A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kettoszor ment el, hmmm. BocseszKép

KépKép
galuska

Egcsi!Kép
Igen, nekem is hiányzott a rólad készült kép! VirágKép csinált egyet ha jól emlékszem! Az hova lett? Ne sumákolj!

Virág!Kép
Gondolok rád! Aztán pedig megy a ++++++++++++++++++ hogy mind megtermékenyüljön, szépen osztódjon!
Edit!Kép Rád is gondolok!

Csutka!Kép
Én is emlékszem rád! Sok +++++++++ energia neked is!

Puszi és drukk mindenkinek!
Leone

KépKép
leone

Sziasztok LanykakKép

Csak egy gyors bejelentkzes, mert iszonyatosan faradtak vagyunkKép Visszaerkeztunk, minden rendben, kiveve egy csomagot, az lemaradt es pont abban volt a szalamiKép
A heten megprobalom 2 hetes lemaradasom potolni. Addig is minden babasnak gratulaKépKép es a tobbieknek sok-sok drukk.

Vica
vica72

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Egcsi!
Igen, az erő velünk van! Kép

Lányok!
Szuper a kedvem! Kép Ma reggel megint 37-et mértem! Kép Csak nehogy koppanjak! Kép

Szöszi!
Tegnap nem igazán voltam formában, így utólag gratulálok a barátnődnek a babucihoz! Kép

Bnemethm!
Tegnap nagyon lassú volt a freemail, így még nem néztem meg a leveled, ma pótolom! Javítottalak!

Soraya!
Szívesen babásodunk! Kép
Én akarok az lenni! Hétfőn akarok tesztelni, ha addig nem jön meg! Kép

virág!
Drukkkkkkkkkkkkk! Kép Kép Kép

Csutka!
Te itt? Azt hittem, már rég babás vagy! Kép De most már jó úton haladtok! Kép

Mandula!
Minden tőlem telhetőt megteszek, de a lényeg a tiéd és a párodé! Mindent bele! Kép

Vica!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Kép Küldjünk szalámit? Kép

Lányok!
Tegnap volt a spektrumon egy reklám. November 29-én szombaton du. 17.25-kor vagy 19.25-kor kezdődik egy sorozat a mesterséges megtermékenyítésről. Sajnos a kezdési időpontra nem emlékszem pontosan. Minden szombaton lesz.

Üdv:
Gitta
gitta

Kép
gitta

Jobb reggelt!!

Nekem leesett a hom, és ez még csak a 23. nap Kép El vagyok keseredve és ilyet ide még nem írtam, de elegem is van Kép Reggel bogtem egy nagyot, ráadásul egyedul, párom kulföldön van Kép
Tudom, hogy ez még csak az 5. hónap és nem szabadna elkeseredni, meg hogy közuletek sokan évek óta próbálkoznak, de ezt a koppanást lehetetlen megszokni.

Bocsánat a negatív hangulatú levélért, de muszáj kiírnom magamból mert begolyózom.

Virágnak nagyon drukkolok a mai sikeres leszíváshoz, remélem jó sok petécske sikeredik! Kép
Gitta Kép Jó hír!!!!! Csak így tovább!

Soraya
soraya

Sziasztok Jááányok!

Na ma reggel 4.00-kor hozzámvágtak egy kecsupos üveget, iszonyatosan fáj a hasam és már tegnap este jól kibőgtem magamKép Szóval szar kedvem van....

RékacsKép
Na végre....
Köszönöm szépen ari vagyKép

Gitta Drágám nem akarsz pisilni eggyet?????Kép
Engem meg lécci javíccsssá ki 1 cn ma,látom hogy taliznom kellene +Szöszö+ vel Kép

Alice
malice

Lányok Kép
Megvan a párom tenyésztésének eredménye. NEGATÍV!!! Szóval, akkor most ugyanott vagyunk, mint 2 hónappal ezelőtt. Kép De legalább be tudunk jelentkezni a doktornőhöz konzultációra.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szisztok!

Gitta küldtem mailt táblicsku ügyben! Amúgy remélem nem soká már abszolut passzióból vezeted, cagy át is adod valakinekKép

Alice! Úgy tűnik nem jött beKép Hát sebaj, majd legközelebb( De legalább megjött, hát örömmel menstruálj!!!Kép)

Szöszi! Mesélj!

Virág! Kellemes petesesjttranszportálást kívánok és majd mesélj, hogy mi volt, meg hogy mennyi meg fáj-e meg....szóval mindent!

Mindenkinek szépséges keddet!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs

Te oolyan gyagya vagy Kép Kép Kép (remélem nem sértődszmeg)
BOLDOG VAGYOK HOGY MENSTRUÁLHATOK Kép különben is összevesztem apjukkal Kép és aszontam elköltözök Kép tiszta hülye ez a pasi Kép vagy inkább én?

Alice
malice

??? Alice!! ilyet még viccből sem mond az ember!! grrr...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Tegnap voltunk Győrben, hogy másfél év után megismételjük az uram vizsgálatát. Nem a legjobb, de spontán teherbeesésre alkalmas. Aztán lóhalálában hazajöttünk, hogy én is elmenjek UH-ra. Az egyik oldalon van 4, a másikon egy tüszőm. Megkérdeztem, hogy, honnan lehet tudni, van-e benne petesejt, azt mondta, UH alapján nem mondható meg. De eszembe ne jusson, hogy erre gondolok.
Pénteken leszek a 14. napban, akkor kell visszamennem, hátha lát valami fejlődést a nyálkahártya vastagságon.
Tök érdekes, hogy semmi más nem érdekel, egyszerűen állandóan ekörül járnak a gondolataim, kissé szórakozott tanár lettem...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Alice!

Hát miket nem hordasz Te itt össze??? Tessék kibékülni!Kép

Orsi!Kép

Akkor futottatok egy kört!Kép Nem baj mindjárt itt van dec. 2-a!

Gitta!Kép
Szorítok nagyon,nem feladni!!! Kép

Lányok!
Ma jól megjártam! Elmentünk a férjemmel vérvételre, és nem tudtak vért venni tőlem, a bal karomban átszúrták a vénát, utána a jobb kézemből próbáltak venni, a hüvelykujj alatt, ez sem jött össze, aztán kézfejből, de ott sem. Rohadtul ki voltam akadva. Soha nem volt a vérvétellel gondom,nem tudom mi a fenét csináltak. Majdnem kitaccsoltam neki egy majdnem ájulással füszerezve.
Erre azt mondják menjek vissza délután és majd fekve a lábamból vesznek vért. Nahát addig álljanak féllábon míg én oda visszamegyek! Levetetem máshol aztán majd beviszem.

bnemethm
bnemethm

bnemeth!
Ugye tatabányai vagy? Legutóbbi vérvételem majdnem ugyanígy végződött. Átküldtek a B épületbe, mert a csaj nem tudta kétszeri átbökés után sem eltalálni a vénámat. Úgyhogy a saját véremmel kellett átkrosszozni az egyik épületből a másikba. Az már egy másik kérdés, hogy mikorra lesz meg az eredmény.
Kihez jársz?

madaran

Ja, nem tudod, hol lehet Profasit kiváltani itt Tatabányán? A Hunyadiban voltam, egy darabot tudtak adni, amiben három helyett egy adag van.
Most mi a szart csináljak...

madaran

Sziasztok!

Gitta, nagyon szorítok Neked!! Én is most hasonló cipőben járok, ma vagyok a 28. napon és még mindig 37 a hőm. (a 19. napja folyamatosan)
Izguljunk együtt!!!!

Kata
kata

Anna!

Ez nem a kórházban volt, hanem az ÁNTSZ-nél, mivel AIDS és hepatitis szűrésre mentünk. De úgy látszik egy kaptafa.
Nekem a férjem váltotta ki a pforasit, de szerintem nem Tbányán, mert nem itt lakunk. Lehet, hogy Környén vagy Oroszlányon, majd délután megkérdezem tőle és "megmondom". Ok? Kép

Én a Lollokhoz járok/jártam, most egy pesti ismerőshöz, ő segít nekünk, valószínü, hogy nála maradok. Mi Bpestre járunk a Kaáliba.

Te kihez jársz??

bnemethm
bnemethm

Sziasztok Lányok!

Virág és Edit, drukkolok!KépKépKép++++++++++++++++

Vica, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek. A szalámit sajnálom.Kép De összedobunk Nektek egy rúdra valót, aztán elpostázzuk. Ha lehet egyáltalán... Pihi után beszámolóóóóóót! Hol is tartasz most?

Gitta, ez nagyon-nagyon ígéretes!Kép Tesztet, tesztet!

Soraya, szerintem pont erre való ez a topic, hogyha rossz a kedved, ha jó a kedved, akkor ide gyere és megoszd a többiekkel! Én is voltam így, mint Te, nem egy hónapban bőgtem. És hisztiztem, meg minden. És a párom helyre tett, hogy ne csináljam már, mert nincs rá okom. Csak néhány hónap telt el és semmi okom elkeseredni. Nem tudom miért, de a pasik ilyen helyzetekben mindig olyan MÁSOK, mint mi. Ugye?KépKépKép Na, légy vidám(abb)!

Alice, sajnálom az üveget.Kép De ne légy szomorú, ne légy szomorú, kár lenne a könnyekért...Kép Na, ez kitől van? A helyes megfejtő kap egy üveg mustártKép A pasiddal pedig békülj ki. Hiszen ő is kell a bébihez.Kép

Anna, ezzel én is így vagyok, kissé szórakozott elemző lettem.Kép Nem a Profasit akarják kivonni a forgalomból? De lehet, hogy rosszul emlékszem, hiszen szórakozott vagyok.Kép

Orsi, ez nagyon jó hír, hogy a párod negatív! És a dec 2 tuti szerencsés dátum! Majd meglátod.Kép

Kata, Neked is drukk ezerrel! De klassz lenne még néhány babahír a héten!Kép

Bnemeth, a vérvétel miatt: Kép Szerencsére én még nem jártam így, pedig nem túl jók a vénáim. De ez már felháborító. Méghogy lábból venni, az ő bénaságuk miatt...

Hétvégén kirúgunk a hámból!Kép Megyünk táncitánci-vacsi-mulaccságba. Persze az alkohollal csínján bánok majd, mert hátha...

Mindenkinek további szép napot!Kép
Milli
milli

Már megint én vagyokKép

Most olvastam, hogy szerdán hajnalban (fél hét körül) rengeteg sok hullócsillag lesz. Úgyhogy lányok, munkára fel! Mindenki álljon ki és ahány hullócsillagot lát, mindig kívánjon valamit. Pl. ilyeneket, hogy zebrás teszt, pocaklakó, nokecsaposüveg, stb...
milli

Sziasztok!
Bocs, hogy kontárkodok, de szoktalak olvasni benneteket, és nagyon szurkolok mindenkinek. Néha nagyokat bőgök amikor valakinek sikerül.

A hullócsillagokkal kapcsolatban csak annyit, hogy aztán ne őket okoljátok, ha nem teljesíti a kívánságot Kép Nem alkalmasak rá Kép Mint csillagász tudom. Kép
Inkább az akcióban bízzatok, ha hideg van ne túl sokat ácsorogjatok kint, és ha már korán felkeltetek, akkor maradjatok ágyban és használjátok ki az alkalmat. Már csak azért is, mert fél 7-kor a városból semmit nem fogtok látni (már fent lesz a nap, és amúgy is nagy a fényszennyezés).
Ha valaki ennek ellenére kíváncsi, akkor legalább 5 körül fel kell kelni, amikor még sötét van, és akkor van esély elkapni egy-egy meteort. A maximum lesz olyan 6 körül, ami 400 meteort jelent óránként. Amúgy roppantul megéri a látvány Kép

Üdv mindenkinek, és mielőbbi csíkosodást!
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok4

Jó hogy sokan emlékeztetek még rám!

R.EditKép

Sok helyen megfordultunk már, rosszabb, itt-ott jobb tapasztalattal, de talán ez most az igazi, és itt (bmc) segíthetnek is.

Gitta!Kép

Én lennék a legboldogabb, ha babásodás miatt nem jöttem volna erre....

Szóval ma este prütykölés, enyhén feszítenek a petefészkeim, úgyhogy belehúzunk!!!

Szép napot mindenkinek, talán ma még benézek!
Puszka, Csutka
csutka

OrsiKép

Jóvanna de olyat mondott nekemKép

Milli

Korda György Kép

Alice
malice

Lányok !
Homlokon csapott egy ötlet Kép
Talán ha S-betüvel kezdődne a nevem pl.SaliceKép nézzétek csak a táblicskuban a zebrásokat Kép

Salice Kép
malice

Alice Kép

Akkor nekem már ott lenne a helyem az S betusök között... De ezentúl hívhatlak Salicenak Kép

Milli Kép Köszi amit írtál!! És milyen igaz.. a párom csak annyit mondott a telefonban, hogy majd legközelebb sikerul, még letört sem volt a hangja Kép
Én tudom ki énekli azt a szamot! Delhusa KépKép Kuldheted is a Globus mustárt, itt úgysincs Kép

Soraya
soraya

Halihó,

Csak tudatni szeretném veletek hogy tegnap néztem a Spektrumot és tök véletlenül láttam meg egy előzetesben hogy November 29-től szombatonként 18.30-tól indul egy sorozat a mesterséges megtermékenyítésről . Gondoltam érdekelhet titeket !

Zsebi
Zsebi

Soraya Kép
Te is beálsz a sorba nefélj, émmá csak tudomKép
az én párom is ugyan ez,majdnem megvertemKép legszivesebben olyat behúztam volna neki,csak úgy szeretetbőlKép

Alice
malice

Alice Kép szoktak néha olyat mondani... de ezen túl kell esni. Kép
Jó a névváltás ötlete, akkor én Sorsi leszek Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok,

Látom ma nem túl jó a hangulat. Én is csatlakozom. Most voltam UH-n. Sajnos mindkét petefészekben van egy-egy ciszta, úgyhogy abba kell hagyni a stimulálást. Utána majd meglátjuk.

Orsi Kép
Örülök, hogy a párod tenyésztése negatív lett.

Salice Kép
Tetszik ez az új név. Hátha tényleg szerencsét hoz!

Puszi, Alena
alena

Na most ki kapja a Mustár díjat??? Mert én nem tudom a helyes megoldást.Kép Talán megosztott első díjat kellene kiosztani. De én nem Globust küldök, hanem kiskunhalasit (azt hiszem), mert a párom azt szereti. Ugye az is jó lesz?Kép

Bogi, dehogy kontárkodsz, hisz Te vagy a csillagász! Milyen érdekes szakmád van. Te mit csinálsz? Mivel telik a munkanapod?

Milli
milli

Zsebi!
Köszönjük!
Én is erről beszéltem, csak már azt nem láttam, hogy hány órakkor kezdődik!

SSSSSSSSSSSSsAlice!
Ennyi SSSSSSSSSSSSSs elég lesz? Kép

Bnémethm!
Kép De a szenvedésért majd kárpótól a babuka! Kép

Milli!
Jó szórakozást! Kép

Orsi!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

MilliKép
Nem cikizésből gratuláltam, de amúltkor végigkísértem a bevásárlós élményeiteket, ezért tudom, hogy kitartás is kell a jó gatyához!Kép

SorayaKép
Csináljatok képeket és pakoljátok fel a képtárba! Látni akarjuk külföldön élő sorstársainkat is!Kép
Sajnos ismerős az érzés mindenki csalódott ilyenkor, de ne add fel, túl leszel a holtponton és újult erővel csapsz a lovak közé!Kép

RékacsKép
Már tényleg hiányoltunk! Előre is köszi!

LeoneKépGaluskaKép
Rajtam kívülálló okok miatt nem vagyok ott, de majd teszek róla, holnap este már én is fent leszek!

VicaKép
Örülök, hogy megérkeztetek, a szalámi meg csak előkerül!Kép

GittaKép
Kösz az infót, majd kifigyelőzöm mikor lesz és lehet, hogy fel is veszem.Kép nagyon drukk, hogy elkerüljön a pizzafutár!Kép

AliceKép
Sajnálom.Kép

bnémethKép
Ez szörnyű! Sajnos vannak béna nővérkék is.Kép

Képzeljétek, péneteken hazajön a zuram egy fél napra! Már csak röhögök kínomban, remélem nem a pizzafutárral érkezik.Kép Persze jön majd Mikulásra is, mert akkor kell akciózni, a péntek csak bonusz!
Szombaton jönnek anyuék, kutya, gyerek, öccs, az egész pereputty. Muszáj leszek konyhatündérkedni, mert tudok ám én főzni, csak nem szeretek. Szóval mozgalmas lesz a hétvégém!Kép

Egcsi
egcsi

Most nézem a névváltozásokat, hááát, nem túl jól hangzik, hogy Segcsi.Kép

Egcsi
egcsi

Milli Kép
Aztan odafigyelj, hogy nehogy kecsapot kuldjel mustar helyett! Kép

Egcsi Kép
Nem vagyok versenyben a Segcsivel, de a Sandula is eleg gyanus Kép

Mandula
mandula

Segcsi KépKépKépKépKépKép
soraya

EgcsiKép
Ha zebrával jár, akkor azért csak elviseled a Segcsi-t, nem? KépKépKép
Alena
Sajnálom, hogy cisztáid lettekKépA francba!
Annyit gondoltam ma Virágra! Úúúúgy izgulok mennyi petécske lettKép
Na, pusza ;
Lujza (bár szívesebben lennék most Slujza Kép)
lujza

LujzaKép
Nem hiszem, hogy ezen múlik, de a babóért mindent!Kép (Biztos azt hiszik dinka vagyok, hogy nyílvános helyen vigyorgok mint a tejbetök.Kép Kit érdekel!?Kép)

MandulaKép
A Sandula se rossz!Kép

Egcsi
egcsi

Segcsi Kép én a melóhelyemen vigyorgok ezerrel, hála ennek a S-zésnek a reggeli depim huss! Kép
soraya

SorayaKép
Persze te örülhetsz, neked egyébként is S. De na aggódj, ha rámszáll az ihlet, neked is kitalálok valami jót.Kép
Most tipli haza, de holnap jövök!Kép

VirágKép
Ha erre jársz, remélem minden jól ment!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok.
Visszaolvasni nem tudok, de ígértem HSG beszámolót.
Hát tessék.
Most beszéltem barátnőmmel, aki fél éve volt másik helyen HSG-n és neki minden teljesen más volt (a felvétel, a vizsgálat, a fájdalom), így senki ne vegye 100%-ra, hogy az enyém a mérvadó.
Én csak azt tudom leírni, ami velem történt.
Dióhéjban, tényszerűen:
-fél 8-ra jelenés
-1 és negyed óra várakozás, orvos 3/4 9-re jöttKép
- gyors vizsgálat (mell+váladék), nem tudom miért Kép
-ambuláns papír megírása
-rohanás elkapni a 9.15-ig tartó orvosi vizitet, mert a professzornak alá kell írni a papírom
- aláírás megvan
- orvos által megjelölt patikába kisétál, megveszi a beteg a kontraszt anyagot, majdnem 20 ezer Ft Kép
-nálam itt kezdősött a nyűg, mert az előttem lévő lány vette meg az utolsót és nem volt több
-kocsiba ül, rohanás patikáról patikára, de ilyet nem tartanak csak megrendelésre van
-vissza a meddőségi klinikára, panasz elmondása
-nővérke beszél első patikával, pár órán belül lesz anyag
-patikába vissza, anyag nincs, de megígérik felhívják a nővért, ha megjött
-klinikára vissza, vár-vár-vár
-nővérke telefonja csörög, anyag megjött
-Editke visszamegy sokadszor a patikába, anyag van, végre kifizethet 20 rongyot
-kicsit sem ideges, már 4 órája vár egy pár perces beavatkozásra
-végre megtörténik
-nagyon-nagyon-nagyon fájt és el is ájultam, szerencsére csak pár percig tartott az egész
-10 perc pihi egy ágyon, majd kb. 45 perc várakozás az előtérben, ahol nővérkék 5 percenként rám néztek, hogy ok-e minden
-most már eltelt több mint 3 óra a vizsgálat óta, már kezdek újra ember lenni, már csak apró-középerős mensis fájásaim vannak

Szóval nekem nagyon fájt,sokkal jobban, mint az erős menses, pedig sajnos 14 éves korom óta tudom, milyen a havi 1 napos görcsölés annyira, hogy felállni nem tudsz és görcsoldó injekciót kapsz (menses).
Mindenesetre letapadást nem találtak, de most az erős görcs miatt endometriózist feltételeznek.
Komolyan elegm van.
Laparoszkópiát akar csinálni, de nem érdekl, megyek a Kaáliba és ha ő is akar, majd ott engedem.

Amit nem értek lányok, kaptam Sumamed és Klion tablettát, hogy szedjem 7 napig, nehogy fertőzést kapjak.
Nekem ez durva, mert mi van ha véletlenül, valamilyen csoda folytán pont most esek teherbe és ilyen baromi lórúgás antibiotikumokat szedek.
Én azt hiszem nem veszem be, maximum próbálok Betadine kúpot szerezni a patikában, az is fertőtlenít.
De egyébként, miért fertőződnék, ha minden steril volt?
Nem értem Kép

Ja, most vérzek.
Ez az én sztorim, de senki ne ijedjen meg, mert ott a váróban beszélgettem egy lánnyal, aki előttem volt benn és egyáltalán nem fájt neki.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Szörnyű, amit leírtál. Sajnálom, hogy ennyire fájt, és hogy most még újabb diagnózisokkal riogatnak. Nem csoda, hogy eleged van.
Meg a sztori, amit a gyógyszer beszerzésről írtál! Miért nem mondják meg előre, hogy neked kell beszerezni? Kép

Alena
alena

Edit:
Most nagyon megijedtem. Asszem nem megyek egy darabig megse hsg-re.
De koszi a beszamolot, jo tudni, hogy mire szamithat az ember. Ezt a kontrasztanyagot miert nekunk kell megvenni? Miert nem tart a korhaz? Nagyon durva, hogy kulon kell futkosni erte, legalabb szoltak volna elore, hogy hozz magaddal!
Es a tb semmilyen aranyban nem tamogatja?
Jobbulast, es ne keseredj el, orulj, hogy tul vagy rajta...
Azert ha ilyen eros antibiotikumot irt fel, annak biztos van oka. Lehet, hogy megis be kellene szedni, es inkabb kovetkezo honapban probalkozni a babaval, nem? Szerintem kerdezz ra valami orvos ismerosnel, hogy mennyire fontos beszedni...

Mandula
mandula

Edit!Kép
Hát most tele lett a gatyóm rendesen!!!
20 rongyot egy sz*ros lötyiért??!! Ez mindenhol így működik, hogy a páciens veszi meg, vagy a kórházak rendelkeznek ilyennel???
Hát ehhez képes az én vérvételem csak bemelegítés volt!!!
Mit ki nem kell bírnia az ember lányának!Kép

bnemethm
bnemethm

Edit Kép
ez egy horror. Nem gondoltam volna, hogy ilyen van. Jó, hogy a röntgent nem neked kellett a hátadon cipelni. Hol csinálták?
A fertőzésveszély onnan lehet, hogy ha van a méhedben valami ferzőzés, akkor azt lazán könnyedén végignyomták az összes belső szerveden. Tehát a saját kis baciidat terjesztik a hsg-vel, ha vannak.

A lapahoz nem tudok hozzászólni.
Szerintem is várd meg a Kaálit, és utána majd csak lesz valahogy.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép

Sajnálom, hogy megijesztettelek benneteket.
Próbáltam finomítani, mint ahogy barátnőm és az ottani lány példájával is élni akartam.

Nekik egyáltalán nem fájt!!!! Kép

A kontrasztanyag téma elég érdekes.
Természetesen mondták előre ezt a 20 rongyos dolgot, csak én kis naív azt hittem ott kifizetem és kész, nem kell futkosni utána.
Hát nem így történt. Végülis, ha lett volna a patikában, akkor nincs ez a mizéria. Nem vagyok szerencsés típus.

Figyelem!!! Barátnőmnek egy fillérbe sem került!
Semmilyen anyagot nem kellett megvennie, semmilyen orvosi vizitre nem kellett várnia.
Odament, és 1 óra múlva már az utcán volt mosolyogva és egy fillérrel sem lett szegényebb Kép Ambulánsan végezték náluk.

Hát igen, rossz helyet választottam.

Szóval csajok nyugi! Itt már sokat voltak HSG-n és túlélték. Én is, csak fájt, dehát majd ha rám mosolyog a kisfiam/lányom, már egyáltalán nem fogok emlékezni a fájdalomra.

Szóval no para! Szülés sem lehet egy méznyalás Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!Kép
Késő, én már betojtam!Kép

bnemethm
bnemethm

Orsi Kép

Ahova te/ti is, 7. épület.

Újra beszéltem barátos nőmmel. Neki előtte csináltak komplett vérképet, hogy van-e fertőzés, mert ha igen, akkor nem csinálják meg a HSG-t.
Nálam ez nem történt meg, úgyhogy reménykedek nem volt fertőzés és nem tolták át az egész szervezetemen.

Most olyan rossz érzés, tök dilemmában vagyok, hogy akkor most bevegyem az antibiotikumot vagy ne?
Ha csoda történt és babás leszek?
Vagy mi van?

Edit
Kép

Kép
reditke

LányokKép

Most jöttem vissza elmentem egy kicsit csavarogni munkaidőbeKép
Örülök hog mindenkinek tetszik az S kitaláció
EgcsiKép bocsika
De ha bejön akkor ugye mindenki szeretni fog
EngemetKép
Ne sajnáld majd legközelebb sssseket hallatok szex közbenKépKépKép (kicsit hülyén hangzanaKép

GittaKép
Asszem elég lesszKépholnap reggel egy teszthez mit szónál?

R.Edit
Nagyon sajnálom hogy ennyire fájtKép

Virágról nemtudtok valamit?

Most pedig elhúzok haza pusszantás mindenkinek

Sssssssssssssssssalice Kép
malice

Edit Kép én az Istvánba járok. Csak a párom a Szabolcs utcába Kép De akkor a hsg-t nem ott fogom megcsináltatni, ha valami miatta arra kerül a sor.
A gyógyiban nem tudok segíteni. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziaszok, a HSG-ről szeretnék mondani valamit.

Edit, vedd be az antibiotikumot szerintem. Nekem áprilisban volt, mindkét petevezetékemet átjárhatónak nyilvánították, négy hete a laparoszkópián azonban kivették mindkettőt, el voltak záródva és az egész kismedencém be volt gyulladva. Elképzelhető, hogy volt egy kisebb gyulladásom tavasszal, amit a kontrasztanyag szerteszét vitt. Szóval jobb a biztonság.

Kinga
Kinga_

Köszi mindenkinek, de tényleg nem halálos, most már pár óra távlatából Kép

Csak a szépre emlékezem Kép Kép
Na, ez kitől volt?

Kikérem uram véleményét gyogyó ügyben és dönt a családi kupaktanács Kép
Klassz nem? Laikusok döntenek orvosi ügyekben.

Elég morbid Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: