A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

igaz, nem kell a méretekre adni!
magdolnam

MAgdi: Ma mar tenyleg boldog nevnapot!

Most jutottam csak el a gep ele, de mindjart picit lepek is, most mig ilyen fasza az ido, felek kesobb megint halal lesz. MA a kis hus nagyon jot tett nekem: Osszeraktam a kisagyt matracot kimostam, foztem, mosogattm- meg mindig a kadban, mert nem volt cso tegnap, amiatt megyek le mindjart, hatha itt lesz- felmostam:)

A talalka jo volt tegnap bar csak negyen voltunk, es az egyik anyukanak ot volt az 1 eves kisfia is, aki szeliden szolva igen rossz volt, es meginkabb hisztis igy ok hamar elmentek. De jot dumcsiztunk.

A kokuszmatrachoz ugye nem kell vizhatlan lepcsi is?

Na olvasok vissza, mik tortentek tegnap ota!
Vendég

Magdi - sajna nem ismerem ezeket a termékeket.

Kike - na azért! :wink:

Nah, hívott a festő, hogy délre itt van! Szerencséje! :twisted:

[quote]j írta:ajjj lehet Andiét annyira megszugeráltam, hogy megszült?
Magdi - :lol: :lol: :lol: Szerintem nem bánná, de lehet hogy csak pihizik! :wink:

Én is megyek és rendet rakok, meg lefóliázom a cuccokat a kisszobában.

Úgy érzem lángol a talpam! :roll: Akkor volt utoljára ilyen amikor napi 16 órákat álltam a mhelyemen. Asszem most már tényleg borogatnom kell...

További szép napocskát mindenkinek! :wink:
Vendég

[quote]A írta: kokuszmatrachoz ugye nem kell vizhatlan lepcsi is?

Ártani nem árt, de nyáron nagyon izzadna tőle a baba. Inkább akkorra ajánlják amikor szokatod le a pelusról, mert amúgy (elvileg) úgyse folyik ki akkora mennyiség hogy baj legyen.
Vendég

Jelentem életem első bögre málnalevél teáját iszom és izlik! :D
Vendég

Én azt hallottam, hogy a kókusz matracra nem szabad gumilepedőt rakni mert akkor elveszti a funkcióját! (légáteresztés)
Vendég

Kike! Ez durva!!!
Nálunk mindig zárva van a kapu és ha egyedül vagyok itthon akkor az ajtó is!
Sose lehet tudni!

Hene! Igenis,értettem!! :lol:
Remélem jól megvizsgál a dr.! :lol:

Magdi! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Wera! Sógor ismerős!!!! :lol:
Nálunk ugyanez volt bútorügyben tudod?!
De végül is elkészült!
Igaz,hogy a nyom,tató még mindig lábalatt van,mert azt az egy darab polcrendelést nem bírta leadni,de már lesz@rom!!!
nekünk is tele az ágy párnákkal!
Az előbb hívott,de nem emlékszik rá csak valami rémlik!!!
Azt mondja:ilyen szenya voltál??????????
:oops:

Véda! nem semmi,hogy még rádmennek a gyűrűk,én már hónapok óta nemtudom hordani!

Kép

Kép
ibm

Lassan én is lépek készülődni,mert bár fél 2-re van időpontom,de a fél 12-essel be kell mennem,mert ha a következővel megyek,már nem érnék oda.

Csak azt nem tudom hogyan fogom,le,és felvenni ott a szanálomat,mert már nagyon szenvedek,mikor ki,be kell csatolni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi, nem kövezlek meg, de nem örülnék neki!
Flp, sajna kimondottan a szülésre nem ismerek semmit, én is imádom a termékeket. Azt tudom, hogy szülés után nagyon jó a gátsebre a First. Már el is tettem! Meg úgy gondolom a Berry gél biztos jó hatással lenne szülés után a női dolgokra belülről.

Wera, én is nyitva vagyok már vagy másfél hónapja, és mégis iszom a teát.

Sziszka. az egyik barátnőm holnap lesz egy hete hogy szült. Előttem volt 10 nappal. Ő teljesen zárva volt, és egyik pillanatról a másikra megszült. Nem császározták. Ja éa a kiírt időpont előtt egy nappal jött a baba.

Császárral kapcsolatban. Barátnőm anyukája 4 gyeremeket szült. Első kettő császárral, utána kettő simán. Nem törvényszerű a császár után császárral szülni! Gondolom csak ha gond van! Vagy ha siet valahova a doki. :)

KépKép
hene

Kike! Menj papucsba!
Tegnap óta én is azt hordom,igaz,hogy tegnap abból is kifolyt a lábam!

Wera! Örülök,hogy megy a festő!
Látos a végére csak meglesz minden!

Én is elcsattogok a postára,aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Na én is készülődök! Majd jelentkezem! 8)

KépKép
hene

Kike!
Jó dokizást!

AMi!
Én is hordom még a gyűrűket.

Búcsúzom, megyek pasizni. 5 hónapos és csuda CUKI!!!!
20150601134430

Na átolvastam, elég nehezen ment. De mennem kell a városba. Majd du. jövök. Hy!

sz.andi

Viki! Jó pasizást Neked! :D
Vendég

Magdi!
Boldog névnapot!!!!

KépKép
szkagi

Nem is meséltem:

Reggel pánikroham fogott el. Ritkán esem pánikba. De most.... Ha felkelek Lizából annyit érzek, mint egy hisztis gyerekből, hogy: na tessék aludni hagyni!!!!!!! és máshogy fészkeli magát. Semmi. Apa hozott epertortát, mert ugye a fini kajákra azonnal ugrik a kiscsaj, SEMMI na akkor már elkezdtem gondolkodni hogy mi a bánat van. Hátra dobtam magam, 10 percig semmi. De még annyi sem, hogy érezném, hogy rákészülne valamire Aztán jött a bökdösés, SEMMI. Apa odarohant, 5 percig dumált neki hülyeségeket, SEMMI. Láttam a szemében, hogy ő is frászban van. Felrohant a zenélő maciért lehozte, 2 szer felhúzta semmi. Aztán nagy kegyesen egy hatalmas rúgás a hasba: hagyjatok már békén Hát ezt érdemlem a lányomtól?????? Már védőnőhöz akartunk menni, hogy van e még szívhangja
magdolnam

:shock: Andi, már azt hittem szülőszobára küldtelek :wink:
magdolnam

ismeritek azt a dühöt, amikor épp elkezdi az ember olvasni a babanetet, emeli a szájához a túrós palacsintát, és erre megszólal a rohadt telefon?

Még bele sem haraptam :evil:

már megint csöng

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Befutottam én is!
Irigylek mindenkit, aki jól aludt. Szerintem én pályafutásom legsz@rabb éjszakáján vagyok túl. Akkora szél volt, rázta a redőnyt, sűvített, fütyült. Tulajdonképpen semmit nem aludtam.
Most meg egy kicsit szédülök, gondolom a kialvatlanságtól.

Ági, neked úgysincs időd megenni, küldenél nekem túrós palacsintát? :)

Kép
Kép
patr

Ági! Nálam nem csöng a telefon! Jöhet a palacsinta!

Patr! Sajnálom, hogy rosszul aludtál!

Magdi! Gondolom, hogy pánikba estél! Liza meg jót szundizott közben! :D
Vendég

Viki! Roli jól van, bár most fejelte le a padlót és kicsattant a szája. De ez semmi, előfordul még egy párszor az tuti.

Magdi! Jól rátok hozta a frászt a kiscsaj.

Visszakaptam a takarítógépemet. Kölcsönbe volt adva. Hát ráférne egy pórszívózás a szőnyegre. Csak az a gond, hogy kidobták a porzsákot. Szóval porszívózni ma sem fogok.

Andi! Akkor mégiscsak megvan még a pocak!

Hene! Drukk a vizsgálathoz. Hátha segít!

Kép
szly27

Kifejtettem egy szatyor zsenge zöldborsót. A másik anyósom /mert nekem kettő van ám, meg kettő apósom... :? :roll: :wink: / hozta reggel. Jó kis zöldborsó levest csinálok, és mára maradt a töltött zsemle megcsinálása is. :P

Köszönöm anyukámnak a jobbulást kívánságokat! Remélem használ! :)
Magdi BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Hene szép poci!!! Drukk a dokihoz és a ctg-hez! Az ilyen történeteket szeretem, amit a barátnődről írtál!!! :wink:
Véda, én is így gondolom! Én azt veszem le abból hogy zárt a méhszáj, nem készülődik, egyszer csak jön! :lol:
Viki jó pasizást!!! :lol:
Kike drukk a dokihoz!!!

Na megyek, nekiállok a kajának!

Kép
sziszka82

vegigolvastam!:)

Andi : tok jo a szoba, es igen keves cuccod van!

A matracra en is ugy gondolom a levegozes miatt nem kell a nedvszivo lepedo. Meg ugye a matracbol ugyis kicsorog:)

Hu, mar ket szeletet megettem a tegnapis rebarbaras sutibol. tenyleg egy alom:)
Vendég

en nem tudom mit fozzek holnapra:(
estere pizzacskak lesznek, de elvitelre mit tudnek parocskamnak...?
nem tom!
Vendég

egy kis gyors hami? Rántott pipcomb sültkrumlival? Én most ezt kívánom :oops:
magdolnam

ez a rebarbara jól felkapott növényke lett. De én nem tudom hogy néz ki és hol lehet beszerezni.
magdolnam

Magdi! Nem mentem még szülni, úgy beszéltük meg, hogy péntek vagy vasárnap. Nem? Arra gyúrok. :lol:

sz.andi

de!!!!!!!!
magdolnam

Magdi: sajna en sem tudom hol lehet beszerezni pedig igen igen szeretem. Mikor gyerek voltam volt a kertunkben, majd evekig senkitol nem kaptunk soha. De most van otthon egy ismerosunk, akinek van es tudja szeretjuk, igy hoz, mert igen szapora egy noveny. levagod es ujra no.
igy nez ki:http://www.edenkert.hu/pics/vetemeny/rebarb.jpg
savanykas, es nagyon egeszseges!
Sajna a boltban meg sosem lattam, pedig en meg az erkelyre is ultetnek:)
Eperrel a legjobb, de onmagaban is sok recept van vele!
Vendég

Sziasztok! Mostanába nem nagyon voltam, mert elég sok dolgom volt, de ahogy így olvasgatok úgy irigylem azt aki már a 39 hétbe jár, vagy már a 40. Hát szerintem egy-két héten belül lesz már itt egy pár baba. :) Bárcsak már én is ott járnék. :lol:

Kép
linda24

Hát sziasztok!

Voltam reggel CTG-n (az eredmény jó lett) de ahhoz hogy egy doki rápillantson és aláírja 1,5 órát kellett várnom! :evil: :evil:

Lányok: már megint nincs baba? Minden reggel mostanában úgy ülök ide, hogy hátha!

Nálunk most egész kellemes idő van!

Hene: nagyon cuki a pocakod, olyan gömbölyű mint az enyém is! (csak persze nagyobb)

Akik babázni mentek: arra irígy irígy!

Ultrahanghoz, CTG-hez, dokihoz: sok szerencsét!
Vendég

Teszek fel én is pocifotót:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:48-kor.
Vendég

sziasztok!

Főzök.
Az anyukám már elment, hozott CSERESZNYÉT!!!! :lol:

Vennem kellett egy másik nyomtatót, már feltelepítettem. Ma pöri lesz tarhonyával és uborka salival.
Már csak az uborkasalit kell megcsinálnom, a pöri fő, a tarhonya kész.
Várom az állatorvost, mert beteg a kutyu. :cry:

Nem tudom, mi baja lehet, csupa hólyag a nyelve, és nagyon bágyadt. :roll: Meg sokat hány...

Megmutatom a tegnap vett ruhát, az a piros az.
A baldachint csak akkor fotózom, ha összepakoltam a lányzó szobájában, mert kupi van. :x

Na, most ennyi, rohanok!

Ja, és betöltöttem a 33. hetet!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
Vendég

A mozgásparámról pedig annyit, hogy ma bepótolta már az elmúlt pár napot is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Látom, mindenki ebédel, jó étvágyat!
Vendég

Sziasztok!

31 hetes kismama vagyok, aug.3-ra vagyok kiírva és kislányt várunk. Szeretnék csatlakozni ha nem baj, már korábban olvastalak titeket, és Muffin-t ismerem egy korábbi topicból.
Nem lenne baj ha csatlakoznék?

Magdolnam! Én ismerem az flp-s termékeket és használom is rendszeresen!!! Igen vannak szülés és várandósságra szedhető vitaminok is.

Üdv Trixy
Vendég

Sziasztok!
Hát nekem ma végre sikerült kipihennem magam.... 11-kor keltem fel. :) Még csak most "reggeliztem".

Magdi!
Boldog névnapot!!

Lehet hogy hétvégére én is sütök egy kis rebarbarás sütit..... ugyis lesznek vendégek!

Én ma lecsót főzök :) Már ugy kívánom. Ugyhogy csak lecsó lesz kenyérrel.
Meg ma még a gyerekszobában szeretnék kicsit tevékenykedni.....

d.dodó

Marcsi: tök csini az a piros ruci, és szép nagy pocód van! Gratula a 33. héthez! Látod, hogy rohannak a hetek!

Valaki írta a kiütést a hasán: pesze bármi mástól is lehet, de van hogy a terhesség utolsó heteiben apró pirosas kiütések jelennek meg (főleg a hason) de néha végtagon is (ezek viszkethetnek is)
A barátnőmnek is volt és sajnos csak a szüléssel múltak el!

Kata: tényleg, ki szült az évfolyamból??? Ismerem????
Te ismered az T.Adrit a Madarászból? Ő meg tegnap elöttre volt kiírva! Szóval ott is bármikor jöhet! Tök jó nem???? :D :D
Vendég

Kata!

Neked is nagyon csini pocakod van!!! :lol:
A ruci pedig össz-vissz. 1800 ft volt a kínaiban... :wink: :roll:
Vendég

Magdolnam!
Nekem flp-s termékből most csak first van...(azt be is viszem magammal a korházba.... meg dezodorom van! Anyu foglalkozik vele amugy. Volt berry nectarom is...de azt épp most küldtem vissza apával, mert az nekem nem jött be.... ok, hogy előszörre segített elmenni wc-re (mikor szorulásos voltam) de mikor már másodszor, és harmadszor is kellett....bélgörccsel társulva és hányingerrel....akkor azt mondtam, hogy ez inkább nem kell nekem!

d.dodó

Szia Trixy!

Üdv itt!
Örülök neked!
Mesélj még magadról!
Vonalzót nem készítesz?
Vendég

T.Maria!

Köszi a fogadtatást, röviden magunkról, Vecsésen lakunk a férjemmel, első babánkat várjuk. A neve még nem dőlt el, de ha rajtam múlna én már kiválasztottam volna. Lili v. Hédi lesz. Vonalzóm már van csak nem tom hogy kell felrakni, mert nem tudom szerkeszteni a profilom.

Magdolnam! Szülésre és várandósságra a Berry Nectart tudom ajánlani, ezenkívűl a Royal Jelly kapszulát amit szülés alatt fellépő fejfájás miatt is lehet bevenni, ill segíti a méh tevékenységet. és a First ami pedig a sebgyógyulásra van. Illetve ha kisebesedne a mellbimbó arra pedig az aloe propolis krém jó.
Remélem tudtam segíteni.
Vendég

ja és az István kórházban fogok szülni
Vendég

Szia Trixy! Üdv itt köztünk!

Ismered???? És mit ajánlanál??? Priviben is jöhet, ha netán másokat zavarna. S.O.S várom mert mindjárt indulunk pestre és már furdal a kíváncsisag
magdolnam

jaj nem frissítettem, már válaszoltál. De jó van is itthon R. Jelly, Nektárt meg venni kéne, first is van.

Cínós pocakok! Olyan kislányosan kerek! Szegény kutymorgóval mi van?

Köszi mindenkinek!
magdolnam

Na szép napot mindenkinek!

5 oldalt kellett visszaolvasnom! Tegnap elintéztem a táppénzes papírt, meg vettem két felsőt, olyat amilyet akartam, spagettipántosak! Meg vettem egy kendőövet, mert a rövid kismamagatyóm lemászik a fenekemről! :shock:
Nálunk marhanagy szél volt éjjel! De legalább megkeverte a levegőt.
Reggel nem engedett belépni a babanetre! :evil:
Szóval voltam ma a 30hetes uh-n, keringés, szívhang jó, mostmár itt is megmutatta, hogy ő Levente!
BPD:82mm
AC:257mm

Ma meg vettem egy melltartót. Többet már nem költök magamra!

Nekem füstölt sonka fődögél a konyhában! :)

Hát visszaolvastam, de nem jegyzeteltem. :oops:
Mindenkinek drukk ma a dokikhoz!
Láttam még csini pocakokat, mert elég rémísztő lábikót :shock:

Trixy! Üdv itt nálunk! Gyere gyakran és mesélj magad(tok)ról!

Magdi! :D Boldog Névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Magdi!

A kutymorgó tüneteit leírtam, a doki pedig 2 körül jön!
Már nagyon várom, mert aggódom szegénykémért... :roll:

Trixy!
A vonalzód készítésekor kapott linket, azt ami url-lel kezdődik, azt kell bemásolni az aláíráshoz.
Vendég

Trixy! Üdv köztünk! Minden új csatlakozót szívesen látunk! :lol:

Maria! Tényleg nagyon kis csini az új ruhád!
Jól áll!
Én inkább maradok a has alá hajtott jetiméretű halászgatyánál!
Erre a kis időre már jó lesz!
Szerintem tegnap érezték a babyk is ezt az időd,ma már Áron is ngayon formában van! :lol:
Ezt már szeretem,most olyan mint szokott!
Fúr ezerrel!

Kép

Kép
ibm

Szia Trixy! Üdv köztünk!
A profilodban az aláíráshoz bemásolod a vonalzó url-el kezdődő kódját és akkor mindig megjelenik ha írsz!
Én is az Istvánban fogok szülni!

Magdi: akkor ma nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

az a baj, h megnyitom a profilt de nem enged szerkeszteni, ill. fel sem ajánl szerkesztést csak az adatlapom mutatja meg, vagy én bénázok? :D
Vendég

Bocsi: látom már Marcsi is írta!

Ami: mit szólt a dokid a bokádhoz?? hát az rendesen meg van dagadva!

Nekem még nincs látható ödémám de valószínű kicsi víz már van rajtam mert a gyűrűm eleinte nehezen jött le este, most meg már nehezen megy fel reggel, szóval inkább nem is hordom!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: