A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Gigiiii nemééér! én asse tudom mit veszek fel idén nyáron. még szerencse hog yminden fürdőruhám megkötős... akkorára kötöm amekkorára akarom. :D

amúgy a meleget én is szeretem, sőt imádom... de a mai nap durvának tűnik nagyon. negyed 9kor voltam kint meglocsolni a kertet, kb fél órát voltam, és a papucsom nyoma meglátszott a lábfejemen. most is szakad rólam a víz.... :shock:

mia_snow

ma van kismamarendelés a védőnéninél, még utoljára a szülés előtt lemegyek hozzá! Rákérdezek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mi lehet Szilvávall?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Eddig szerintem igencsak tartjuk a sorrendet.Hátulról még nem előzött be senki....
Tehát én megvárom Andócát,meg Stellát ,és csak utána szülök...
Úgyhogy rajta lányok!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Én ma korán kelő voltam, már megjártuk apával a polgármesteri hivatalt... mit össze kell mászkálni egy papírért... :lol:

Gigi, a gigapociból nem maradt semmi... :lol:
igazán tündéri a fiad... én csak irigykedni tudok. :roll:

Kép
csipisz

Megjött aférjecske,mindjárt indulunk...mostmár tényleg sziasztok!

Gigi tényleg nagyon vékony lettél...de én inkább irigyellek a problémamentes terhességedér a gyors szülésért és azért,hogy minden renben van veletek.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:14-kor.
hékás

Bari: drukk! aztán jelentkezz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bari: Drukk! Nem lesz gond, szerintem is csak a nyákdugó. Lehet nem távozott egyszerre... :roll: Reméljük ;)

Andóca: Tényleg nagyon időben vagytok. Állítólag a fiúk nagyon ráérősek, erre Ti jól rácáfoltok :D Nem baj kell, a kivétel is ;)

Gigi: Nem tudom, hogy csinálod, de elárulhatnád nekünk is a módszered :D

Annyira szépek ezek a picúrok :) Én is babázni szeretnék már :roll: Ma léptünk a 38. hétbe és még semmi jele annak, hogy Bencém jönni akarna. Bár még be akarom fejezni a kis pingálást a falon, amit a múltkor elkezdtem, meg meg kellene venni még ezt azt... De az utóbbiakat már apa is meg tudja venni ;)
Halogatom egy ideje, asszem most neki állok a takarításnak. Semmi extra, csak ahol a papok táncolnak :lol:

Nem tudom, mi van ma velem, de reggel úgy ébredtem, hogy alig tudom behajlítani az ujjaimat... Még most is :( A gyűrűmet sem tudom levenni... persze nem vizesedek, úgy hogy nem értem...

Kép

Kép
bettica

sziasztok! nemrég másztam ki az ágyból... elég jól aludtam.

Bari: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, ne aggódj! Nemsokára már a kezedben tartod Dávidkát egészségesen, boldogan. :wink: :D

Gigi: nagyon cuki a "pici" fiad! A hasad tényleg nem semmi, csini vagy! Akartam már kérdezni, hogy a klinikán adnak szopipárnát a szoptatáshoz ha kérek, mert ha nem akkor majd itthonról elhozatom apával.

Bettica: nekem hetek óta fáj az összes ujjam a kezeimen, olyan mintha megerőltettem volna, de a dokinak mondtam és úgyse lehet vele semmit csinálni. Nyomódik valami ideg... meg ödémásodunk mégha alig látszik is. Bár az én kezem lábam be van dagadva.

Ma megyek dokihoz, utolsó UH-ra meg a szokásos heti NST-re. Bepakolom a kocsiba a táskát mert 50 km-re megyünk, legyen bekészítve az a biztos. Kezdek parázni, egyre közelebb érzem a szülést.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Gigi, ezt meg hogy a fenébe csináltad???!!! Kérem a tanácsokat, én is így akarok kinézni 1 héttel a szülés után :lol:

Bari, a kisfiad már érett újszülöttnek számítana akkor is, ha ebben a pillanatban megszületbe. Nyugi, innentől utánad a vízözön!

Kép
elan

Buci: Irigyellek... Én ma is csak szakaszosan aludtam. Sztem kb. 2 óránként ébredtem :(

Kép

Kép
bettica

Én is óránként felébredtem, mert már olyan nagy a pocak, hogy nem bírja az oldalam, csípőm, lábam és lezsibbad, de még van 2 hét. :shock:

Manka

Kép

Kép
mankabi

felkeltem én is, de most csak háromszor (ha ez jónak számít) máskor óránként fel szoktam, mindenhol nyom és a szeméremcsontom szétszakad mikor felülök meg fordulok. :?

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!
Reggel ideültem,jegyzeteltem,visszaolvastam...erre amikor írni akartam sokat és még ídőm is lett volna,NEM ENGEDETT BELÉPNI A GÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Úgyhogy csak rövid leszekmost!
GIGI!!!!!
Én kicsi majmocskát nem látok sehol csak 1 SZÉP POFIJÚ KISTOMIT!!!! :wink:
És az,hogy a hasad olyan jól visszament.....én meg itt azt hittem az enyém is frankó,de még van mit "behoznom" :oops: :shock: :roll: :lol:

Nekem étvágyam semmi,úgyhogy kényszerből eszek....de reggeltől estig!!!
Tegnap megvolt az első félórás sétánk is!!!Este úgy aludtam 9kor,mint még életembe soha...fél 122 körül amikor Zoém ébredt azt sem tudtam hol vagyok,úgy bevoltam kómázva!!!!!

Majd jövök!Pusz!
És vigyázzatok magatokra!!!!

NAGYON MELEG VAN!MÁR LE KELLETT ZUHIZNOM AZ ELÖBB!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:14-kor.
hékás

Hékás: nagytakarítás? piac?? hogy van még erőd ilyesmihez? Én gyakorlatilag SEMMIT nem bírok csinálni már egy ideje. Le a kalappal hogy ilyen sok energiád van. Bár azt mondják akkor megy az ember szülni amikor rájön a takarítási vágy...szóval ki tudja :wink: :D :D

Kép

Kép

buci79

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:15-kor.
hékás

Ennyi volt a doki!
Megjöttem szokásos(naponta :twisted: ) ctg...és vizsgálat volt

Méhszáj zárt azt mondta a doki lehet,hogy a belső nyílogat és onnan folyik ez az izé...ha vér színű vagy bordó akkor kell rohanni...

Kaptam antibiotikumot amit a műtét napjáig(9.-e) szedni kell,napi 2 szem...ha jól olvasom augmentin duó
Vendég

Hékás: nekem is takarítani kéne.... De jóformán megmozdulni sem tudok... Jöhetsz hozzám is! Úszik a lakás!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

És pihenés,de azt mondtam,hogy nem biztos,hogy menni fog :oops: Éjjel alig birok feküdni nem hogy nappal... :twisted:
Vendég

hehe, én hétfőn takaritottam, mert imádom a meleget, és nem akartam ilyenkorra hangyi a benti melókat... úgyhogy most kertészkedem. na jó, nem most... majd 2-3 körül megyek ki újra, mert féltem a bőröm. de alakulok mert pár barátunk megkérdezte már hogy voltunk-e nyaralni vagy ilyesmi. :D

mire is jó az itthonlét? :D anyukám pedig küld a férjemmel dinnyét estére (Apa anyu-felé szokott hazajönni), azt mondja mézédes, átküldi a felét. nyamiiii, szombaton meg eperszedés! :D

asszem bedobok egy frappét... csak hogy hűtsem magam. 8)
úgy fel vagyok pörögve, mintha nyaralni készülnénk, vagy nem is tudom. mi van ma? :D

mia_snow

Bari hát te itt???? :shock: most nézem... azt hittem hogy bent tartanak. na de sebaj, legalább megnyugszol ilyenkor, az is sokat számít. gndolj arra, hogy már csak néhány nap. az én anyukám is 9-ére rendelte az unokáját (aznap lesz anyu 53 éves... jó kis ajándék, mi?), úgyhogy lehet hogy együtt szülünk. ;)

asszem nem is irtam, hogy tegnap voltunk a gyerekorvosnál is, bejelentkezni. tök aranyos, kis tündéri nő, van vagy 60 éves, és kb a vállamig ér, de az a tipus aki első ránézésre szimpi. felírt 7 db receptet, mondtam neki hogy ugy tudom hogy a korházba majd kell vinnnem popsikrémet és hintöport. mondta hogy hintöport nehogy vegyek, ő mindenkit akit csak tud lebeszél a használatárol, mert becsomosodik (főleg ilyen melegben) a hajlatokban, és kész baci-tenyészet. hátjó, legyen ez - gondoltam, meséltem is anyunak, mondta hogy ezt már akkor igy csinálták, amikor én születtem, anyu se használt hintöport sose. hmmm ez nekem ujdonság volt. :)

mia_snow

Bari - örülök, hogy minden oké, mi is mondtuk, hogy a barnás nem gáz, de elhiszem, hogy megnyugtatóbb ha lát a doki! Most már nyugi!!!!!!!!

Milyen fittek vagytok, én itt hűsölök a szobában a gép előtt, számlákat rendezgetek, pakolászok. Takarítási láz egyfolytában rajtam van, de szerencsére a hétvégén a férjem megcsinált mindent, nekem éppen csak be kellett segítenem, tegnap főztem-sütöttem, tegnapelőtt mindent kivasaltam, így marad a pihi, igaz csak ülve, feküdni már nem bírok. Este talán okosabb leszek, hogy meddig húzzuk még.......egyben.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mia - a mi orvosunk se ajánlja a hintőport, helyette alkohol és Betadine.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Rendben átköltöztünk, netem is van újra. Holnap apa összerakja az ágyat meg a pelenkázót.

Tegnap voltam dokinál, elkezdett kinyílni a külső méhszáj, nagyon izgi a dolog. Állandóan keményedek, mondjuk volt meló rendesen: pakolás, takírítás, stb.

Holnap is megyek ctg-re, devalószínűleg előbb meglesz akismanó, mint 10.-e. :)

Éjjel is felébredtem, keményedtem, fájtam, rendesen betojtam, de aztán elmúlt.

Teszek fel tegnapi pocakfotót: Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: hol a hasad? Mekkora most a baba?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Bari!Azért otthon jobb,hidd el mint a koriban....
Bogcsa!nem hatalmas a pocid!de a bébi bizti méretes :wink:
Mai levegőztetős fotónk:
Kép
Vendég

Bari: Akkor már csak napok kérdése és megérkezik a legújabb családtag. Ezt már féllábon is kibírod ;)

Ne vicceljetek már, hogy van aki még "lazán" takarít, meg piacra megy :roll: Pláne ekkora melegben... Én csak a csempét sikamikáltam meg a fürdőben, de most pihi egy darabig... és persze ki sem teszem a lábam itthonról...
Tegnap voltam eprezni, nagyon jól esett :) Persze Bence kritizálta az állandó hajolgatást, szóval nem szedtem túl sokat, de arra elég volt, hogy csináljunk este 3 adag epres-banános turmixot és még maradjon mára is egy pici a gyümölcsökből. Apa hozott tegnap sárgadinnyét is, szóval lehet benyomok egyet egy kis eperrel :) Esetleg valami fini gyümölcssalátát összedobok magamnak :roll: Nyami.... :)

Kép

Kép
bettica

Jajj Csiri, zabálni való a kiscsajszi :D Nagyon édesdeden alszik ;)

Kép

Kép
bettica

Csiri nagyon szép kiscsaj..és garantáltan a topik legdivatosabb babája :lol:
Vendég

Csiri!
Gyönyörű a kis ZOÉ !!!!!!
Hol lehet ilyen sapit kapni??? Már nagyon régóta keresek ilyen nyári kalapot,de sehol sem volt... :(

Kép
orsitigris

A vonalzómon a szívecske már ki akar ugrani a keretből.... :D :D :D :D :D

Kép
orsitigris

Csiri: nagyon cukor a kis Zoé!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hasam a helyén van. :) A baba szép méretes, teljesen normális az ultrahang alapján a mérete, kb. olyan 3 kg körül volt múlt csütörtökön.

Nem mindenkinek van óriás pocakja. Nem alapkövetelmény ;) Én 10 kg-ot híztam, biztos ez is számít.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én olyan sapit nem láttam sehol ami vékony fehér vagy világoskék vászon pici simlédere van és megkötős...na ez jó érthető volt :oops:
A kenguruban sem pedig ott sapka dömping van
Vendég

Bogi: irigyellek!! nem csúfolni akartam a hasadat, hanem csak meglepődtem a sajátomhoz képest... De jó neked, hogy csak annyit hiztál, én a dupláját, na meg is látszik rajtam!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bogcsa, én azt hittem nekem van a legkisebb pocim, de jó látni hogy nem. :D mondjuk rám most jött fel a 15. kiló... igaz, hogy ez az elmúlt 5 hét termése, szóval nem is én híztam, hanem Milán, szóval befogom. :D

bodzaszörp jéggel, citromkarikával. na ehhez mit szóltok?? 8)

Csiri: uuu nem semmi a kiscsaj, mehet majd Milán udvarolni? :D

mia_snow

Bari: örülök, hogy minden rendben! Gondoltam rád nagyon!!!

Gigi: nagyon jól nézel ki! Le a kalappal előtted!

Csiri: ez a kiscsaj aztán tényleg csajos!!! Gyönyörű!!! :lol:

Most végeztem nst-n, minden oké volt, a doki szerint már nincs túl sok hátra. :shock: :lol:
Éjszaka megvoltak az első jóslófájásaim, mensi-szerűek, csak erősebbek, de úgy rendesen tudatosította bennem, hogy ebből tényleg baba lesz! :lol:

almaani
Kép
almaani

hűűű... én hozzátok képest akkor búgócsiga vagyok :lol: :lol: :lol:
hivatalban voltam, mostam, sütit sütöttem, kitakarítottam, vasaltam...
ráadásul 6óra óta talpon vagyok.
éjjel bizti nem sokat fogok aludni :lol:
csipisz

még egy hete nekem sem volt semmi bajom ezekkel, a héten szenvedek igazából! most már legszívesebben ki sem tenném a lábam itthonról!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Amúgy a tegnapi 30 fok nagyon kiborító volt. :?
csipisz

ma 10 órakor volt 29 fok...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na szerintetek lesz ebböl mostanában szülés? az alsó görbére gondolok... :D

Kép

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:16-kor.
hékás

MIa: nem igazán úgy néz ki, hogy lennének fájások...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

bár az enyém is hasonló...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mia: ebből még bármi lehet! :lol:

almaani
Kép
almaani

bemegyek a kórházba CTG-re, mert ma még nem nagyon éreztem a baba mozgását. Felhívtam a dokit azt mondta, hogy a hasmenés nem befolyásolja a szülés időpontját.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bodzaszörp - apa odáig van érte!

Olyan nagyokat mozdul a drágám, hogy attól férek kiszakad a hasam, teljesen jól látszik ahogyan pakolgatja magát, most például a lábiját láttam, szerintem a lábszára volt, hihetetlen, most kezdem felfogni, amit már eddig is tudtam csak most válik valósággá, hogy egy kis ember van odabent. Szegénykém már nem nagyon fér!

Ma felpróbáltam a papucsaim, hogy kiválasszam akkor végül mibe megyek a dokihoz és az esküvőre, háááááááááát ami 2 hete még jó volt, most már az sem jön rám, egy van ami még talán elviselhető. Én nem értem hogy dagadhatok ennyire és a meleg sem tesz jót! Ti mit húztok a lábatokra? Van hasonló probléma? Azért strandpapucsban mégsem mehetek mindenhova, talán még azokat fel kellene próbálnom. :oops: Ez nagyon ciki!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: