A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

es en mar meghaltam ettol a levegotlen melegtol!!!!!!!!!!!!!
iszonyat!
Vendég

Sziasztok!

Tudjátok miért szenvedünk ennyire a melegtől????????
Mert a pingvinek a hideget szeretik! :lol:

Kép
Kép
patr

Na az előbb nem adta be a hsz-mat! Ma nagyon hisztis az oldal és a netem is! :cry:

Szal csak annyit akartam, hogy:
Viki, akkor tessék pihenni, nem kell minden nap pörögni. Ajtót tessék hanyagolni!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Ronix! Egy ismerősünknél, ahol most 20 hónapos a kislány, az anyuka hiába nyaggatta az apukát, hogy rakják már össze a kiságyat, mert nem fognak elkészülni soha.
És igaza is lett, mert mikor bekerült a kórházba, még dobozban volt az ágyikó, :shock: aztán apuka bepánikolt, és hirtelen mindenkt megcsinált! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="patr"]S írta:patrziasztok!

Tudjátok miért szenvedünk ennyire a melegtől????????
Mert a pingvinek a hideget szeretik! :lol:

Tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hene!

Holnap szabadnapos leszek, megyek egy 5 hónapos jóképű legénykéhez és az anyukájához!
20150601134430

Ma ismét voltunk az önkormányzatban, már kétszer is. Sajnos igaza van a csajnak, nagyon segítőkész volt, még a gyámügyet is felhívta. De ha nem házasodunk össze a szülésig, akkor a volt férjem nevére fogják anyakönyvezni a gyereket! Ezt semmiképpen nem szeretnénk, mert utána csak perrel lehet átírni a nevet, minimum egy év!
Szóval férjhez megyek!!!

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Mikor lesz a nagy nap?
20150601134430

Gratula Pati! Mikor?
bencuri

Patr, micsoda hírek. Akkor most gyorsan be is jelentkeztetetek gondolom. Mikorra???????
A pingvined dologban lehet valami! 8)

Viki, akkor jó pasizást! :wink: :lol: :lol:

KépKép
hene

Olyan éhes vagyok!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig csak egy óra múlva jön a kajcsi!!!!!!!!! :cry:

KépKép
hene

[quote="hene"]P írta:hene
Viki, akkor jó pasizást! :wink: :lol: :lol:

Az tuti meglesz! Egy tünemény! Vszínű meg is fogom harapdálni! :oops:
20150601134430

Még nem tudjuk, hogy mikorra sikerül mindent elintézni!
Szabolcsnak nincs meg a születési anyakönyvi kivonata, Keszthelyen született! Talál az anyukája pénteken ki tudja kérni, és még aznap postázza, akkor talán keddre ideér. Akkor be tudjuk adni a papírokat, és kérvényezni kell a jegyzőnél, hogy tekintsenek el a 30 nap várakozási időtől. Az két három nap és utána bármikor lehet.
Azt találtuk ki, hogy jún. 14-én lesz a szülinapom, és akkorra már szerveztünk egy jó kis bográcsolást, összekötnénk a kettőt. Úgyis csak farmert tudok felvenni, más nem jön rám! :lol:
Hippi esküvő lesz!

Kép
Kép
patr

Ismerős ez a szöveg. Nálam is mindenki azt várja, hogy megrághassa a fiamat! Mindenkinek a friss husi kell! Lehet ezért nem akar kibújni, mert fél a sok nőtől!!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

lányok valakinek nincs valami nagyon egyszerű pistkótareceptje?
HElp!
bencuri

Viki!
Beírom a receptesbe! :wink:
20150601134430

Patti, az én férjem, mikor megkérdezték tőle mi lesz rajta az esküvőn, mindig azt mondta: rövid nadrág, strand papucs! 8)

KépKép
hene

KÖszi Viki! :D
bencuri

Hene :D lehet, hogy rajtam is! :D

Kép
Kép
patr

Beleírtam. Ennél egyszerűbbet nem tudok. :wink:
20150601134430

Pati!
Miért is kellene minden esküvőnek fehér ruhásnak lennie?
Viki! Köszönöm!

Kép
andkata

Patr: ez tok jo. Meg ha benne is van picit a "enyszer" hidd el , a legeslegjobb megoldas. Mi is ilyen "hirtelen" hazasodtunk. Kulfoldre mar hazaskent akartunk kimenni. Igy bementunk a hivatalba, mondtuk mikor van legkozelebbi idopont, nalunk sem volt 30 nap, azonnal kaptunk idopontot.
Es minden felhajtas nelkul megvolt a szertartas, semmi flanc nem volt rajtm sem, pedig akkor meg nem kuzdottem ennyire ruhaproblemaval.
Sajna az egyhazi elmaradt, mert nem tudtunk hazautazni. de ha lassan nem felejtenem el felhivni a papot, lehet lenne iden.
BAr igy is anyukam a hetvegen a fejemhez vagta- ugy kozvetetten- hogy nem volt eskuvonk es jon a gyerek:) Ez van, ha valaki igen regimodi katolikus csaladban nevelkedett....
En nem erzem ekkora bunnek, es nem is muszalybol lesz templomi is!
Vendég

Köszi, Viki nagyon gyors voltál! MInt mindig! :D
bencuri

[quote="bencuri"]K írta:bencuriöszi, Viki nagyon gyors voltál! MInt mindig! :D

Jaja! Ahelyett, hogy az ajtókat mosnám :lol:
20150601134430

Viki: én is gondolkodtam, hogy leveszem.

Ez gyilkos, mindjárt mennem kell Olivérért a bölcsibe. Nem hiszem el, hogy ki kell mozdulnom. A hányingger már elmúlt a hasam nagyon nehéz és hamar megfájdul, ha sokat állok, vcagy fent vagyok. Most reggel beszéltek a tv-ben, hogy a koraszülésnek milyen hátrányai lehetnek az ember életére később is, így inkább végigkinlódom a maradék időt, csak ne szülessen hamarabb. Meg is mondtam Leventének, hogy még bent kell maradnia. Ma megint egész délelött meg sem állt, most is itt feszeng a hasamban. A bokám megint kezd eltűnni, pedig még csak délelött van. Azt hiszem hírdetést adok fel, hátha valaki megtalálja! :lol: :P :lol: :wink:

Képzeljétek, most mondta az egyik barátnőm, hogy oda tudja adni kölcsönbe a bébihordozójukat, pihenőszéküket, baldahint, fejvédőt, baldahinvasat, babakádba babatertót( vagy hogy hívják) és ami még kell, mert mindent eltett. Most annyira örülök, legalább nem kell venni egy csomó mindent. Hát még a Tamás mennyire fog örülni.

Jaj ma még hajat is kéne vasalnom. Nekem mindig szögegyenes hajam volt, nem lehetett semmivel sem göndöríteni és hullámosítani, most meg mióta Olivér megszületett azóta olyan hullámos, hogy mindig ki kell vasalni. Sajnos Olyan a fejem hajmosás után mint a seprű. :evil: :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patti, nem hiszem, hogy bárki is megbotránkozna. Ha meg igen, mondjon le! A lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat. De azért megnézném azt a képet, ha tényleg ilyen csinibe lennétek!!!! :wink:

KépKép
hene

Viki! Én sem az ajtókat mosom! :D :D :D

Kép
andkata

Tita: ez tok erdekes hogy hullamos lett a hajad. en mit nem adnek erte!

Hat oszinten nagyon nem irigyellek, hogy ki kell menned! Engem ha huznanak sem menne!
De hat tudom Oti egyedul nem er haza!
Vigyazz nagyon az uton!
Vendég

Patr! Jó kis hippi lagzi! :D Pont a Hair zenéjét hallgatom! :lol:
Majd megleslek, aznap úgyis arra megyünk. :wink:

Az én kicsi fiam meg már most csajozik, nekiáll ugrálni ha női hangokat hall. Azt hiszem ő nem bánná a rágcsálást... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene, igazából azt találtuk ki, hogy megkérdezzük az anyakönyvvezetőt, hogy nem jönne-e ki, és a kertben adna össze minket. Akkor meg tök mindegy tényleg, hogy mi van rajtunk.

Anyjuk, igazgad van, csak mindkettőnknek a második házassága lesz, és én nagyon nem akartam kényszerből csinálni. Görögdinnyét :D sem szándékosan hoztuk össze, bár nem bánjuk, hogy így alakult, mivel 35 vagyok, közös gyerekekkel sokat már nem tudtunk volna várni! Csak minden olyan gyorsan történik! Másfél hónap után költöztünk össze.

Kép
Kép
patr

Titi! Én sem irigyellek. Remélem du. 5 óra fele azért el tudunk menni a játszóra.

Patr.! Előre is gratula az esküvőhöz! Zsuzskának mondtátok már? Hogy tetszik neki a helyzet?

Kezdtem összerakni a kórházi cuccomat. Emlékszem, hogy unokatesóm hozott egyszer egy konferenciáról nekem egy csomó melltartó betétet, meg szopis teát. Úgy elraktam, hogy nem találom :twisted:
Már mindenütt kerestem és nincs meg! Lehet apa rakta el valahova, hajlamos a pakolászásra, ha unatkozik. Remélem tudja hol van!
Csak azt nem bírom, hogy mindig pakol valamit. Pakoljon inkább a garázsban, vagy a műhelyében, ne a spájzban!

Andi! Merre jársz? Csak nem?

Kép
szly27

[quote="andkata"]V írta:andkataiki! Én sem az ajtókat mosom! :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Patr: gratula az esküvőhöz és azt kívánom így is felejthetetlenűl boldog legyen az a nap!!! Igazán különleges lesz, mert a szerelmetek hgyümölcse is a lehető legközelebb lesz hozzátok. Én boldog voltam, hogy olivér is velünk volt, de mi elösször az eskűvőt szerveztük meg és közben Olivér is bekopogtatott.
Sok boldogságot előre is!

Anyjuk: igérem vigyázok! Köszi az aggódást. Hát igen sajna Olivér nem tud egyedűl jönni, így mennem kell.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Indulnom kell.

Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. Mindig attól félek, hogy akkor leszek rosszuúl amikor Olivér is velem van és félek, nehogy valaki elvigye Olivért, vagy elcsavarogjon. Tiszta hülye vagyok!!! :roll: :x :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patr: hát akkor gratula!

RoniX. tudom már írtam, hogy az én párom is nagyon nagyon fiút akart! Az hogy simogat meg pocizik meg stb. hidd el hogy az ő próbálkozásuk, meg a megszokás része. Az én férjem is csinálja és látom rajta hogyan gyűri le napról napra a "fiú mániáját" szerintem ez nagyon is jó jel! (mégha az elején miattad is csinálja) én már úgy érzem a kiscsajjal is összebarátkozott. És én ilyenkor úgy szeretem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:30-kor.
Vendég

Titi!
Vigyél magaddal hideg ücsit vagy ásványvizet! Messzire kell menned?
20150601134430

V.Kata: Köszi az infót!!! Igen itt lakunk a 4. kerben a Nyár utcában. Az ablakunk a Károlyi kórház felé néz.
Nem akarok tolakodni, de ha lesz kedved délelöttönként sétáltathatunk együtt is. (gyereket :lol: )

na csajok indulok, majd ha megjöttem jelentkezem!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patr: ne érezd úgy hogy kényszer, ha tulajdonképpen mindketten akarjátok, akor nem is az az időzítés meg máskérdés! Ez egy ilyen kapcsolat minden gyorsan megy benne! :D :D Na de ha az ember nem tini, minek is várjon mindenre éveket! Felejtsd el a kényszerdolgot és szervezzétek úgy hogy ez csak kettőtökért (meg persze a gyerekekért) van így!
Nekünk is kijött az anyakönyvezető és a kertben volt a polgárink ( ráadásul ingyen csinálta, illetve ezért vettünk neki egy ajit)

Viki, AndKata: bibibi, én már a múlthéten készlettem mindenféle ajtó, meg csempemosásokkal, ablakpucolással! Hála.... mert most nem bírnám ebben a melegben (meg a pocim is mintha akkorát nőtt volna a héten...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:32-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:32-kor.
Vendég

hahó, küldjek egy kis hűvöset?
Itt az iroda eléggé árnyékos, úgyhogy egyelőre bírom. Na, az ideútról arról persze ne beszéljünk... megsültem, megfőttem, csak pihegtem - mindenki szó nélkül átadta a helyét - biztos azt hitték, megszülök vagy elájulok.

Marcsi, megérkezett a pénz, köszi!!! Örülök, hogy tetszik a lányodnak - és várjuk a képet még mindig!!!

Muffin, micsoda gonosz nőcit fogtál ki az ultrahangon! Be kellett volna írnod a panaszkönyvbe, ha van... hátha valaki valahol rászól, hogy nem így kéne eseteleg bánni az emberekkel. Én tuti beolvastam volna neki, sosem tudom magam visszafogni, hát még ilyen helyzetben!

Képzeljétek, Szonja jól van, csak kicsit kevésbé pörög, mint eddig. A férjem tegnap minden szekrényt és polcot odacsavarozott a falakhoz, de Szonja nem is ment oda egyikhez sem, hogy megrángassa.

A rosszul alvóknak egy tipp: Szonja szobájában most "gumimatracon" alszom (tudjátok, olyan plüss bevonatú kétsdzemélyes bazidrága felfújhatóson) - és képzeljétek, nagyon szuper! Nem kell öt párna, ahasamat is kényelmesen alátámasztja, mert pont a csipőm süpped bele jobban. Hetek óta nem aludtam ennyire kényelmesen - na kivéve a felkelést, mert a földről feltápászkodni :shock: az viszont sz@r. De azt kibírom egy kis kellemes alvásért cserébe. És nem fájt se a csipőm, se a forgóm, pedig amúgy minden éjszaka ezzel szenvedtem.
Úgy terveztem, hogy amíg Szonja meg nem szokja az új szobáját, addig alszom mellette. Lehet, hogy meghosszabbítom még egy kicsit...

Ja, és izomlázam van a karomban :shock: !

Marcsika, miért nem kapcsolod be a légkondit, ha meleged van? Legalább amikor a többiek nincsenek otthon.

Wera, jól értem, te nem fürödni mégy a strandra? Egy kis láblógatás azért nekem is jólesne valami hideg vízbe, az igaz. Na meg a fagyi-lángos!

Patr, nem semmi a kicsi fiad! Asszem én is hasonló méretekre számíthatok - ezért is mondta a dokim, hogy ha a 37. héten megszülök, már akkor is 3,5 kilós lesz a babócám! Kaptam is engedélyt: július 5-től már szülhetek! Úgyhogy én benne lennék a 37. heti szülésben! És amennyit nyüzsgök, nem is hiszem, hogy kihúznám sokkal tovább.

KépKép
szkagi

VKata!
Bibibi, mi? :lol:

Én inkább a kozmetikusra és a gyantájára bízom a lenti területek karbantartását.
20150601134430

Nálunk elég durván fúj a szél....
20150601134430

Hú csajok!

Hát tényleg ne menjen ki akinek nem muszály!
Én elmentem vásárolni,5 perc amúgy a bolt,de örökkévalóságnak tűnt és mire hazaértem kifolyt a lábam a papucsból!
Bokám eltűnt nekem is!
Úgy örülök,hogy nem szeptemberben szülünk,3 ilyen hónapot nem bírnék ki!!
Ezt csak vízben lehet elviselni!
Viszont kaptam patiszont!
Úgyhogy a mai menű:krumlipüré,rízs,rántott patiszon,rántott sajt,rántott párizsi!
Apa imádja!
Ja és múltkor találtam egy nagyon fini zacsis levest és most is volt úgyhogy vettem,így az is lesz!

Nektek is keveset mozog ma a baby????

Asszem bedobok egy adag mosást is ha már ilyen idő van!
Szerencsére a lakás hűvös,de azért nem fázom!! :lol:

Na megyek elkezdem a hammot,mert nem lesz kész mire Apa jön!!!

UTÁLOK PANÍROZNI!!!! :evil:

Kép

Kép
ibm

Ami: én is utálok! Nálunk ezért van ritkán rántott kaja! :D
Vendég

Rántott sajt, nem is rossz ötlet!
Én nem megyek sehová...

Viki! Bibi, nem mostam ajtót viszont vasalok! Szigorúan ventillátorral!
:D :D :D

Kép
andkata

Én bepanírozom, de félek az olajban pancsolni. Nálunk meg ezért nincs rántott hami, cak nagy ritkán. Egyszer jól megégettem magam forró olajjal, képzelhetitek, hogy azóta hogy viszonyulok hozzá... :oops: :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kicsit pihentetem a gépet, meg magamat is, du jövök! :)

KépKép
hene

Patr,
és az esküvődhöz is akartam gratulálni! Hiszek a sorsban, hogy ez így jó, és nagyon jól kitaláltátok, hogy a kertben legyen!!! Nekem nagyon tetszik!!!!!!!!

Andi esetleg szül????

KépKép
szkagi

Már megint elveszett, amit írtam!

Nincs időm még egyszer leírni, köszi mindenkinek a gratulálást, meg a bíztatást! Majd teszek képeket.

Mennem kell dolgozni, azt hiszem, ma nem viszem ki a gyerekeket az udvarra. :?

Kép
Kép
patr

hali lányok!

gyors bekukk.

patr!
gratu az eskihez! ügyik legyetek :D

micsoda babaméretek... szépen fejlődnek.

aki főz csak óvatosan! igy is nagy a meleg. nehogy kidőljetek.
én ma nem főzök. tegnap voltak itt anyósék levizitelni a babaszobát és hozott rakottkarfiolt. sok tejföllel ehető :D
ki meg ne menjen csak az akinek feltétlenül muszáj! mára nagy meleget mondtak és be is vált!!! óvatosan!!! és innivaló nélkül el ne induljatok!!!!!!!

a kiscsibék aranyosak.

voltam védőnőnél. hát nem csoda hogy nem alszom már napok óta. a babukám a két mellem között van! este a legalsó bordámat annyira kinyomta hogy még nyusziapu is megjegyezte, hogy lassan kiböki az oldalam vagy eltörik :shock:
és tényleg. ugy fájnak a bordáim mintha levegő szorult volna be, vagy a melltartó merevítője elnyomta volna.
még a tányér fölé se tudok enyhén se hajolni mert már egyből nyom. ugyhogy most nagyon szépen kell hogy üljek :D
a szivhangot is kb. ott találta meg ahol az alsó bordám kezdődik :shock:
azt mondta hogy itt se lesz már kora szülés! tuti kihuzzuk a kiirt időpontig. persze a nagy meleg még közbe szólhat, de eyébként nem siet kifelé.
pisi negatív volt, vérnyomi ok, minden rendben. 3 hét mulva kell mennem, utána 2 hét mulva, aztán meg már hetente.

jah egyébként már a wc-t csináljuk. a villanyszerelő még kicsit elszöszmötöl, aztán még ma mehet a tapéta meg a festés.

jah és kitaláltuk hogy valószínű ha már igy bele jöttünk, megcsináljuk az erkélyt is. festés és megcsináljuk a padlójára a burkolatot is.... kell nekünk belefogni.

nah megyek is. vigyázzatok magatokra! és óvatosan a takarítással, pakolással, sétával, meleggel meg mindennel!!!!
további gyönyörű napot mindenkinek!!!!

folyadék nélkül el ne induljatok otthonról!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Lányok! Én is utálok panírozni, viszont a rántott dolgokat nagyon szeretem, főleg a sajtot. Én ma csak császármorzsát csinálok!

Rolival még igazán csak az előbb reggeliztünk. Mostanában valahogy nem vagyok éhes.

Timi! Jó munkát nektek!

Kép
szly27

Hát nekem viszont lassan muszáj lesz indulnom, és nem is a szomszédba megyek...

Reggel amit ettem dinnye teljesen eltűnt bennem, nem pisiltem ki! :shock:
Talán inkább kiizzadtam. :roll:

Na megyek lefürdök gyorsan jó meleg vízben, az után valahogy olyan jó hűvösnek érezni az időt!

Azt hiszem, hazafelé benézek a centerbe, hátha találok valami laza "kis" felsőt magamnak.
Jók legyetek! Nem megszülni amíg nem vagyok! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: