' reggelt lányok!(fiúk...

)
Látom Gigi megkaptad a képet és sikerült feltenni...és nem is olyan rózsaszín
Viszont...FÉRFIURALOM VAN!!!!!!!

Totális elnyomás jelenleg a topikban....
Almaani!
nekem tetszett a pelustáskád a bébik között is!!!
Most egy kicsit úgy érzem,hogy kilógok a topikból,nem tudok írni csak olvasni....deha mindenkinek meglesz A SZÉP,NYUGODT,EGÉSZSÉGES KISBABÁJA,akkor újra aktív leszek,mert ismét lesznek közös témáink!!!!
Jut eszembe!Mizus Magdi anyusékkal????
Ma reggelre érzeztem úgy elöször,hogy valamelyest regenerálódtam sebileg....már bátrabban mozgok,ülök...
tegnap megvolt az első sétája a bébinknek...amíg zuhiztam,apa levitte a hordozóban egy fél órára magával a garázshoz...
Ma már komplett babakocsis sétát tervezünk...
Zoénk nagyon jó baba....kopp-kopp-kopp....(egyelöre)
alkalmazkodok az evési igényeihez...nincsen tervszerű,evési időpont,de 2,5 - 3,5 óránként eszik..Tejem van...hangja nincs....10 perccel azelött mielött felkelne már nyöszizik,morog magában,onnan tudom,hogy lassan ébred,viszont sírni még nem sokat hallottam...kopp-kopp-kopp
Este fél 8-8kor van fürdés apával,szopi,11 körül újabb szopi addigra leszek én is K.O. úgy alszok,hogy még robusztus emberem horkolásásra sem reagálok....
éjjel 2,fél 3 körül még szopizik és utána 5 fél 6kor ébred legközelebb...akkor rakom tisztába és utána 8 körül a köv ébredésnél van a "pizsiből" nappali (rózsaszín

)szerkóba való öltöztetés....a déli szopi után van kb 1 óra éberebb állapota,ami abból áll,hogy a kiságyban néhány kisebb nyöszörgéssel "nézelödik"...
végülis nem panaszkodhatok....
a párom megtanult pelenkázni,Ö fürdet,már most imádja a kiscsajt!!!!!És nem győzi köszönni nekem Öt!
ÉN MOST NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!