A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri! Nagyon nagy gratula Nektek Zoé babához, gyönyörű nagylány!!! További sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Óóó,de jó képek!Sírni ér? :oops:

Kép
melike

Na,mi van hol vagytok?
Apa elment,valaki szórakoztasson már egy kicsit!

Kép
melike

Én most vacsiztam...2 islert és 3 szelet zsíros kenyeret paprikával...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:29-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:30-kor.
hékás

Mi is most vacsiztunk, melegszendvicset ettünk. Fincsi volt!

Jó éjt.. szerintem ma már nem jövök.
Szerintetek a számítógép nagyon megtolja az áram fogyasztást???
Most jött ki az éves elszámolás, és 25.000.- ft-ot kell fizetnünk. :(
Csak az van az elmúlt évhez képest ami áramot fogyaszt......
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:30-kor.
hékás

Nahát örültem,hogy ennyien itt vagytok,aztán meg elmentek?

Kép
melike

xxx
hékás

Bari:ebben a sorrendben?Különben én is megeszek ennyit,ne aggódj!

Kép
melike

Mi észrevettük,mióta itthon vagyok... :oops:

Kép
melike

Csiri, Zoé tökéletes :) Olyan jó, hogymár babázhatsz, és a szülésen túl vagy...

Nálunk ma volt látogatóban a gyerekorvos, ideadta a recepteket, meg ellátott egy csomó, tényleg hasznos tanáccsal. Ő amolyan család barátja, már a párom orvosa is ő volt, szóval eléggé traccspartisra sikeredett, de jó volt :)

Kép
elan

Elan:úgy látom egy napra vagyunk kiírva.Én is a jövőhéten akarom megkeresni a gyerekorvost és remélem felírja ami kell.

Kép
melike

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:31-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:31-kor.
hékás

Semmi jó nincs a tévében.

Kép
melike

Melike, igen, egy napra, de mivel progis császár, ezért valószínüleg előbb kiveszi a dokim a srácot. Jövő héten talán mond valamit ezzel kapcsolatban is.

Ami a recepteket illeti, nekem borzasztóan soknak tűnnek. Van kettő, amiről nem is sejtettem, hogy kell majd: a K- és a D-vitamin recept. A D-vitamin egy olaj, amiből napi 1 kiskanállal kell beadni akár úgy, hogy az ember a mellbimbójára keni, és a gyerek lenyalogatja :lol: , a K-ből meg heti 1x kell beadni 1 ampullányit 2-3 kanálnyi lefejt tejben elkeverve. Ja, meg felírt lázcsillapító kúpot, fürdetőkrémet, hintőport, alkoholt, meg ilyeneket. Majd a pasim kiváltja, míg én a kórházban nyaralok.

Kép
elan

Csiri
Gratulálok!
Nagyon szép kislányotok született!

Már mi is itthon vagyunk... :lol:
Vendég

Igen, én is sokalltam a recepteket, de legtöbb csak a babaápoláshoz kell. A vitaminok engem is megleptek, főleg hogy a D-vitamint 1 éves korig kell adni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="elan"]A írta:elanmi a recepteket illeti, nekem borzasztóan soknak tűnnek. Van kettő, amiről nem is sejtettem, hogy kell majd: a K- és a D-vitamin recept. A D-vitamin egy olaj, amiből napi 1 kiskanállal kell beadni akár úgy, hogy az ember a mellbimbójára keni, és a gyerek lenyalogatja :lol: , a K-ből meg heti 1x kell beadni 1 ampullányit 2-3 kanálnyi lefejt tejben elkeverve. Ja, meg felírt lázcsillapító kúpot, fürdetőkrémet, hintőport, alkoholt, meg ilyeneket. Majd a pasim kiváltja, míg én a kórházban nyaralok.

D-vitamin
Napi 1 CSEPP kell... a kiskanálnyi az már kb. 2 heti adag... azt az 1 cseppet be lehet cseppenteni a gyerek szájába...

K-vitamin (Konakion)
Az egy ampullányit 1 teáskanálnyi tejben kell elkeverni... és azt kell addig adni a gyereknek, míg csak szopik hetente 1-szer...
Vendég

Gigi, jogos, köszi, hogy javítottál. Megnéztem a jegyzeteimet, és ott jól írtam fel a D-vitamint :) Csak szenilis vagyok... :oops:

Kép
elan

Elan
Tudod, aki benne van.... :lol: :wink:
Vendég

Hú,ez tényleg sok minden.

Most ment haza a barátnőm.

Gigi:jól vagytok?

Kép
melike

Na,elmentem fürcsizni,aztán fekszem.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
melike

Szép jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

De jó, hogy már Ti is otthon vagytok Gigi!!
bszilvi25

Jó reggelt mindenkinek!

Gigi
- vannak új képek? Szívesen nézegetnénk! Hogy vagytok? Peti hogy fogadta Tomit? Szüléstörténetet írsz nekünk? Milyen baba Tomi? Neked hogy indult el a dolog? Voltak előjelek? Jóslók, vagy csak aznap fájdogáltál?

Az éjszakáim egyre rosszabbak, már csak 1,5 órákat bír ki a csípőm egy oldalon, a másikon pedig nem tudok aludni, gondolom nehéz neki a súly. Alul is fáj, feszít minden és térdeim sem bírják már. Nálatok mi a helyzet? Jóslóm egy darab sincs!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="mankabi"][ írta:mankabib]
Gigi - vannak új képek? Szívesen nézegetnénk! Hogy vagytok? Peti hogy fogadta Tomit? Szüléstörténetet írsz nekünk? Milyen baba Tomi? Neked hogy indult el a dolog? Voltak előjelek? Jóslók, vagy csak aznap fájdogáltál?

Képek az albumban... :wink:
Majd mindjárt beteszem a profilomba az elérhetőségét...
Szüléstörténet készül...
Tomi egy puklisfejű majmocska :oops: :lol:
Vendég

Manka: nekem nincs ilyen gondom, egyenlőre!!! Mi végig alusszuk az éjszakát.
Ha az oldalamon fekszem akkor néha szerintem direkt odadugja valamilyét, na az kellemetlen, de engedek neki, és elfordulok.
Már csak pár hét :D :D :D (azt kibírjuk!!)
bszilvi25

Gigi: MÉG!!!
Jól írta Bari, tényleg nem látszik Tomin, hogy újszülött!!!
bszilvi25

[quote="bszilvi25"][ írta:bszilvi25b]Gigi: MÉG!!!
Jól írta Bari, tényleg nem látszik Tomin, hogy újszülött!!!

Ne legyél telhetetlen :wink:
És Tomi nem újszülöttként jött a viléágra, hanem óvódásként... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(vagy jóllakott napközisként)
Vendég

Ja? :shock:
Én nem ott néztem. :oops: :oops:
Hanem ott ahol a Peti képei is vannak.
bszilvi25

Sziasztok!

Csiri: Nagyon szépek vagytok :)

Gigi: Örülök, hogy újra otthon :)

IBM: Nekem a péntek éjjelem volt nagyon gáz, aztán tegnap hamar kidőltem és aludtam, mint a bunda. Csak 3x keltem pisilni, de semmi fájás nem volt. Nem értem a péntek éjjeli történéseket... Mindegy, a lényeg, hogy még Ti sem mentek szülni.

Jövő héten kánikula lesz... Kíváncsi vagyok hányan fogunk majd szülni menni... :roll:

Ma sem nagyon leszek. Apa ki akar paterolni a családhoz (ott legalább lehet napozni :8 , mondjuk net is van, lehet viszem a gépem) , amíg Forma 1-et néz. Szép mi? :D

Kérdés: Mennyiért vettétek a gyerek ágyneműjét a Brendonban? Huzattal együtt érdekelne az ár... Én még mindig nem találtam olyan ágyneműt, ami a gyerek méretű ágynemű huzatokba jó lenne. Mindegyik takaró kisebb volt... Asszem a Corában volt kiírva a polcon, hogy van olyan méretű paplan, de persze akárhányszor jártam ott, egyszer sem találtam, elfogyott... :(

Kép

Kép
bettica

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:06-kor.
pironya

Csiri! Zoé Gyönyörű!
Vendég

xxx
hékás

Köszi Hékás, de nem én kérdeztem!!!
Betti: pü-ben én is leírtam sokmindent.
Hékás: én is a nagyobbat vettem :D
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:32-kor.
hékás

Vendég

Na... 3 nap alatt csak sikerült leírnom...

Azóta nagy a szerelem... Tomi, azaz Puklifejű Majmocska igazi férfi... cici látványától is extázisba esik... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peti lassan megbékél a helyzettel... neki az volt a legfurcsább, hogy nem voltam itthon... apa mesélte, hogy alváshoz lenyúlta az én kispárnámat és ahhoz beszélt...
Féltékenységet nem vettem még úgy észre rajta, igaz, igyekszünk sokat foglalkozni vele... (apával most is elmentek gyereknapozni...)
Tomit időnként megsimogatja... fut hozzám, ha sír... "anya sír a baba"...
Nem is erőltetem, hogy szeretgesse, majd kialakul a kapcsolatuk... (úgy gondolom....)
Vendég

Köszi lányok az infókat...

Gigi: Nagyon megható :) Tényleg jó látni, hogy lehet nyugodtan is szülni, siettetés nélkül. Mégegyszer nagyon gratulálok Tomihoz! :)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:32-kor.
hékás

Sziasztok!

Igaz kicsit későn csatlakozom hozzátok, de én is juniusra várom első babánkat. Már nagyon izgulok a szülés miatt, és a babám is remélem nő még sokat a születéséig ugyanis a 36 hetes uh-n azt mondták, hogy ne számítsak nagy babára :?

Majd megpróbálok megismerni mindenkit visszaolvasgatom az üziket!
ancsika82

Szia Ancsika!

Üdv a csapatban. :D :D
bszilvi25

xxx
hékás

Június 15-re vagyok kiírva, de a doki azt mondta a héten, hogy nem biztos hogy sokáig bennmarad ez a kis manó, még egy front és lehet megszületik az első kisfiúnk!
ancsika82

Volna egy olyan kérdésem, hogy az nst-t mikor szokták elkezdeni? 36. héttől már vagy csak a 37. héten? Jah és lehet én vagyok a béna (valószínüleg), de hogyan lehet vonalzót csatolni a szöveghez? Egyszerűen nem jövök rá :lol:
ancsika82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: