Viki! Tudom, nekem is belefér az egy óra késés. Nem aza gond. Az idegesít fel, amikor bizonygatja, hogy majd meglátom..erre természetesen nem akkor jön, mikor mondja. Nem lenne gond, csak ne lenne olyan biztos magában.. Érted?
Én is hangot adok neki, volt, hogy szépen, volt, csúnyán, de sajnos az én párom nem egy "átlag ember". Nagyon nehéz természete van, önfejű, makacs. Nem engesztel ki, hiába esik rosszul ez-az.
Én tudom, hogy nekik sem könnyű, de könyörgöm. Miért mi sajnáljuk még őket, mikor nekünk nem csak a lelkünk hanem a testünk is változik? Én imádom a páromat, de jó lenne ha kapnék tőle több visszajelzést, hogy szeret. Na ezt nem tudom így leírni. Mindegy.
Kriszta! Akkor azért aludtam el én is, mert nem szugeráltál tovább. Áruló!
Na ilyet az én párom is csinált. Nyugdíjas búcsúztatóra ment este 6-ra, azzal, hogy felköszönti, iszik egy sört és jön haza. Reggel 6 lett belőle! Akkor is azt mondta, hogy majd meglátom, hogy nemsokára jön. Persze hívom, és azt mondja, megissza és jön. Ez az este alatt kb. 3-4 telefon volt, mindig azt mondta, hogy nemsokára indul. Így lett itthon reggel 6-ra.
A fogászathoz drukk!!
Anyjuk! Tiltani sztem felesleges. Abból csak a vita van. Az enyém zenél, hetente 2X próbál. Az tuti, ha nem zenélne, akkor még hülyébb lenne és több veszekedés. Én örülök, hogy a fölös energiáit levezeti. De azt kéne megtanulni, hogy valamit valamiért. Páromnak ez még nem jött össze a 8 év alatt. Voltak jobb és rosszabb időszakok. Ha a baba megszületik, akkor sem akarom, hogy abbahagyja, csak velünk is foglalkozzon, ne csak a saját érzéseivel!
De én már nem panaszkodom tovább, azért nem olyan rossz ember ő! Sőt! Imádom. Ezzel be is fejezném ezt a témát. De ha megint felidegesít, akkor úgyis elmondom!
A wc-zéssel én is így vagyok vagy 2 hete. Nekem sem fáj a hasam, de napjában többször is mennem kell, és elég lágy. (Bocsi, nem tudom szebben leírni.

)
Akata! De jó, neked volt osztálytalálkozó. Nekünk az 5 éves elmaradt, de úgy néz ki, hogy most nyár végén a 10. meglesz! Alig várom. Remélem összejön!
Szly! Tünemény a fiad! Nagyon huncut nézése van!
Köszi Szly az infót! Akkor addig is nézek valakit. De remélem azért jól van!
Ami! De jó fej a férjecskéd! Ha így menne! Akkor már mi itthon lennénk a picivel..

Nagyon aranyos, biztos jót nevettél!
Wera! Akkor én már be is fogtam a számat. Nórikádat elég nagyra növesztetted!
Na nem bánom, mehetsz szülni! De komolyan! Akkora babát!
Dodó! Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy! A szóbelihez is megy a szekér sz.r!
Beöntést kaptam 2X a két műtétemnél. Az első még a régi jó vastag csővel történt.Ami! Gondolom ti is használtatok olyat! Szörnyű. Nem tudtam visszatartani a vizet, folyt minden fele. Na meg ciki is volt. Ezért féltem a következőtől. De az már a vékony, egyszer használatos beöntö szettel történt és egy kicsit feszített, de semmi extra. Nem gond, attól egyáltalán nem félek!
Potyka! Mi ez az árnika pontosan? Hol lehet kapni? Érdekelne, mert én is a szülés utáni dolgoktól félek.
Nálunk pl, nem is adnak EDa-t, csak nitralgin van. Anya attól halucinált...
Bondi! Nagyon izgalmas. Csak rossz, hogy reménykedsz, hátha ma elindulsz és nemsokára babázol, aztán kiderül, vaklárma. De majd csak eljön az ideje. Rohadt nehezen telik ez az utolsó pár hét!
Hú Ronix! Szegényke. De sajnálom! De nem lesz semmi gond!
Na ma én is elég álmos vagyok. Ez a meleg lefáraszt.
Sikerült végigolvasni! Jaj, de ügyi vagyok!!