A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Upsz, ez nem az! Bocsiii :oops: :oops:

Szóval!

Kép

sz.andi

Tényleg nincs sok csomid Andi!

Tetszik a szoba szine! Lehet, h már láttam de nem emlékszem! :oops:
bencuri

Mostmár tényleg szégyenlem magam, mindenkinek megvan a pakja, csak az enyém nincs kész! Mondjuk már elkezdtem, csak abba maradt!
bencuri

Na a vége csak az lett, hogy mindenki itt hagyott. :( Pedig még a teámat meg kéne inni. Ezen az oldalon meg még csak én írtam. Szupi!

sz.andi

én is vagyok!
bencuri

Ne izgulj, az enyém kb. múlt hét péntektől van kész!
Szerintem nem tettem fel képet, de köszi. Egyébként a szoba nincs készen. :D Hiányzik a csík meg a dekorálás. De sztem nem is lesz kész, amíg meg nem szülök. De ezt úgysem én csinálom!

sz.andi

Már látom, hogy vagy Bencuri, örülök is neki!

sz.andi

Sziasztok!
Én is itt vagyok!

Ami, tényleg nem semmi a lábad! :cry:

Kép
Kép
patr

Én ma nagyon kipurcantam a suliban. Most már várom a végét! Mármint a tanításnak!

Kép
Kép
patr

Na oké, gyűlünk azért! Szia Patr! :lol:

sz.andi

Nem látni, h nincs befejezve! :D
Szia Patr!
bencuri

Patr, tiszteletem, h birod ebbe a nagy melegbe a melot!
bencuri

Hát ez az, hogy nem bírom! :D
De azért igyekszem. Még hét tanítási nap van, most már nem fogom feladni! :wink:

Kép
Kép
patr

Na igen, főleg, hogy ilyen meleg van a suliban is! Ott azért nem lehetsz bugyiban..

Én nem tudom törpike mit csinál, de a hüvelyembe úgy belenyilall!! A székről is fel kell emelkednem. Mintha megkarmolna, vagy nem is tudom.

sz.andi

állítólag holnap nem lesz ilyen meleg! Remélem is! 8)
bencuri

Na az a 7 nap csak elröpül. Hét vége fele hűvösebb időt mondanak.

sz.andi

Tényleg Andi végül is milyen névnél maradtatok?
bencuri

Andi, hát igen. Az a baj, hogy csak egy farmer van, ami rámjön. Van még egy két szabadidő gatyóm, de abban nem lehet dolgozni menni.

Kép
Kép
patr

Szerintem maradunk a Vikinél. Szép nagyon, tetszik, csak hosszú. De már meguntam ezen agyalni.

A ruhákkal én is így vagyok. Ma elmentem venni valami nyári rucit. Hát nem kaptam. Szörnyű, hogy itt Barcikán semmit nem lehet kapni. Vagyis van minden, csak pont az nem, ami kéne.

sz.andi

ez általában igy van mindig az nincs amit az ember venni szeretne!
Múltkor bejártam a környéken az összes kinait köntösért és sehol semmi csak vastagok! Hát köszi az itthon is van! :evil:
bencuri

Ittvagyok,csak zuhiztam meg mire a nagy bálna testemet bekenem az nem kevés idő!
Pedig még Apa is segített! :wink:

Andi! Szuper jó kis helye lesz a babónak!
Tényleg név???????????
Hasaddal mi újság? Viszket még?
Nekem rohamokban jelentkezik,most ép jó,mert most kentem be! :lol:

Patr.! Minden elismerésem,én tuti nem tudnék dolgozni!!!

Bencúri!! Hajrá csomag!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Nálunk apa azt szeretné, h az legyen a második neve! De én nem nagyon szeretném, h az enyémet kapja! :?
bencuri

Andi, szerintem is jó név a Viki!

Kép
Kép
patr

Jaj, már unom. Megy a hasam. Bocsi, hogy ilyet írok, de már idegesít. 3X voltam az elmúlt 1 órában. Persze rohanni kell, nem ér rá szép lassan...

sz.andi

ÉN is ezt szoktam mondani mindig magamra, hogy a bálna! 8)
bencuri

micsoda boka :shock: tessék felpolcolni!!!!
Andi, szugerálom, de valami azt mondja hogy vasárnap vagy hétfőn ér oda. Na majd extra szugiba csapok át!!!!! Érzed már? :D
magdolnam

Andi! Nem mész szülni????????????

Kép

Kép
ibm

szép pocakod van egyébként!!!!! Az enyémet nem nagyon merem így mutogatni, mert félek a zebrák támadásától :oops:
magdolnam

Szerintem is nagyon szép, meg megy a vezeték névhez (Kaulics)

Igen, viszket a hasam, de csak egy ponton. Szét van repedve, meg mint ha hólyagok lennének rajta. Idegesítő!

sz.andi

Gondolod Ami, annak a jele? Lehet, h lesz babánk holnapra? :D
bencuri

na de szép babaszoba! MAjdnem ilyen színkombínáció a miénk is, ill csak árnyalatnyi különbség van közte
magdolnam

én már várom hogy legyen bébi induljon már meg a sor!
magdolnam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Magdi! Tényleg! A zebrákat l is felejtettem. Egyébként köszi a dicséreteket. Ma a kismama is azt mondta, hogy legkésőbb hétfő! Na majd meglátjuk. Szeretném, ha magától indulna be.

Amika! Jó is lenne...

sz.andi

Hát azt mondják az okosok,hogy azzal is kezdődhet!!!
Drukk+++++++++++++++
Jó lenne már NEM?????

Kép

Kép
ibm

én is ezt mondtam! :lol:
magdolnam

elvesztettem a fonalat miből lehet tudni? a hasviszketésből? Mert nekem is irtóra viszket, majd meg vadulok
magdolnam

Ja, a szín a falon.. Hát 2 napunk volt festeni, mert a festő úgy ért rá. (a párom kolegája) Erre az első nap akartuk kitalálni a színt. '-kor még nem volt meg, hogy mit akarunk. Aztán úgy döntöttünk, hogy lesz ami lesz. Már nem érdekel. De elég jó lett sztem.
Az ágyneműt, fejvédőt meg a baldachint anya varrta!

sz.andi

Elindulhatna a babaeső, én is azt mondom.
A párom éccakás...De van egy kolegája, aki bemegy helyette. Olyan, mint az orvos..szuperese van 8)

sz.andi

:D na lekéne szakabnom az internetről. Megyek fürcsizek és tvzek. jócakát mindenkinek
magdolnam

Hú, láttátok? Már van 2009. januári topic is!

sz.andi

Jóccakát Magdi!
Szerintem én is megyek lassan.

sz.andi

Andi, én is drukkolok, hogy most már minél hamarabb meginduljon.

Én megyek aludni, fáradt vagyok. Bár ebben a melegben úgysem fogok aludni! Csak forgolódni.
Jó éjt mindenkinek, illetve aki úgy szeretné, annak mozgalmas éjszakát!

Kép
Kép
patr

Én láttam, pont ma néztem!

KÉpzeljétek Benunak látszik a hatodik foga! :)

Jó éjt Magdi!
bencuri

Oké csajok, tegyük el magunkat holnapra!

Mindenkinek szép álmokat!

Reggelre, remélem lesz baba! :D
bencuri

Neked is jóccakát Patr!

sz.andi

Magdi! Hasmenés!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem viszketés!!! :D

Asszem mára én is elköszönök!

Jó éjt mindenkinek és szép babás álmokat!

Andi! Reggel várom a babfotókat!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Én is megyek. Ami! Babafotó nem lesznek tőlem. Hene? Esetleg? Drukkolok neki is! Na meg persze magamnak!

sz.andi

Lányok, tegnap este olvastam, hogy a málnalevél is okozhat csalánszerű kiütést. Ha így van, növelni kell a bevitt folyadék mennyiségét, és csökkenteni a málnalevél mennyiségét. De nem elhagyni. Hát hajrá. Ill. ne kenjétek abőrt ásványi olaj tartalmú cuccal, csak növényivel (mandulaolaj és társai) , hagyományos testáploók sajna első kategória, és eltömik a pórust, az önmagában irritál-.

Az a láb... Jaj.

potyka

jó reggelt!

Jól aludtam :D úgy örvendek neki, hogy csak na! És hűvös van nálunk, jaj de isteni érzés!
Baba???????? Ment va vajon valaki szülni?
magdolnam

:shock: lányok mi a manci van? Ilyenkorra már 5 oldalt íírtok teli :shock:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: