A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:42-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:43-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:43-kor.
pironya

.....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:44-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:11-kor.
hékás

Engem is, rosszul vagyok, görcsök jönnek-mennek, szédelgek, émelygek...............

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kb. 40 fok van a konyhában, apa mindjárt hazaér és még nem vagyok kész, de muszáj volt leülnöm. :cry: :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:12-kor.
hékás

[quote="pironya"]. írta:pironya

Csiri: Édi a kiscsaj......végül, hogy szólítjátok Zoénak vagy Katának?
:

Én mindig Kittinek hívom,ne kérdezd,hogy miért,mindig az jön a számra....olyan ciki....de a Zoé még mindig nem... :oops: :oops: :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:12-kor.
hékás

Még fotók a születéséről:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

[quote="pironya"]B írta:pironyaari. szóval júni 9!!! Érdekes lehet ezt ennyire pontosan tudni :roll: :roll: :roll:

Piri ez programozott császár,ha addig nem indul meg 6.-án azaz jövő pénteken be kell feküdnöm..papíron és 9.-én megműt...ez már el van döntve le van beszélve a műtővel
Vendég

Csiri nagyon édi volt Zoé...nagyon tetszenek ezek a pár perces képek..remélem nekünk is lesz rá mód,hogy rögtön fényképezzünk
Vendég

Gigi szerintem is szexi a kis tomi gyűrt fülcsije :wink:
Vendég

Úgy volt a névválasztás,hogy ugye nekem kedden..(MA VAGYUNK 1 HETESEK :wink: ) amikor elment a magzatvíz,dél volt,rögtön bevittek a szülőszobára,ahol elkezdtem kapni a "feltöltő" infúziókat...amikor fél 1 körül közölték,hogy bocsi,de sirokban tömegkarambol volt,minden anesztes a központi műtőben van és csak 4kor kezdik el a csaszit,akkor lesz ember...erre berobogott a dokim a párommal,hogymivel még van 3 és fél órám ott az ágyon és úgyis addig jönnek a fájások,hozott egy meglepit....erre zöld műtősbe nem berobogott a párom????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
nem akartam!!!!!
na és akkor ott én görcsölgetek szépen...apa mellettem tiszta ideg,(a mellettem lévő ágyon egy csaj örült visítozással fájdogál,mimeg "vitázunk a néven....úgyhogy a vége az lett,hogy bentmaradhatott a csaszinál is....(persze még a nem steril részen) és amikor kivették a picit,vitték mosdatni,tőle kérdezték meg,hogy nos apuka?Akkor mi a gyerek neve végülis????
Így lett Zoé Kata :wink: :lol:
Vendég

xxx
hékás

Lányok, kinek milyen autós ülése van? Mi tegnap vettük meg, remélem beválik, Concord Ultimax.

Kép

Kép
[/url]
stella40

A név nálunk még mindig nem végleges :shock: Tegnapig Kristóf Bonifác volt, tegnap apa megint bejelentette, hogy mégsem jó a Kristóf. Ő egyébként Csaba, nekem tetszik is a név csak ő nem akarta eddig, de lehet végül mégis Csaba lesz :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Barika
Jóslók nélkül is lehet szülni... :lol: :wink:

Puklisfejű, gyürkés fülű Majmocskát meg imádom... még akkor is, ha carik rám... :oops: :lol: :wink:

Autósülés
Römer van (Isofixes)
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:44-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:45-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:45-kor.
pironya

Piro
Kell nekem olyankor szövegelnem peluscsere közben.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Meg az átkozott P. pelenka... ajándékba kaptam egy kis csomagnyit... alig várom, hogy elfogyjon...abból mindig kifolyik a cucc... vagy a pelusban nincs, de a gyerek nyakában annál több :roll: :evil:
Vendég

Sziasztok, megjöttem dokitól meg CTG-ről, végre nem aludta végig a srác az egészet :) Méhszáj teljesen zárt, de rendesen "leszállt" a baba. És csodák csodájára behozta magát: eddig mindig nagyobb volt 3 héttel, most pedig a korának megfelelő. És 3200 gramm a becsült súlya.

Megvan a császár időpontja is: 10-én fekszem be a Jánosba, 11-én emelik ki Gábort. Persze, ha addig másként nem dönt a gyerekem :D

(Különben a dokim azt mondta, hogy az, hogy lelassult a növése, azt is jelezheti, hogy nemsokára beindul a szülés :shock: )

Kép
elan

Helló lányok!

Nem semmi napom volt.9-re mentem kozmetikába,onnan 11-re NST-re.
Az NST-vel végeztem időben és nálunk be kell mutatni az eredményt a terhes rendelésen is.Ott kb. 3/4 óra múlva kerültem sorra,utána a kórházban megkerestem a dokimat,aki a műtőben volt éppen és egy órát vártam rá.Ekkor már nagyon éhes voltam és rajtam kívül még 2 kismama várt rá.
Minden oké,az eddigi 6-10 mozgáshoz képest most (fagyit ettem előtte) 24-et rúgott a drágám.
Ezután még elmentem megvenni amiket akartam,bementem a boltba és lekéstem a helyijáratot. :twisted:
Szóval 15 órára értem haza! :shock:
"Kicsit" elfáradtam.

Kép
melike

Bari:örülök,hogy semmi gáz nincs.

Csiri:igen,egy tündér!És én nagyon bírom a "mázas" képeket is.
Remélem mi is tudunk ilyet csinálni.

A lagzival kapcsolatban köszi a véleményeket.Meglátjuk,hátha el tudunk menni. :wink:

Kép
melike

Nem sokat írtatok amig aludtam :shock:

VAn egy kérdésem:nektek hol helyezkedik el a szívhang ctg-n?
Mert nekem eddig nagyon alul volt a szeméremcsont fölött 5 centivel...most meg a hasam oldalára kerüt köldök magasságban..
Ebből lajikus módon arra következtetek,hogy befordult,de ez persze csak tipp mert egy hete voltam ultrahangon és akkor haránt volt
Vendég

És mióta hazajöttem a ctg-ről megint nem mozog semmit!
Már nem merem kimondani sem itthon mert megölnek,de így van..mit csináljak?
ezen kivűl hányingerem van,fáj a fejem ,menstruációsan fáj a hasam(nem fájás) és fáradt vagyok...hát velemn valami nincs rendben,remélem a frontokat érzem csak
Vendég

Bari
A hátiját ki tudod tapintani...és egy kis simi lehet, hogy megindítja a mozgást..
Egyébként Dávid lehet, hogy készülődik kifelé... lehet, hogy megszánja szegény anyáját... :wink:
Vendég

Gigi most halottam egy barinőmtől aki terhes,hogy az ő barinője tegnap 36 hetesen megszült és a baba korházba került légzészavarral mert még korai volt!
Igaz én 37 vagyok de egyre jobban megértem a dokimat amiért még baromira korainak találja a dolgot
Vendég

Kép

Kép
Kép
Vendég

Barika
Te mindig a rosszat hallod meg....
Vendég

A táblázat fele császár a fele sima..kiváncsi éleszek a végső arányra

Gigi én csak ártatlan módon kinyitottam az iwiw üzimet :oops:
Vendég

Nekünk Graco hordozó van.

Végre készen van a torta!!!!!!!

Kriszta????????????

Manka

Kép

Kép
mankabi

Na jó megyek mert megint alig írtok :(
Babázók felmentve de kismamák nem :lol:
Vendég

Én néha bekukkantok, de tényleg sehol senki. A görcseim elmúltak, pedig azt hittem ma már talán lesz valami, főleg apa örült volna.

A szívhangot nekem kb. a köldök magasságában oldalt hallgatták, de a múltkor átköltözött a másik oldalra, most pedig olyan girbe-gurba volt a hasam, hogy attól félek nehogy át akarjon fordulni, nem tudom már megállapítani mi hol van, de a csuklást még lent érzem.

Csiri - tündériek a fotók! Irigykedem! :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Pironya!!!
ITT VAGY????

Kata&Milán

oszman777

Azt hiszem megyek feküdni,nagyon fáradt vagyok.
Holnap többet leszek.
Csak délután ugrom el a gyerekorvoshoz a receptekért.

Jó éjszakát Mamák,Babák!

Kép
melike

Kriszta - majd írj mi volt a dokinál!

Elég nagy a pangás, mindenki babázik vagy tvzik?

És akkor a mű, ízre jobb, mint a látvány!

Kép

Mindenkinek jó éjt!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

most telefonáltam az ügyeletre ..jön belőlem az a barna valami..úgy félek,azt mondták ha erősödik akkor menjek de a félelemtől már nem tudok ítélni
Viszont azt mondta,ha most megyek órákat kell várnom mert 6 szülés van egyszerre
nagyon félek...ha valami baja lesz én megőrülök
azt mondta pihenjek le ne váljon a placenta..
valaki írjon félek
Vendég

Bari - a barna folyást mondtad a dokinak délelőtt? Szerintem a nyákdugó lesz ha nyálkás dologról van szó, ha a placentával lenne probléma az inkább vérzés lenne, a kettő nem ugyanaz szerintem. Az ügyeletes nem mondta el a telefonban milyen típusú vérzés a rossz? nekem a szülésznő azt mondta, hogy akkor van gond, ha rendellenes vérzés lép fel, ezért írom ezt. De ha téged az nyugtat meg, akkor hívd fel a dokidat vagy menjetek be vagy mindkettő! Írj, hogy mi van!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Először vérzés, menszesz szerű, majd később barna nekem is volt, de szólt is a doki, hogy vizsgálat után lehet rá számítani, de én az állagából és a színéből következtettem arra, hogy a nyákdugó volt és az ugye ilyenkor már neked is elmehet.............de fordulj dokihoz, mert ahogy ismerlek, úgy sem fogsz addig megnyugodni, már pedig most az a legfontosabb!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

De mondtam délelött,azt válaszolta,hogy ha csak egyszer van egy kicsi akkor nem kell rohanni...de ez most nem egyszer van és már nem kicsi...
Hívtam az ügyeletet azt mondta a nő piros és bordó ne legyen...hát ez egyenlőre nem az.
Nem tudom mit csináljak...
Fájásom nincs,csak olyan mkint a menstruáció de az semmi.
Viszont a barna mellé már egy kis víz is van...de nem hiszem,hogy magzatvíz mert ahoz kevés
Vendég

Engem kb 10 hete nem vizsgáltak..
Vendég

Bari, én is úgy tudom, akkor van probléma, ha piros a vérzés, ha barnázol, az nem... Mindenesetre ha nagyon félsz, talán jobb, ha bemész, vizsgáljon meg valaki...

Kép
elan

Bari, ha mensziszerű vérzés, szerintem az nem gond, ha piros, akkor én is aggódnék. nekem, mint írtam először bordó, később barna lett, majd tisztult, 3 napig volt, ekkor hívtam a szülésznőt és azt mondta rendben van, ne aggódjak. A nyákdugó spontán is távozhat a mészáj nyílásával, azaz a fájások miatt. Attól, hogy nem érzed, vagy nem olyan erős, még lehetnek méhösszehúzódások és a jóslók nekem is menszigörcsök. Én sem mondanám erősnek, mert anno pokoli fájdalmaim voltak minden hónapban, így most mikor érzem még meg sem kottyan, csak tudom, hogy ez jósló és belegondolok mi lesz még itt a végére........ :shock: Menj be az ügyeletre, a párod biztosan bevisz, vagy most is dolgozik? A dokit hívtad? Ezért fizeted!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mikor mész legközelebb dokihoz? A 37. héten UH, vizsgálat, szóval minden van, lehet hogy már nyiladozol és Dávid nem akarja megvárni a műtét napját.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hello mindenki!Junius 24-re várom a második babám,de már kezdek kiborulni!A lányom 2 és fél éves és itthon van velem és már annyira nincs türelmem szegénykémhez.Amit szerintem érez mert 2-3 hét leforgása alatt olyan sokat fejlödött hogy csak ámulok és bámulok!Egyre megértöbb!Aranyosabb és naponta többször hallom hogy szeret és hogy segiteni fog majd Ricsikét fürdetni!Csak már nagyon fáradt és elcsépelt vagyok!Van még igy valaki?Vagy csak én érzem hogy világgá mennék legszivesebben?
edina84

Még itthon vagyok a helyzet változatlan..nem sokára (8körül)
hívom a dokimat...gondolom ha így folytatom terhességem hátralévő részét korházban fogom tölteni.
Amitől nagyon félek...
Tudom,hogy furcsa de megmagyarázom.
3 kihordott terhességem volt ...ebből eggyel volt ilyen barna folyásom és feküdtem kórházban...a végeredményt ismeritek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: