A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

rájöttem, mi a bajom: fagyit akarok!!!!! Most! :shock:

KépKép
szkagi

Sziasztok :D
Rengeteget írtatok!! Nem is tudok most reagálni, csak az önző tényeket írom le, aztán talán majd este írok még :oops:

Orvosnál voltam: minden rendben. Méhszáj megtartott, teljesen zárt. Strepto-szűréshez levette a kenetet, adott beutalót a laborba és NST-re a jövő hétre.

Rohanok Liluért az oviba! Este talán még tudok jönnni! Vigyázzatok magatokra!

Véda
Vendég

Most ébredt fel a barátnőm, azt mondja, lehetett volna lassabb is a menet :shock: :shock: :shock: :shock: egyből lekaptam a 10 körméről :lol: tök jól viselte. Már láttam is a kisfiút, kis csodálkozós hapsi. Csodálkozik a nagyvilágra. Olyan édes! Ahogy láttuk Liza heves rugdosásba kezdett. ő is örül neki
magdolnam

Sziasztok megjöttem!!!!

Jobb volt az út mint számítottam. Olivér is olyan édesen jött hazafelé, az egész utat végig csacsogtuk. Útközben felhívtam a dokimat a homeós bogyó miatt és azt is megkérdeztem, hogy ha már ennyire vizesedem akkor nem kéne e még a héten megcsinálni a labort. Azt mondta, hogy lehet, így holnap reggel megyek laborra. (tegnap voltan málaés látta mi a helyzet és ezt nekem kell megkérdeznem??? :evil: Pedig meg is említette, hogy talán a májműködésem nem az igazi, de majd a labor után kiderül azért is viszkedhetek mindenhol. :roll: )

V.Kata: már nagyon várom a délelöttöket és örülök, hogy te is jó ötletnek találod. :lol: :D :lol: :D :D Tök jó, hogy ilyen közel dolgozik a párod!
Nagyon szupi lehetett az esküvőtök!!!

Én is utálok panírozni, de van itthon egy padlizsán és most megkívántam a rántott padlizsánt. azt hiszem megcsinálom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Vagyok még mindig, csak Nst-n voltam reggel, utána meg anyáéknál cserkóért. Na meg persze át is kellett olvasni, amit nagyon nem tudtam megjegyezni.

Az Nst jó, bár a törpögőm nem nagyon akart megmoccanni. Kb. 3/4 órát voltam bent, ez idő alatt 3X moccant meg a kis lustája. De szerencsére elég volt. Már kezdtem unni..

Az egyik kismama megjegyezte, hogy húú, de lent van a hasad.. Nem akartam mondani, hogy az még nem jelent sokat. Pont egy napra vagyunk kiírva. Aranyos csaj egyébként.

Na megyek melegítem az ebédet, most jön a párom. Hallottam a kaputelefont.

Ja! Magdolnam! Jó gyors lagzi! De mindegy is, hogy mikor lesz, ha úgyis össze akartatok házasodni. Viszont ez azért szégyen, hogy KELL, mert különben... Komolyan, ha akara az ember ha nem, legyenek házasok, mert akkor hamarabb el lehet intézni pár dolgot.

No megyek is. Majd jövök még.

sz.andi

Hoppá! 8) Már csak 9 napom van hátra!! 8)

sz.andi

Patr! Gratula az esküvőhöz! Szerintem senkinek nincs köze hozzá ha farmerban is mész férjhez! Sőt biztosan muris esküvő lesz! A bogrács partira Mi is megyünk utána! :wink:

Én még panírozni panírozok csak süsse meg valaki! :D

Véda! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Ibm! A mai menüt küldheted ablak nyitva! :D

Szkagi! Én is ennék fagyit de még köhögök így nem kockáztattam! Ettem helyette fehércsokis és étcsokis profiterolt! :D

Most egy kicsit pakolok mert még sok cucc van főleg a konyhában!
Vendég

Andi! Azt hittük már babázol! :D Csajszinak is melege van!
Vendég

Magdi, nagyon ügyes a barátnőd! És szerencsés is!!!! Irigylem is, igen :D

KépKép
szkagi

Sziasztok !

Hát tényleg dög meleg van odakint! Csak a boltba voltunk,de.....

Ami, nekem is kevesebbet mozog ebbe a melegbe :roll:

Titi, örülök h szerencsésen megérkeztetek haza! :D De jó nektek közös séta a topikbabáknak!

Magdi gratula barátnődnek, örülhet az egyszerű szülésnek!
bencuri

Kép
Vendég

:D
bencuri

léptünk ebédelni!
bencuri

Csajok, Ha mindenkinek megvan a babája és már kivihető, szervezhetnénk egy margit szigeti sétát és akkor talizhatunk. Tudom sokan vagytok akik távolabb laktok a fővárostól, de majd valahogy összehozzuk!!!
Mit szoltok?
Ha lenne egy nagy házunk odahívnék mindenkit, de sajna csak 35 nm van, itt kicsit szűkös lenne. :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Én benne vagyok! :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, pakolok...

Ági!
Örülök, hogy megkaptad a lóvét!
A légkondiról annyit, hogy bekapcsoltam, idén először, és most mostam fel a vizet alatta, mert biztosan eldugult a csöve, és a kondenz víz visszafele folyik. :x
Most várom apát, hogy megcucálja!
HA-HA-HA....
Legalább cucál valami pókhálósat... :oops: :wink:

Vettem magamnak ruhát, majd megmutatom!
Most még fel kellene pakolnom a kaját, délelőtt egy csomó vendégem volt. :evil:
Meg a fűrdőszobában pakolok vissza a polcokra, mert apa végzett a festéssel.

Utána jövök!!!
Képekkel! :wink:
Vendég

AKata!
Bibi, én meg megmostam az ajtókat! Már csak a bejáratit kell, de az nagy falat.

Vasalni tegnap kivasaltam :D

Babu!

A kép haláli!
20150601134430

Babuli: örülök, hogy tetszik az ötlet. Csak rajtunk múlik, hogy összejön e. :lol: Én nagyon örülnék!!! :D 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na látom pihiztek, én is megyek egy kicsit pihizni. Aztán nehogy egy órát kelljen visszaolvasnom!
Na jó írjatok csak jó sokat!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja szerintem a hétvégén tuti lesz babánk mert front lesz!!!! :wink: :P :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!!!
Ismét itt.... de kost tekintsetek el attól, hogy visszaolvassak! :) Kemény 4 órát aludtam! Tegnap este ugye megérkeztek apuék.... és utána még el is mentünk egy nagy sétára....mire hazaértünk (negyed 12 - este) megéheztünk, igy leltünk enni, meg beszélgetni. 1-kor fekdtnk le. És hajnali 5-kor felkeltem, mert pisilnem kellett.... persze utána már nem sikerült visszaaludni! :( Igy elég hulla vagyok.... de most meg nem merek aludni, mert akkor este nem tudnék elaludni!

Ampuék már ma visszaindultak, mégsem maradtak holnapig, mert haza kell péntekre érniük. De igy is jó volt, hogy végre ki tudtak jönni.....tetszett neki a hely... mondta hogy megpróbál hamar ujra fuvart szerezni ide!! :)

Igazából még át sem néztem mindent amit anyu küldött.....csak az élelmiszer dolgokat raktam gyorsan el, ne romoljanak.....
Itt ma is iszonyat meleg van!! :)

Jól látom, senki nem szlt még meg??? Nekem tegnap a hosszu séta után nagyon fájt a derekam...mondtam is hogy már nem nekem való az ekkora séta (pedig akkor már nem is volt meleg).

Na, mostantól majd megint bekapcsolódok az olvasásba!! :)

Anyjuk!
Köszi az ujságokat (lesz mit olvasnom).... meg a krémet is köszi!

d.dodó

[quote="titanilla78"]J írta:titanilla78a szerintem a hétvégén tuti lesz babánk mert front lesz!!!! :wink: :P :lol:

Úgy legyen!
20150601134430

Titi, Babu én is benne vagyok a taliba! :)
bencuri

Hú csajok!

Kész vagyok,de úgy igazán!
Kész a leves, a rízs, a püré,minden bepanírozva,2 körül kezdem sütni!
De komolyan már azthittem elájulok!
Eddig mindig mondta,hogy nem kell mosogatógép,minek?
Hát most itt az idő!
Nemtudom mikor veszünk,de hogy én mégegyszer ennyit nem mosogatok az tuti!
Azthittem,hogy beesek a tányérok közé!
Aztán megmostam az arcom,tarkóm hidegvízzel,lábaim pócolva,hidegvizes ruha rajta,iszonyatos méreteket ölt!!!!
Végem van!!!
Ja! És még közbe kiteregettem a teraszra az 50 fokba!!!!!!!!!!!!!
Még a hammot megcsinálom és mára befejeztem!

Apa rövidgatyájába és polójűba hömpölygök itt fel alá a lakásban!! :lol:

Kinyomtattam a tel. listát és beteszem a csomagomhoz!
Bár még nem készülök sehova!

Áron alig mozog,mostmár kicsit idegesít!!!! :twisted:

Hú! Most hogy kinnt voltam,hát Wera elismerésem!
A strand bizti jó,de hazafele!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Én ittam egy tejeskávét! A kölök annyira felébredt tőle, hogy azt hittem szétrúgja odabent a szerveimet.

Próbáld meg! Le kellett feküdnöm!
20150601134430

Hát nagyon meleg van! Kimentem kiteregetni Roli ruháit. Hát a végére azt hittem rosszul leszek. Még mindig furi a fejem. Pedig a szél fúj!

Valamit mostmár főznöm kéne.

Jó nektek, hogy tudtok majd talizni! Én sajna túl messze lakok!

Titi! Én Rolival gyalog sehova sem merek elindulni, mert tuti nem arra jön, amerre én akarok, vagy nagyon előre szalad és félek, hogy elüti valami. Szóval nálunk még a babakocsi jó szolgálatot tesz.

Kép
szly27

Ami! A mosogatógép számomra megváltás volt. Semmi pénzért nem adnám oda.

Kép
szly27

Szabi néha bejelentkezik, hogy jól van de ma nem virgonckodik annyit mint szokott! Szerintem Neki is melege van! :lol:

Nálunk döglesztő a hőség még annyi szél sem fúj, hogy a leveleket mozgassa!

Itt ülök a szobában és ki sem mozdulok estig! :D
Vendég

Áron is levert az előbb egy nagyobb hepajt,de most újra pihi van!
Bitos így kell lennie csak olyan furi!

Körkérdés!!!!!!!!!!!!!

Ki hány és mekkora csomaggal indul majd???????
Nekem ugye volt 3 kisebb,mert így kérték,1. szülőszoba,1 bab és egy osztályos!
Tegnap vettem egy gurulós bőrőndőt,nem óriás méretűt,de akkora hogy legalább 2 táskából egy legyen!
Anyi így nézett!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ezzel akarsz menni????????????????
Apa szerint is sokkal jobb mint 2 sporttáska! :roll:
Mit csináljak ha ennyi minden kellM???????

na megyek sütni,lehet,hogy már csak este leszek!

Addig is szép napot!

Kép

Kép
ibm

Ami! Nekem egy nagy van és egy kicsi! Kicsi a szülőszobai a másik a kórházi napokra mindkettőnknek!
Vendég

Ami!
Én egy nagyot viszek (terveim szerint), + kicsi, de az tényleg pici a szülőszobára.

Mit visztek a szülőszobára?
20150601134430

És a nagy milyen nagy?????
Én is így tzervezem amúgy!

Kép

Kép
ibm

Viki! Én viszek:Hálóing 2db(szülni és utána), zokni, tena bugyi, 2db türcsi( kics, nagy), betét, papírzsepi, wc papír, papucs, tisztálkodó szerek, ásványvíz, szőlőcukor, csoki, Iratok!
Vendég

Ami! A nagy bazi nagy! :D

Nem lehet kicsi gondolj bele köntös, 2 pár papucs! Tele a féltáska! :D
Vendég

Ami!
Nekünk van egy elég nagy adidas sport táskánk, amibe én is beleférek. Gurulós az alja.

Babu!
Mi a kórházi hálüingben szülünk. Köszi a listát! Puszillak érte!
20150601134430

Viki! Szívesen!

Nekem is nagy sporttáskám van! Akkora, hogy beleférek felhúzott lábakkal! :D
Vendég

Jelentem én ma jó gyenge vagyok. És fájdogál a hasam is, remélem csak a front miatt van. Ugyhogy lehet, hogy ma nem lesz ajtómosás....

Én még fogalmam sincs milyen táskával megyek. Össz-vissz két gurulós böröndünk van...egy nagy egy kicsi, ugyhogy szerintem ezek lesznek...

Kép
andkata

Andkata! Pihenj sokat! Én is nyomi vagyok nagyon, de szerencsére nem fáj semmim!
Vendég

Hihi, én is nagyobb cuccal m entem szülni, mint két hétre Tunéziába... De a sok betét meg hasonlók... Más kérdés, hogy lehet azt is elég később behozatni.

Olcsón pamut hálóinget, ami elöl gombolós nem láttatok? Az nagyon sok kell, mert az ember télen is izzad, vmi hormonális stb. miatt. Szülés után még hetekih cserélgettem éjszaka is, nem is egyszer. Ja, meg a tej is folyik.

potyka

csáo én is itt

a rántott dolgokat imádom én is de utálok panirozni :roll:

dög meleg van itt is-ma még szintea gyümin kivül nem kajáltam semmit nem is baj

én egy táskát viszek korházi háloingben fogok szülni meg ott is abban leszek nem fogomaz enyémet össze kenni ha adnak mér ne azt a pár napot ki birom
a babynek majd apa hoz be pelust és törlökendöt,meg mellszivot és ami kell

én csak a saját cuccom viszem kisebb táska és ennyi

az elözöknél elég volt remélem most is

annyit mondjátok itt a rántott dolgot lehet vacsira csinálok valamit krokettel mert azt imádom

megint aludtam egyet 1,5 orát kb

ja ami a mosogatogépet válald be isteni találmány semmi pénzért nem adnám oda

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok lányok!

Őrület ez a kánikula, én is egy szál bugyiban meg egy laza pólóban bírom idebent, ráadásul okosan mára sült kaját gondoltam ki, úgyhogy a sütővel még melegítek a 25 fokon.

Táskám még nekem nincs összepakolva, de pont most írta 1 kismama a Bajcsyról, hogy látta, ahogy kihoznak egy babát, apuka kezében, anyuka meg egy bazi nagy gurulós bőrönddel, csodálkozott, hogy az azért nem túlzás-e, aztán kiderült, hogy semmit nem adnak ott, úgyh ő is előszedte a bőröndöt. Úgyh nekem is lesz cuccom, az biztos.

Patr, gratula az esküvőhöz!

Ági, nem semmi esetetek volt, még jó, hogy jók a reflexeid, meg, hogy apu otthon volt és megemelte, mert ha azt is neked kellett volna pocakosan, hát nem lett volna jó.

Mozgás nálunk reggel volt intenzív, azóta lustizik, tegnap kaptam új heti várandós naptáromat, ott azt írták, mostanra már a nap 90-95%át átalussszák, mondjuk ez azért nem így tűnik nekem.

Irigylem, aki még ajtót bír mosni, én, mint a lassított felvétel, lehajolni már kínszenvedés,a kissámli lett a legfőbb segítőm, ha lenti polcokon matatok, muszáj arra leülnöm.

Csináltam kovi ubit, de nekem sose sikerül, ízre jó, de mindig megpuhul.

Valaki mondja már meg nekem, mire való a kocsicipő? Van olyan kelengyelista, amibe benne van, máshol nincs. Az arra van, hogy hidegben ne fázzon a baba lába sétáláskor?

Kép
teó

Potyka! Én Kőbányán a Skálában vettem a hálóinget 790.-ért pamut és ujjatlan!
Vendég

ideert a kisagyunk! :) Mar csak ossze kell rakni:)
Es babaztam is!:)

Most meg olvasok vissza a dinnyem mellol!
Vendég

a háloing téma babu az nem is rossz ár
mekkora méretileg??????????

én utálom ha tapad és én xxxxl-elest szoktam venni tehát elefánt méret :P :P :P :P

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Én XXL-est vettem de volt XXXL-es is! :D
Vendég

teo: hat a kocsicipo kb arra jo, amit irtal:) illetve disz:)
Nyari babanak a zokni is untig eleg!

nyamm kovi ubi? maris?ilyen koran? lehet en is csinalok egy kis adagot! csak nincs befottes uvegem:(
Vendég

en is a skalaban vettem csak pizsit, a legolcsobb es meg csak jol is nez ki!Haloinget ha minden igaz kapok, azert vettem pizsit. Teny hogy dog meleg lesz, de talan a gatya resz jol jon
Vendég

hatha epp szoros lesz a labam:)
Vendég

Kocsicipő csak őszre kell szerintem....

Nyárra majd csak zokni...

Jaj, hálóinget majd vennem kell még nekem is....

Adél most is nyomja, hogy bírja...

Kép
andkata

csomag nekem egy van, ami nagy. De nalunk a babanak csak torlo kendo kell.
En a taska tetejere tetem ami a vajudoba kell, minden mas alatta. De es minden mas meg ha kell hozza be parom.Elore nem igen tudom mi mennyire kell majd meg mennyi, igy beraktam amit ir a "nagykonyv" a tobbi meg kiderul:)Mar csak apanak kell bele papucs, meg etel, ital, minden mast beraktam ha jol emlekszem, sot raktam pelust is kistakarot es sapit, hatha kell majd.
Ilyen olvasnivalo meg ilyesmi nincs, de nem is tudom mit tehetnek be.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: