A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari! Mankának igaza van lehet, hogy Dávid már ki akar bújni! A dokidat előbb nem tudod hívni? Nem tesz jót ez a sok idegeskedés!
Vendég

Barika
Mi a helyzet?
Mensiszeű fájás--- finom jóslók
Barnás trutyi---lehet a nyákdugó...
ÉS 37 Dávid már hivatalosan se számít koraszülöttnek... innentől érett szülésnek számít a dolog...

Edina
Üdv itt!
A türelmetlenségeden magadnak kell változtatni... önfegyelem...
Nekem a "nagy" 22 hónapos... én nem erőltetem, hogy simogassa, stb. a kicsit... hagyom, hogy Peti "fedezze fel" Tomit...
Vendég

Bari, ne aggodj, ez a legfontosabb! 8 ora meg... hát ha az éjszakát kibirtad idegekkel akkor ez a 1,5 már semmi.

képzeljétek, tegnap voltunk bejelentkezni a gyerekorvosnál, egy kb vállamig érő tünnndééri 60 körüli nő. azt mondják róla h 1 hátránya van: néha beparáztatja a szülőket, szereti komolyabb kivizsgálásokra küldeni a gyerekeket ha valami van... megbeszéltük Apával hogy ez még mindig jobb, mintha elsiklana vmi felett. nem?

voltunk a korházban is, uh szerint 3080g (hehe, biztam benne, h nem lesz 3,5 kg a végére :) ), ctg-n jó sok mocorgás és kb 0 méhtevékenység (később scannelem, mutatom), amúgy méhszáj teljesen zárt. mondtam a dokinak hogy néha van olyan furcsaság, hogy huzodást érzek a köldököm felett kezdödöen, és kb gátig tart. aszondja nagyon jo, ez már joslo fájás. mondom tesék??? de hát nem is fáj! aszondja örüljek neki... hm. hátakkor örülök. :)

ja és megnéztünk 1 szülöszobát, tökjol néz ki, van nagy labda, sarokkád... a kádra mondta hogy mindenképp javasolja, hogy probáljam ki az abban valo vajudást, föleg ha meleg lesz.

legközelebb pénteken kell menni. :)

mia_snow

Jó reggelt!
Bari, nyugi most jó kezekben vagy a dokidnál! Minden rendben lesz!
Párom meg elment dolgozni :( Ha szülünk tesóm visz be a klinikára, párom meg jön be hozzám. Meg van szervezve :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kedvcsináló :wink:

Kép

Kép
Vendég

Gigi nagyon szép kisfiad van...

Remélem nekem is lesz kisfiam
Vendég

Jó reggelt!

Bari:nem lesz semmibaj!Ne idegeskedj,de írj,hogy mi van!

Gigi:a 2. képen már beájulóban van?

Kép
melike

Gigi! A fiacskád egy tündér baba! :D

Bari! Bizony lesz kisfiad és majd jól helyre tesz, hogy ilyen bizalmatlan vagy vele szemben! :D
Vendég

Én már mindenkivel bizalmatlan vagyok...és most nagyon félek is.
Nekem se a fiammal se a lányommal nem volt ilyesmi(semmi)problémám.
És nem is találok ilyen infót a neten
Vendég

Bari
Lesz kisfiad... hacsak menetközben el nem tünt a kukac :lol: :wink:

Melike
Igen... ott már kómás volt... ennyire érdekelte a Grace Klinika...

Életet verek apába... elvileg 9-tól vizsgáztat...
Hozzám meg jön az "öreg" barátnőm... az első látogatónk...
(egy nagyon kedves ismerős, gyerekorvos, szoptatási tanácsadó...)
Vendég

Barika
Nyugi....
Vakargassad, simogassad inkább a picur hátát... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Edina: üdv közöttünk.

Gigi: nagyon édi baba Tomi!

Bari: ne aggódj. Várjuk a híreket.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Talán 10 perc múlva vége a megbeszélésnek és elérem a dokimat telefonon..
Sírok és félek
Vendég

[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziarika
Nyugi....

Neki mindenhol van mindene nem tudom hol a háta a sok háj alatt
Vendég

Bari! Nem lesz semmi gond hidd el! Legfeljebb ma már Dávid a kezedben lesz!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:39-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:39-kor.
pironya

[quote="bárány"] írta:bárány
[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziarika
Nyugi....

Neki mindenhol van mindene nem tudom hol a háta a sok háj alatt

Kb. annyi a háj ott, mint rajtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

.....
pironya

Köszönöm szépen gigi nagyon hasznos.
A három hét az több mint három hét?
Vendég

Lányok: egy kérdés: a magzatvíz csak a nyákdugó kiesése után tud szívárogni? Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, csak attól félek, hogy nem veszem észre a szívárgást... A nyákdugót meg elvileg ugye lehetetlen nem észrevenni.

Ja és ma reggel is volt egy kis hasmenésem. De nem ettem tegnap sem semmi különöset. Lehet, hogy a meleg?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csajok ma 33 fok!

Van egy szoknyám,ami rám jön még.Abban kéne menni a gyerekorvoshoz,de olyan furi ilyen nagy hassal.A farmer nagyon meleg.

Kép
melike

Csajok ma 33 fok!

Van egy szoknyám,ami rám jön még.Abban kéne menni a gyerekorvoshoz,de olyan furi ilyen nagy hassal.A farmer nagyon meleg.

Kép
melike

Csajok ma 33 fok!

Kép
melike

[quote="bárány"]K írta:bárányöszönöm szépen gigi nagyon hasznos.
A három hét az több mint három hét?

:roll:
Ezt most nem értem...

Piro
Pedig annyi idős... csak óriás bébi...
Petim 6 hetesen volt kb. ekkora... és ő se volt éppen egy csontváz....
Vendég

Bocs!Szarakodik a babanet. :cry:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:40-kor.
pironya

nálam is lassú a net, úgy látszik neki is melege van...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én szeretem a meleget... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És így kitehetem Tomit is a teraszra...

ÉS... felvettem a tavalyi nyári nadrágomat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi amit belinkeltél abban olvastam,hogy ha nem több mint 3 hét van hátra a terminusig akkor nincs gáz!
Nekem kereken 3 hét van hátra akkor nem gáz??

Dokit elértem 11-re megyünk,valszeg nyaralás képpen kapok egy szobát...ahol senyvedhetek az elkövetkezendő hetekben

sziasztok
Vendég

Bari
A 3 hét az 3 hét... betöltötted a 37.hetet... innen már a hivatalos megfogalmazás szerint is érett a kinti életre a gyerek... ilyenkor már nem is koraszülött... :wink:

Addig netezek, míg kifuttattam a tejet... :evil:
Vendég

Gigi:ne vagánykodj! :twisted:

Bari:fel a fejjel!Azért üzenj!!!

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:41-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:41-kor.
pironya

.....
pironya

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P
Vendég

júj de jól nézel ki Gigi! De irigyellek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piro
Kilók... fogalmam sincs... csak egy 5 kg-ig mérő konyhai mérlegem van... :oops:
Áááááááááá... enni eszek... reggeltől estig... azt nem hanyagolom el...
Vendég

sziasztok!

andóca szerintem te leszel a következő!

bari kitartás
gigi Tomi nagyon cuki.de nem azt mondod hogy így nézel ki most pár nappal a szülés után?vagy lemaradtam valamiről?

Kép
Kép
eyi

Eyi: hát a táblázat alapján biztos, hogy én következem!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gigi! Nagyon csini vagy! :D
Vendég

jé a vonalzóm átváltott: ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN ez volt eddig... most meg az: LEHET, HOGY MA SZÜLETEK?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jé a vonalzóm átváltott: ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN ez volt eddig... most meg az: LEHET, HOGY MA SZÜLETEK?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kriszta, Betti: merre vagytok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:13-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:13-kor.
hékás

Jaj,ezt nem hiszem el!!!
Ez komoly Gigi?

Kép
melike

de jó neked, szeretném ha már az én vonalzómon is ez lenne.de két hét és átvált ezek szerint. ha ki nem kívánkozik előbb.
azt mondják a lányok előbb jönnek, de ahogy látom, Kitti is nagyon jól érzi magát odabennt

Kép
Kép
eyi

Bari - várjuk a híreket, igaza van Pironyának, legalább mindig lesz doki a közeledben!

Gigi
- édes a kisfiad nagyon! Szerencsés alkat vagy, hogy már így nézel ki.

Ma nálunk is dokilátogatás lesz, választhatok, hogy farmerben vagy egy fekete gatyóban megyek! :twisted:

A babanet nálam is nagyon lassú!

Andóca - magzatvíz a nyákdugó mellett is szivároghat, ha pl. feljebb megreped a burok, de elfolyni szerintem csak a dugó után tud, legalábbis szerintem így logikus, a szivárgás lehet előbb is, az tuti, mert a doki mondta, hogy előfordulhat, hogy feljebb megreped a burok, de ez ritkán fordul elő. Nézd meg az állagát a folyadéknak! Én már voltam az ügyeleten szivárgás gyanúja miatt!

Az a baj, hogy a babák nem nézik a táblát! :wink: De tényleg Andóca a legesélyesebb!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: