Na és akkor egy szösszenet a kórházi pályafutásomból
Na!Hol is kezdjem?????
Amikor "átraktak" a szülőszobából 1 normális kórházszobába a visszatatrtás után,1 vágyam volt,hogy végre aludjak 48 óra ébrenlét után.1 6 ágyas szobába kerültem,ahol ketten voltak még rajtam kívűl...persze az egyik az úgy horkolt,hogy kellett kérnem egy seduxent az éjjeles nővérkétől,hogy aludjak...
reggel 5kor kibas..dott a szobaajtó,bejött egy nővérke,odalökött 1 hőmérőt és közölte miután az összes lámpát felkapcsolta,hogy fél 7-kor szívhanghallgatás,vérnyomásmérés KÖTELEZŐEN a folyosó végén!!!!Komolyan mondom,mint 1német SS tiszt!!!
Mai napig nem értem,hogy kismamákat miért hőmérőznek REGGEL 5-KOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Esetleg 7-kor nem lehetne????
Kimentem nagy vagányan zuhanyozni és a wc-re...Hát lányok....akeleti vagy a nyugati pályaudvar budija ehhez képest első osztályú....és az a gáz,hogy a takarítónő meg ott kv-zott a "kis irodájába" ami a modó raktára....(el se hioszem,hogy a bent töltött 2 hét alatt semmilyen fertőzést vagy betegséget nem kaptam el....)
Fél 7 kor elindultam a KÖTELEZŐ "meetingre"...mint utána minden reggel(szívhang-vérnyomás)...
a kb 20 kismamából hárman voltunk SOKKAL VILÁGOSABB BŐRŰEK MINT A TÖBBI...)Azt hittem elájulok!!!
Erre délelött 8kor befektettek 1 csajt hozzánk,mert már csak ott volt hely....a csaj 31 éves volt,Cilikének hívták,a 8.gyerekét várta...szintén nemzetiségi,de a legfeketébb....
Az első 7 gyerek neve...

amela,Samanta,vanessa,Krisztofer,Béla,xavér és a többit nem jegyeztem meg...
a lényeg,hogy jött a vizit és ekkor akadt fel a szemem és nyeltem félre...Az orvosi "stáb " odaért az ágyához....Kérdezték töle,hogy miért nem járt terhesgondozásra....Mondta,hogy mrt nem tudta,hogy terhes!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!A 8.gyerekét várta,9. hónapban volt,kb úgy nézett ki mint aki mindjárt szül és Ö nem tudta,hogy terhes!!!!!!!!Kérdezték a dokik,hogy akkor mégis miért jött,ha nem szülni...mondta,hogy görcsölt és azt hitte a veséje,de átküldték ide és itt mondták neki,hogy babát vár!!!!!
De volt jobb....kérdezték mikor volt meg az utsó menszesze,mert abból kilehetne számolni hol tart....Tudjátok mit válaszolt????????Azt,hogy 1997-ben,mert azóta vagy szoptatott,vagy szült vagy terhes volt....És Cilike bentvolt végig,rám 1 napra szülte meg 8.gyermekét Krisztopher Sándort....
Persze a gyereke makk egészséges,holott napi 2DOBOZ BOND cigit szívott el a kórház folyosóján....
Ez csak 1 a sok közül,majd ha lesz időm még írok,de már nagyon fáj a derekam a seb miatt.....1997-ben1997-ben!!!!!!!!terhesgondozásra....Mondt