tudtam, hogy nagymamiknál nagyon jól ellesz, de aztán anyám uncsitesója szűlt és kiscsávót nem vitték be megnézni...na most amikor 4. nap hazavitték a babát hiába volt ajándék a kisfiú teljesen kiborult...a kisfiú akkor 2 éves volt.
A dolog odaáig fajúlt, hogy sajna pszihológus lett belőle.
Na és a pszihpcsajtól tanultam sokat.
Az ajándék fontos...éreznie kell a nagytesónak, hogy kistesó szereti hiszen még nem lehet vele játszani, nem nevet, nem simogat...valami kell, hogy érezze, hogy Ő bizony fontos a kistesónak...és a kistesó ennyire szereti őt, hogy vett ajándékot neki.
A másik, hogy érdemes bevinni a nagytesót ha már "érti" hogy mi van, mert akkor nem érzi azt, hogy a tesó miatt direkt kimarad valamiből...szóval legalább egy látogatás javasolt.
És ami érdekes, hogy a nagytesó ilyenkor pont ugyanazt érzi mint ha apa hazajönne egy másik nővel és azt mondaná, hogy drágám mától ő is itt fog lakni és őt is nagyon szeretem, de téged is még pont ugyanúgy szeretlek mint eddig... :?

Na ezeket mondta...szóval a kisfiúnál az volt a gond, hogy elment anyuka otthonról, addig valaki más vigyázott rá ameddig anya korházban volt és anya meg már babával jött haza aki miatt neki ezt el kellett viselnie...

Na elég volt az okoskodásomból...lelövöm magam...

Ui.: Orsi minden nap bent volt és tologatta Dnaikát, sokáig ott volt Velem és beszélgettünk Danikáról...éjszaka az apjával aludt nehogy apa féljen :roll: , szóval nem volt gond...de én tudtam, hogy Orsinak erre van szüksége és, hogy így nem lesz gond, hiszti...

Na jó éjt mindenkinek.... :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Vali,
milyen első ötletre gondoltál?

Veronikusz,
köszi.

Most nézem, hogy Dani is maholnap 1 éves...

Kép
Kép
paklincs

Emese, nem jól fejeztem ki magam, arra gondoltam, hogy ahhoz mit szólt Jankó, hogy Zsombor odaköltözik. Bocs, hülyeséget írtam, csak most is dolgozom, de amikor már nem bírok magammal, akkor megnézem mi a helyzet errefelé. :?

Kép
Kép
Kép
v30

Testvérlátogatás a kórházban:
én még mindig azt mondom, hogy mindenkinek ismernie kell a saját gyerekét annyira, hogy el tudja dönteni, hogy jó lesz ha bemegy a "nagy" vagy sem! Azt a kisfiút meg tutira nem készítették fel előre, akár mit is mondanak a szülők. Nálunk mindennapos téma a dolog és már Szofi is simizi a pocim, hogy "baba, baba." Majd a szoba is át lesz rendezve, ha Kata kap új ágyat és EGYÜTT megcsináljuk a "baba" ágyát. Persze hogy nem az ajtóban kell megtudja a gyerek, hogy mamával jött még valaki.
Bocsának, de ezt le kellett írnom. Én így éreztem/érzem jónak, senkit nem ítélek el ha máshogy csinálja, de az ÉN LÁNYAIMNAK MEG EZ ÍGY LESZ JÓ!!!! (ha nem lenne Szofi akkor Katát már behoznák, de nem ez a helyzet)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Bocsibocsi...nem azt írtam, hogy Te rosszúl csinálod...én is azt írtam, hogy Orsinál tudtuk, hogy erre van szüksége...ezért is mentem alapítványiba, mert oda bejöhetettnyugodran bármikor...ha ott lettem volna az osztályon akkor biztos nem tudtam volna ezt így megoldani főleg, hogy ő inább délelött jött be.
Az osztályról anno a férjemet is elzavarták, hogy már nem nézheti meg Orsit mert már nincs látogatás...dehát szegény nem tehetett arról, hogy 5ig munkaideje volt...
A kisfiú meg nagyon is fel volt készűlve... náluk is mindennapi téma volt és állandóan simizte a pocit meg ő választotta a zenélő körforgót a kiságyba meg mesélt róla, hogy lesz kistesó,stb...végülis ha jól emlékszem akkor a 16. héttől mondogatták neki, hogy mi a helyzet és akkor már egész szépen megértette. A kisfiú már akkor másfél évesen szépen folyékonyan beszélt, szobatiszta lett nyáron és nagyon várta a kistesót...(legalábbis az utolsó pillanatig így volt)...aztán valami elpattant nála...ennyi...bocsi csak egy tapasztalat nem akartam senkit megbántani...

De látom a főtémámról elvonta a figyelmet :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
cukipofa

sziasztok!

Veronikusz,
Hát eddig ha a védőnő mérlege nem csal, akkor 8 kg-nál tartok! Én nagyon szeretnék 15 kg-nál megállni, mert sajnos Rékával a 30 kg-ot súroltam.... :oops: A lábaimat nagyon megviselte, és már most is úgy érzem mintha + 20 kg-nál tartanék.... Próbálok a kajára oda figyelni, csak ha elkezdek vizesedni akkor nincs semmi ami megállítja a súlygyarapodást. Rékánál is ez volt, bár ott már hamarabb elkezdődött a vizesedés viszont volt egy előnye, hogy szülés után úgy jöttem haza a kórházból, hogy +6 kg volt rajtam.

Kriszta,
Pankának nagy gratula. De jó hogy tudot kakilni!!!!!

látogatás témához: szóval nálunk Réka eléggé bevan avatva, hogy Lili hamarosan érkezik... Azóta nagyon sokat babázik és ha bárki rákérdez, hogy hol van a kistesó rögtön szalad hozzám és mutatja a pocimat. Este Ő keni be a pocakomat, beszél hozzá sőt együtt éneklünk Lilicseknek.... Szóval még nem tom, hogy lesz addig valahogy kiötlöm... De én mind a két oldalt megértem azt is hogy ne jöjjön be, de azt is hogy igen....

Emese,
Nem semmi, tényleg jól felkavarja az életeteket.... Mennyi idő van a két fiú között??? MÁrmint Zsombor és Kisjankó között???

Cukipofa,
Orsinak nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ezen az összehasonlításon hogy "apa hazajönne egy másik nővel...." besz.......

Na lelövöm magam.... délután megyek fodrászhoz!!!!!!!!!!! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Sztem is nagyon durva ez az összehasonlítás...bár nem ettől a nőtől hallottam elösször...beszéltek már erről tv-ben is meg olvastam már róla...hát bizony nehéz dolog a féltékenység, de hát ez is minden gyereknél más...gondolom én...Orsinál azért elég simán megúsztuk a dolgot (koppkoppkopp).

Nagyon sokan egyébként csak akkor viszik be a gyerkőcöt a korházba amikor már jön haza a baba...és akkor Ő kiséri haza...

Voltam Orisval szemészeten és sajna nagy az eltérés a két szeme között...szóval 11.én pupillatágítás, nagyvizsgálat, stb...el vagyok kenődve :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a rekkenő hőséget? És a kicsik? Gondolom nyűgösek, szegénykéim. Jaj, és még csak most kezdődik a java.
Annyira áll az agyam, hogy alig bírom vonszolni magunkat, nemhogy még dolgozni. :cry:

Vica, én is pont ma megyek fodrászhoz, mert már nagyon utálom az összes otthoni tükröt. :oops:

Visszatérve a Kútvölgyis tapasztalatokhoz:
Azt tudom, hogy hálóinget és babarucit nem kell vinni, mert ott adnak. Hurrá, ennyivel is kevesebb szennyes. Illetve a babaruciból annyit, amiben hazaviszem.
De mi a helyzet a többi "kötelező" listataggal: Betét gondolom kell egy vagonnal, meg kenceficék, sampon, stb....
Van valami ami nagyon fontos, hogy legyen nálam? Pl.: cumisüveg, cumi, mellszívó, kacsalábon forgó palota.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!

Betét sem kell elvileg, de biztos, ami biztos alapon nálam volt, bár nem kellett kibontanom. Popsitörlőt is adtak, pelust is, mindenféle kencét a gyerkőcnek. Ők fürdetnek, öltöztetnek, neked csak magadat kell "menedzselned" ilyen szempontból. Hálóinget én vittem, de arra sem volt szükségem. Mellszívót be lehet vinni, cumisüveg van, ha pótlás kellene, de jobban szeretik nem abból adni. Szerintem cumira még nem lesz szükség, úgyis azt mondják majd, hogy ha sír, akkor nézd meg a pelust, ill. tedd mellre, vagy próbáld büfiztetni.
Hazahozós ruhát elég, ha akkor visz be a párod, amikor értetek megy. Ja, és neked is legyen ruhád! ( az egyik szobatársam hazaküldte a szülős ruháját, ott aggódott, hogy vajon a férjének eszébe jut-e hozni... :D :D :D)
K

KépKép
KépKép
anittik

Halihó! Köszönjük a hiányolást!!! lassan olvastam csak vissza :D

Kriszta,
végigdrukkoltuk, hogy mi van a kakival, de szerencsére megjött akkor :) nekünk a maggyleves, paradicsomleves mindig segít :lol:

Vica,
Réka olyan nőcis, hoccsakna!!!

Kati,
Orsi ügyi nagyon!!!! szemészethez meg drukkkkkkkkkkk!!

Vali,
ádám igazi szőke herceg :lol:!! gratula a járáshoz!! hemathoz drukkkkkkkkkk ezerrel!!
barátnőd meg ha nem érzi tőle távol valónak, próbálja meg a lutrkóját felkötni, mármint magára :) :D hátha!!

Orsi,
Emmus csudaszép a labdák között!! mondjuk volt szerencsénk élőben látni tegnap, cukkancs csajszli :lol: :lol: :lol:
és hát jó géppel szuper fotókat lehet csinálni!!

Emese,
hát, ezennel 3 gyermekes anyuka lehetsz szülés nélkül :lol:
de félre a tréfát, nagyon ügyik vagytok, hatalmas a szeretet a családotokban, bármilyen gondot együtt meg tudtok oldani!!! és ezt komolyan gondolom ám!!! biztos nem lesz egyszerű, a Fiúk között lehetnek villongások, de most nincs más választás, ezek szerint Zsombor marad..
nagyik hátha tudnak segíteni a házimunkában, így Te majd többet tudsz gyerekezni, hisz mind3an igényelni fogják a figyelmed!

Dóri,
Tündér csudaszép!! hintás kép szuper!!

barbi, Valentina,
szuper a nyú sérótok!! kis tizenévesek :lol: :lol:

Veronikusz,
csini vagy, ne foglalkozz, ki mit gondol!! kis terroristák meg nagyon édik!!

Tünde,
gratula a bili-hadművelethez!! hadd járjon a mosógép a szent cél érdekében!!

Aprooka,
üdv neked is!! én dr. tóth-Zachár Erika, szupi kombináció!!

Dorka,
azért ha nagyon Míneának "érzed" a kisasszonyt, nyugodtan szállj szembe a családdal!!

Anittik,
szerintem is megoldja a baba a fejést :lol: hadd szopizzon, beáll a kereslet-kínálat egyensúly hamar!!

Ancsa,
édes Lara nagyon a kalapjában!!! Anyudat pusziljuk!!

mi heti 1x mérlegeltünk, nem főztem ki semmit (fejőcucc nincs kibontva, cumi6cumisüveg nem volt), nem vasaltam semmit... és még állatok is vannak a házban/környékén :lol:

szülés-tesó projekt: én is ettől félek a legjobban... ezért is odázom még a tesó-kérdést.. nem akarom leválasztani, meg kell tanulnia apával is aludni.. legszívesebben beköltöztetném Micát is az alapítványiba :lol:
ha tandem szopnak, akkor sem maradhat éjszakára? :wink: :lol:

mi szülinapoztunk (ajcsik: hintaszarvas, könyvek, autók), nagyiztunk, állatfarm a házban/körül :lol: de jól vagyunk!!

néhány fotó:
Kép Kép Kép
miből lesz a cserebogár :lol: Kép

KépKép
Kép
gyuzso

anitik, köszike az infot, akkor ezek szerint tényleg minden szempontból 5 csillagos. Persze azért viszem, ami elfér a sportmotyóban, de jó tudni, hogy nem kell majd hazarohangásztatnom a Kedvest mindenért, mert a CSepel Sziget kicsit messze van a kórháztól.
A hazarucit köszi, fel is írom, mert annyira egyértelmű, hogy tuti elfelejtem, Petim meg ugyebár úgyis el lesz ájulva a kicsi fiától annyira, hogy észre se vegye, ha esetleg egy szál bugyiban készülök elhagyni a kórházat...

:lol: :lol:

gyuzso, most már el kell hinnem, ha ennyien mondjátok. Tóth doktor egyenlőre nagyon jó, nagyon szeretem, bár keveset találkozunk, szerencsére nincsenek komplikációk.
A szülésznőt Ti hogy kértétek meg ismeretlenül? Csak felhívtátok, és kértetek egy személyes találkozót? Mert gondolom ideje lenne, főleg, hogy nyáron azért ők is csinálhatnak progit....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok! hahó!

Én eddig - nem tudom, miért - nem bírtam belépni, de most kicseleztem, és a főoldalról valahogy bejutottam.

tesóprojekt: Panka nagyon tudja, hogy ajön az öccse, én úgy készülök, hogy be fog jönni apjával, de úgy, hogy nagymama is jöjjön, mert hozzá is kötődik nagyon, és talán így nem lesz baj. Mert azért elgondolkodtam Veronikusz írásán, hogy nagy sírás lesz, amikor lelépés van.

Aprooka! Én felhívtam a nővérpultnál Ferenci Erzsikét, és megbeszéltünk egy találkát. Hát így. Annak idején Király Katival úgy, hogy elkaptuk Zachár Erikát a folyosón, hogy őt szeretnénk, mondta, hogy neki már agyon zsufi, és ajánlotta katit, és megadta a mobilját. Hát őt meg így.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Anyós beszólt megint:

Sógornőmnek bazi sok teje lett, és most fagyaszt le, erre anyós: Nem baj, legalább lesz a Tiednek is. Mondtam,, hogy remélem, lesz amúgy is. Most miért kell ez??? :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,

jaj, :cry:
Ne is törödj Vele!!
ezt csak a védőnéni vér mondatta vele!!
most ezen ne idegeskedj!

ancsaboszi

Sziasztok!
Hú jól elvesztettem a fonalat, hétvége óta, most próbálok pótolni.

Veronikusz!
Maradjunk annyiban, hogy csini vagy a pocid gyönyörű, az irigy, buta beszólásokkal meg nem kell foglalkozni! Toll a fülébe az idióta embereknek!

Judy!
Hogy vagytok? Bébi? Persze randizhatunk, de a nagy melegre való tekintettel szerintem jobb lenne délután 5körül, ha neked is oké. Vagy esetleg hétvégén és akkor talán 5percre én is leülhetek veled pár szót váltani, nem kell martin után rohangálni, mert akkor viszem a férjem is. Naa?

Barbi!
Jó az új haj, persze neked gyárilag minden jól áll szerintem, Dani kép is telitalálat! Mit néz ilyen elmélyülten?!

Memme!
Erre én is emlékszem, szupi kép!

Tünde!
Bili projekt hajrááá! Én is vártam mindig, ha nem ízlett neki, mondjuk ő 10 hósan kezdte kedvvel kóstolgatni a szilárdakat… Szerintem egyébként nincs köze ahhoz, hogy anyatejes vagy tápos, ismerek olyan babát aki az első szilárd ételt is szivesen fogadta plusz szopizott mellé, de olyat is aki aztán hamar leválaszotta magát. Szerintem ez is baba függő. Nem okoskodás, remélem tudod, csak szerintem így van.

Gabi!
Jól vagyunk, tegnap voltunk uh-n. Lentebb olvashatod élménybeszámolóm. Martin nem szopizik már :(

Kriszta!
Kaki végreee! Örülök, szegény kislány és ti! Tegnap találkoztam Erzsikével.

Vica!
Oltári jók a képek! Ez a kis huncut Réka! Majd muti a hajad! Mondom én :roll:

Dóri!
Róatok is jó kép, szerintem Tünde nagyon hasonlít rád!

Ancsa!
Jó kép! Hol készült? Lara elindult már?

Aprooka!
Üdv itt! Az előadásokra szerintem is jó, ha elmész! A szülőszoba látogatásra apával együtt :D meg az együttszülésre. Az én férjem úgy megnyugodott, hogy azt mondta jól van most már megszülhetsz :lol:

Bori!
Az eper tényleg allergiázál, de most a szoptatás miatt aggódsz? Nálunk nem okozott gondott! Bogi nagyon cukiiii! Anyukád belejött a nagymamáskodásba?

Orsi!
De édes ez a kiscsaj! Csudi cuki a cucca!

Vali!
Hát a te kisfiad is nagyon drága! Mintha születése óta semmit nem változott volna, csaknőtt. Létezik ez?!

MSE!
Nem vagy könnyű helyzetben, de szerintem egyikötök sem. Biztos vagyok benne, hogy ügyesen meg fogod oldani én csak ennyit tudok mondani!

Zsu!
Végre itt! Már hívni akartalak, de majd este szerintem megejtem. Szépek vagytok mindannyian!

Tesóbejövetel: hát ez jó téma, ha most szülnék én nem engedném, hogy Martint behozzák csak aznap mikor megyünk haza, hogy Ő vigyázzon rá, meg odaadja az ajándékot vagy ilyesmi. Bár nekem még van 5 hónapom addig, majd úgyis kialakul. És ha nem jön be akkor mondani kell neki, hogy megszületett a tesó és anya most vele van? Vagy mit?!

Sterilizálás: nekünk volt kölcsibe avent express, de én sem használtam mivel se cumi, se üveg, és hát a cicimet nem tudtam belerakni :lol:

Mérleg:
szerintem sem éri meg venni. Mi is hetente 1x mértük mindig vasárnap mivel aznap született olyan 4hós koráig amikorra megduplázta a szül. súlyát.

K vitamin:
kiskanálba bele és pár csepp lefejt tej. Hát vágnak egy fejet, de ez van.

Szülésznő felkérés: ez engem is érdekelne, hogy kell csinálni…

Rólunk: tegnap voltunk a kórházban. Irtó jól éreztem magam! Komolyan! Úgy kezdődött, hogy Vida doki odajött hozzám, hogy helló Steffi, hogy van? Aztán megkérdezte, hogy az afp-m rendben van-e? Szóval nagyon aranyoska volt még az arcom is megsimizte. Igaz a vizem majdnem rámborította, de nem baj, úgyis meleg volt :lol: Azt hiszem csatlakozom a fan clubhoz :lol: Aztán találkoztam Bíró Zsuzsival aki Martin születésénél ott volt. Bár azt mondta, hogy a gyereket ismerte meg nem engem… Vicces volt. Beszélgettünk, kérdezte hol tartok és még a nevemet is tudta! Azért komolyan mondom ez nem semmi! Martin meg csórt tőle egy katonát… Mit csináljak szegény gyerek olyan szakadt, alig kap enni. Ott volt Erzsike is ő meg egyből tudta, hogy Sipihez jöttem. Szóval totál le voltam/vagyok nyügözve. Aztán Zsuszi elrohant, mert egy szüléshez jött be egy kismama 3perces fájásokkal és elfolyt magzatvízzel csörgött, hogy lent van az aulában, de nem bír feljönni. Akkor Sipi, Vida, Keszegh Évi, Erzsike elkezdték várni a kismamát. Vida nyomta a poénokat, mi meg szakadtunk a röhögéstől. A kismama egyébként dr. Hájszos, míg engem Sipi nézett uh-n beért mocival. Na szóval az én drága dokim is annyira kedves volt, kimondottan örült nekem és úgy megnézte a babát, hogy csak na! Orrcsont, combcsont, ülőcsontokk bezárta szög, rekeszfal, hasfal, hólyag, agy, szív minden amit csak lehet! DE: sajnos a nem nem derült ki. Illetve mondott valamit, de azt mondta, hogy a változás jogát fentartja, úgyhogy úgy veszük mintha nem modnott volna semmit. Mjad talán 4 hét múlva. Na szóval ez volt, bocsi, hogy hosszú voltam. Most akkor megint nem jövök pár napig :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzsó!

Nagyon édes a nagyfiú!!!
Meg kell zabálni!!
Olyan nagy már!!! Igazi kis csibész!
Sok sok puszi Neki!

ancsaboszi

Képek

Tényleg kislánynak néz ki? Kép

18. hét és új haj Kép

Kicsi fiam és én Kép

Kicsi fiam és én2 Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Alig bírtam visszaolvasni.

Biliprojekt halad, de még nincs egész nap pelus nélkül, mert ugye megyünk mindenfele.

MSE, nem semmi, de ügyik vagytok, és a szeretet tényleg sokmindent megold.

Erről a tesóféltékenységről az a véleményem, hogy hiába mondunk, készítünk, stb, azért 2 évesen nem értik valójában mit is jelent ez. Akkor szembesülnek vele, amikor már ott van a kistesó, és hogy ezt hogyan reagálják le, ez egyéni. Lehet segíteni az ajándékkal (bene konkrétan leszarta az ajándékot) de nem rontunk semmit, ha nem kap. Nálunk Bene egyértelműen nem értette volna, ha bejön a kórhzába, lát 5 percet, majd el kell menniük. JObb volt neki otthon mamával, este apával. Így is hiányolt, de lehetett neki mondani, hoyg majd jövök. Az hogy elfogadta Villőt, az nem a felkészítés, stb érdeme szerintem, (nyilván sokmindent meg kell tennünk), hanem ő így fogadta és kész. Cserébe biliügy nehéz menet lesz :D

Mérleg: 2. babánál már nincs. Havonta mérjük a dokinál. Már most olyan nehéz, mint Bene volt 7 hónaposan :)

Villő kezd megbarátkozni a kanalasa kajákkal :) Csak az édesebbeket szereti.

Ja és igen Ancsa, volt torna!!!

Gyuzsó, szerintem amíg még Micával így össze vagy nőve tényleg nem kell kistesó. Eljön majd az ideje, nem kell sietni, nektek így jó! :)

Faros szülés: én is úgy tudom, hogy a protokoll már csak 2. szülésnél és csak megfelelő pozícióval engedi... :(

Steffi,
de jó, hogy ilyen pozitív élményeid voltak! Én ma megyek rákszűrésre a dokimhoz :)

mtunde

sziasztok, en is itt, ma reggel a korhazban kezdtem, a ctg-n, a Varnai Gabival osszetegezodtunk, hehe, nagyon kedves volt, minden rendben van nalam, csak be vagyok dagadva, kezem-labam, eleg nyugos vagyok tole...aztan voltam a piacon, feltankoltam magam zoldseggel gyumolccsel, mire hazaertem, ugy elfaradtam, ettem, es aludtam gyorsan vagy ket orat, mint akit kupan vagtak, meddig lesz ilyen meleg?!
a szuleszno felkeres: engem a doki rendelt be a korhazba a 36. heten vervetel, meg ilyesmi miatt, es mondta, h akkor ott lesz ugyis a szuleszno, o ajanlotta a Varnai Gabit, amig ott varakoztunk, tippeltem, h ki is lehet az, es leszolitottam, szerencsere tenyleg o volt..:)
de ahogy hallom toletek, mindegyik szuleszno jo, ugyhogy naygot nem lehet tevedni...:)
Paklincs, hat nem lehet egyszeru neked most, de majd biztos hozzaszoktok az uj helyzethez, szegeny nagyfiunak sem lehet konnyu, egyik szulotol a masikhoz hurcolkodni...mennyi idos?
tanfolyamok, a jovo heten lesz megint egy par, mi megyunk, ha addig nem szulok meg...:)
melyik dokit hivjatok dr Hajsznak, eddig aszittem a Vidat, de lehet, h teves kovetkeztetes volt?
ez a szobatisztasag-, kakitema, az ember nem is gondolja, mekkora problemat jelenthet, mig meg nem tapasztalja, hehe... az unokaocsem is most lett szobatema, es nagyon buszke ra, nagyjabol minden fanal pisil...:D

banana

szobatiszta, na

banana

szülésznő választás: én is a pultot ajánlom. kérd meg, hogy szóljanak annak, akit választani szeretnél,és utána megbeszélitek, hogy be tud-e vállalni a nyári szabadság miatt.

Kép
Kép
Kép
manóka28

banana: nekem holnap van találkám Várnai Gabival :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Steffi,
szépek vagytok!!! Vida doki meg Vida doki, no! :lol:
ez a szülős sztori meg tisztára feldobta az estém, olyan aranyosan írtad le :)

Banana,
dr. hájsz= dr. Tóth :lol:

szülésznő-választás: Borsa Orsi adta a drótot le, CTG-re jártam már, amikor felhívtam és elvállalt :lol:
legközelebb is zachár erikával remélem!!!

Tünde,
aranyos vagy, köszi!!

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs!
Már régóta akartam kérdezni, mi volt a bankban?

Kép
Kép
kriszta36

Halihóóó!

Kriszta!
De örülök Panka kakijának nagyon izgultam szuper hogy sikerült!!!

Zsu!
Mica de édi de édi :D De nehogymá kiszúrd a szemünket a szülinapra egy képpel születéstöri !!!!!

Bori!
Bogi :D:D:D kis tündérke :D Készülődés megy már ezerrel tök be vagyok sózva már díszletkészítés stb :D

Emese!
Hát nehéz helyzet de hiszem hogy te ezt is tuti jól fogod kezelni a legfontosabb hogy így összetartotok!!!! Nagyon szorítok hogy minél zökkenőmentesebb legyen a dolog!

Ancsa!
Lara milyen tündér :D Olyan nagy lány már!!

Steffi!
Milyen gyönyörűek vagytok, a képeitekből mindíg a meghittség sugárzik :D És az oldalam már elég szellős úgyhogy mond meg a kismanónak hogy ne csigázzon már muti meg magad!!!!!

Mi ma beszereztünk néhány party kelléket izgatott vagyok nagyon!

És Kati holnap szülinap :D:D:D Nosztalgia ezerrel???? Mikor is mentetek be?

Szülésznő: Én felhívtam Erikát és úgy kérdeztem meg beleférek e az idejébe nagyon édi volt megbeszéltünk egy ctg-s találkát és ott egyeztettünk mindent én ezt ajánlom!

Sterilizálás: Nálam sima vízbe zuty minden forralás és hajrá....

Mérleg: Én mint paramami beszereztettem egy mérleget nekünk aztán kellett is a reflux miatt az állandó mérés de szerintem simán lehet kölcsönözni is az én hülyeségem hogy nem szeretem a kölcsön-árut, de nem baj a barátnőmék legalább most használhatják :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tünde!
Hajrá bili ügyik vagytok!

Tesólátogatás: Szerintem is gyerekfüggő kit mennyire zaklat fel hogy el kell vállni a Mamától a kórházban szerintem az a fontosabb hogy az egész terhességben részt vegyen a testvér és tudja hogy mi történik körülötte az ajándék hozatal szerintem is nagyon jó de persze minden kortól és gyerktől függ! (egyéni igények vannak hisz ők is olyanok mint a felnőttek mások egymástól eltérőek...)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szép jó Estét mindenkinek!

Gyuzso: Nagyon szépek vagytok :lol:

Steffi: Ti is nagyon szépek vagytok :lol:
Nekem nem tünik kislánynak Martin, mért ki mondta, hogy kislány?

Kriszta: Ne foglalkozz anyóssal,ha vigasztal az enyém még rosszabb. :oops: Csak egy példa: Jó multkor leba....-ott, hogy mért nem mentem be hozzá, ha arra járok! Erre én azt mertem válaszolni,: Mert nem hívtattok!
A lényeg az, hogy egyszer a férjemnek azt merték mondani,hogy csak akkor mehet hozzájuk ha hívják! Na én meg betertom ezt.
Szemét vagy??? :twisted:

Nálunk semmi változás,leszámítva azt, hogy a kisfiam ma bele mászott ruhástól a szomszéd kislány medencéjébe :oops: :oops: :oops:
Irultam is meg pirultam is :oops:
na jó elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

linocs

Sziasztok...

Emese, :roll: :shock: . Hát ez nem gyenge. Ez aztán embert próbáló helyzet. És Zsombornak is micsoda érzés lehet ez... Meg mindannyiótoknak. Én most így nem is tudok belegondolni. A legjobbakat nektek. És gyere majd, mert bár nem szeretnék tolakodó lenni, de szerintem sokunkat kíváncsivá tettél. puszi a régi-új családnak. :)

Gabi a füled?

Barbi, mmm..., ez igen. Teccik. Teljesen más, de teccik.

Kriszta , hát nagy kereszt nektek ez a kaki-ügy. Hajrá. Jó lenne tudni, mért van ez. vagy ki tudja, lehet h attól még nem vagyunk előbbre.
A megjegyzés: :twisted: Sztem bele se gondolt, h mért mondta.

Apróka, szia!

Ádám nagyon helyes vőlegény... És ki volt a menyasszony? :D :D

Lara nagyon elegantos abban a pink szerelésben! :)

Borsika, ti is mehetnétek a fodrászhoz. :) Eszter is ilyen kis fekete borzaska volt...

Steffi, igen, ezek azok a dolgok ott az ötödiken, amik nem tudom mennyire jellemzők más kórházakban. Nyilván van ilyen máshol is, de nem hinném, hogy túl gyakori... Amitől tényleg családias. És szépek vattok. :)

(Kivételes alkalom, h íly késői órán itt tör a rossz. Volt egy kellemetlen és teljesen hiábavaló vitám valakivel és még fel vagyok kissé spanolva.)

Jóéjtet.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Bizony, ez a családias hangulat csak az ilyen kis osztályokon lehetséges. Hogyan is tudnának 10x ennyi kismamát megjegyezni? Márpedig az összevonások óta asszem ilyen kis osztály nem maradt, max vidéken.
Én tegnap voltam rákszűrésen, és az is tök jó volt, hogy az asszisztensnő még mindig tudta a nevem, rákérdezett a gyeekekre, stb. Igaz, az csak egy rendelő, de akkor is. :)

Megkérdeztem a Vali által ajánlott pharmatex fogamzásgátló családot, doki mondta, hogy az olyan biztonságos, mint az óvszer, de egyik sem olyan biztonságos, mint a tabletta. Modtam, hogy azért nem fogunk meghalni, ha mégis teherbe esem, de azért kértem még 3 havi gyógyszert, majd átbeszéljük apjával.

mtunde

Jó reggelt!

Akkor talán majd az előadáson próbálom elkapni valamelyik szülésznőt. Remélem nem lesz túl késő, a nyár miatt tényleg aggódom.

Változatlanul nagyon édesek a képek, tiszta nyálcsorgatós üzemmódba kapcsoltam. Már nagyon várom. :D

Szobatisztaság: Sógornőmék kislányánál pont akkor voltunk, amikor a bilire szoktatás időszaka volt, és tudta, hogy ha bilizik, annak mindenki feltünően örül. Ezért kb 5-10 percenként odajött, felhúzta a szemöldökét, kis mutatóujját odatolta az orrunk elé és közölte hogy pipi/kaki, majd rohant a bilire.
Aztán üldögélt pár percig, majd csalódottan széttárta a kezeit, hogy nyem,nyem.....annyira édes volt, úgy nevettünk rajta.

dr. Hájsz névnek mi a története?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Huh, próbálok bekapcsolódni!

Steffi, juuuj, de szépek vagytok, neked is tök jó lett a hajad!!! és Martin éééédes! a kórház tapasztalatok meg szupereeeek! Ja, Dani tv-t nézett, Dr. Bubó most a sláger!!!

Ancsa, édes Lara! Jó az új avatar! Tegnap voltatok dvd felvételen? Mi pénteken megyünk úszni 10re!

Dóri, péntek úszás? :wink:

Tünde, pharmatexről majd írok privit!

Jó, hogy leírtátok a sok-sok tapasztalatot második gyerekkel kapcs., majd ha rajtunk a sor, nekünk már könnyebb dolgunk lesz az általatok kitaposott úton menetelve :roll:

Zsuzsi, hátihordozós kép a best, azon mind a ketten annyira gyönyörűek vagytok!! Egyébként a múltkori tali, meg képek alapján Miklós sztem tök hasonló vérmérsékletű, mint Dani!

Tünde, Kati, hajrá bili!!

Szülésznő: én az előadáson néztem ki magamnak Erikát, szóval már csak ezért is megéri elmenni! :wink: De tényleg jók nagyon az előadások, engem nagyon megnyugtattak!

Mérleg: mi nászajándékba kaptunk kollegáktól, az első 6 hónapban mértem is ezerrel, néha már túlzásba is vittem, 2-nál már nem fogok ennyit parázni ezen az evés dolgon!

Orsi, jó az új Emma vonalzó! Zsuzsinak, meg az új Micás!

Sterilizálás: nekünk volt canpol sterilizálónk, de volt, ami nem fért bele, meg kcisit nehézkes volt, fazekas kifőzés százszor egyszerűbb! de mi is csak kb a 6 hónapig csináltuk rendszeresen ,aztán már csak elvétve...

Kriszta, jó, hogy megoldódott a kaki probléma, drukkoltunk nektek!

K-vit: anyatejjel kiskanállal zutty le, az elején még nem fintorgott, aztán pár hetes korától már igen, én mindig nagyon mosolyogtam rajta, olyan kis cukkeró fejeket vágott! :lol:

És akkor még egy kép rólunk, itt én röviden, göndören, Dani meg rötyög valamin :D

Kép

KépKép
barimami

Bori, Bogid feje a büfizős képeken!! :lol: :lol: Tündériiiiiiiiiii!

Dóri, Tündéred édes a kertben, van kinti babapancsolótok? Vagy rendes medence?

Vali, csak nem a C&Aban vettétek a szívdöglesztő ünneplőjét Ádámnak? Mi most vettünk olyat Daninak leárazva, 3000valamennyiért tesóm esküvőjére!

Ma már nincs olyan meleg, mint tegnap, mi voltunk kint délelőtt és egy kis kardigán is kellett, mert elég hűvös szél fújt!

KépKép
barimami

sziasztok!

Daninak nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aprooka,
Azt hiszem a többiek mindent leírtak a csomaghoz.... Annyit tennék hozzá, hogy én apucival behozattam 2 db textil pelust büfiztetéshez.... Az nagyon jól jött. Amúgy szerintem nem érdemes olyan sok mindent behozni, mert elég szűkös a hely.... Bár nem tudom, hogy most mennyien vannak de 2 éve várnom kellett a szobára :?
Te is jó közelről jársz a kórházba. Nekem most a legnagyobb dillemám, hogy hogyan fogunk beérni a kórházba csúcsidőben. (legalábbis ha hétköznap indul meg a szülés)

Szülésznőválasztás: hát én úgy gondoltam, hogy a 31-32. héten úgyis mennem kell Uh-ra és akkor megkörnyékezem Gabit....

Gyuzso,
De szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :D Milyen pici volt Mica is!

Kriszta,
Jó fej anyósod!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Egyik füleden be a másikon ki.... Ez az utsó hét a munkában????? Ti hogy álltok Peti szobájával???? Ruhácskák????

Steffi,
Kinézte Martint kislánynak???? :shock: SZerintem elég egyértelmű, hogy egy igazi pasi! Múltkor Tőlünk is megkérdezték hogy Réka kisfiú vagy kislány??? :shock: úgy, hogy rózsaszín kisruha és szandi volt rajta..... :? Ezeket a képeket ki csinálta??? Csak nem valami profi fotós??? Nagyon szuper kismami vagy, a séród pedig király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banana,
Tegnap én is a fodrásznál elkezdtem dagadni... MOndjuk nekem leginkább csak a kezem és ott is csak úgy vettem észre, hogy nem bírtam lehúzni a gyűrűt :?

Pocisok,
Le a kalappal előttetek, akik még dolgoznak.... Én tegnap bent voltam a városban, de azt hittem, hogy feldobom a prakkert.... az aszfalt úgy nyomta a meleget, hogy amíg elértem a fodrászhoz, lenyomtam magamba 1 liter vízet...... RÁadásul sikerült a 7-es buszon kifognom két csővest, szóval nem elég, hogy meleg volt de hányinger is felsőfokon kerülgetet.... ennek hatására rögtön leszálltam a buszról és inkább gyalog- galop módjára közelítettem meg a fodrászt....

vica10

Vica, akkor ezek szerint te is pont a kórház mellet laksz, ugye? :lol:
MOndjuk én nem félek annyira attól, hogy hogy fogok beérni, hiszen első gyerek nem jön könnyen, de a kocsiban rázkódás állítólag ilyenkor maga a halál. Nálunk meg az utak amugy sem a legfényesebbek.
Bár, párom mentőzik Csepelen, szóval ha minden kötél szakad, majd kihívjuk az ügyeleteseket és berepesztünk, de én inkább saját kocsival mennék.
Milyen lett a frizud?

Nekem legelőbb a 36. héten kell mennem a kórházba és sztem akkor már késő keresni szülésznőt, szóval talán a következő dokis randin majd megkörnyékezem Tóth doktort, hogy mi legyen.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
Kispesten lakunk, ami elvileg nincs "annyira" messze de a közlekedés katasztrófa..... Üllői út, M5-ös bevezető????? Hát......
A frizum jó rövid lett! :D Majd csinálok képet.... TIéd????? MIkor mész legközelebb Tóth dokihoz? HOva jársz hozzá?

vica10

Aprooka,
előbb lemaradt.... Pocakfotó???? Tőled is kérünk ám...

vica10

Dani, sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!
Milyen furcsa, hogy már Ő is ilyen "nagy"! :D Képeket majd csatoljál léccci!

Barbi, Pharmatexről ha van valami fontos, kérlek nekem is, mert én azt használom. Köszi!
Kaptuk a csini rucit, nem mi vettük, ezért nem tudom megmondani, h honna származik, de majd Daniról tegyél fel képet az esküvő után lécci!
Nagyon szépek vagytok még mindig a képen!

Steffi, ha a doki azt mondja, hogy nem 100%,akkor még tényleg bármilyen nemű Pocaklakó lehet odabent. Nálunk is az első verzió lány volt, de nem biztosra... Áki ki is volt akadva, mert Ő öcsit szeretett volna... Jaaaj, amikor a 4D után megmondtuk, hogy öcsink lesz, elkezdett ujjongatni örömében. :lol:
Nagyon szépek vagytok, irigykedem a pocakod miatt. :D
Martin meg annyira pasi, hogy jobban nem is lehetne. Esetleg az első képen a kendő megtévesztő lehet, de hát az is uniszex szerintem, és különben is az egész arca is tiszta fiús...
Csatolok mindjár Ádi újszülött képet, de tényleg nem sokat változott. Talán azért, mert amikor megszületett, akkor is ilyen haja volt. :lol:
Azért nagyon ne tűnj el!

Gyuzso, tényleg mennyit változott Mica! Olyan szép gyerek Ő is! :D Mit szólt a tortához?

Memme, nem volt menyasszony, ámbár a templomba összeismerkedett egy kicsit idősebb lánykával, aki amikor Ádi hozzábújt felhúzta a szoknyáját. Annyira édesek voltak, sajnos azt nem sikerült lencsevégre kapnunk. :lol:

Szülésznő választás: sztem alapban amikor elkezd a kismama CTG-re járni, akkor elég megismerkedni. A nyári időszak miatt mindenesetre tényleg érdemes sztem hamarabb megkeresni a választott szülésznőt.

Mi tegnap már lavor-medencéztünk. Nagyon élvezte Ádám.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

A közlekedés a leggázabb nálunk is. MO-n át kell kelnünk, ez mindent elárul.... :?

Az enyém is rövidebb lett, de majd nagyon rövidre szülés után szeretném vágatni, amikor elkezd majd hullani...

Téténybe járok a dokimhoz, mert az kocsival 10-15 perc az esti órákban, sokkal kényelmesebb, mint átvergődni a városon. MIvel most voltam hét elején, ezért legközelebb majd június végén, akkor leszek 32 hetes kb. Utána megyek majd csak laborra a kórházba.
Szóval csak páran tudjátok a nicknév történetét? mert tényleg kiváncsi lennék :?:

Pocakfotót majd csatolok, de inne benntről nem tudok. jaja és még 3 óra. Most kezdett megint nagyon felmelegedni az idő. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép Ádi 1 naposan

Kép Ádi Gabi szülésznővel 3 naposan

Kép Ádi 1 évesen

Kép Ádám tegnap

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Én csak a nyári szabik miatt akartam ilyen korán Erzsikét megkérni, hogy legyen velünk, mert mi van, ha kiderült volna, hogy szabin van. Így is azt mondta, hogy van egy hétvége, amikor nem lenne jó, de így is bevállaltuk, mert már csak nem... Bár, hogy így leírtam, csak de. :roll:

Dr. Hájsz: Én csak arra emlékszem, hogy Merci kislánya hívja így a dr. House-t. És mintha az lett voln,a hogy Tóth doki rá hasonlít. De nem biztos. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, mert a kiírt időpontomban Vida doki is szabin van. :(

Kép
Kép
kriszta36

Danikának nagyon, nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Mit kap a nagyfiú???
Milyen tortája van?
Képek??

ancsaboszi

Sziasztok!

Veronikusz
Tudom, tudom, hogy nem találtad ki az ajándék ötletet :wink: , már mástól is hallottam, csak én imádok ajándékozni. Meg is ragadok minden alkalmat, és mikor mondtam ezt a családnak, ki is akadtak, hogy ez hülyeség. És ezért gondoltam mivel szóba került, megkérdezlek Téged, hisz TE otthon vagy a témában!
Tuti hogy majd én is gondoskodom valamiről :lol:

Dóri
Először is nagyon, nagyon köszi a segítséged! :wink: Megtaláltuk a játszóteret, és jót játszottunk!!!
Nagyon édes ez a kép, úgy tetszik, ja és Larának is van ilyen bodyja, ma is akartam venni, de hát nem volt választék, azért vettem egy két rövidgatyót, mert a koszban mászásra jó, igaz fiús színek, de jó lesz! :lol:

Bori,
Olyan édes a Babóka, és két hetes és két napos!
hol vannak a cicis képek? :wink:

Dorka,
Megértelek, én sem döntenék egyedül, csak hát egy ötlet volt!
De mért esélytelen?
Legyen két neve! 8)

Kriszta,
Hogy vagytok ma?
Hogy vannak a Sogornődék, és hogy hivják a babucit? Mekkora?
És Vida doki elvállalt úgy hogy szabin van? És neki ki a helyettese?

Emese,Minden tiszteletem a Tiéd!
És igen a szeretet az mindent legyőz!!
Nagyon szorítok!!!

GYuzsó,
Nagyon drága vagy! Átadom!
Ez a tandemes szopi, édes!
Nagyon jó ajándékokat kapott!!
Mi tetszik neki a legjobban?

Steffi,
Tök jó ilyen élményeket olvasni.
És jó, hogy minden ok!
Nagyon szépek vagytok!
És nem, egyáltalán nem kislányos Martin a képen!
De nagyon szép a kendője.
Larát meg mindig lefiuzzák, ezért sem nagyon akartam venni ma neki zöld gatyót, de vettem, mert a porban ücsörögni jó
Nem még nem megy egyedül, de az a móka most hogy a kocsit tolja, és úgy akkorákat lép mint mi!
Ja, a kép hétvégén készültek a Petneházy Club hotelben, a csúszdás, a másik meg a Margit szigeten.

Tünde
Akkor remélem a kedved a régi! :wink:

Memme,
Jaj szegénykém, remélem már megnyugodott a lelked.
Úgy látszik ez tegnap ilyen nap volt,
Nekem is volt egy szép veszekedésem :twisted: , és én ugyan éjszaka szoktam takarítani,
De hogy lenyugodjak, még a kanapét is áthúztam (vasaltam is)
Szóval reggelre úgy nézett ki a lakás, mint ha tündérek jártak volna itt. :wink:

Édes vagy, köszönjük.
Bár az a naci, az csak egy homokozós szerkó, alsó része!
:wink:

Barbi,
Nagyon szépek vagytok!
Hol készült?
Csak nem Visegrádon? Remélem hogy Apa veletek pihizett végre!
Igen, igen voltunk tegnap úszin, és készült is dvd, remélem jó lesz.
Bár Lara már az elején levette a sapit.

Vali,
Nagyon jók így együtt a képek!
holnap lesz eredmény?
feltétlen gyere majd és mesélj! nagyon szorítunk!!!

na megyek teregetek egyet, fú de nem szeretek. :twisted:

ancsaboszi

DANINAK BOLDOG SZÜLINAPOOOT!!! Kis névrokonod üdvözöl! :wink:

Vali, ja, ha te azt használsz, akkor nincs új infóm, csak az én tapasztalataimat akarom megosztani Tündével :oops: :roll: Képek szuperek!!! látom megy a kinti pancsi nálatok kis ezerrel!

KépKép
barimami

Ancsa!
Vida doki azt mondta, hogy ki tudja, mi lesz még addig. Meg Panka is előbb jött egy pár nappal. Hátha...

Új jövevény: Hanna Kata, 3,8 kg, 57 cm. Nagy fekete haj.

Cukipofa!
Daninak innen is sok puszi!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Daninak Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!!

Barbi: igen, megyünk 11-re úszni, de most unokatesó nem jön, mert megbetegedett. De látom, Ti is hamarabb mentek. Nagyon jó a közös kép fiaddal! Nincs medencénk, csak pancsolónk, rakok fel képet, azon látszik, de olyan másfél gyerek fér el benne kényelmesen... Viszont kevés víz kell bele és az nem hátrány, innen a harmadikról cipelve, úgy, hogy Tündét nem tudom hol hagyni közben.

Mica szülinapos fotók is szuperek, jó nagy tortája volt!

Steffi nagyon pasis pasid van, nem tudom, hogy lehet lánynak nézni. Nagyon jók a közös fotók is!

Ancsa: sikerült megtalálni a játszóteret?

Aprooka: igen Merci kislánya nevezte el így Tóth dokit, meg stimmel is sok minden, moci, szakáll, humor, stb. :wink:

Képzeljétek Tünde ezerrel mászik!!!! Nagyon élvezem, tegnap kezdte, de ma már teper ezerrel mindenfelé és most még magasabbról is tud pakolni.
Üdv: Dori

Kép Medence

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Daninak Boldog Szülinapot kívánunk.

Sikeresen belázasodtunk a múlt heti oltástól,pedig reménykedtem hogy nem fogunk.
Most is olyan kis nyügi a drágám :cry: :cry: :oops:

Na megyek a dolgomra.
V

valentina

Kriszta,

értem, értem.
Szép nagy baba! és nagyon szép a neve is!
Gratulálok.

Dóri,
Gratula a mászáshoz itt is! :wink:
igen, igen feljebb írtam, és itt is köszönöm, megtaláltuk!

ancsaboszi

Ancsa!
Utólag is Boldog-boldog születésnapot! (még simán benne vaguynk a 8napban, hát feledékeny kismama nézd el nekem ezt a pár nap csúszit, de tudod: a szándék a lényeg!!!)
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: