Megvarrtam

a kiságy végében van a szoptatós fotelem és a kiságy végére varrtam a függönyanyagból (ami ikeás virágos aranyos) kis zsebes tárolót. Még nempróbáltam oda de remélem jó lett.
Pumperka: ahogy írtad Zsombi kacarászott szopi közben, Máté ugyanezt szokta csinálni, annyira aranyos
Mni, szavazat ismét ment

tök jó lett az új honlap!!!
Mzx, köszi!!!!
Ma reggel fürödtem 7heteés3napja óta először!!! (jó végre tisztának lenni

)
olyan jó volt,és igen,én is kifogom próbálni Mátéval való fürdést!!!! az olyan aranyos lehet!!!
Melinda, de eléggé ki volt dülledve a köldöke meg is ilyedtünk hogy hogyisvanez, de erre mondta, hogy majd elmúlik. már sokkal szebb amúgy.
MarlaSinger anyukád komolyan gondolja 2hósan az almátbanánt???
biztos hogy a foga az? csak azért kérdem, mert Máté úgy született, hogy alul tök fehér kis pont van az ínyén, teljesen olyan mintha a foga jönne. elsőnek nem is hittem a szememnek aztán az orvos mondta, hogy ez valami más, ami teljesen normális, és ne aggódjak ez nem a foga.... most egyre erősebben fehér, ha nagyon sír meg is nézem, hogy biztos nem-e az??? de nem....
szval szerintem nem biztos hogy a foga az...
Kmanna, tünemény a kiscsaj!!!!
Szilvánusz nekem is szokott hörögni de csak szopi közben után. ha állandó akkor probáld meg szívni szerintem az orrát.
Zsu köszi a fotórendezést

aranyosak a gyerkőceink
jó sok meló lehet vele...
jut eszembe, már rég ígértem és már 2 hete készen is vagyok vele, de mindig elfelejtem felrakni...
Zsu,olyan édes a kis Viko.... szegény szeme... remélem rendbejön hamar!!!
Linocs, oltári a kis Fruzsi, annyira kis angyal....
Judit télleg nagy segítség lehet a takarító... de ha beleszól az életetekbe akkor keress másikat
Jim, akkor irigykedj én hosszú hónapok óta a babaruhákat pelenkákat vasaltam először.... a férjem polóit azt mondja nem kell vasalni, az ingei egy része is olyan hogy kiugorja magát
annyira dühös tudok lenni ha meghallom, hogy valaki megvállik a gyermekétől, vagy nem eteti (most olvastam az újságban hogy halálra éhezett egy kislány angliába... )
nemírtam Nektek, de nagyon szomorúság ért, unokatesóm aki nagyon közel áll hozzám, a férjének természetes úton nem lehet gyermeke, így lombikoztak, most volt a negyedik... sikertelen... ;( és még ráadásul a magyar egészségügy poklát is megjárta a legutóbbi kapcsán (esetleges méhen kivüli terhesség miatti műtét majd valamit palástolni akarnak senki nem mond semmit... ) és mindezt egy olyan nővel akinek épp a 4dik lombikja nem sikerült, az állam többet nem támogat.... és egy annyira kedves és szerető házaspár és annyi mindenen mentek már keresztül.... szval igazságtalan az élet!!! najó, bocsi lányok, hogy leírtam, csak a szívem szakad meg.
akkor kezdődött a lombik kb mikor Máté született és minden szoptatáskor arra gondoltam, hogy ez egy olyan csoda nem hiszem el, hogy az unokatesóm ezt nem élheti meg, éshogy tuti sikerülnie kell....
1211914676.6054.doc
képzeljétek végre eldöntöttem a bababakocsi kérdést CAM cortina x3 tris, de itt sehol nem kapni.... és csak júliusban megyünk majd haza... az még olyan messze van....
télleg júliusban lehetne egy találkozó
Petramama Neked is aranyos csajszid van
lányok, nekemazt mondta a doki, hogy ne zavarjon a koszmó elmúlik, szval nekünk is van a fején és a szemöldökénél utóbbi kicsit múlik, este fürdéskor kicsit mindig megdörzsölöm de semmi más.
Jim, Patit üdvözlöm!!!!
Panny, annyira passi a kis Oli!!!!
hajhullás: nálunk is volt a peluson egy időben haj, szval ritkult de szerencsére nem kopaszodott meg teljesen
Szilvánusz melyik pasi nem imádja ha gyömöszölik?
na megjött az uram, megyek.
vidám estét