A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Dana, hatalmas gratula!!! :D

Szilvi, én egy 2000 forintos melltartót vettem, amit a mostani méretemre szabtak (forrás: Christina Moda). Ezt viszem a kórházba. Mivel várhatóan hamarosan kinövöm, az új méretemre majd akkor veszek, ha már beállt. Addig is olyat melltartót fogok használni, ami régi és kifogytam belőle anno, átmenetileg megteszi majd. Igaz, nem szoptatós, de hát úgyis csak itthon fogom használni.

Oszman, tejserkendő teából nekem a Drogerie Markt Babylove márkájú bioteáját ajánlották. De állítólag az alkoholmentes sörnek nincs párja ;)

Képzeljétek, a gyerekem megvadult. Délelőtt általában szunyál, de most úgy mocorgott, hogy már aggódtam, hogy ez nem normális. Mondjuk nem "vergődött", csak huzigálta a lábait a bordáimon, meg bepucsította a popóját, de ezeket megállás nélkül több órán át :shock: Vajon a frontot érzi? Nem tudom, de egy pillanatra sem tudtam lazítani. A délutáni sziesztát viszont ő is végigaludta, és most is csak nagyon picit érzem, talán elfáradt ő is :)

Kép
elan

hol van almaani, mia?

Kép
Kép
eyi

Oszman
Nálunk nem lett elszámolva az időpont... :wink:
Teljesen természetes, hogy a gyerekek nem a kiírt időpontban születnek meg...+/- 2 hét bőven belefér a normális tartományba...
Vendég

köszi bari.szoval még fennt van, azt mondjátok?

Kép
Kép
eyi

Eyi nem baj az ha még fent van a pocid... :wink:
csipisz

Eyi: Almaanin én is filóztam délelött, ő mostanában nem viszi túlzásba.
Most sem volt 6 napja !
Remélem minden rendben van vele!!! Mia megvan!!
bszilvi25

ji
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:27-kor.
Vendég

És az én mai pocakképem! :wink: :?
Kép
Vendég

Milyen Csini vagy Csiri!!!!!!

A lányok is szépek!!!
bszilvi25

Csiri! Tündériek a csajok! Iszonyatosan jól nézel ki! Ha nem tudnám, hogy szültél el sem hinném! :D
Vendég

Sziasztok!

Ritkán jövök, de akkor micsoda hírekre! :lol: :lol: :lol:

Dana, Márti! Gratulálok! Sok boldogságot nektek!

Próbáltam visszaolvasni, de nagyon sokat írtatok. Nincs túl sok időm babanetezni. Marci egyelőre alszik szopizások között, de a doktornéni még nem engedi az igény szerinti szopizást, kicsit még sárga a bőre, így 3 óránként keltenem kell. Mire kész a szopizással, lefejem a maradék tejet, kis pihi és kezdjük előlről az egészet.

Nekem is kisebesedett egy kicsit a mellbimbóm, eleinte ügyetlenek voltunk, de most már elmúlt, nem zavarta az evését, csak nekem kellett egy kicsit összeszorítani a fogamat, amikor mellre tettem Marcit.

Lányok! Kilók miatt ne aggódjatok! 16 kg plusszal mentem be a kórházba és ma, 10 nappal a szülés után már csak 3 van rajtam! :lol: A szoptatás szinte láthatóan tünteti el rólam a felesleget! :lol:

Én ittam a málnalevél teát, de végülis feleslegesen. Nem kaptam lehetőséget tágulni. :roll: Most a homeós tejserkentőt eszem. Nem tudom, hogy van-e rá hatással, de tényleg sok tejem van.

Végül egy mai kép Marciról. Így pihizik szopizás után. Kezd szépen kerekedni az arca. Örülök neki, de egy kicsit bánom, hogy kezdi elveszíteni azt a kis bájos manó-arcát, ami születése után volt. Talán most már lassan kiderül, hogy kire is hasonlít, mert egyelőre még senkire a családból. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 19:04-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Én ma voltam CTG-n.Minden rendben volt,mozgott szépen.Doki megvizsgált (nagyon megörült nekem,amint látta,hogy megvártam őt a szabiról),a belső méhszáj még keményen zárva tartja magát.
UH-n is megnézett,a lepényem kitűnő állapotban,áramlás tökéletes,magzatvíz rendben.
A BPD-nk már 101 -es,ami számomra aggodalomra adhat okot.Azt mondta,: -háát ez szép nagy baba! Súlyt nem mondott.
DE!!!!!!
Megmérte a hegvastagságomat....
HEGVASTAGSÁG: 3,1 mm !!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Azt mondta,hogy 3,5 alatt már soha nem szokták beleengedni a kismamákat természetes szülésbe.
Pénteken reggel vissza kell mennem,akkor is megméri a hegemet,és ha 3 vagy az alá megy az értéke,akkor nem tudunk tovább várni.Tehát kerek-perec megmondta,hogy nem tudjuk kivárni az időt,a hétvégén számítsak a műtétre.

Szóval most beparáztam.Eddig nagyon vártam a babát (most sem mutat hajlandóságot,hogy kijönne,nagyon jól érzi magát odabent),de most már kicsit félek.
De ha minden igaz,kivárhatja legalább a június 1-jét,mert én szeretném,ha júniusi lenne. A doki egyébként megkérdezte,hogy én mit szertnék...akkor passzoltam....

Kép
orsitigris

Monti nem baj?De nem látjuk jól ezt a kis édit :lol:
Kép
Vendég

Orsi akkor miért nem császár?
Nekem 35+6-on volt 4 mm...gondolom a végére 2 körül lesz!
Nekem 2 császár után kizárt a hüvelyi szülés,de szerintem neked sem tenne jót!!
Jó neked,hogy 39 hetes vagy..már biztos nagyon nagy a babád!

Csiri nagyon szép család vagytok...sajnos a ti pink képeiteken nem tudok javítani :lol:

Nagyon kicsi lett a hasad,jó neked
Vendég

Szívből gratulálok MÁRTINAK és DANÁNAK a bébikhez!!!!

Sok boldogságot,jó egészséget nektek!!!!

CSIRI!Gyönyörűek a lányaid! Büszke lehetsz rájuk.De biztos az is vagy.... :wink: :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Orsi bocsi mostmár látom,hogy császár lesz
Vendég

Bari!

Pont az írtam,hogy a hétvégén császároznak....

Kép
orsitigris

Na,jól ,összeírtunk...

Kép
orsitigris

Orsi néha kicsit felületesen olvasok :oops:

Csiri sosem érjük meg,hogy a lányokról egy jó minőségű képet készíts,magadról meg egy vakuvillanás nélkülit??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

CSIRI
A KÖZÖS ALBUMHOZ KÉRNÉK ZOÉRÓL EGY SZÉP KÉPET!!!!!
Innem valamiért nem engedi lementeni :oops:
gigaboszikukaccitromailponthu-ra
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 09:57-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 09:57-kor.
pironya

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:33-kor.
Vendég

Nagyon szépek a fiúk,lányok!

Bari:nekem nem sötétek a képek.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 09:58-kor.
pironya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:33-kor.
Vendég

Kriszta:jó lesz az. :shock: Megyek kozmetikushoz meg NST-re.Remélem nem szülök meg. :lol:

Kép
melike

Mindenki tévézik?

Kép
melike

Én itt vagyok!!
bszilvi25

De jó Szilvi!És a többiek?

Kép
melike

azt nem tudom....
bszilvi25

Na,elmentem pancsizni,mert Máté nem nyugszik és nagyon feszít a hasam.
Jó éjt Szilvi és mindenkinek!

Kép
melike

Kriszta - privi ment!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Igen, Melike jól írja. Jó éjt mindenkinek!
Én is megyek.
Persze reggel (11-kor :oops: :oops: :oops: ) olvashattam 3 oldalt.
Most meg nincs itt senki.... :? :? :?
bszilvi25

[quote="jkriszta"]H írta:jkrisztaolnap 28-33 fok meleg!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt jobb kedvem is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imádom a nyarat!
Vendég

Sziasztok Drágáim!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, hogy (megint) eltűntem, de valahogy úgy elvagyok magamban, nem tudtam volna mit írni. Mi jól vagyunk, semmi panaszom, még a meleg sem zavar. Egész múlthéten még dolgozgattam is, esküvőszezon nagyon beindult. :lol:

Hihetetlenül beindultak a babák, akiknek eddig nem gratuláltam, most GRATULÁLOK!!! Még-még-még BABAFOTÓKAT!!! :lol: :lol:

Csiri: Annyira jól nézel ki! Le a kalappal, írtó csini-csiri vagy! :wink:

Orsi: nagyon gondolok Rád! küldesz sms-t, ha bemész?

Én szerdán megyek ctgre, kíváncsi leszek, mutat-e majd valamit.

Képzeljétek, ma kaptam Apától egy pelenkázótáskának megfelelő Puma táskát, és nagyon tetszik! Eddig még nem nagyon láttam olyat, ami tetszett volna, de ez szuper!

almaani
Kép
almaani

Rakok is fel képet róla, és a kiságyról is! Ez először mellettünk lesz a hálóban, és utána tervezzük átrakni a Patrik-lakba. :lol:
Kép
Kép
Kép

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Márti férje vagyok. Megkért hogy küldjek Nektek pár képet Kristófról. Ha minden igaz akkor már tudjátok, de azért leírom:
2008. május 26-án reggel 8 óra 10 perckor született 3700 grammal és 50 centiméterrel.

Remélem hamarosan Ő is tud írni Nektek.

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bluebox

GYÖNYÖRŰ EZ A BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én meg itt rakom fel a képeket a pelustáskámról. :? :? NA mindegy!

GYÖNYÖRŰ A BABA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Vendég

Márti: Gyönyörű szép formás Kristóf baba!!Tetszik ahogy nyitott szemmel kukucskál, nézelődik! Gratulálok mégegyszer! :D :D

Montana: Marci nagyon imádnivaló! Milyen békésen szunyókál a cici után.

Csiri: nagyon szépek a lányaid!Nagyon csinos vagy! A picikét biztosan imádják a nagyok, gondolom milyen nagy a boldogság!További sok-sok tejet Nektek is!

Eyi: szerintem is még fennt van a pocid, szóval még biztosan van jó pár napod.

Almaani: tetszik a táska! Tök jó :wink:

Csajok anniyra jó nézegetni ahogy sorra a pocak képek után rakosgatja fel mindenki a szebbnél-szebb babaképeket. Hogy eltelt az idő....

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

na megvagy almi,már kezdtelek hiányolni.hát igen a telepátia..

KRISTÓF NAGYON TÜNDÉRI!!

Kép
Kép
eyi

Márti, Dana:
Gratulálok a picikhez!! Sok boldogságot és örömet nektek!

Szép, nagy pocakfotókat raktatok fel! De az hogy kinek mennyire van lent szerintem nem jelent semmit. Nálam például meg se mozdult a hasam, nem jelzett ezzel sem hogy hamarosan szülök.

Nagyon szépek a baba szoba képek is! Látom már mindenki teljes lázban ég, hogy megszülessenek a pickurkák. :)

Bárány:
próbálj meg ne azon filózni mikor fogsz szülni és mikor akarsz, inkább élvezd kicsit a terhességed hisz eddig végig csak paráztál. Nyugi előbb utóbb ki fog bújni az a baba! Azt mondják az okosok, ha beszélgetünk a babákkal mikor szeretnénk hogy megszülessen akkor lehet rájuk hatni. :wink:

Gigi:
nálunk a baba név: Milena. Beírnád a táblázatba?
Tomi nagyon kis édes, ahogy látom könnyen belerázódtál a mindennapokba, hogy ennyi energiád van még a lurkók mellett. :)

Orsi:
én is megijednék ha közölnék, hogy hétvégén kint lesz ez a baba, ha fel vagyok készülve ha nem. Pár napod azért lesz rá felkészülni lelkileg is.

Kép

Kép
éca

Márti gyönyörű baba...olyan hatalmasnak látszik..
Vendég

Éca teljesen igazad van,jó lenne már élvezni is a dolgot a para helyett :oops:
Vendég

Bari: közelítsük meg a jó oldaláról! Mi volt az, amit a 9 hónap alatt legjobban élveztél?

almaani
Kép
almaani

Almaani:a semmittevés...se munka se házimunka..se korán kelés se főzés se takarítás.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És a zabálás
Vendég

Jó laptető! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Látod, Bari, hogy fog ez hiányozni! :lol:

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság