Halihó!
Én is jöttem vna már órákkal ezelőtt, de nem tudtam megnyitni az oldalt. Gondolom a szerverrel volt vmi.
Ami -

basszus, nagyon duuurva a lábad! Az enyém is pufi, de csak pont annyira hogy egyik cipőm se jöjjön rám

... de ennyire azért nem látványos. Szegénykém! Vizesruhás borogatást nem próbáltad még? Én azt csináltam amikor extra-sokat melóztam és dagadt. Szerintem ma is megpróbálom, mert általában használt.
Csomag szerintem pont jó. Én pont lesz...om hogy ki mit fog szólni a cuccaim mennyiségéhez, ami kell az kell, nem igaz?!? Akkora sporttákáskában viszem, amibe szerintem még én is beleférek. Nem pakoltam tele, de minden nap eszembe jut vmi apróság, amit még belerakok. A végére csak teletömöm...
Tökjót álmodtál!!!! Tudod is pont ilyet álmodtam vmelyik nap, hogy nem is fájt! De jó is lenne ha beteljesülne!!!
Sziszka - jobbulást a mamádnak!
Andi - szép nagy pocak! Reméljük már nem sokáig!
Magdi - BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!

Tényleg szép méretes pocak a korához képest!

De lehet hogy már nem fog sokat nőni, inkább a babuci nő bele! Nekem legalábbis így volt.
Kike - igazán szerencsés vagy hogy nem repedt meg a pocid! Biztos jó a bőröd!
Egyelőre úgy tűnik én is megúszom különösebb zebrázás nélkül, de azért még nem akarom elkiabálni.
Elvileg ma jön a festő. Bár még nem jelentkezett. Ha nem jön asszem kiborul a bili és be fogok hisztizni. A gyerekszoba üres szét vannak szedve a bababútorok, a kimosott-vasalt ruhák az utazóágyban a hálóban... szóval kezdek kicsit ideg lenni.
Jah, és a sógorom hónapok óta ígérgeti hogy intéz nekünk matracot a kiságyba. (Matracos boltban dolgozik) Kb 2 hónapja mondtam neki hogy akkor legyen kedves rendelje meg, és megbeszéltük a méreteket is. Azóta 2x kérdeztem rá hogy miújs az ügyben, és azt mondta intézi. Erre tegnap Apa felhívta hogy akkor megkapjuk lassan, mert már nagyon ideje lenne. Erre az öccse: milyen méretűek is kellenek? Tehát még meg se rendelte! Azt hittem szétrobban a fejem!!

Aztán azzal próbált megnyugtatni hogy 1-2 héten belül meglesz! Jah, kösz! Most már sokkal jobb!!!

Ha ezt tudom, már rég megvettem volna máshol. Nem érdekel hogy pár ezezerrel drágábban, de legalább már itthon lenne...