Ma nem nagyon értem rá, de most apa elment éjszakára, már itt is vagyok!
Hene! A lányom hagyott takarítani, mert meg se moccant. És feltünően gyorsan sikerült megcsinálnom a dolgokat. Annyira még el sem fáradtam! Lehet, hogy házias lesz..
Timi! Én annyira nem ugrálok a takarítással, de mi történhet? Elindul a szülés? A páromnak is ezt mondom mindig. Az lenne már csak jó, ha megindulna.
Bencuri! Gratulálok az évfordulóhoz! Csak így tovább!!
Húú, Ági! Marha szerencsétek volt! Ügyes vagy! Szegény csepp csaj!
Marcsika! Ugyan mé ne sikerülne? Csak úgy csinálj mindent, mint eddig. Akkor baj nem lehet! 33-34-35 és így tovább. Aztán nehogy könyörögni kelljen neki a 41. héten
Dittke! Csini vagy és nagyon szép lányaid vannak! Az a vattacukor pedig... Én nagyon szeretem, csak ragad tőle még a lábujjam is.
Szilvi! Jaj, de sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Sokan felajánlották, de nekem is írhatsz nyugodtan, ha akarsz. Azért ha nincs semmi gond, attól még adhatsz magadról életjelet! Drukkolunk, nem lesz semmi gond!
Hú, itt is nagyon meleg van. Már bekapcsolta a ventilátort, jó messze tettem magamtól, nehogy megfázzak.
Voltunk vásárolni, hát annyira elkezdett fájni a hasam meg a derekam! Nagyon rossz volt. meg ciki, mert csak hajolgattam. Úgy nem fájt annyira. Hazajöttünk, gyorsan megfőztem és már el is múlt a fájás. Szeretem, mikor így viccelődik velem. Nem bánnám, ha legközelebb akkor kezdene fájni, mikor már menni is kell!
Na pihizek egy kicsit, mert az én lábam is elég dagadt.