A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jaj, Kiskolbi fajátékairól jut eszembe: 2 éve voltam Rómában és találtam egy kis fajátékboltot!
Hát azt a fillinget nem lehet leírni!!! Órákig nézelődtem benne, vettem is Rebekának egy faliórát! Ha egyszer még eljutok oda, első dolgom lesz meglátogatni azt a boltot!!!

Van egy linkem róla, de ennél sokkal hangulatosabb volt!!!
Majd keresek fényképeket is!

http://www.bartolucci.com/Default3.aspx ... cn=16&p0=2

Kép
Kép
timi26

Cssak gyors :)

Kolbi!
no ez aza bolt ahol csak csábul az ember:) ha ritkán arra járok mindig egy csomó pízt hagyok ott :oops: s a legszörnyűbb hogy én is játszanék ott sok-sok mindennel :) :oops:

Heni!
s ennek van vmi neve?mert neten keresgettm,de csak ezt leltem(vagy béna vok)

Mi meg úgy elraktuk a naptejet :oops: míra egyfolytában kenegette volna magát s eldugtam :roll: de h. hova 8)

KépKép
viranka

Viranka fogalmam sincs :shock: mi kaptuk ajándékba Skból, de megpróbálok rákérdezni, illetve megkeresni a neten, de lehet az is amit belinkeltél, csak ugye drágább lehet, mert cumisüveg is :wink: azért teccik Péterkének szerintem, mert puha a csőr ellentétbe a többi csőrössel 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Kint van az első fogunk teteje! :lol: Segítségetek szeretném kérni fogzás ügyben. Mi annak a gyógyszer vagy kenőcs nem emlékszem pontosan amivel egésznap lehet kenni neki? De lehet nem is itt olvastam egyszerűen nem tudom ne haragudjatok hogy ilyen béna vagyok. :roll: :roll:

Viranka: 15:00-re lesz meg az eredmény.

Felhívtam a dokinőt és majd be kell diktálnom a leletet neki és holnap megint mennünk kell hozzá. :twisted:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Viranka! Nekünk Nuk csőrös poharunk van, ez sem kemény szerintem (az Aventet nem ismerem). Bár ebből csöpöghet ha fejjel lefelé tartod... :roll:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Viszont erre az írja, hogy csöpögésmentes:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Kép

Kép
regcsiken14

...persze Neked nem a rózsaszín fog kelleni... :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Csak gyors jelentkezés :D

Isten éltesse a hófordulósokat! :D

Kép

A képek nagyon szuperek jól meg mosolyogtam őket. :lol: :lol: :lol:

Kaqk!
Nagyon szép helyen voltatok! :D

Ágica!
Gratulálok a fogacskához. :D

Mesi!
Tapasztó energik repülnek 1000-rel! :lol:

Ildike itt ül előttem az asztalon és el akarja venni az egeret :lol:

Megyek mert vár a teregetni való késöbb jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni
KépKép
heni81

Viranka, jól értem, hogy puha, csöpögésmentes szelepes csőrös poharat keresel? A DM-ben vettem egyet Ádinak, szerintem nagyon jó! Van zöld-sárga, meg ciklámen-? színű is, nekünk az előbbi van.

Kép
Kép
irina

Heni! Nagyon tündér vagy, de asszem ez teljesen más piros, mint a babakocsink, és így nem merem megvenni (elég bénán nézne ki), pedig agyaltam rajta sokat. A városban rengetegen mászkálnak olyan piros ernyővel, amilyet keresek, de a boltban elfogyott, és nem is tudják, hogy tudnak-e még hozni ebből a fajtából... :(
Szürke van, az is jó lenne, de rá vagyok kattanva a pirosra. Remélem, hamarosan lesz!!! Mert különben :evil:... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka: amit Irina írt DM-s Babylove pohár nekünk is bejött, szilikon a csőre, és nem is csöpög, ügyesen tud emma is inni belőle. nekünk is sárga-zöld van! :-)

Heni: nagyon édi pasi Petya

KépKép
kaqk
Debrecen

Gréta cica elindult! WOWOWOWWW gratulálok,
Minden ünnepeltnek sok sok puszi!

Gartula az újabb fogacskákhoz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hófordulósoknak nagy puszi!

Alig jutok géphez. Zétim jobban van, én nyűglődök. Gyanítom az antibiotikum utóhatásait élvezem... :cry:

Kérdeznék valamit: szoptat itt még valaki akinek hasonló korú a manója mint Zéti? Nekem ő még mindig nappal és éjszaka is szopik. Valami nem oké nálam, fáradt és álmos vagyok mindig és hol itt-hol ott fáj. Ja és ismét leadtam másfél kg-ot. Erősen gyanítom, hogy jó étvágyú manóm elveszi szopi közben az összes energiát és tápanyagot tőlem. Hasonló valakinek?
(Zéti még kb. 5-6x szopik+mellette 2x gyümi vagy hasonló és 1x tejpép. )

Puszi mindenkinek, nagyon jók a képek!!! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello Lányok,

Irina, Timi köszi az ifo-t, lecsekkolom őket. Megint szervízben a telcsim és a durva az, h nem kötelesek kicserélni, akár az egész garanciaidőt ott töltheti. Utána meg folytathatom a javításokat saját költségen… :twisted:

Fleur, igen babakocsival :wink:

Viranka, vasárnap mi is Gödön voltunk. Szuperek a képeid. Te is kész profi vagy! :lol:

Kaqk, jók a képek, nagyon szép helyen voltatok. Látom Emma kint is fölfedezte a bútorok polcait. Vittetek kiskádat is??? :shock:

Móni, gyönyörű, amit beraktál, de csupán a nézésétől is liftezett a gyomrom…

Fleur, Heni, Irina, tündéirek a csemeték! Heni, jól látom, h Péterke arca lepirult?

Kiskolbi, én is ezen gondolkodtam a múltkor, h vajon mikor jönnek ki először az anyajegyek… Gratula az 5. foghoz! Jól belehúztatok! Én még emlékszem, h nem is olyan régen leteknősözted Mátét :lol: :lol: :lol:

Én mára hőségriadót fújtam. Vagyis lefújtam a déli sétát. Helyette kiköltöztünk a teraszra, az árnyékba. Azzal telt a másfél óra, h húztam el a kavicsoktól. :shock: :shock: Csak az kell neki! Séta estére elhalasztva :wink:

silka
silka

Miléna, először is gyógyulj meg mielőbb!!! Én még szoptatok, de már nem 5-6-szor (hanem 3-szor), de még sokan szoptatunk (pl. l. móni, Maggie, Bongyi, Gremese). Én annyit vettem észre, hogy mióta feleannyit szoptatok, hízni kezdtem, tehát a szopi esetemben is sok kalóriát vitt el. De fáradékonynak én most vagyok fáradékony, igaz, nem tudom, mi okból...

Kép
Kép
irina

Köszönöm a csőrös poharas infókat :) Aventes van Mírának,gondoltam Bálintnk másmilyen lesz,ne legyen keveredés :)

MilénaMóni!
Én is szoptatok még,viszont egy ismerősőm volt így akinél uezeka tünetek voltak :( Dokija mondta h. álljon le a szopival :roll: bár ez már lassan 4 éves történet

Ágica!
mi volt az eredmény?Petrus?

Regi!
érdekesen nézne ki Bálinta a rózsaszín itatóval :) Bár Míra jóvoltából már van virágmintás fehér csipkeharisnyája,csillogós esküvői szandija 8) :lol:
Szeliről annyira jó az új kép az avatarodban :) tedd fel nagyban :)

Heni!
akkor még segíts :) szlovák kaja kuracierezance(v.vami hasonló nevű :oops: )kaja receptjében tudsz segíteni?Annyit tudok róla h. pulyka/csirkemellet vékonyra fel kell vágni panírozni,majd kisütni(Robi szerint)Ezt ette egy szlovák-magyar esküvőn ősszel és keresztelőre ezt szeretné ha csinálnánk :roll: Van vmi extra fűszerezése,titka h. kell csinálni?

mék mert fát kel aprítani,megy tereprendezés ezerrel :) szomat estére csilli-villinek ekll lennie a fészer alatt :)

pusz :)

KépKép
viranka

Miléna!
Még én is szoptatok.
Én nem vettem észre,hogy fáradékonyabb lennék.
Ildike elég változóan szopik napközben 4×-5×.
Plusz éjjel 2×-3×.

Regi!
Szupi a vonalzó kép. :D
És kérjük nagyban is. :D

Maggie!
Húú mekkora súlya van Bercinek :D
És ha rá érsz tegyél fel róla képet.

Mi ma kiköltöztünk az udvarra járókával együtt
mivel van napernyő az állítottam oda árnyéknak
majd rakok képet is.
Karcsikám is élvezi a jó időt nagyon egész délutám egy szál
kukiban szaladgál. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Viranka: Eredmény minden negatív teljesen jó! Hála az égenk! Felhívtam a dokinőt és megint csak annyit mondott hogy biztos hogy ez egy vírus :? És ha holnap is lázas vigyem le.Csak tudnám minek mindig ugyanaz a szöveg....Na mindegy Petra egészsége a legfontosabb!!! Petrus extra nyügi és nagyon sokat alszik! Enni nem eszik csak nagyon keveset :?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, Lányok!

Végre itt vagyok. Máté negyed 2-től mostanáig pörgött. Ugyan 7-kor szoktunk fürödni, utána vacsi, de muszáj volt letenni még most, mert 6,5 órát már nem bírt volna ki ébren. Majd győzhetek belé lelket verni. :?

Ágica: szuper, h rendben a vizelet! Biztos emlékszel, egyszer írtam, hogy Máté 2 napig semmit nem evett, aztán magától újra rákapott, igaz lassacskán. Nagyon be voltunk sz@rva, de nem lett baj, a lényeg, hoyg sokat ivott, és Petránál is az a lényeg, hogy ne száradjon ki, míg meg nem jön az étvágya. Azért elég gáz, hogy a doki magasról tesz rá, hogy mi baja lehet. Minek megy az ilyen orvosnak, főleg gyerekorvosnak?! Felháborító.

Hőség: mi ma direkt reggel mentünk ki (f9-f10), de akkor is majd' lerohadt rólam a ruha, Máté meg csak ivott és ivott és ivott. Délután pedig végig az erkélyen voltunk, ami viszont be van üvegezve (az ablakok azért nyithatók), így inkább egy forró üvegház, mint erkély, de legalább északkeleti fekvésű, és nem tűz oda a nap. Már csak a kismedence hiányzik. Míg nem lesz, asszem jó lesz a kiskád is, amit már január óta nem használtunk. :roll:
Kapcsolódó téma: kipróbáltuk a Babé naptejet. Szerintem szuper, egy borsónyi mennyiség elég egy egész lábikóra! 8) Sűrű, de jól kenhető, illatanyagmentes, és Máté nem égett le. Eddig.

Hörcsög: én is alig várom, hogy Máté kukacban szaladgáljon. :lol: Csak kár, hogy nem szobatiszta. :? :lol:

Silka: április 4. óta 5 fog jött ki. Azt hiszem, mire letelik az elsőhöz viszonyított 2 hónap, addigra a 6. is kint lesz. A fura az, hogy vagy csak úgy hirtelen megjelennek, vagy baromi szenvedés árán bújnak ki, de köztes nincs.

Viranka: nekünk is Nuk van, mindkettő, amit Regi belinkelt. A szilikoncsőrös létezik sárgában és zöldben is, csak más mintával. Nekünk ződ van. A másikkal az volt a gond, hogy mikor beledugtam a műanyag csőrt M. szájába, fogalma se volt, mit kéne csinálni vele, míg a szilikonosból simán ivott elsőre is. Kicsit ugyan még melléfolyik, de nem baj. :oops:
És tök fura, de még mindig nem iszik gyümilét, hiába higítom is. Csak vízzel hajlandó oltani a szomját, minden más kajának van minősítve. :shock: Bezzeg főzelékből napok óta kb. 3 dl-t ebédel, és hajnalban csinál plusz egy étkezést. Mondom én, hogy van itt valami fejlődési ugrás... :shock: :roll:

Telefon: érdekes, de rajtam kívül a saját családomban és Gergőéknél is sok más után mindenki Nokiánál kötött ki. Nekem az utsó 2 fonom Samsung volt/van. Én szeretem, igaz az előzőt sokszor nem lehetett bekapcsolni, csak ha kivettem és újra beraktam az aksit, amúgy csak fehér képernyő volt. (A szervíz se tudta megjavítani).

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, azért hagytam ilyen gyorsan félbe, mert Mátém sírva ébredt. :cry: Bocsánatot kérek. :oops: Szóval megyek...

Detti
KépKép
kiskolbi

Dobok néhány képet:

Közkívánatra:
Kép

A babakocsiban:
Kép

Na, mit lehet az asztalról lenyúlni? ;) Kép

Ott jön a fogacska: Kép

Pancsi Kép

Akarom! Megszerzem! :D Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! És a másik fajtából tényleg nem csöpög a víz???
Szeli is csak vizet iszik, de én egyáltalán nem bánom. Én is azt iszom szinte mindig. (Bár mostanság kólázom, de csak a koffein miatt... :oops:)

Ágica! Remélem, hamar megoldást találtok Petrus gyógyítására, és hipp-hopp meggyógyul!!! Szerintem is válts dokit! Ez nagyon gáz!!! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina! Majd kérünk mindenképpen beszámolót a tornáról, és arról, hogy Ádó hogy viselte, van-e már eredmény!

Kiskolbi! Zsozsó is csak vizet iszik, pusztán azért mert nem adok mást neki. Elég husamusa a lelkem, nem hiszem, hogy folyadékban kellene neki a plussz energia, nem beszélve, ha cukrosat iszik, az a fogainak sem jó.
Majd 1 éves korától iszik elég kakaót.
Úgyhogy szerintem elég, ha Máté egyelőre csak vizet iszik. :wink: (Nem a plusz kalóriák, hanem a fogai miatt).

Túrj még bele a kis szájába, hátha előjött még két-három fogacska. :lol:

Ágica! Én nem vinném vissza ehhez az "orvoshoz" Petrát. Ma már az ecserin is lehet diplomát venni... :evil:
Küldöm a gyógyenerdzsiket! ++++++++++++++

Miléna! Nekem nincs ilyen tapasztalatom, nem tudok sajnos segíteni. Minden esetre kérd ki a dokid véleményét!

Én meg átmentem paramamiba! Ugye írtam Nektek, mennyire rosszul vagyok. No, ez két napja jelentősen változott. Már nem háromszor, csak egyszer megyek Zsófival aludni, a hirtelen előtörő éhség nagyjából megmaradt, és sokkal jobban vagyok. Émelygés ímmel-ámmal, és a fáradtság sem olyan letaglózó.

Én abból indulok ki, hogy Zsófival 7 hétig :!: szinte csak feküdtem, annyira rosszul voltam!

Timi26 szavai lebegnek a szemem előtt, hogy minden terhesség más, illetve az, hogy olvasom a diagnózist: ... szabályos petezsákban jó szívműködést mutató embrió...
A nulladik baba miatt parázok, de ott szó sem volt szívműködésről, csak egy petezsákról szikhólyaggal.
Azért kicsi rosszullét van, de....
Jaj.... hol van még a 12. hét. Illetve a június 16-a, mert akkor lesz a következő UH. Akkor lesz kb. 10 hetes.
De arra is gondolok, hogy szedem a vitamint, és nagyon sokat pihentem, a szervezetem kicsit feltöltődött....
Nem tudom. Parázok, hogy ne legyen baj! :(
A tapasztó enerdzsiket továbbra is nagyon köszönöm!

Most pedig pár kép az én kis husi Királylányomról. Ma volt az első strandolás a teraszon.
Kivágta a balhét, mikor bejöttünk. :wink:
Egyelőre a kiskádjában fürdött, de Anyumtól kaptunk kétgyűrűs medansziét, így azt hamarosan felavatom! :D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Ezek a Szeli-szemek! Hihetetlen! Gyönyörű Kiscsajod van! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Csudaszépek a csajok :)

Mesi!
mennek a tesótapasztók,ne parázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

KépKép
viranka

Viranka! Nagyon köszönömmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Éljen a 8 hónapos Bálint, Linda és Botond!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt Csajok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Minden hófordulós babának sok boldogságot kívánok!
Újabb fogacskákhoz és kúszáshoz/mászáshoz/álláshoz/járáshoz ( :shock: ) gratulálok!!!

Tök jól sikerült a szombati kirándulás a kollégákkal. Jó fáradt lettem estére, hiszen Sopron nem a szomszédban van, én meg eléggé elszoktam a vezetéstől mostanában.
Dorka is viszonylag jól viselte a távollétemet, sőt azt is, hogy nem itthon volt, hanem Anyósoméknál, ahol épp egy kb 20 fős vendégsereg volt. Állítólag végig vigyorgott, élvezte a nyüzsgést. Viszont Apa szerint reggel viszont nagyon (őt idézve "meghatóan")keresett, és nem volt hajlandó meginni a tápszerből egy kortyot sem :( , de a tízórainál már evett.
Nagyon-nagyon furcsa volt egy egész nap nélküle, nagyon hiányzott! De azért persze jó volt kikapcsolódni.

Gremesi, örülök, hogy minden rendben van (fáradtság, émelygés jó jel), küldjük tovább a vudut!

Ágica, jobbulást Petrának! Gyerekdoki :evil:

Hú, a méretekhez is gratula mindenkinek! Nem semmi, mennyi 10 kg feletti babánk van :D

Mi küzdünk Dorka 6. fogával, kibújhatna már végre (tényleg csak napok/órák kérdése). Jópárszor felsír miatt éjjelente :(

Ma a két nagyival voltunk babaúszni: a "víziszonyos" nagyi (már írtam, hogy Anyósom ezidáig rettegett a víztől, ha a mellkasáig ért, már bepánikolt; de amikor Dorkát meglátta pár hónapja úszni, elhatározta, hogy felnőtt fejjel ő is megtanul úszni!!!) is bejött velünk a nyakig érő vízbe. Nagyon becsülöm, hogy Dorka kedvéért így képes leküzdeni ezt a fóbiáját!

Cseresznye: Dorka ma evett először, nagyon bejött neki (konkrétan kinézte a szánkból): Apa ölében ugrálva követelte az újabb és újabb falatokat (héjastul). Mivel nem volt nálunk kés, leharaptam kis darabokat a cserkóból, és úgy adtam neki. Imádta :D Amint bekapott egy falatot, már leste a kezem, hogy van-e még.

És pár napja azt gyakoroljuk, hogy uzsinál félbevágott kölesgolyókat ő maga csipeget fel az etetőszék tálcájáról, és teszi a szájába. Már egész jól megy neki, nagyon lelkesen próbálkozik :D

Kép
dotildi

Regi!

Tündéri Szelina :D
És ügyes és aranyos :D
Az az utolsó kép olyan kis huncutos. :D

Mesi!
Hát Zsozsó is frankó kis csaj . :D
Neked is az utolsó kép avval vigyorral. :D
Ha már jobb az jó.
Nekem is más volt mind 3 terhesség
Gáborral szédülés 1-2× hányás.
Karcsikával émelygés.
Ildikével semmi csak később némely szagot nem bírtam.

Azt hiszem képet csak holnap reggel rakok.
Ildike tanul rágni csak az a baj,hogy a cickómon.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nagyon szuperek a fotók a ragyogó szemű Szeliről, a pancsoló Zsozsóról, a huncut Ádiról, a csibész Péterkéről, lázasaan pakolászó Lilláról! Bálint és Míra pedig ismét nagyot alakít, mint mindig (az a WC-s fotó csúúúcs)! :D
Hú, Kaqk, nagyon szép helyeken jártatok!

Kép
dotildi

Most csak Mesinek mert hulla vagyok

Ne paráz! kérlek. Minden terhesség más! Biztos egy kispasi lakik a pocakban :wink: :lol:
Mennek a tesótapasztó enerdzsik+++++++++++++++++

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi, Emese: Előszöris meccsoda Csajok! Meg se merem mutizni Máténak! (Mellesleg megmutattam 3x Neki a Szelis hintázós videót, végig vigyorgott, és azóta kapott rá a "dádádá"-ra. Örök hálám, Regi!!!) Másrészt engem nem zavar, hogy Máté csak vizet iszik, sőt! Csak a fincsi vitaminok miatt gondoltam, hogy legalább ebéd után egy pár korty nem lenne rossz. De eszem ágában sincs erőltetni, ha jó Neki a tiszta vizecske, én vagyok a legboldogabb. Nem akarom én cukros löttyökön nevelni! Sőt, vettünk kölesgolyót meg bulátát is (csíráztatott búza), olyanok, mint régen az a sz@r agyonsózott "kuki" - biztos emlékeztek-, csak sokkal fincsibb és bio. Nagyon ízlett Máténak, főleg, hogy ROPOG, ha harapdálja. Amúgy meg elolvad a szájában.

Na, jövök még ma, asszem, nem fejeztem be, folytatom Csajok. Egy pillanat...

Detti
KépKép
kiskolbi

Na, most visszaolvastam kicsit részletesebben is.
Mesi, szerintem se aggódj, hogy változnak a "tünetek", biztos minden rendben van! Ennyi tesótapasztó vudunak hatnia kell! :wink:

Kép
dotildi

Kolbi!

Én is csak vizet adok Ildikének már próbálkoztam mással is de
az nem jött be neki.

Dotildi!
De drága a mama :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Megőrülök az egyik szomszédunktól:
az elmúlt 3 hónapban "csak" az alábbiak miatt csöngettek be:
kértek már vöröshagymát, fokhagymát, tejet több alkalommal, tejfölt, kenyeret, krumplit, sütőrumot, élesztőt, margarint (szintén több alkalommal), olajat, lisztet, tojást. A csúcs az volt, amikor a csaj becsöngetett, hogy van-e HIDEG sörünk :roll: , mert ő elfelejtett betenni a párjának a hűtőbe :roll: :roll: :evil:
Azzal nincs bajom, ha néha-néha kérnek valamit, de szerintem ez már túlzás (mi egyszer kértünk tőlük 10 dkg réteslisztet).

Kb 2 órája meg becsöngettek, hogy szólnak, grillezni fognak a kertben, csukjuk be Dorkánál az ablakot (mikor végre lehűtheném kicsit a szobát). Ja, a grillsütőt is tőlünk kérték kölcsön.
Mondtam Apának, hogy a végén húst is nekünk kell adnunk... De végül "csak" ottfogták sütni, mióta lement a grillsütőt odaadni, színét sem láttam :evil: :evil:

Kép
dotildi

Sajnos csak most este tudtam a géphez leülni, olvastam, majd áttöltöttem a képeket. Így én most képjelent küldök. :lol:

(Ismét kommentárok nélkül :oops: )

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

:oops: :oops: Akartam írni, képjelet életjelként. :lol:
A csajszikák tényleg szédületesek! Jaj a fiúknak! Köztük az én Betyár Bercimnek is! :wink:

Emese Drága! Próbálj meg minden negatív gondolatot elűzni, a Tündérmanó már befészkelte magát, majd győzzük januárban kiimádkozni. Én is csak azt tudom mondani, hogy mindhárom terhességem teljesen különböző módon telt. (Ezért is gondoltuk mindig, hogy kislány lakik a pocakomban, erre három "lógós" adatott nekünk. :wink: :lol: :lol: )

Viranka! Neked akartam még írni, hogy olyan gyönyörúséges, megható képeket mutattál, köszönöm szépen. Én nem is tudom, hogyan tudtok ilyen jó pillanatokat elkapni, én mire előkotrom a gépet, már tovaszállt. Pedig a minap is átjött hozzánk Vicuska barátosném a leendő keresztlányunkkal, a két gyerek gyakorlatilag összeölelkezett, de sajnos nem tudtam megörökíteni.

Gergőm betegeskedik, itthon is marad a héten. Ismét nincs nagy baj, dokibá áldását adta a kúrámra. :wink: :lol:
Menek, mert leesek a székről.
Pusszancs Mindenkinek!
dmaggie

Maggie!

Nagyon szép család vagytok :D
Berci meg avval a kék szemeivel :D
Azon a merengős képen meg olyan
aranyos.
:D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mire visszatérek, hsz-áradat!!!! Wow! :shock: :D

Maggie, gyönyörű család vagytok, Berciről pedig a merengős kép nagyon szép. Szó szerint SZÉP. :D :cry: :D

Dotlidi: fura egy szomszédaitok vannak. :? Nem lehetne őket valahogy finoman takarékra fogni? Egyes emberek nem tudják, hol kezdődik a pofátlanság... :? Gratula Dorkának a csipegetéshez! Máté is imád csipegetni. Cserkót még nem mertem adni Neki, ugyanis nekem mindig csikar tőle a pocim (bár lehet, hogy csak azért, mert sose tudom, hol az elég. :roll: :oops: ), de biztos szeretné. Dorkának nem fáj tőle a pocikája? A 6. fogacshoz pedig nagyon szorítok!!!

Emese: annyira vicces, mindenki azt mondja, Fiúcska lakik a pocidban (én is így érzem), de nálam pl. mindenki lányt jósolt, csak én éreztem a legelejétől fogva, hogy Máté lesz. Egy a lényeg: tökmindegy; ha jól vagy, az nem feltétlenül jelent Mogyorócska szempontjából rosszat, szóval parákat tessék meneszteni! Hol a pozitív-lelkes Mesi? A Te Babád a legegészségesebb, a legerősebben kapaszkodó és Zsófi legtökéletesebb Kistestvére! :wink:

Egyébként azért tűntem el az előbb, mert szupi kis kuckót csináltam a teraszra matraccal, párnákkal, takarókkal és gyertyákkal. :oops: Kicsaltam Apát, mert már begőzölt a feje a tanulástól. Jót dumcsiztunk, aztán elkezdett éktelenül röhögni valami hülyeségen, és nem bírta abbahagyni... jellemző! :? :evil: :lol:

Most már tényleg jóéjt Nektek. Reggelre kívánok sok fogacskát, és kipihent Babákat, Anyákat és Apákat és Tesókat! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Valamit elfeljtettem:

Fleur: háááát perszeee!!!! :D Mebbeszéljük priviben, mikor, jó?

Mesi, még egy utsó gondolat: ha Lányod lesz, az nem baj, duplázódik az esély, hogy rokonyok leszünk. :lol: :lol: :lol: Ha pedig Fiad, akkor meg mi gyúrunk rá később Emiliára, és akkor is duplázódik (mert Máté már most csak a Csajokkal kokettál, a Pasikkal nem annyira. Ösztönösen érzi, merre az arra. 8) :lol: :lol: ).

Most már tényleg jóéjt! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi ez annyira aranyos.Tetszik

[quote]A írta: Te Babád a legegészségesebb, a legerősebben kapaszkodó és Zsófi legtökéletesebb Kistestvére!

Ildike épp itt morog az ölembe altatja magát :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Maggie, nagyon idilliek a fotók a családodról! Jó látni, ahogy a bátyók ölelgetik Vacakocskát :D

Cserkó: nem mertünk sokat adni, bármennyire is szerette volna Dorka, egyelőre csak nagyon keveset kapott. Összesen kb. 2-3 szemnek megfelelő adagot (nekem is megviseli a pocakomat nagy mennyiségben). Holnap derül ki igazán, mi lesz a hatása.

Kiskolbi, ez a kuckó nagyon hangulatosnak, meghittnek hangzik :D Biztos nagyon jólesett a Párodnak!

Kép
dotildi

Jó reggelt!

Hoppá, én tegnap nem is köszöntöttem... :oops:

Bálintnak, Botinak, Lindusnak és Petrának boldog hófordulót!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napsütéses jó reggelt!

Mesi: Ne félj minden rendben lesz! ++++++++++++++++

Maggie: Nagyon szép család vagytok. :)

Dotildi: Nem semmi a szomszédotok.Szólj neki hagyja abba a kéregetést.Tök jó hogy jól érezted magad és hogy Dorka is ilyen jól elvolt :lol:

Regi: Mi újság Szeli fogacskájával? :roll:

Kiskolbi: Nagyon kis romantikus vagy.És ez tök jó!! :)

Nálunk mire végre elmúlna valami előjön más..... :cry: Most éjjel lekopogom nagyon jól telt az éjszaka nem volt lázas,nem kelt annyiszor...stb. De reggelre tele lett apró kiütésekkel az egész teste!! És a fején a haja alatt a szeme alatt nagy piros foltok lettek először azt hittem csak megdörzsölte de nem!! Ezek ott maradtak.Már tényleg nem tudom mi ez már megint délután ismét doki. :twisted: :roll: Tök ki vagyok :cry:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Napsütéses szép reggelt!

Boldog hófordulót Petrának!
Kép

Ágica!
Nem lehet,hogy valamire érzékeny Petra bőre?
Nem váltottál mosóport vagy fürdetőt?
Vagy olyat etettél vele amit még nem evett?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szép napsütéses jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Mesi remélem paramami lelépett és maradt az optimista, mindent derüsen látó :wink: :lol: :lol:
Múltkor elfelejtettem: hát persze, hogy lehet nálunk egy házavató tali csak valamennyire lakjuk be a lakást. Mondjuk úgy október vége fele. Feltéve ha vállaljátok az utat :lol: :lol: Én vállalom, hogy sütök valami finom csalogató sütit. hisz még a sütisvillákat is ki kell próbálnod :wink: :lol: Ez mindenkinek szólt!!! Mármint a tali nálunk összel

Zsófika elbűvölő, és micsoda kalap és sapka gyűjteménye van :lol:
Kaqk nagyon szép helyen voltatok. Emma mindenhol gyönyörű de nálam is az ablakos képek a befutók :lol:

Maggie szép méretei vannak Bercónak :lol: A vasat cseppekben kapja?
Nagyon jók a képek :lol: :lol: A kedvenc a habtapis :lol: :lol:
Gergőnek jobbulást+++++++++++++++

Fleur Lilla nagyon huncut és nagyon szép :lol: :lol:
Látom már azon gondolkozik mit is főzzön ebédre :lol: :lol:
Igen várható, hogy a kis Tazi Lilla hamarosan megtesz pár lépést :lol: :lol:

Heni de megdögönyözném a kiskutyádat :lol: Annyira cuki :lol:
Ez nem gond, vannak gyerekek akik kihagyják a mászást vagy legalábbis nagyon rövid ideig művelik.

Kiskolbi De jó lenne ha Grétacicának is ilyen könnyen bújna ki a fogacska. Gratula :lol:
Én már voltam a boltban is. Egy kisebb vagyont ott lehet hagyni, mert nagyon szuper.
Gréti is szereti a kölesgolyót :lol:
:lol: :lol: :lol: igen jellemző a pasikra :lol: :lol: :lol:

K.Timi Remélem a mostani éjszakátok jobb volt.
Nem hiszem, hogy a kaja közrejátszott.
Rövid ujjú vagy ujjatlan bady és rövidnadrág vagy szoknya.
A fejére meg kis kalap, hogy ne égesse fel a nap.

Silka Sony ericsson bármelyik szuper.
Ki mondta neked, hogy nem kötelesek kicserélni? Ők?
Ha már 3 alkalommal volt szervízben ugyan azzal a hibával vagy 3 hétnél tovább van szervízben kérheted a cserét!!! Csak nem szeretik hangoztatni.
A fogyasztóvédők oldalán biztos van róla pontos információ. Szerintem nyomtasd ki és dugd az orruk alá.

Irina Ádó nagyon-nagyon nem is tudom megfogalmazni :lol: :lol: :lol: Úúúúúúúúúúúúúúgy megdögönyözném :lol: :lol: :lol:
Remélem jól viseli a tornát és hamar fogtok látni pozitív változást.
Várjuk a beszámolót.

Timi szemed hogy van?

Viranka kérd meg Mirát, hogy keresse meg :lol: 5 percen belül a kezében lesz az tuti :lol: :lol:

Ágica éljen az első fogacska :lol: Dentinox N gél. Nem állandóan csak naponta 3-4 alkalommal.
Illetve adhatsz neki chamomilla ch15 vagy ch30 (ez sokkal erősebb) homeos bogyót. A ch 15 akár 1/4 óránként a ch 30 este 5 golyó.
De jó, hogy negatív az eredmény :lol:
Váltsatok szerintem is dokit :roll:
Szerintem du vidd be a Heim Pálba az ügyeletre és ott lássa doki.
Ez a gyerekorvosnak nevezett valaki csak találgat.
Jobbulást++++++++++++++

Miléna Grétike is még napi 4 alkalommal szopizik. Nekem nincs ilyen problémám, sőt be kellett vezetnem, hogy 6 után nem eszem mert elkezdtem hízni a szopik csökkenésével. De itt is igaz, hogy mindenki másképp viseli. Lehet neked a saját egészséged érdekében hamarabb abba kell hagyni a szoptatást.

Regi Szelina szemei igézőek. A kalapos kép nagyon tuti :lol: :lol:

Dotildi de jó, hogy jól sikerült a kirándulás :lol:
Anyós előtt le a kalappal. Mire nem képes az unoka miatt.
Valahogy helyre kéne rakni azokat a szomszédokat. Nem semmi milyen pofátlanok :?

Hörcsög ilyet Gréta cica is csinált :? hála istennek sikerült viszenylag hamar leszoktatni róla.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Hát sajna a ma éjszakánk sem volt jó.
Este 9-kor evett a drágám amibe bealudt és már tettem is be az ágyába.
Mentem lefeküdni 11-kor és akkor kezdett el nyekeregni.
Először minden oké volt mert gyorsan vissza aludt aztán fél 12-től fél 1-ig szenvedett.
Utána elaludt és 5-ig aludt szépenaztán egyszercsak elkezdett sírni. Kivettem oda raktam magunkhoz akkor csendbe maradt.
kb. 15 perc után vissza tettem az ágyába és aludt rendesen.

Lányok én már most kész vagyok nem vagyok én hozzá szokva az éjszakai kelésekhez.
Pedig ma egy szál napozóba aludt és csak vékony pokrócot kapott tehát még az sem lehet, hogy meleg lett volna és most a kajára sem foghatom mert este 240-et evett.
Kivi vagyok ma mi lesz.

Egy kis jó kedv mára.

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

Első sorba írd be a párod nevét a másodikba a sajátodat a többi sort hagyd üresen és utána nyomj a Visualisar gombot.

Küldök a gmail-re is jópofa dolgokat.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Halihó!

Megint csak gyorsan néhány dolog.

Tiszta dilinyós vagyok, lemaradtak nálam is a köszöntések.

Tündérbogyók! Linda, Bálint, Botond, Petra Isten éltessen Titeket!

Miléna! Még én is szoptatok ezerrel, no meg olykor azt érzem ezerszer egy nap. Teljesen igény szerint megy a dolog, :oops: , de van éjszakai, nappali is rendesen. Sajnos én is inkább híztam, mint fogytam. :oops: :twisted: Nekem az jutott eszembe, hogy jól kimeríthetett ez a szoptatás, mármint a szervezeted a tartalékait éli fel. Én esetleg csináltatnék egy vérvizsgálatot, az esetleg fényt derít mindenre. Lehetséges, hogy egy vitamínkúra is segítségedre lehet.

Móni! Igen, cseppeket kap, napi 4-et. Tegnap beszéltünk a dokibával a vitaminról is, mondtam, hogy hiánycikk a Vitacolan, ő a Polivitaplex szirupot ajánlotta helyette, csak akkor nem kell adni a Vigantolt, mert a szirup is tartalmaz d-vitamint. Azt olvastam, hogy 4-5 hónap kell, hogy a vérkép változhasson, gondolom, akkor majd kontrollálni kell. Én legalábbis kérni fogom.

Ágica! Szegénykéim, nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon a Tündérkéd! +++++++++++++++++
A kiütésekre meg csak azt tudom mondani, hogy mutasd meg szerintem is, többféle oka is lehet, v.milyen allergia, melegkiütés, bárányhimlő?. Ha jól emléxem, akkor a hajas fejbőrön is találtál kiütést? A b.himlő egyébként kis hólyagocskás, ha olyanokat nem látsz rajta, akkor biztosan nem az.
Neg. eredmény szuper!

Dotildi! Szomszéd :twisted: Talán, Te is kopogtass be hozzá néha. :lol: Kérj némi levegőt, tiszta vizet, szomszédmentes napokat. :wink: Esetleg árcédulázd fel a dolgokat a konyhában. :wink: Viccet félretéve mi is szoktunk egymáshoz rohangálni a szomszédunkkal, de mi nagyon szeretjük egymást, mindig együtt főzünk, kertészkedünk, stb.
De jó, hogy ki tudtál kapcsolódni. Jaj, én meg azt veszem észre, hogy lassan már nem is tudok beszélni, néha nagyon nehezen rakok össze egy-egy mondatot. :oops: :oops:

Kiskolbi! Jó lenne, ha a főnököd már nem "zaklatna" tovább. :wink: Nagyon szívesen olvasok Rólatok. Máté energiáit csak csodálni tudom!!!!

Emese! Ismét ++++++++++++++++++++++++ Nyugi, nyugi, nyugi. [/b]
dmaggie

Szép napot!

Petra boldog 8-at :)
Ágica!
No legalább az egyik tippem bejött :) a 3-4 napos láz végén pöttyökkel :) hidde l nem lesz semmi baj :)

Maggie!
Nagyon jók a képek :)

Dotildi!
hülye szomszéd :evil: kérdezd meg tőle h. mikor kapod vissza,mert másnap Neked is szükséged van az adott cuccra 8)
Kirándulás biztos jó volt :) pont tegnap gondoltam Rád :) s lám bejelentkeztél :) Dorkáról friss képek?

Silka!
Én abszolut Nokia párti vagyok,bár most egy Panasonic telefonom van(húgtól megörököltem) s még bírja a strapát,leesett,lebukta Bálint,Míra is földhözvágta párszor :oops:
Igaza van Móninak,fenyegetőzz fogyvédelemmel,kérd a panaszkönyvet,hidd el rögtön másképp állnak majd a dolgokhoz :lol:

Mesi!
Te meg ne éld bele magad semmibe h. milyen nemű lesz a kistesó :) mert nálam uazok a tünetek(na jó Bálinttal 5-*volt hányingerem,Mírával 2* és egyszer rókáztam) s mivel akárhányszor elvetéltem Robi mindig azt mondta h. tuti fiú volt,én boldog voltam h. ismét csajszim lesz :) aztán feam 18 hetes Uh-on beterpesztett :lol: én meg lelkibeteg voltam pár napig :oops:
De Míra csak egyszer mondta h. pocakodba tettem egy babát ez volt Bálint,előtte sose mondott iylet,pedig már beszélt :) Azért mert enyhülnek a tüneteid ne legyenek rossz gondolataid!!!!!!!!! Mi veled /tek vagyunk és drukkolunk :)
Zsófi meg nemhiába nem akar annyit szopizni,szerintem ez is egy jel,h. jön a kistesója :)

pusz mert kispasim reklamál és zsepit talált :)

köszöntéseket köszönjük :)

KépKép
viranka

Sziasztok, most csak gyors bekukk, mert nagyon sok a dolgom és manóm most aludt el.

Tegnapi pancsolást akarom csak gyorsan megosztani veletek:
http://www.youtube.com/watch?v=pAn43e0BWLo

Szép napot mindenkinek, jövök még ám!

Heni
KépKép
heni81

Köszönjük a köszöntéseket!

Hörcsög: Nem adtam új dolgot neki,nem is mostam mással és ugyanazzal fürdetem.

Viranka: Úgy néz ki neked lesz igazad!Nem a dokinak :lol:

Maggie: Ezek nem hólyagosak csak ilyen foltosak a haja alatt.

Lmóni: Köszönöm az infókat!!

A helyzet jelenleg változatlan.Napközben sokat itatom és rengeteget alszik is.De délután megmutatom egy hozzáértőnek az tuti.Meg tudjátok mit mondott nekem a gyógyszerész csaj a patikába? Akartam kérni nurofen kúpot Petrának és mondta hogy olyat ne mondom miért? Mert tele van káros annyaggal ami roncsolja a májat! :shock: Csak azért veszi mindenki mert nem olyan rég dobták piacra.És olvastam mellékhatásokat is a dentonix és a nurofennek is bőrkiütés a mellékhatása tényleg csak tipplegetek hogy lehet valamelyiket nem bírja.Bár nurofent nem adok neki többet!!Csak érdekességként írtam le nektek.

Ági

Ági

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: