Sziasztok!!!
Szilvi: nekem nyugodtan telefonálhatsz!!!! Bizom benne, hogy még egyben leszek.
(iszonyúan vizesedek és Levente reggel óta meg sem áll. Egyfolytában fúrja magát.)
Hene: nekem is szokott ilyesfajta fájdalmam lenni a szeméremcsontomban főleg, ha felállok. Néha úgy megyek mint egy hajlott öregember.
Ági: Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!!! Sok puszi Szonjának. Nem utálta meg az új lakást?
Már nem emlékszem ki kérdezte, de Apával úgy néz ki minden rendben, de én elég sűrűn rémeket látok és érzek. Ha nem úgy komunikáll velem mint kéne egyből azt hiszem, hogy van valakije. A csaj aki miatt kitört a botrány az már biztos, hogy nincs sehol, de már soha nem lesz a régi a bizalmam. Sajna ez van.
A sütiből csak a meggy ért ide és a felét már meg is ettem.
A receptet én is megnézem, mert én is nagyon szeretem a meggyes dolgokat.
Ami: ma voltam megint a dokinál, mert tegnap este (már bocsi, hogy leírom) annyira megduzzadt a szemérem kisajkam( vagy hogy hívják), hogy legalább 4x akkora volt mint alapban és nagyon megilyedtem. Említettem a dokinak a börviszketést is és azt mondta, hogy éhgyomri vérvizsgálattal ki kell zárni, hogy nincs e májfunkció alulműködés e (ha jól emlékszem ezt mondta). Csak azért írtam ezt le mert ha jól emlékszem te is írtad hogy neked is viszket a bőröd. Amúgy azt mondta van valamilyen Homeós bogyó(holnap mondja meg a nevét) ami ilyen börviszketés enyhítésére jó.
Ezt jó hülyén fogalmaztam meg és lehet, hogy le sem kellett volna írnom, de mostmár mindegy. Csak nem utáltok meg érte.
Nekem ma már délelött nagyon megdagadt a lábam és elég sz@rul éreztem magam. Csak még egy hetet bírjunk ki és akkor már kibujcizhat a babócánk.
Már nagyon ciki, hogy a játszótéren más löki a hintában Olivért és más szalad utánna, ha valami gáz van, mert szinte rokkantnak érzem magam és mire felállok és el tudok indulni mások már rég segítettek Olivérnek.
Bencuri: nagy nagy gratula a házassági évfordulótokhoz!!!!
Te már összeraktad a csomagodat? Mit viszel a kórházba? én most nem akarok sokmindent vinni, pl: hálóinget és betétet biztos nem viszek, mert adnak. Mellszívót azt kéne vinnem, mert múltkor is vittem és nagyon hasznos volt.
Wera: szerintem te is vigyél, mert hasznos és megtanítják hogyan kell használni.
Mellfertőtlenítés: én nem tfertőtlenítettem a mellem, sőt krémet is használtam amit nem kellett lemosni, de azért letöröltem szoptatás elött. Nekünk még azt javasolták, hogy szoptatás után nyomjunk ki egy kis anyatejet és azzal kenjük be a bimbót, mert oyan anyagok vannak benne, amik segítik regenerálódni a mellett 2 szopi között. (ezt nekem már későn mondták, mert már véres volt a cicim mikor elkezdtem alkalmazni. )
Szly: én is most vettem renéét mert már nekem is kezd elviselhetetlen lenni a gyomorégésem. Most is éppen ég, de még kibírható. Ez a sok nyavaja a végén. Elveszi az egész dolog szépségét.
Szegény Rolkó, remélem hamar rendbejön. Anyós egyből az aloe verát javasolná rá. Elég csak félrenézni és kész a baj.
Már megint mennyit írtam. Bocsika!!!