A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:16-kor.
hékás

Andóca remélem semmi baj...bár ebben a melegben kinek van kedve ugrálni?
A te babád tudja mi a jó...pihizni...én is azt teszem :(
Bár nálunk a házban is kánikula van
Engem nagyon rosszul érint ez a meleg,a lábam is 2x olyan vizes
Vendég

most keltem fel, aludtam egy nagyot, olyan jó volt. Rápihentem a dokihoz való útra.

Lábam nekem is dagad, én sem tudok semmit felhúzni, a lábfejem akkora, hogy minden cipő bevág. Mindegy már valahogy kibírom, úgyse járok sehová. Most is papucsban megyek a dokihoz.

Csiri: Zoé nagyon falnivaló, irtó cuki a kis ruhácskájában! :D

Bogi: nagyon szép a pocikád és dícséretre méltó, hogy csak 10 kg-t híztál. Sztem Te is aztok közé tartozol akik szülés után már másnap simán felvehetik a csinos ruhákat. A baba ha 3 kg körüli az teljesen jjó, pont ideális... Vajon az enyém mekkora, ma kiderül az UH-n. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Azért teszek fel egy tegnapi pociképet. 38 hetes... Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci én szoritok...neked viszont jó nagy strandlabdád van :lol:

én kb 30 kilónál tarthatok,de nem merek mérlegre állni...
iszonyatosan nagybálna lettem..és az amúgy is nagy orrom még széles is lett+szilikon szám lett(az az egy tetszik :lol: )
Vendég

Buci: nagyon jól nézel ki! Tényleg olyan, mintha egy görögdinnyét raktál volna a pólód alá! :lol: :lol: Szorítok, hogy jól látszódjon minden az UH-n! :lol:

almaani
Kép
almaani

Bari: szilikon szájról dobsz egy fotót? Légysziiii :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

köszi csajok, ez a görögdinnyés hasonlat tetszik, tényleg olyan :D :D

Este jelentkezek, hogy mi volt. Lassan készülődök.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Épp most néztem, hogy már van 2009 januári kismamák topic is! :lol: Ez milyen jó! Te jó ég, hogy telik az idő!!!
Emlékeztek, mikor azon örömködtünk, hogy 100 nap alatt vagyunk? Most meg.... :roll: :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

megy a drukk azoknak akik ma mennek dokihoz. :)

Buci, csini vagy nagyon.

én még fel tudom venni a cipőimet, de ma már reggel 9kor éreztem hogy be van dagadva a lábam, és a papucsom nem olyan kényelmes. pedig én nem is vizesedem, eddig csak annyit vettem észre, hogy kb 3 hete nem tudom hordani a karikagyürümet. már ugy hiányzik. :(

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:17-kor.
hékás

Lányok, én most már nagyon terhes vagyok! Még 2 héttel ezelőtt is sokkal fittebb voltam. :( Remélem tényleg max 1 hetem van, nem akarom túlhordani!
Ani, ráadásul az is most volt a 100 nap, aztán most meg szülünk mindjárt :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella ez a hirtelen melegtől van..két héttel ezelött még fincsi idő volt...de ez katasztrófa!
Télen észre sem venni egy nagy terhességet(tapasztalat)
Vendég

Sehol senki?
Na jó én lépek, apa hamarosan hazaér :)

Puszi nektek!

Kép

Kép
bettica

[quote="almaani"]B írta:almaaniari: szilikon szájról dobsz egy fotót? Légysziiii :lol: :lol: :lol:

Almaani szivesen megmutatnám de ha csak a számat fényképezem akkor nem látszik ha meg benne van az a nagy zsíros fejem azt szégyelem...

viszont megmutatnám a lábam de ne legyetek rosszul..ok?
Vendég

Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:17-kor.
hékás

És nekem alapból kimondottan vékony lábaim vannak (voltak) :shock: :twisted:
Vendég

Bari: ez a kép felért a szilikonszájjal! :wink: :lol:
Barnázásod van még?

almaani
Kép
almaani

xxx
hékás

Sajna még van de kevesebb mint eddig, kop- kop
nagyon remélem,hogy tényleg csak egy kis ér pattant meg ahogy tágulgatok..és elmúlik.

Nagyon gáz a lábam én tudom :oops:

augmentin duót kiváltottuk...és majdnem 4ezer forint
Vendég

Körkérdés: milyen hazahozós cuccot pakoltatok? Amit én pakoltam, szerintem meleg lesz: rövidujjú body, ujjatlan rugi, kapucnis kispulóver, sapi.

almaani
Kép
almaani

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:18-kor.
hékás

Rövidújjú bady,ujjatlan rugi,hozzá egy kis pulcsi és vékony sapi
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:18-kor.
hékás

Hékás! Málnalevél tea! :D
Vendég

xxx
hékás

Marcell masszív fiú! Védi a házát! :D
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:19-kor.
hékás

Bari: akkor neked 2 doboz augmentint irt fel a doki??

Buci: milyen csinos vagy. Olyan igazi szép kismami vagy.....
(és még itt egy páran!!!!)

Zoé baba: igazi hercegnő!

Lányok! ma a gyerekorvos is és Apa is azt mondta, hogy TUTI, hogy nem fogom 22.-ig őrizni a babámat. A doktornő szerint a pocim is lent van, és vigyázzak a meleg fronttal! :?

Gigi: hol a hasad??? Ennyi volt?
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:19-kor.
hékás

Sziasztok!

Olvastalak titeket és el is felejtettem írni. :lol:
Találkoztam a gyerekorvossal.Nagyon szimpatikus,kedves nő.Nem írt fel receptet,azt mondta telefonáljak,ha megszületett Máté és a kórházban odahozza.Dicsért,hogy milyen csinos,vidám kismama vagyok. :lol: :lol: :lol: Szimpatikus is lett egyből. :D
Ott voltak a pár hónapos babucik,az egyik vizsgálathoz levetkőztetve.Azt hittem megzabálom.

Kép
melike

Bszilvi..igen ez két doboz,hogy kitartson a műtét napjáig 9.-éig
Vendég

Milyen recepteke ír fel a gyerekdoki(kérdezi a 3.gyerekét váró anyuka :oops: )
Köldökére alkoholt meg fürdetőkrémet,meg popsikrémet?
Ebből nekem csak a köldökére való kell
A fürdetőkrémet nem használtam,és a popsikrémet sem
Ja és K vitamint sem adtam mert az enyémekből kijött...
Viszont d vitamint igen!

de jó!megválaszoltam a saját kérdésemet :lol:
Vendég

A köldöküket a dokinéni szokta kezelni mert én olyan bátortalanul mertem kezelni,hogy szindinek 3 hét után sem esett le :oops:
Viszont a körmét le mertem vágni úgy hogy 10 sebből vérzett..
Vendég

Ügyes vagy Bari!Kb. ezeket írja fel. :lol:
Tényleg vérzett?

Kép
melike

Tényleg mind a 10 újja..a dokinéni mindeggyikra alkoholos vattát tett neki :lol: De nem sírt :lol:

A lábam a "tetőfokra" hágott!!
nagyobb mint a képen járni sem tudok rajta...remélem ebből nem lesz baj :twisted: :twisted:
Vendég

Ja,azt nem is írtam:nagyon duci a lábad!!!Az enyém nem vizes csak egy nagyon picit.

Kép
melike

Bari, az én bal lábam is ilyen :( De nekem még két hete nem durvult ennyire.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella mutiiiiii lécciiiii :lol:
Vendég

Valahogy az eddigi tapasztalataimból,a jelenlegi tüneteimből,és a gyerek méretéből kiindulva néha az az érzésem,hogy el vagyok számolva egy kicsit
Vendég

Vettem ma egy jó kis vékony gatyót,ami nem kismama nadrág és rám jött!Holnap megmutatom.

Kép
melike

Jó éjt!
Holnap gyertek!

Kép
melike

Bari, ha tényleg ezt akarod, de rémálmaid lesznek :) Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

És nekem is vékony lábaim vannak eredetileg :( Remélem lesznek is :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Buci: nagyon csinos vagy.

Lányok: velem minden ok. Voltam CTG-n, persze olyat rugott belém, hogy csak na. Nincsen semmi baj, valószínű, hogy a nagy meleg nem tetszett neki. Mint ahogy az anyukájának sem! Igaz én is alig mozogtam ma, csodálkozom, hogy ő neki sincsen kedve mozogni? De úgy gondoltam, hogy jobb félni mint megijedni alapon megnyugtatom magam egy CTG-vel.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

senki nincsen itt már?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca