A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jaaj, mennyi elgépelést csinálok ma! EZER BOCS!!! :oops:

Elfelejtettem valami fontosat: hétfőn voltunk méreckedni: 72cm és 8500g. Jessszzz! 8) És az a fura, hogy a többi topikbabához képest Ő inkább kicsi, míg a játszótéren mindenki el van hűlve, hogy mekkora, mindenki 10 hónaposnak nézi. Ki érti ezt?! :shock:

Gyorsan visszaolvasok, mit írjak még (Máté még mindig szunyál, nagyon meglepő, és Pécsről se írtak, hogy kéne bármit melóznom, Főnök asztalán pattog a labda. Egyébként igen, Irina, van családja, két 20-23 éves fia van. Sajnos a kisebbik az, akiről írtam, hogy műthetetlen a tumora. :cry: )

Na igen. A képek GYÖNYÖRŰEK! Annyira jó lenne mindenkivel találkozni júniusban!!!! Mégiscsak "élőben" az igazi! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Sajnos nem tudok teljesen visszaolvasni. :oops:

Gratula a házhoz l.móni! Mi jövőre veszünk, addig is maradunk itt. Így döntöttünk mégis.

Nyaralni készülőknek jó utat és jó pihenést!

Gremese vigyázz magatokra! :wink:

Zétim jól van, én voltam tegnap nődokinál. Be van a méhem gyulladva. :cry: Éreztem, hogy valami nem oké. Kaptam antibiotikumot és kúpot. A gyógyszertől már most vacakul vagyok, ráadásul meg is vagyok fázva. :shock: A legnagyobb bajom, hogy ha emelem Zétit fáj a hasam. Remélem elmúlik.

Puszilok mindenkit, jövök amikor tudok!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Jobbulás! :(

Kolbi! Szerintem Heninek akartad megköszönni a listát! :oops:

Szeli 3x alszik másfél órát kb. napközben.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Most csak ÉLETJELRE futja...
Teljesen el vagyok havazva, ráadásul ma meg tegnap fél napig nem vot áram, visszaolvasni sem nagyon tudtam... :oops:

De jól vagyunk, állandóan megyünk, csavargunk! :D
Új szavunk van: cumi= aba aba (az összefüggést én sem értem... :roll: )

És ami nektek nem újdonság de nekünk igen, tegnap reggel Rebeka ágyába kapaszkodva felállt! :D :D :D

Remélem holnap este lesz egy kis időm és tudok reagálni mindenre!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Timi Nagy gratula a nagyfiúnak :lol: :lol: Nagyon ügyes :lol: :lol:

Viranka Bálintka kúszásához is Gratulálok :lol:

Dettyk Panka nagyon cuki a videón :lol:

Miléna jobbulást neked. Az antibiotikum mellett lehet szoptatni?

Kiskolbi Nagyon szép méretek :lol: :lol:

Fleur Lilla belejött az evésbe :lol: :lol: Két hét alatt ennyi az szép :lol: :lol:

Brokkolit ti fagyasztottat adtok a babáknak? Merthogy egyszerűen én nem kapok frisset. Vagy csak rossz helyen keresem :roll: :?

K.Timi Gréti még húst se kóstolt.

Tényleg azt mikor adhatok neki? Már kb 1,5-2 hete eszik főzeléket.

Hörcsög nagyon szép helyen voltatok horgászni. Én is szívesen mennék kirándulni de a páromat nagyon nehéz itthonról kimozdítani. nagyon lusta
:?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hogy azért el nem felejtsetek dobok egy képet:

A képen nem látszik, de most fekete a hajam...

Kép

Kép
Kép
timi26

Szintén életjel! :D

Egyelőre örülök, hogy az utolsó oldalt el tudtam olvasni, de igyekszem azért a hétvégén még többet is!
Napközben a hol két, hol három gyerekkel javarészt az udvaron, teraszon vagyunk, ha nem, próbálom magam a háztartásban utolérni. Este meg hétvégén meg örülünk, hogy apa is velünk van és pláne az udvaron vagyunk. Szóval számítógép kissé mellőzve.....

Egyébként jól vagyunk, Zita még mindig lustika, próbálja a popót a levegőbe felemelve tartani, de olyan nehéz, hogy csak rogyasztott négykézlábon sikerül, úgy se sokáig, aztán vagy a fáradtságtól vagy a kudarcélménytől, de sírás a vége.
Amúgy tündérke, mindig vigyorog, még éjjel mozgásfejlődés közben is, csak akkor valahogy nekem nincs kedvem mosolyogni....
Eszünk jó sokfélét, két kaja van kiváltva, egy darabig így is marad.
És integet pápát.

Fleur, de jó, hogy írod a babajelelést, ezt én is már régen elhatároztam, hogy kipróbálom!

Na, most rohannom kell, hívnak!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Gratulálok Emese!!!

Képzeljétek Domi megtanult felállni a kiságyában. Alig akar elaludni,állandó szenvedés tárgya az alvás. :shock: Álmi lerakom egyből felpattan. Úgyhogy az eddig f7es fekvéseknek is lőttek 8 után alszik,addig ádogálás van. :shock:

Milyen érdekes,hogy mindenhol más szokás szeritn megy a hozátápi meg a főzi mit mennyit stb. Itt most Hajni álltal mondott lisztről van szó.Épp ma volt egy doki a tvben,és ott mondta,hogy mit ne adjanak a picinek az anyukák a lisztet meg se említette,tehát mehet egy 6hós csecsemőnek. Szóval melyik ország milyen trendi? Vagy mi.. Na mindegy..

Szerintem a sok allergiához meg a megbetegedéseknek kiváltó oka lehet a csernobil is. Plusz némelyik oltás stb. Ezeket is figyelembe kellene venni nem csak azt,hogy mit evett mennyi idősen.Korán nem korán..

Na megyek megrendezem Törpit, mert még mindig megy a turbó az ágyban.. :)

Jó a hajszined Timi. :)
varga tünde

Sziasztok!
ma szabadnapom van :) Míra apjával elutazott,csend honol mindenhol,Bálint beszélt :shock: látszik nincs itthon nővére :)
én meg végre tudtam olvasni is kicsit :)

Másik topikon olvastam :)
Olyan elgondolkodtató....

Lassú Tánc
Nézted valaha a gyerekeket játszani a körhintán?
Hallgattad, mint az esöcseppek földet érnek tompán?
Követted szemeddel egy pillangó szeszélyes röptét,
Nézted a tovatünö éjben a felkelö nap fényét?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idö rövid
A zene elillan...

Átrepülsz szinte minden napodon?
S amikor kérded: "Hogy s mint?"
Meghallod a választ?
Mikor a nap végetér, te ágyadban fekszel,
Tennivalók százai cikáznak fejedben?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idö rövid..
A zene elillan...

Szoktad mondani gyermekednek, "majd inkább holnap"?
És láttad a rohanásban, amint arcára kiült a bánat?
Vesztettél el egy jó barátot, hagytad kihülni a
barátságot,szerelmet
Mert nem volt idöd felhívni, hogy annyit mondj: "Szervusz"?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idö rövid.
A zene elillan.

Mikor oly gyorsan szaladsz, hogy valahová elérj,
Észre sem veszed az út örömét.
Mikor egész nap csak rohansz s aggódsz,
Olyan ez, mint egy kibontatlan ajándék.. melyet eldobsz szinte egy perc alatt.
Az Élet nem versenyfutás
Lassíts, ne szaladj oly gyorsan
Halld meg a zenét
Mielött a dal elillan.

szép estét

KépKép
viranka

Timi26! Nagyon gratulálok VikDannak a felálláshoz! :D
Dominak is!!!

LMóni! Akkor kezet foghatunk, Apát se lehet kirángatni... :cry: bezzeg a motorozás... :evil:
Asszem 3 hét után adhatsz husit.

Liszt: Szerintem az a baj, hogy fingjuk sincs (bocs), hogy mitől alakul ki, ezért ez a káosz. Az én védőnőm pl. azt mondta, hogy tök mindegy, hogy mikor adjuk (6 hó vagy 1 év), mert ha valaki érzékeny rá, akkor akár 2 éves korában is kijöhet... :roll:
Mindegy, én még nem adok. Lehet mással is helyettesíteni. Én a főzelékeket krumplival dúsítom, a gyümikhez meg találtam végre rizspelyhet! 8)

Fleur! Várom a babajeleket! Felcsigáztál! :D

Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Mármint nem a liszt alakul ki, hanem a lisztérzékenység! :lol:

Viranka! Ez jóóó! Köszi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka ez nagyon szép vers. Engem is elgondolkodtatott......................

Regi párodnak motorozás, páromnak számítógép. Mikor elmentünk nászútra nem a nevezetességeket néztük meg elöször, hanem keresni kellet a szállás közelében egy internetes kávézót, hogy le tudjon ülni netezni :? Nem bír ki nélküle 1 napot.

Timi jó a hajad :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, Lányok!

Drága Emese, nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent bírsz! Egy örökmozgó Zsófka mellett terhesen -- az nem semmi! Remélem, a rosszulléteknek mielőbb búcsút inthetsz!

Hajni: értelek és megértelek! Akkor Te ingetegess, kérlek, előre is a nevemben a piramisoknak! És vigyázzatok magatokra! ;-)

Fleur: nem semmi étvágya lehet a kiscsajszinak, ha ennyi mozgás mellett még fél kilót hízik is fél hónap alatt!!! :-) Csodálatos és gyönyörű Lilla, és az a tazmánördögség! Behalok! (Ádinak van egy hasonló arca, ez szülte nálunk a Furci(ka) becenevet, mert olyan "furcikás" :lol: )
Hm, ez a remek homokozós játszótér csak nem Miklóson van? ;-)

Kiskolbi: őszintén sajnálom, hogy beteg a főnököd fia... rettenetes lehet az egész családnak... legalább van gyógyulási esély?

Miléna: jaj, nagyon sajnálom! Lehet tudni, miért gyulladt be a méhed? GYÓGYULJ MEG NAGYON GYORSAN, SZORÍTUNK NEKED!!!

Timi26: le a kalappal Vikdan előtt: felállni, szavakat mondani? Ajjaj, micsoda tempós kispasi! ;-) Nagyon örülök Neki! És megvan a kedvenc baba-mama képem tőletek! :-)

Mónikám: tök ügyesek vagytok, hogy így tudtatok alkudni és hogy családilag meg tudtok oldani egy sor dolgot. Így kell ezt csinálni. :wink:

Bongyi: virtuálisan pápát küldök Zitusnak, de édes lehet! Nálunk a tapsi-tapsi a favorit, meg a lábvagdosás (művészibb nevén: bumm-bumm ;-))

Tündi: szívből gratulálok Dominak a felálláshoz!!! Képzelem, hogy dagad ilyenkor a szülői szív a büszkeségtől!

Lányok, mi ma megjártuk a Dévény Alapítványt, mert megüresedett egy időpont (vki lemondta), maga Anna néni vizsgálta meg Ádit. Ahogy sejthető volt, kissé hipotón, látszik, hogy szeretné csinálni már a mászást is, de a gyenge izomtónusa miatt nem tudja (és nem azért, mert "amúgy" nem tudná még). Heti 1-szer kellene járnunk kezelésre, de annyira tele vannak, hogy még időpontot sem kaptunk, majd ha vki kiesik... A környező kerületekben még jobban el vannak havazva a dévényes gyógytornászok, úgyhogy 3 órás oda-vissza utazásokkal tudjuk csak megoldani a dolgot (képzeljétek, kocsival is ugyanennyi az út a szédületes budapesti dugók és parkolási bigyók miatt :shock: ). Nagyon örülök, hogy elmentünk, de már alig várom, hogy kezelésre is eljussunk. A vizsgálat amúgy orvosi beutalóval teljesen ingyenes és félárú a kezelés (beutalóval). Ami kb. annyi, amennyiért a gyerekorvos kijön hozzánk... Ádinál a hipotóniás tünetek (amit hallottam, felfogtam belőlük): kései fejtartás, hason levés utálata, kézforgatás csukló körül (mintha vezényelne folyton), óriásterpesz ellenállás nélkül, ránézésre-fogásra is laza combizmok, hason fekve sokat repülőzik, kúszásnál alig használja a lábait. Ennyi jutott eszembe. Majd beszámolok a kezelésekről, ha gondoljátok. A vizsgálatot amúgy Ádi nagyon élvezte, nagyon finoman csinálta Anna néni. Meg bírta, hogy 3 nő nézi (D. A. tanítványai közül ketten is bent voltak) ;-))

Kép
Kép
irina

Mesi nagyon rosszul vagy? Ha nem is írsz nekünk minden nap legalább egy vigyorgó smile küldjél. Abból tudjuk, hogy minden rendben van.

Jó éjt lányok.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, holnap írok privit, most kicsit le vagyok harcolva! Puszi!

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

most csak egy gyors bejelentkezés, visszaolvasni sztem holnap du fogok.
Lejártuk ma a lábunkat, apa kivett egy szabadnapot és mindent elintéztünk a belvárosban. Túlvagyunk az első metrózásunkon, amit Lizi annyira élvezett, h végigkarattyolta a 6 megállót és koszgyűjtés gyanánt majdnem megnyalta az ülés kapaszkodóját. :shock: Istenem, milyen hálás vagyok a sorsnak, h a kertvárosban élhetjük mindennapjainkat! Az évi ólommennyiséget mindenesetre begyűjtöttük. :wink:
Voltunk anyajegyszűrésen is, mert a férjemmel mindketten tele vagyunk. Ráadásul nekem a terhesség alatt 1 meg is változott kicsit. Akkor megfogadtam, h annyival tartozunk a kislányunknak, h amit lehet, megteszünk az egészségünkért. Találtak is 3 gyanús pöttyöt és 3 hónap múlva vissza kell mennem kontrollra.
Ami miatt leírtam: a bőrgyógyász óvva intett a 11-15 közötti napozástól. Mindenkit, nem csak az anyajegyeseket, uis uakkora esély van bármire anyajegyek nélkül is. Mivel Lizivel voltunk rögtön figyelmeztetett, h 3 éves korig nagyon óvatosan a nappal és kenni-kenni-kenni sok faktorral. (sajnos nyáron napelemmel működöm, úgyhogy nagy lesz a kísértés :oops: )
Jó éjszakát, mára elteszem magam.

silka
silka

Sziasztok

Mi is csak életjel.

MA megint megjártuk a dokinénit Petra tele van hatalmas kiütésekkel amik tök pirosak és fel vannak dagadva.Viranka azt mondta valószinű a fehérítő amit két napja használtam(Vanish)de én vagyok az idióta de egyszerűen mással nem jönnek ki a foltok szegény most miattam szenved :cry: :cry: Hétfőn kell visszamenni.
A legrosszabb hogy nem eszik most este 200 ml tápból 120-at meghagyott szószerint öklendezett tőle a vizet meg nagyon issza :roll: :shock: Hőemelkedése is van meg hasmenése is :roll: Azt a fogára fogom most bekentem neki dentonix-al.Hosszú éjszaka elé nézünk biztos éhes lesz az éjjel.

Silka: De jó hogy metróztatok.Mi is voltunk már egyszer mikor mentünk a szemészetre de Petra is nagyon bírta :D

Timi26: Nagyon jó a kép.Szerintem látszik hogy fekete a hajad.És nagy nagy gratula Vikdaninak.

Bongyi: De jó hogy jelentkeztél.Zitus is nagyon kis ügyi.

Miléna: Mielőbb gyors gyógyulást neked!!

Tündi: Én is gartulálok Dominak.

Fleur: Csak bele lendül az evésbe a Lilla.Szép súlya
van. :wink:

maggie:" a mama főztje ,a mama főztje" :wink: :wink:

Regi: Együtt érezek veled a cumiadógatós éjszakákon.Petrához egy éjjel van mikor 5x de 3x tuti kelek mert ő még plusz nagyon mozgásfejlődik éjszaka állnadóan a rácsról vagy épp fentről szedem le. :roll:

Viranka: Nagyon szép a vers.Használd ki az alkalmat és pihenj gyorsan sokat :wink: :wink:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Ágica hipp-hopp rendbe jön Petrus bőre.
Az étvágytalanság meg a fog miatt van. Amint áttöri ai ínyt máris vissza fog térni az étvágya.

Silka Jó sokára lesz eredmény.
Akkor megemberelem magam és rendszeresen kenem Gréta cicát ha kimozdulunk itthonról.

Irina de jó, hogy kaptatok hamarabbi időpontot. Hát persze, hogy írd le milyenek a kezelések. Jó kezekben van Ádó és pár kezelés után minden oké lesz!

Gréti ma nagyon elemébe van. Tönkretette az egyik egeret :?
Összeveszett az apjával, de annyira, hogy nem hagyta Zolinak , hogy felöltöztesse :shock: :? Folyamatosan lerugta a nadrágot amit rá akart adni. Amikor én adtam rá akkor meg simán hagyta, sőt utána még hozzám is bújt.
Az apjától meg elfordította a fejét.
Mi lesz itt később :roll:

Anitja Na ráér akkor valamelyik terem?

Ancsi Hol vagy? Legalább képeket tegyél a két gyönyörű lányodról. Kérlek.

Bongyi Tudom, hogy jó idő van de azért többet írhatnál magatokról.
A talin Zita tuti ellesi a felállás technikáját és akkor jaj neked :wink: :lol:

Na megyünk úszni.
Hátha Gréti ott le tudja vezetni a felesleges energiáit.

Szép napot mindenkinek.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon jók a képek,
te dögös vagy a frizuddal a gyerekek meg csodálatosak. :D

Detti!
Édes Panka ahogy körbe kúszik. :D
Ildike is így halad.
Apánk ide jár horgászni a kocsi hiány miatt.

Fleur!
Tündéri Lilla.
Az utolsó képen tényleg olyan mint egy kis ördög. :lol:

Timi26!
Jó az új hajszíned VikDani édespofa csak a mosolyt hiányolom. :D

Mesi!
Csak egy nevetős jelet,hogy azért a minden oké!

Regi!
Ezt jól kitaláltad jó a virág kerítés.

Kicsi és nagy betegeknek jobbulást!

Gratulálok a újabb fogacskákhoz és minden új fel álláshoz,
minden új mutatványhoz.

Rólunk!
Ildikének is meg jött rendesen az étvágya.
Majdnem mindent megeszik amit adok neki de ami nagyon bejön
az a vilmoskörte birsalmával.
Tegnap viszont meg evett egy közepes banánt 1/4 répával.
És tegnap reggelre kibújt az 1 fogacskája is.

:lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

LMóni!

Neked hogy sikerült képet raknod a vonalzó után?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog 9. hófordulót Ildikének!:D

Tündériek a képek!:D

Boldog Gyermeknapot minden Törpinek! :D
Kép

KépKépKépKép
meryke

Nektarin! Boldog névnapot! :D

Hörcsög! Ildikének nagy gratula az első fogacskához!!! :D
És boldog hófordulót neki! :D

Ágica! Jaj, szegénykéim!!! :cry: Mielőbbi jobbulást Petrának!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Ildike Boldog hófordulót!

Nektarint boldog névnapot!

Köszönjük a bíztatásokat de úgy néz ki hogy elkezdetek ettől az ecsetelőtől helyre állni a dagi pöttyök.
És képzeljétek végig aludta az éjszakát kajáért nem kelt fel csak a mozgásfejlődés miatt kellett hozzá kelnem na meg persze a cumi miatt.De a reggelit is kb 3x neki futásnak ette meg.Fog még mindig sehol de úgy nyammog mint egy fogatlan öregasszony :lol:

Lmóni: Édes lehetett Gréti ahogy "veszekedett " az apukájával de gondolom azóta már kibékültek :wink:

Hörcsög:Gratulálok Ildike fogacskájához.

Regi lehet mi leszünkaz utolsó fogzók?? :wink: :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ildike köszöni szépen. :D

Nektarin Boldog Névnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ildikének boldog hófordulót

Nektarin sok boldog névnapot

Hörcsög lekicsinyítettem a kellő méretűre
mellékletként feltöltöttem
amit kiírt feltöltő kódot azt bemásoltam a profilomba az aláírásomhoz
és már kész is, így folyamatosan feltölti a képet :lol: :lol: :lol:
Éljen az első fogacska :lol: :lol:

Ágica azóta szent a béke :lol: :lol: már az uszodában minden rendben volt :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pár kép, hogy legalább teljen az oldal. Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá nem enged többet feltölteni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig még akartam mutatni egy párat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Majd holnap, most megyünk sétálni

KépKép
Kép Kép
l.móni

De édesek vagytok!!!

Itt vagyok, most kapcsoltam be a gépet. Ma már kétszer aludtam Zsozsóval, Apa mosogat....
Most eszek...
Eléggé rosszul vagyok, állni sem tudok nagyon, az is fáraszt.
Zsófi egy tündér, sokszor eljátszik magában.

Csak bejelentkeztem, és megpróbálok visszaolvasni, majd reagálni.
Egyelőre csak a képeket görgettem végig.

VikDan nagyon ldes pasika, és igen, én észrevettem, hogy fekete a hajad Timi! :wink: Nagyon jól áll!!!

Gréti meg milyen ügyes.... Ha enged, akkor kérünk szépen még képeket!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok Gréta cica megtette az első önálló lépéseit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Alig akarom elhinni :shock: :shock:
Szegénykém csak lesett, hogy mitől sírnak anyuék. Annyira ügyes és olyan nagyon büszke vagyok rá!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lmóni: :shock: :shock: Nagy nagy gratula Gréta cicának nagyon kis erős és ügyes csajszi :lol: :lol: Innetől nem hiszem hogy sokat fogunk felőletek hallani :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép
agica1126

GRATULÁLOK GRÉTINEK!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Lmóni!
Gratulálok Gritinek, és sok erőt kívánok a családnak :wink: !

Ildikó
KépKépKép
sense4

Grétinek! :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

LMóni!

Gratulálok! Elhiszem hogy meghatók ezek a pillanatok :D
A követkerző az lesz amikor először mondja,hogy anya :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Raniának és Marcinak boldog hófordulót!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ildikének és Nektarinnak utólag is sok boldogságot, Raniának és Marcinak boldog hófordulót!

Gratulálok Grétinek! :shock: :shock: :shock: Anyám! Ez a nem semmi!!!! Most aztán jaj nektek lmóni!!!!!! :lol:
A házhoz elfelejtette, gratulálni, szuper érzés lehet!!!! És nagyon ügyesek vagytok a házilagos megoldásokkal, ezen nagyon sokat tudtok majd spórolni!
Házavatóra mehetünk? :twisted:

Heni!
Mindig eszembe jut, amit írtál, csak éppen elfelejtettem reagálni. :oops:
Zsófi sokszor rúgja a hasamat pelenkázás, vagy (fekve) szopi közben. Ilyenkor - ha a méhemet rúgja, és nem tudom kivédeni, befeszítem a hasizmomat. Ha feljebb rúg, akkor az nem vészes.
Egyébként Reginek igaza van, olyan klassz kis védett helyen van a Drága. De azért persze próbálom elkerülni, hogy rúgjon.

Jaj Lányok, én állandóan eszek! :oops: Zsófival fogytam az első hetekben, de most... Csak úgy pattannak fel a kilók. Nem tudtam visszafogyni, most meg plusz-szal indítok. Na nem baj, max megint hallgatom a dokimtól, hogy ne hízzak annyit. :)

Mondjuk nem is csodálom, hogy eszek, mert tök mínuszban van a szervezetem. A szoptatás, plusz ez a hasmenéses nyavalya... Ez már szerencsére elmúlt. Este megint 4 órán keresztül forgolódtam, mert rázott a hideg, majd elöntött a forróság...
Anyu azt mondja, ez a kimerültség, plusz a bennem lévő vírus hatása.
Az Elevitet nyomom, plusz még ezt azt.
Csak azt remélem, hogy a Babának nem lesz semmi baja! (Mármint azért, mert valami vírusos nyavalya megy át rajtam).

Tali: Szánom bánom, de én nem merem bevállalni. :oops:
Inkább ott leszek a nyárin. Naná, mert a mi teraszunkon lesz! 8) (Akkor már jól leszek)
Jelentem a cseresznye július elején érik. :D

No most megyek, alig várom, hogy Kisasszony álmosodjon, és mehessünk aludni. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Apánál nagy sikert arattál a "védett növénnyel"! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

:D Életjel!
Mindjárt megyünk a gyermeknapi rendezvényre, csak Panka alszik :D . Pár napja napi két alvás van, egy délelőtt, és egy délután. Készülődik a 5-6. fog, bár lehet, hogy még hetek is eltelnek, mire kibújnak :roll: .

Fleur, a ruhámat egy itthoni butikban vettem úgy 3 éve :oops: , egy céges vacsira, most volt rajtam másodszor :D . Egyébként T&T Fashion.

TV, én kódoltam Bencénél a Cartoon Networkot és a Jetixet :evil: . Érezhetően hülyült tőle a gyerek, ha többet nézte :shock: .
Kis tazmán ördög csúúúcs, igggen, látszanak a fogacskák :lol: :lol: !!

K.Timi, én a héten adtam halat Pankának először, vettem egy fagyasztott filét, kis kockát vágtam a főzibe belőle.

Kiskolbi, lehet, hogy Mátét a játszótéren nem is a mérete, hanem a mozgása alapján nézik nagyobbnak :wink: . Az alapján pedig szerintem sok 1 évest is lepipál :D !

Timi26, gratula Vikdannak a felálláshoz :D !! Mikor bulizunk megint :wink: ? Van táncolós cipőm :twisted: :lol: . Tök jó a kép, látszik, hogy fekete a hajad, és klasszul ki is van vasalva, ha jól látom :D ?

L.Móni, én "friss" brokkolit szoktam csinálni Pankának, bár az egész városban egyetlen zöldséges van, ahol mindig kapok :evil: . Néha van a Tescoban is.

Silka, nekünk is sok anyajegyünk van, én is pár hónapja voltam, mert a köldököm melletti anyajegy a terhesség alatt megváltozott (és pont kiesett a látószögemből :oops: ), de szerencsére semmi baj :D . Ettől függetlenül rendszeresen figyelni kell 8) . Én is napelemes vagyok 8) .

Hörcsög, rá sem ismertem a tóra :D . Mikor utoljára kint voltam (kb. 1 évvel azután, hogy kiásták :oops: , szóval nem most volt), egész másként nézett ki :shock: . Lehet, hogy kisétálunk legközelebb, ha ilyen jól néz ki :D .
Gratula Ildikének az 1. foghoz :D !

L.Móni, Gréti vezetésben is lepipál mindenkit :D !! És nagy-nagy gratula az első járóbabátokhoz :D !!

Mesi, most ne a kilókkal foglalkozz!! Túl egy vírusos fertőzésen a szervezeted tudja, mire van szükséged neked és a babónak :D !! Egyél annyit, amennyi jól esik 8) . És pihenj minél többet!! Akkor július elején megyünk :wink: :lol: !!

Minden szülinapos, névnapos, hófordulós babának és anyának sok puszi!!
Kép
dettyk

Sziasztok!

Gyors bekukk, Zétimnek iszonyat napja van. :cry: Bújik kifelé a két felső foga, megy az ordítás. Orra is folyik, ami mindenkinek nálunk...

Antibiotikum úgy tűnik használ, de nem akarom elkiabálni. Remélem Zétinek nem árt, doki azt mondta lehet szoptatni mellette. Ceclort szedek. Azt írja a tájékoztató, hogy kizárólag orvosi javaslatra szedhető szopi alatt.

Zétim képzeljétek mindenhol feláll egyedül! Most kezdte el. Gratula Gréti cicának is!!!!

Megyek mert kiabálás van.

:(

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok

Raniának és Marcinak boldog hófordulót!

Mesi:Jobbulást és nagyon vigyázz magatokra!!!

Dettyk: Jó gyermeknapozást :lol:

Sajnos mi még mindig nagyon nem jól vagyis csak szegény Petrus én már sajnos nem tudom mi miért van.Egész éjjel felsírt reggelre 38,2 volt a láza ez már le vont összeg.Most 38-at mértem nagyon kis nyügi.A pöttyök összementek.De hogy a láza mitől van nem tudom de szerintetek lehet ilyen magas a fogától mintha egy kicsit érezném az alsó balost de Peti nem érzi igy teljesen elbizonytalanodttam lehet már szegénynél tényleg mindet a fogacskájára fogok.És adtam neki nurofent szájon át az jó? Mert a kúpot egy az egybe kikakilja egyből hiába szorítom sokáig össze a popit.És még mindig nem eszi meg rendesen a tápit. :oops: :cry:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok nagyon mozgalamas napok vannak mögöttünk:-) de én ennek csak örülök, csak sajna irni nem birtam. Itt volt tesóm, de lehet még jobban kifáradtam, mert egy csomó mindent megcsináltam, amibe eddig bele sem mertem kezdeni. Tegnap Péterkének vettünk medencét, olyan szupi vizforgatós :wink: de egyenlőre csak a nappaliban ruhástul fürdőzik :D M
Pár kép az elmúlt két napról:
Kersztanyu pózoltat:Kép
Kép
Finom lett a sóska:-) Kép
Az új pancsolóm, imádom! Kép
Fel tudok már állni, de csak ha ülökKép
És már tudom, hogy mi leszek ha nagy leszek:-) Zongorista!
Kép

Heni
KépKép
heni81

Úúúúristen Heni!!!! Nem kéne lejjebb tenni azt a kiságyat?! :shock: Rosszul vagyok a látványtól is!!!! :shock: Péterke-vigyormanó egyszer még meglep, oszt hopp a buksi a földön kopp! Jááááájjj!! :shock:

Bocs, muszáj volt ezzel kezdenem :oops: ... szóval:

SZÉP JÓ ESTÉT, LÁNYOK!

Hát, a mi napunk is egy flúgos futam volt. :? Máté 4-kor felébredt enni, aztán visszaaludt f6-ig. F6-kor ugye kelt, és keményen hn10-ig tasmán ördögöt játszott. Akkor aludt kb. háromnegyed órát, majd uszi után még kb. fél-hn órát. És slussz. Déli 1 óra után csak negyed 6-kor ájult be (már ordított a fáradtságtól, de Őőőőő, aludni neeeem akaaar!!!! :twisted: ), és 7-kor úgy vertünk belé lelket. Mondanom se kell, ismét indult a pörgés, azt hittem meggárgyulok, mire 9-kor sikerült lerakni. Ja, és vacsira nem evett sokat, tuti hamarosan éhséget fog kiabálni. :roll: :?
Amikor meg ugye ébren volt, akkor pörgött, önveszélyeskedett, de leginkább dörzsölgette magát, hogy álmos, de csak nyivákolt, sipított, csípett-rúgott, mikor altatni próbáltuk. Anya meg káó.

Ágica: biztos, ami biztos, vidd el Petrát holnap dokihoz (bár biztos ezt tervezted). Szerintem a Nurofennel nem tettél rosszat, igaz mi még csak popsiban próbáltuk. Jobbulást, és könnyű éjszakát Nektek! ++++++++++++++++++++

Miléna: kitartás, mindjárt kint lesznek a fogacsok! És gyógyuljatok is! +++++++++++++++++++

LMóni: remek Lánykád van!!!! :D 8) Egyszer még sportoló lesz, meglásd, aztán könnyes zsepivel integethetsz Neki, mikor megy az olimpiára. :lol: Puszi Neki a közlekedésért! Írd le, légyszi részletesebben, hogy történt, jó?

Mesi: alugggyyyáááááá és egyél, amennyit csak kívánsz!!! És remélem, megint tolod befelé az epret, mégha most nincs is még olyan jó "kisasztalod" hozzá, mint Zsófinál. :lol: Mackótestvér nagyon örül neki biztosan. A tali miatt ne aggódj, majd mesélünk sokat és teszünk fel képeket, és tudom, lélekben azért ott lesztek Ti is. Júliusban a cserkópartin majd mindent bepótolunk. :wink:

Azt hiszem, a további visszaolvasásra csak holnap kerülhet sor :( , Mátém teljesen lestrapált. Összeszedem Apját, aztán megyünk szundizni.

Jóéjt!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbikám, már megtörtént, ne aggódj!!!! Ezek a képek ma anyunál készültek, ott meg csak néha ücsörög a kiságyban ha anyu jáccik vele, amúgy ő tanitotta meg felkapaszkodnia magát is. :evil: Minden huncutságra megtanitja :wink: Ma pl. a villankapcsolás volt a menő, Péterkének nagyon teccett, meg a zongorázás, ha még ott vagyunk, szerintem még mindig veri a billentyűket.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Gyors bekukk.

Kérdés : Vettetek-e már gyerekülést a kocsiba ? Ha igen akkor milyen márkjút illetve akinek van az mennyire van megelégedve vele ?

Köszike a válaszokat.

Most vacilálok. Römer-t szeretnék venni mert az a legbiztonságosabb a piacon. A német teszteken nagyon jókat írnak.

Minedenkinek jóéjt.
20200310173350

Jó reggelt :D !

Ágica, hogy van Petrus? Szerintem is kérdezd az orvost, csak az a biztos :roll: .

Heni, nagyon édi Péterke, a sóskás kép szuper :lol: :lol: :lol: !
Ha Péterke zongorista lesz, Panka csatlakozhat hozzá énekelni és táncolni :wink: :D :oops: ?:
http://www.videa.hu/videok/emberek-vlog ... QTELntiIhJ

Vikdannak és Boginak boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Sziasztok!

Ahogy nézem a hétvégi termést egyre inkább haladunk a kihalás felé :(

Mesi a szervezeted tudja, hogy mire van szükséged. Tesónak már kellenek a vitaminok Zsófikának meg még. Csak akkor tudja ezt számukra megadni ha többet eszel. Szülés után két picivel extra gyorsan le fogod dobálni az esetleges plusz kilókat :wink: :lol: Tehát egyed csak a finomabbnál finomabb kajákat és ne aggódj a súlyod miatt :lol:
Júliusi cseresznyepartin ott leszünk :lol: :lol: :lol:

Ágica ha úgy érzed akkor vidd orvoshoz Petrát, de ez a láz még belefér a fogzásba. Valószínű pár napon belül áttöri az ínyt és akkor már sokkal nyugodtabb lesz Petrus is és persze te is. Jól megszenvedtek azért a fogért :roll:
Örülök, hogy a pöttyök már múlóban :lol: :lol:

Kiskolbi. Mintha a mi napunkat írtad volna le :shock:
Gréta cica se volt hajlandó aludni napközben. Du pedig már extra álmos volt.
Remélem azért az éjszakátok jól sikerült és nagyot aludt Máté.
Első lépések: Grétike fél kézzel belém kapaszkodva állt közben apujával kokettált. Az apukája egy játékával játszott és Grét úgy döntött, hogy Ő akar azzal játszani. Le se vette a szemét a játékról, elengedett engem és csak a játékra koncentrálva megtett 2-3 lépést :shock: 8) :lol: és miután megszerezte a játékot elégedetten lehuppant a fenekére és elkezdte rágni. Mi meg döbbenten néztük és potyogtak a könnyeink. Olyan nagyon hihetetlen még csak most született és már lépegetni próbál önállóan, egyedül.
Kolbi szerintem Ti is hamarosan átélitek majd ezt a csodás pillanatot. Máté is örökmozgó :lol: :lol:

Ki merre járt gyereknapon? Fotós beszámolót kérünk szépen mindenkitől :lol:

Heni Nagyon-nagyon aranyos Péterke :lol: :lol:
Ahogy megláttam a medencét gyorsan én is felfújtam Gréta cicáét. Most azt bűvöli :lol: :lol: Ahogy melegszik az idő kimegyünk pancsolni :lol: :lol:

K.Timi Mi is most veszünk gyerekülést.
Aminek jó a töréstesztje az a BeSafe, Maxi cosi priori (ilyet vettek Fleurék ha jól emlékszem) illetve a Römer.
Mi a BeSafe mellett döntöttünk. Annyira biztonságos mint a Römer vagy a Maxi cosi de olcsóbb pár ezer forinttal( mondjuk így is 50e.) Mi már bébihordóban is a BeSafet választottuk és nagyon meg voltunk vele elégedve.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szaisztok

Vikdannak és Boginak boldog hófordulót!!

Kolbi,Dettyk: Sajnos még tegnap este is belázasodott és moat az előbb mértem neki és szintén lázas adom neki megint a lázcsillapítót.Az éjszakánk valamivel jobb volt mint tegnap annyiszor nem kelt de sokat forgolódott emrt mikor apája elment 4:00-kor dolgozni a hátán feküdt és kerszetbe a kiságyban :shock: ő aki nagy hason alvó.De 9:00-től van doki majd felhívom hogy hova vigyem a beteg rendelésre vagy az egészségesre bűr oda biztos nem vihetem.

Heni: Nagyon édes Péterke a medencében :lol: És gratula a felállláshoz.

K.Timi: Azt szeretném kérdezni hogy mikor Ádidnak jött a foga nem te írtad hogy voltak rajta kiütések meg lázas is volt egy jó pár napig?

Ági

Kép

Kép
agica1126

moat=most

emrt=mert

bűr=bár

Kicsit figyelmetlen vagyok nem pihentem sokat mostanság. :oops:

Kép

Kép
agica1126

[b]Boldog hófordulót Raniának és Marcinak. (ez tegnapra :oops: )

Boldog hófordulót Vikdannak és Boginak (ez mára 8) :lol: )

Amona és Niki hol vagytok????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rania, Marci, Vikdani, Bogi -- Isten éltessen Titeket sokáig!!!

Móni: innen is gratulálok Gréticicusnak két okból is: amiért csodaszép a fényképek tanúsága szerint, és amiért csodaügyes (jár, fogkefézik!, autót vezet!!!). ;-)

Heni: ej, ez a Peti baba nagyon szívdöglesztő!

Ágica: nagyon sajnálom, hogy Petrus beteg még, küldöm neki a ++++++++-t!

Gremese: tudod, Rád folyton gondol az egész topik!!!

Örökmozgó babás anyukák: kitartás! És picit irigykedem is azért...
Arra gondoltam, felhívom a dévényeseket, hogy azért ajánljanak még gyógytornászt Bp-en, mert ez a várakozás kikészít...

Remélem, jól telt a gyereknap, mi a Városligetet vettük célba, sejtve persze, hogy kismillióan lesznek, de nem annyian voltak, hanem milliárdnyian. Kocsik parkoltak még a fák tetején is, egészen érdekes volt látni, hogy a legtöbben mennyire nem féltik az autójukat. Ádó élvezte a sétát, aludt is kétszer. Nem szokásom, de felhúztam magam a vendéglátóipari egységeken (egyébként birka türelemmel nem szoktam szólni semmiért, most sem szóltam, de kiborított pár dolog): 800 forintos üdítő (!), aztán van egy csodás külsejű étterem a Városligeti tavon, de csak az emeletre engedtek volna fel minket, amiből nem kértünk (babakocsival amúgy sem ment volna), mert "lent zárva vagyunk" -- ehhez képest lent állandóan változó vendégek köre ült a székeken (a tó körül sétálva láttuk), gondolom, akkor ők voltak a vágyott külföldi vendégek. Ezt az antivendéglátós mentalitást sosem bírtam felfogni. :evil: Mondjuk tudjuk a pénzünket máshová is vinni, úgyhogy megkávéztunk a Műcsarnok lépcsőjének tetején lévő ideiglenes büfében, remek kávéjuk volt és harmadannyiba került ;-)

LÁNYOK, TESSÉK LEJELENTKEZNI! Maggie, Bongyi, Timi26 és többiek!!!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: