A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

A fogadott orvosokkal meg lehet beszélni, ha a szülés várható időpontja környékén megy szabira, előtte megindítja a szülést, hogy nála szülhess. Mivel fogadott orvos, így a már megbeszélt, vagy az általad gondolt pénzt kell neki odaadni. Ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor az éppen ügyeletes orvosnál szülsz majd. Így nem vagy köteles fizetni sem. De ha úgy érzed megérdemli akkor lehet!

KépKép
hene

értem, hát már csak néhány nap és akkor megdumáljuk. De akkor is nekem még 2 hónapom van!
magdolnam

Az Én orvosom elvileg nyaralni fog a Balcsin a kiírt időpontban, de azt mondta ha szülünk akkor másfél óra alatt a kórházban van! :D
Vendég

óóó de jóóó neked, az enyém nem tudom merre mehet. Anyós csinált epertortát nekem!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Magdi! Anyós tartsa meg a jó szokását! :D
Vendég

:D szokott ilyen rendi lenni. De most gonosz volt, azt mondta egy kicsit a hűtőbe kell tenni, mert a kocsonyás résznek meg kell kötnie. Már csorog a nyálam
magdolnam

Várom a fejadagom! Én tegnap epret kaptam Anyóstól! :D
Vendég

Még a garázsban van a a legjobb idő, de azért oda mégse ülök ki, amúgy is le kellett feküdnöm, mert a kis kefnim húzta le a pocakomat rendesen.
De kezd fújni a szél, lassan kiülök a hintaágyba, fogom az első keresztszemes csomagomat és nekilátok, még bármi lehet belőle, egy bazi nagy méhecske mintát vettem, gyéká.

Sly, mi az a fila akármi, amit most is írtál, meg amiről a múltkor Roli leesett?

Én is úgy tervezem, hogy majd a férjem hozza a szennyest, szállítja be a tisztákat, előkészítek majd neki mindent, mondjuk a Bajcsyban a 3. napon kitesznek császárral is, ennek örülök is meg nem is. Szóval nem 5 napra kell pakolni, elvileg persze.

Titi, lehet már írtad, de most nem ugrik be, miért kellett a császár és most ugyanazért esélyes?
Fokhagymát tettem bele, de lehet túl napos, fülledt helyen volt és felforrt.

Kép
teó

Az új Auchan katalógus tiszta kínzás, epres pite, epres rolád, epres kosárka, vanilíás epres torta és epres képviselőfánk!!

Kép
teó

Teó én úgy tudom, attól érik be a jó kis naptól! De lehet h nagy hülyeséget mondok! :oops: :roll:
bencuri

Na, most kezdek feléledni...

Mondjuk egy kis tengerpart még jó lenne...

Rendberaktam a fényképeket, kicsit nosztalgiáztam az esküvőieken....olyan szép volt...

Még próbálok a konyhában ténykedni egy kicsit...csak lightoisan...

Kata! Még egy volt évfolyamtársunknak született meg ma a babája! :D

Kép
andkata

Bencuri, én is úgy tudtam, azért is pakoltam ki oda, azt hittem, hogy ott szuperül megérik, de anyósom azt tanácsolta, tegyem el onnan, mert ott túl erős a nap meg a meleg, úgyh már fogalmam sincs. Majd megkérdem nagymamámat, ő csinálja a legtutibb kovi ubit!

Kép
teó

AKata!
Pihenj és gyógysimi a pocidra!
Én is buciztam du egy félórácskát, nagyon jól esett!

Teó!
Elhiheted, hogy én is kis sámli után kiáltottam a végére :wink:

Hene!
Nagyon precíz a csomagod!!! NEm jössz nekem is összepakolni?
20150601134430

Viki, nagyon szívesen összepakoltam volna neked, de Nyíregyházára már nem indulok el. Az már nekem túl hosszú út lenne! :wink:

KépKép
hene

Na az én párom megint éjszakás. Hát ez van.

Az a tengerpart olyan uncsi. Egy fa meg csúnya kék víz. Vááá.
Azért ez kínzás volt. Szívesebben izzadnék ott, mint itt a negyediken..

Hát ma az nst-n azt mondta egy másik kismama, hogy hét végére, vagy jövő hét elejére megszülök. Hát úgy legyen. Mert igen lent van a hasam. De ezt már lehet, hogy mondtam.

Lángost ettem. Annyira jól sikerült. Teljesen olyan íze van, mint amit a strandon árulnak. Büszke vagyok magamra! 8)

Na megyek elmosogatok!

sz.andi

Teó, akkor majd oszd meg velünk a titkát én is imádom a fini koviubit! :wink:
bencuri

Ja, a kórházi cucc nekem is készen van. 2 hátizsák és 2 szatyor. Az egyik szatyiban ivólé és nasi van, (ez a szülőszobára kell, a szülésznő mondta) a másikban pedig wc papír , törlő kendő ...
De ugye szerencsére szembe kell menni, kb. 3 perc alatt az osztályon vagyunk, így nem pakolok sokat.

sz.andi

Andi, küldhetnél egy kis lángost! Foghagymával, tejföllel és persze sajttal!! áááááááááááááááááááá
Inkább eszem az epret tovább!

KépKép
hene

Nálunk szombaton lesz lángos "party".... jönnek a magyar ismerősök. :) Milyen nagy előny, hogy lángossütőben dolgoztam! :lol:
Egy miatt nem szeretem...... sokáig olyan olaj szag mara, hiába van szellőztetve.....

d.dodó

Na igen, az olaj szag! Még az előszobában felakasztott kabátnak is olaj szaga van. Annyira szeretem a sült ételeket, de a szagát ki nem állhatom. És persze itthon nem érezni, de mikor kimegyek az utcára és megérzem...Váá

sz.andi

Hene! Sütök neked lángost, Te meg küldjél nekem epret. Áll az alku? :lol: :lol:

sz.andi

Hene!
Ok, elfogadom! :wink:

Lángos ide is jöhet!!!
20150601134430

Andi, nyisd az ablakot!!!!!!!!!!! Már megettem egy nagy tállal, de még mindig van! :)

KépKép
hene

Na jó, küldök mindenkinek, akinek kell. De én akkora ökör vagyok! Tegnap dagasztottam be a lángost, az ugye mára jó. Reggel sütöttem is ki egy párat, amit egyszerre meg is ettünk, frissen szeretem. ÚÚ, mondom de sok van. Igaz, hogy egy hétig lehet enni, de mondom ez akkor is sok. Gondoltam viszek anyának a tésztából. Erre a párom vacsira is azt akart vinni, de mire kisütöttem, alig maradt. Sztem egy reggeli oszt cső. Na mindegy. Legközelebb tudom, hogy mégsem olyan sok. Nem sajnálom, félre ne értsetek, csak meglepődtem rajta. Anya meg örült neki, mert nem szeret dagasztani.

sz.andi

Hene! Nyitva az ablak mindenhol. Hova küldöd? Konyha? Nagyszoba? Vagy valamelyik kicsibe? Csak mert akkor ott fogok állni. :lol:

sz.andi

Na megyek mosok egy kis cserkót, olyan régen ettem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

A lényeg hogy nyitva legyen, mert drága az üvegezés! :wink:

KépKép
hene

Hmmm... lángost én is ennék! Tervben volt a strandon, de csak a palacsintás volt nyitva, így kénytelen voltam azt enni :twisted: . Nah, nem mondom h nehezemre esett... állati fini volt! :lol: :lol:

Hene - annyira dúúúrva a vonalzód! :twisted: Only 5 days to go! :wink: Persze én se panaszkodhatok a 14 napocskámmal :lol: . De komolyan mondom, még most se tudom elhinni hogy már itt tartunk. Tényleg akkor fog az egész már igazán valóságossá válni, ha megérkezik az első bébi és megérkezik az első fotó... egyre jobban várom! :D

Nóri most órák óta szabályosan ringatózik a hasamban. Szó szerint, mintha hintázna!!! Olyan furi érzés. Szokott máskor is, de csak rövid időkre, most meg folyamatosan csinálja. Nemtom... ugye ez nem jelenthet rosszat :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Azt mondta ma a védőnő, hogy ma nem vagyok olyan nyúzott, mint múlthéten amikor találkoztunk. Nem vagyok olyan foltos sem az arcomon. Meg azt, hogy holnap Ctg, utánna a doki megvizsgál, és milyen jó lenne, ha utánna mondaná a doki hogy akkor menjünk szülni! :wink: :)

KépKép
hene

Bizony! És a JÓL MEGVIZSGÁL, akkor még nagyobb az esély rá! Sokaknak már az az utolsó lökés... :?
Vendég

mármint HA jól megvizsgál... :D
Vendég

Most az egyszer megengedem neki, hogy JÓL MEGVIZSGÁLJON!!!!!! :lol:

KépKép
hene

Engem pénteken fog megvizsgálni. Remélem engem is JÓL! :lol:

Wera! Úgy irigykedem a strandolás miatt. Csak én annyira szégyenlős vagyok, vagyis most még jobban, térd alatti rövid gatyát veszek fel, attól rövidebbet nem merek.

sz.andi

Az eggyik ismerősömet múlt hét pénteken megvizsgálta a dokija a 38. héten, és aznap du. meglett a babója 49.cm, és 3550 grammal.
Nyami kovi ubi!

Kép
dittke

Teó! A filagória, az egy asztal+ két pad tetó alatt. Mindjárt dobok képet róla.

Kép

Kép
szly27

Az a valami a filagória, ami Roli mögött van.

Kép
szly27

Na Dittke! Remélem mi is így járunk Henével :lol: :lol:

sz.andi

Dittke! Nem szeretnél bekerülni a táblinkba? Ha igen, küldd el nekem az adataidat. Pénteken lesz egy hete, hogy raktam fel táblázatot. Keresd vissza és meglátod milyen adatok kellenek!

Jó kis husis baba lett. 49 cm-re több mint 3,5 kg! Biztos kis pofis.

Kép
szly27

Magdi! Arra is érthette a dokid az utolsó hónapi megbeszélést, hogy lehet sűrűbben kell majd menned, meg gondolom az NSTket. Legalábbis nálunk már sűrűbben kellett menni, most meg már hetente.

Kép
szly27

Ja! És gyanúm beigazolódott. Drága férjuram rakta el a melltartóbetéteimet! :twisted:
De mostmár megvannak!

Kép
szly27

Andi drukkolok nektek. :wink:
Mindjárt visszakeresek.

Kép
dittke

Gondoljátok el, hogy mi történt az oviba! Megyek a lányomért, a csúzdán fennt áll egy kisfiú, visszafordul, és a picilányom ott áll mögötte , erre elkezdte rugdosni!!! :evil:

Kép
dittke

Még jó hogy nem lökte le! Az óvónők nem figyeltek rájuk?

Kép
szly27

Milyen dolog ez? Azt se tudtam, hogy mit csináljak. Szegény lányom meg úgy sírt, hogy azt hittem agyoncsapom azt a gyereket. Nagyon mérges vagyok. Óvónő meg: milyen agresszív ez a gyerek. A lányom meg modja, hogy máskor is bántotta, meg a barátnőjét is.

Kép
dittke

Ú, Dittke! De nem lett semmi gond?

sz.andi

Remélem elkaptad az ovónénit!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Nem, de nagyon sajnáltam a lányomat, ráadásul olyan kis pici, és úgy sírt, én meg tehetetlen voltam. :cry: És még nem is eggyet, hanem folyamatosan. Borzasztó! Az is eszembe jutott, hogy nem is viszem többet oviba! :cry:

Kép
dittke

De hol voltak az óvónénik? Ilyenkor nem kell rájuk szólni? Mi van, ha leesik?

sz.andi

Dittke én lecsaptam volna, egyébként szeretem a gyerekeket! :lol:

Most hívoltt a szülésznőm, és végre megtudtam mi a helyzet! És hát nem nyugodtam meg :shock: most kezdek csak igazán parázni. Jobban fogok vérezni a 2 méhlepény miatt :shock: :shock: :shock: ill hogy annyira lenn van a baba feje, azt jelenti, hogy már beilleszkedett, ha nyitva lennék az gáz lenne, azt mondta a 34.hétig húzzam ki! De ha zárt a méhszáj akkor no para.
magdolnam

kovi ubi? hol???????
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: