A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na de azért aludjál, ráérsz nappal velünk foglalkozni! :D

sz.andi

Na halló! :D

Dili apákok mondjanak le! :evil: De legalábbis térjenek észhez!! :wink:

Én kipurcantam ma teljesen. Bekísértem Apát dolgozni és csaviztunk még egy nagyot a Váci utcában mielőtt bement. Amikor elbúcsúztunk persze nekem még muszáj volt bemennem a New Yorkerbe, ahol aztán a próbafülkében úgy éreztem, hogy lehet hogy nem haza kéne indulnom hanem a kórházba :shock: . Kicsit nem vettem észre hogy már megint túlhajtottam magam... és nagyon megfájdult a pocakom. Gyorsan kisprinteltem (gyök 2-vel) és lezuhantam egy padra, ahol aztán jobban lettem. Aztán meg húztam haza mint a vadliba! Fuhhhh, de para volt, senkinek nem kívánom. Szóval azt mondjátok vissza kéne fognom magam?!?!? De azt meg hogy kell???? :o :twisted: Esküszöm nem megy...

Holnap reggel megint nst + uh. Már várom, egyre kíváncsibb vagyok a kisasszony méreteire. Már ha meg tudják mondani... remélem igen, mert különben igencsak csalódott lesz a fejem! :roll:

Ami - megint nőtt a pocakod! :D És viszket még? Remélem a derekad jobb már?

Babu - neked is hatalmas csini pocód van már! :D

Dittke - üdv köztünk! Itt nem fogsz unatkozni, az tuti, csak győzd majd olvasni... :lol: :wink: Mi mindig rakunk fel képeket, úgyhogy várjuk a tieidet is! Mindenről: pocak, babaholmik, meglévő gyerekek (!!!! :D ), stb.

Megyek porszívózni, ha túlélem még visszanézek! :twisted:
Vendég

na sziasztok :wink: végre itthon, tök jó volt kimozulni Mi elmentünk ma sajt-fonduezni, ami elég fini volt (csokisat szoktunk) csak a kenyérkéket kicsit odaégették. Kb a felét. Az emberemnek kerekedtek a szemei... aztán én kértem melegszendvicset is -mert sok volt benne a bor és éreztem, hogy a napon nem kéne pláne terhesen sok ilyet enni-. Ki is hozták, csoda hogy kimerték, szén fekete volt. Erre az emberem, mondta, hogy nem képzelik hogy egy terhes nőt szénnel etetnek erre kicserélték. Ja igen, mielőtt elindultunk volna majdnem felrobbantam. Tegnap anyósék disznőt vágtak. Após meg nem igazán szeret segíteni. De mi nem voltunk itthon -hála égnek- és ma jön após, hogy jó lenne, ha segítenénk.... mondom megyünk el. Erre: nem baj, mikorra várjunk? Mad ő nem ér rá... (a f...t nem ér rá, nem csinál semmit, csak nincs kedve hozzá, mintahogy máshoz sincs, ha a feleségének kellene segíteni). Erre nyitjuk a kocsinak a kaput csörög a telefon: látom hazaérkeztetek, gyertek akkor még be sem jöttünk. NA mindegy. ANyost sajnálom, hogy nem igazán segít neki
Hú mekkora pocik, bár az enyém is hasonló méretben pompázik. De olyan szépek!!! Nekem tetszenek!
magdolnam

Krisztina:tetszik a fütyis cseresznya :D

Kép
Kép
Kép
kike

előbb a kisasszony a borkám alá vagy nemtomén hová beakasztotta a tappancsát. Azt hittem megvadulok. Ilyen gyorsan még nem izzadtam le soha. Próbáltam arrább simizni, de ha hozzáértem mégrosszabb volt. Aztán megunta és megszűnt az iszonyatos fájdalom.

Apától kaptam egy halásznacit! Úgy imádom!!!!
magdolnam

Ú,de elkezdtem szédülni,és kívánok egy kis édességet is :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukucskáltam, h nincs-e véletlen babánk? 8)
Majd később rendesen visszaolvasok!
Megyek is mert gyerköcöt meg kell fürdetni és nincs itthon apa!

Wera ilyenkor porszivozni? Nem vagy semmi! 8) :wink:

Dettike, üdv!

később remélem, ha jövök lesz még valaki!? általában mindig akkor jutok a géphez ha nincs senki :(
bencuri

Sziasztok!

Jaj elszállt amiket írtam! :evil:

Nekünk is jól telt tegnap este az örömködés!

Ma meg költöztettünk! Mármint én csak autókra vigyáztam, míg a fiúk ki-be pakoltak, meg ebédet osztottam de jól elfárdtam.

Kata: aranyos a pocid! Én még nem is láttam a Réka kislányát! Helgáról mit tudsz? Hogy vannak?

Babu: gratul a 37. héthez, mostmár szabad az út! Ja a poci is óriási!

De úgy láttam pociméretben Ami az első! Gratula. Nagyon izgi poci!
Azt hiszem nekem sose lesz ekkora! (talán ha legközelebb ikreket fogok várni :lol: :lol: :lol: )

Hát lányok nagy drukk annak aki már menne szülni!
Vendég

Ja képzeljétek, "nincs egy rongyom amit felvegyek" de ez most igaz. Mert már csak a farmer jó rám a terhesnacik közül és az meg olyan meleg volt ma is! Felsőm az akad de naci csak egy és szoknya se semmi. De én már nem akarok vásárolni!
Vendég

Kata, átérzem a problémádat... Ma én ezért kaptam egy halásznacit
magdolnam

A hajmosáson , szárításon túl. Holnap mennem kell fényképezkedni a munkahelyemre. Így holnap korán kell kelnem. Pont abban az időben, amikor végre jókat alszom!

KépKép
hene

Wera. Majd rakok fel képeket, csak én mindég gondba vagyok a lekicsinyítéssel! :(
Hát nekem is van egy halásznacim, de még nem vettem fel. Elefántnak érzem magam benne. :?

Kép
dittke

Jelentem porszívózás, felmosás megvolt. Most már tényleg kipurcantam. :?

Dittke -
[quote]M írta:ajd rakok fel képeket, csak én mindég gondba vagyok a lekicsinyítéssel!
Ezen tudunk segíteni :wink:
Katt a képre jobb egérrel, válaszd a SZERKESZTÉSt - ekkor előjön egy PAINT ablak. Ott katt a KÉP szóra, majd NYÚJTÁS/DÖNTÉS-re és itt vedd le az első két értéket kb 12-re (én legalábbis ennyire szoktam). A lényeg hogy egyforma legyen a két érték. Utána már csak FILE és MENTÉS MÁSKÉNT és már csatolhatod is nekünk! :D Várjuk! :wink:

Nekem is már az összes terhesnaci szorítja a hasam. Pedig most már ki kell húznom ezekkel ezt a pár hetet (vagy napot :twisted: ).

Felsők terén pedig mindenkinek ajánlom figyelmébe a C&A üzleteket!!! Ma voltam és isteni jó mell alatt húzott vagy kötős fölsők vannak! És nem a kismama-részlegen, hanem a nőin + a tinin. Vettem egy nagyon édi tunikát 3.500 Ft-ért, de szívem szerint vettem volna még vagy 10-et, annyi jót láttam... csak kapkodtam a fejem! :D Volt pár olyan fölső is, amiért majd tuti visszamegyek ha már ismét nádszál leszek! Mondjuk úgy 6 hét múlva! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Jaj, mindig elfelejtem írni, hogy úgy néz ki a csótány-járást megúsztuk (kop-kop-kop)! Folyamatosan figyelem (rettegve) a konyhaszekrény tetejét, de szerencsére még egy darabot se találtam! :)
Vendég

Babukám!
Azta mekkora a Szabi Lak!!!

Kriszti!
Akkor a kedves család is modjon le!

A cseri haláli!!!

Andi, Hene!
Megy a távszugerálás!!!

Werus!
Vigyázz magadra!!!! Holnap drukk az NST-hez!

Magdi!
Nem gyenge apósod! Anyósod nem igazítja el? (vagy csak nekem vagy nagypofájú anyukám?)

VKata!

Vegyél egy csípő lennacit. Azt horhatod sztem szülés után is. Én ezt tervezem. Most hordhatnád bandázzsal.
20150601134430

Á, és lenne még egy kérdésem!

:?: :?: :?: Az induló (gyógyszertári) babaápolási szereket Ti már felirattátok a gyerekdokival? Mert nekem valami olyasmit magyarázott a védőnő, hogy irassam fel, de kiváltani csak akkor tudom amikor már megszületett, vagyis apuka váltsa ki mire hazaértünk. Ez tényleg így van, vagy ez is olyan hogy mindenhol másképp csináljálk? :?: :?: :?: HELP!!! :D
Vendég

Wera, ez igy van! Már felirathatod és akkor majd kiváltja apa! Mert az olajok, popokrémet úgy készítik! Az olaj pl elég drága azt hiszem és akkor minél tovább álljon el! szerintem!
bencuri

ÓÓÓÓ, és a legjobbat nem is mondtam!! Illetve nem akarom elkiabálni, de asszem Norcsa fordult egyet, mert most már lent csuklik és viszonylag fent rúgdal! :D Tegnap még fordítva volt! Hát... holnap megnézzük! :D Remélem legalább közelít a jó irányhoz... :lol:

Szépséges jóéjszakát mindnekinek!
Vendég

Köszi Bencus, akkor holnap ezt is megpróbálom elintézni! :wink:
Vendég

Nekünk már megvannak a receptek, de csak akkor váljuk majd ki! :D
Ja és a tb kártyája meg nem lesz akkor még a picurnak és majd nyolcast kell a sajátod első helyére irni! Úgy emlékszem! Erősitsetek meg!
bencuri

Ha sehol senki, én is lépek lehet, h még visszanézek!
Addig is jó éjszakát mindenkinek!
bencuri

Sziasztok!

Du. már írtam egyszer,de elszállt az egész!!! :twisted:
Nem kezdtem újra!

Timi! Remélem Apa már magához tért és rendet rakott!
De mégjobb ha főzőtt valami finom vasárnapi ebédet is!
Ezek a pasik meghülyültek a hétvégén???????
Vagy mi vagyunk terhesek???????
Vagy mindkettő????? :roll:

Linda! Ezt a remegést én is szoktam érezni,az előbb is pont csinálta,nemtudom mi lehet!
Apával azon röhögtünk,ilyenkor biztos megrázza magát,hogy:hú bakker de rosszat álmodtam!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Babu! Gratula a 37. héthez és a hatalmas Szabilakhoz!
És persze a macsekhez!!!!!! :lol:

Szandi! Látom neked is meghülyült Apa!
Remélem lassan mehetsz már szűlni!

Kriszti! Jó a fütyis cseri!
És egyáltalán a cseri!!! Örülök,hogy végre hozzájutottál!

Hene! Drukk++++++++++++++++++++++++++++!
Menjél szűlni te is!!!

Wera! A pocakviszketés néha az őrületbe kerget,kb. napi 5X kenem be!
A derékfájásnak nyoma sincs!! kopp-kopp-kopp
Időnként fáj a hátam,de az a péntek iszonyú volt!
Elég volt elolvasni a mai programodat!
Úgy tudom még nam akarsz szűlni ugye???????
Maradj a seggeden!!!
És ezek után még porszívó,meg felmosás!
Hát nem vagy semmi! Minden elismerésem,de mostmár lődd le magad!!!!!
Kórházi csomi kész van?????????
Drukk holnapra! Remélem jól érezted és Nóribaba megfordult!!! :wink: Nekem a körzetim írt fel mindent az én nevemre,már ki is váltottam!
Szóval mostmár névreszóló POPSIKRÉMEM is van!!!! :lol: :lol: :lol:

Áronbaba mindjárt szétrúgja a házat!!

Na mára lépek,reggel jövök!!

Jó éjt és szép babaás álmkat mindenkinek!!!!

Kép

Kép
ibm

Wera, nálunk ez a felíratós dolog a következőképpen alakul:
szülés után a védőnőt kell felhívni, aki elmegy az én háziorvosomhoz és felíratja a szükséges cuccokat. Mivel ilyenkor a kicsinek még nincs taj kártyája, így az anya taj számára írják fel. Pontosabban a felnőtt tajszám első jegye helyett 8-ast írnak és ezt elfogadja a tb. És menet közben pedig kiváltják a szülők a taj kártyát a picinek. Onnantról kezdve a gyerekorvos írja fel. A legtisztább, ha megkérdezed ennek a menetét a védőnőtől. Nálunk így műxik.
magdolnam

Ami - valóban nem akarok még szülni, de egyszerűen nem bírom nézni a koszt :twisted:. Sajna Apa nem csinálja meg, úgyhogy rám marad. De szép komótosan megoldom. Azért azt a porszívózást látni kéne... térdelve, vagy a sarkamon ülve szoktam... mivel hajolni már nem bírok. Így szinte pihenés a takarítás :lol: :lol: :wink:
Örülök hogy elmúlt a derékfájás! Remélem sosenem jön vissza többet! :wink: A pocid meg már úgysem nyúlik sokáig, ezt a kicsit már ki kell bírni valahogy :? .
Jelentem kórházi csomi teljesen ready-ben van, csak azt várja, hogy fölkapjuk és fussunk! :D De "sajna" még legalább 1-2 hétig ott fog porosodni, mert nem megyünk sehová... :lol: :lol: Ma már a hazahozós göncöt is összeraktam babának is, anyának is, mert hát ugye én se jöhetek haza hálóinben... Bár gondolom 4 kórházi nap után már mezítláb 1 szál köntösben is hazafutnék, csak engedjenek ki! :twisted:
A "névreszóló popsikrém" isteien hangzik! Holnap muszáj lesz nekem is beszereznem egy ilyet! :lol: :lol: :lol:

Na puszkó! Jóéjt

Magdus - köszike :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Werám!

Azért még ne fuss a kórházba! ÜGyi vagy a kórházi pakkal.

Nekónk még randizni kéne a gyerekdokival. Egyelőre még most tartom a közvélemény kutatást vele kapcsoaltban.
20150601134430

Muffin Drága!
Boldog névnapot!

Kép
20150601134430

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Kriszti! A fütyis cserkó Nekem is tetszik! :D

Nagyon szépen köszönöm a pocakdicséretet! :D

Wera! A mászkállásal Én is valahogy úgy állok ahogy Te! Elindulok meg minden de mire hazaérek teljesen kivagyok! :D Sebaj egy- két hét és újra a régiek leszünk! :D Remélem csótányotok már nem lesz! Én a CundA ban még soha nem tudtam semmit venni mert az XXL-es részlegen csak nyanyás ruhák vannak! :oops: DRUKK AZ NST-HEZ ÉS AZ UH-HOZ! Reméljük, hogy Nóri baba megfordult!

Magdi! Apósra ráférne egy kiadós ráncba szedés! :evil:

Vidokata! Hétvégén Mi is költözünk és Én csak dirgálni fogok! :D

Ibm! Sajnos a pocakom Nekem is nagyon viszket főleg amikor melegem van! Néha az egész bőrréteget lebírnám magamról hámozni, hogy ne tudjon mi viszketni! :evil: A krém amúgy jó csak már előbb kellett volna mert most hosszabb a gyógyulási folyamat!

Gyógyszertári cucc! Nekünk is úgy van, ahogy Magdi írta! Szüléskor védőnőt fel kell hívni! Ő felíratja a gyerkőc nevére és az Én TAJ-számomra a kencéket a gyerekorvossal! Apa elmegy érte és kiváltja!

Segítsetek! Szopis melltartó kéne olcsón és 90/C vagy 95/C méretben! Ha valaki tud olyan helyett ahol 3000ft alatt megúszom az szóljon! Ha lehet akkor az üzlet Budapesten legyen! :D
Vendég

Szia Viki! :D
Vendég

Kép Muffin Nagyon Sok Boldog Névnapot!
Vendég

Szijja Babukám!

Készítsd az ostort a hétvégi költözéshez! :wink:
20150601134430

Már készenlétbe helyeztem! :D
Vendég

Muffin, boldog névnapot!!!

Gatyakérdést én is redukáltam has alá tolt verzióra. Ugyanis a legtrendibb terhesnacik sem jönnek fel az óriáshasra. AMúgy meg nem is hiányzik neki két réteg pluszanyad még. Így most tuti. Mondjuk ezek macinacik (tavaly ezekben futottam), elmenni nem szívesen.

Wera, nekem kijön a gyerekorvos ha hazajövünk, és akkor felírja ami kell, nem kell előre annyit tökögni ezeken. Sőt, feírták a kórházban is. :lol: Azon inkább érdemes, hogy melyik gyerekorvosban bízol meg, mert az szabadon választható. :wink:

Na és most a csúcs, ma éjszaka többször arra ébredtem, hogy elaludtam a FÜLemet. Azt hittem megvadulok. :lol: Bár soha nagyobb bajt. Szép napot!

potyka

Potyka! A füledet, hogy bírtad elaludni?
Vendég

Potyka!
Gyógysimi a füledre, én is jártam már így...., sz@r érzés!
20150601134430

Szép jó reggelt!

Muffin! Boldog névnapot!

Gyógyszer: Mikor utoljára a védőnőnél jártam, ő bevitt az általunk választott gyerekdokihoz és rögtön ideadta a gyógyszer recepteket. Ha megszülök és hazajövök, akkor kell hívni, megadta a névjegykártyáját és vagy aznap, de legkésőbb másnap kijön hozzánk. De addig míg bent vagyok apa ki tudja váltani a recepteket.
Persze a babónak még nem lesz TAJ kártyája, így az anyuka taj számát kell beírni, csak az első szám helyett 8-at. Remélem érthető.

Apára haragszom nagyon. Azt mondta tegnap, hogy vagy 2 órát próbálnak és majd jönnek. Azt mondta 7-kor elindulnak és legkésőbb negyed 8-ra itthon van. Erre hazajött fél 9-re. Jó, nem sok, mert alig több, mint 1 óra, de mikor elment, annyira bizonygatta, hogy nem lesznek sokáig...

Éjszaka 1-kor arra keltem, hogy nagyon fáj a hasam és kemény. Tök rendszertelenül kezdett fájni, vagy 20X voltam pisilni. Na mondom sikerült, indulhatunk lassan. Apát hagytam aludni, mert mondom, ha vaklárma, akkor hagy aludjon, reggel meló neki. Negyed 3-ig kínlódtam, aztán elaludtam. Szóval szülés elmarad. :(
Pedig már úgy örültem neki... Na mindegy. Remélem nemsokára.
Na de megyek én, mert fél 8-ra mennem kell NST-re.

sz.andi

Mondjuk amióta felvagyok a hasam keményedik és fájdogál, bár közel nem olyan erősen, mint éjszaka.
Na de megyek..

sz.andi

Andi! Az NST-n majd mindenre fény derül! DRUKK!!!
Vendég

Andi!
Azért 1 óra késés még belefér...

Drukk az NST-hez!
20150601134430

szép reggelt!!!!!

jelentem én jol aludtam csak sokat voltam pisilni

BOLDOG NÉVNAPOT MUFFFIN!!!! :D

wera nálunk is a védönö feliratja ha megszültél verzio megy.

andi drukk hátha elindul.....
csajok nekem sincs ruhám....
de én nem veszek akkor járok meztelenül :roll: :roll:

ma megyünk a kicsivel a kardiologiára....kicsit fosok..........

Képimg][/url]
Kép
ronix

holnap már 32 hétttttttttttttttttt

de jooooooooooooooo

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Miért kell kardiológiára menni? Bocsi ha már írtad!
Vendég

Jó reggelt!

Muffin, boldog névnapot!

Dittke, Isten hozott nálunk! Várjuk az "élettörténeted" :)

Babuli, nem semmi a pocakméreted! Szép óriási!

Kriszti, vicces a cseresznyéd :)
Képzeljétek, tegnap a tanítványom hozott nekem is cseresznyét! Olyan boldog voltam! Főleg, hogy még nem sok termett náluk, és abból hozott nekem egy csomót :D

Potyka, remélem, elmúlt már a fülzsibbadásod!

Nagy pocakú mamikák, most már ne pörögjetek! Wera, tessék nyugiban lenni! Ülve, térdelve porszívózás: :D Mondjuk, jobb pihenést is el tudok képzelni ennél :wink:

Hű, lehet, hogy Andi lesz az első? Várjuk az nst-eredményt!

Receptek: anno nekem is variáltak vmit a taj-számommal, így kapott Oti kencéket. De olyan is volt már, hogy Ottóval éppen bent voltunk a dokinál, amikor a védőnő benyitott egy friss babának receptért, s akkor Oti "kontójára" nyomtattak.

Vkata, lengatyókat kínais boltokban olcsón lehet venni. A nővérem ruhapiacokon szokott nagyon olcsón, olykor elég jókat találni. Ha felső-gondod van, ajánlom neked a New Yorkert, H&M-et, C&A-t, múlt héten teszteltem őket, és sok szépet és kényelmeset láttam ott!

Babu, szopis melltartókat sztem szintén kínai boltokban érdemes nézni.
Nekem nem lesz olyanom, továbbra is kismamamelltartót fogok használni. Nem szeretem a ki- és legombolósakat, mert a cici alá mindig becsorog a tej, inkább felhúzok mindent és kész...

Na, megyek, kispasit ébreszteni - a kiscsaj már rugdossa az oldalamat :)

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

babuli sajna azért megyünk mert a csecsemökori foramen ovale nyitva maradt nem nött be-

ez minden babának nyitott de zárodnia kell nos nekünk nem zárodott évente 2*járunk ellenörzésre

de mivel tina már 6 éves elmult nincs esély hogy zárodjon lehet hogy müteni kell félek mert.......
csak sziv mütét meg az apukája is szives dologban halt meg.meg itt a baby a pocomban hogy fogom megoldani
meg ezt csak pesten tudják nekünk az nagyon messze van
eltévedek pesten ez tutti na majd meglátjuk mit mond

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Remélem, hogy jó híreket kaptok! Ha kell segítség a Pesti közlekedésben akkor szólj és segítünk!
Vendég

Bondi! Az a baj, hogy eddig ahány kínaiban voltam mindben csak B kosaras volt! Nekem C-s kell!
Vendég

Ronix, drukkolok a lánykának!!!

Fülem már kirúgta magát. :lol:

Andi, sztem ezek az ún. jóslófájások, hát hajrá. Általában ezekre mondják, hogy egy pohár vörösbor, meg kád meleg víz, ha erősödik, akkor idő, ha nem, utána legalább tudsz aludni.

Apukákat ne bántsátok, higgyetek nekem, tök össze vannak kavarodva. Ha jól emlékszem olvastam oylast, hogy felkavarodik a hormonháztartásuk is. :lol: EGyes bennszülött népeknél asszony némán szül az erre kijelölt kunyhóban, apjuk meg óbégat a férfiak gyűrűjében valahol máshol, így segít. :lol: Amúgy meg nem fognak otthon ülni, és ha rám hallgattok, nem is szabad elvárni tőlük. Ők férfiak, vadásznak, és igaz, nem ez a túlélés egyetlen módja (a gyűjtögető, termelő nők szerezték meg a táplálék 70%át), de nekik őrült fontos. Utána meg hazajönnek, akkor körül kell őket kicsit rajongani, majd lezuttyannak a tűz mellé (jelen esetben tévé), és csak bámulják, és elmélkednek. Attól higgyétek el, ők még jó apák, és társak. Tapasztalatom szerint (és nekünk házassági évfordulóból is volt már néhány), legjobb hozzáállás (friss asszonyok ne sikítsatok), a nem elvárni semmit, de mindennek örülni, amit kapsz. És nem cska a házasságban, nagyszülőkkel, rokonokkal, stb.

Mondjuk a vasárnapiebédet vártam jellegű hozzászólástól én is kiakadtam volna. DE nem gondolatolvasók ám, kedves formában el kell mondani nekik, hogy mit szeretnétek. Még mielőtt robbancs hangulatba kerültök. Uff, én beszéltem. Csernusdr szerint nem lennék igazi nő, meg az önkibontakoztatásom is eléggé hátrányos, de azért tudjátok, család meg gyerekek, nem rossz stratégiák ám ezek. :lol:

potyka

Jó reggelt!
Babu: én a C&A-ban vettem 90 D-t és van ott olyan is amit te szeretnél! Igaz, hogy kettesével van csomizva de a kettő együtt 5400 ft. Szóval darabja alatta van 3000 ft-nak!
Próbáld meg. Szerintem nagyon kényelmes és a cicivel találkozó része pamut.
Vendég

Nagyon sok boldog "Muffin" napot kívánok!

Köszi mindenkinek a ruha tippeket! Felsőm az van rengeteg. csak gatyóm nincs de lehet veszek kínain valamit ami rámjön! (ott talán olcsón megúszom) de azt is majd csak fizu után.

Babu: nem irígyellek a költözés miatt! 37-hetesen????????? A sógornőm még csak 22. hétben van de már ő is csak dirigált! Szerintem jól tette!

Mindenkinek drukk a mai NST-hez! És mindenkinek továbbra is aki szülni szeretne már!
Vendég

Vidokata! Hamar túl leszünk rajta csak Szabi maradjon bent addig! Szeretném ha minden készen lenne mire elindul kifelé! Ma reggel is mondtam Neki, hogy ezt a hetet még bírja ki odabennt! :D Remélem szófogadó és hallgat Rám! :lol:

Nadrágom Nekem is csak egy darab van vékonyban ami Rám jön! Felsőm sok van! :D
Vendég

Ronix: nagyon sok drukk a kardiológiára! Hová jártok??? Pesten meg tényleg szívesen segítünk ha kell!

Apa témában én megint Potykával értek egyet csak nem mertem leírni, nehogy megkövezzetek! Én nem vagyok olyan bosszúálló típus sem, nem szeretem a női praktikákat sem. Persze mérges szoktam lenni de annak rögtön hangot is adok! Aztán megbeszéljük, hogy nem esett jól, majd kiengesztel és fordítva!
Én a saját páromon látom, mennyire megviseli az egész, mintha tényleg ő si babát várna!
Vendég

jó reggelt!

Muffin, boldog nevednapját!

Ronix írtam privit!

Cicitartó: múltkor feltett valaki egy honlapcímet, hogy oda érdemes menni. 18.ker Nagykörösi u.53 azt hiszem. A honlapjukon láttam -ha emlékeim nem csalnak- 1500ft környékén. Én is be szeretnék menni, mert nekem is ilyen méretre lenne pont szükségem!!!!
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: