A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Én is 2 in 1 vagyok! Kitakarítottam a fürdőszobát, rendberaktam a konyhát, aztán kb 1,5 órán keresztül áramszünet volt! :twisted: Most pedig a 309. oldaltól olvasok vissza.... :shock: De a végére értem!!!! :lol:
Nem tudom holnap mennyire lesz időm jönni, mert takarítanom kell és egy óriási adag rakottkelt csinálnom.
tegnap ugye nagyon nehéz volt a hasam és mára láthatóan leereszkedett. :shock: Majd holnap rakok fel fotót.

Wera örülök hogy jó éjszakád volt! Tényleg jól lent van a hasad! :shock: És nagyon csini vagy! Jók lettek a matricák is! :lol:
Hene gratula a barátnődnek és neked is a jó eredményekhez!!! Nagyon csini a pocakod!
Ronix, remélem jobban leszel!
Babuli gyógyulj meg!!!
Véda nagyon csini vagy! Szép a pocid!
Timi örülök a jó eredményeknek!
Marcsi én szoktam ott bent szúrkálásokat érezni. :? És múlthéten még zárt volt a méhszájam.
VKata nagyon csini a pocid!
Muffin jól be van dagadva a lábad! :shock:
Ami remélem jobban leszel holnapra!!!
Andi jó szórakozást!!!!

El is köszönök mára!
Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

Na sziasztok!

Most értem haza. Még a páromék elmentek lepakolni.
Basszus, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól bírom. Nem fájt semmim. Manó volt, hogy aludt, de volt ébren is és olyan jókat mocorgott.
Annyira örülök, hogy elmentem. Már nagyon hiányzott a bulizás. De egy időre úgyis befejezem, mert manó nemsokára itt lesz velem. De az már más lesz.
Hú, szerintem jól fogok aludni.

Wera! A Macskanadrágot annyira nem szeretem, de ők Miskolciak, nem Barcikaiak. Bár 25 km.

Jaj, és jön a fesztivál szezon! Húú. Tavaly is voltam a szigeten, hát alig akartam hazajönni. De persze nagyon drága... Az éven is játszanak a páromék a szigeten, de most már nem tudok velük menni, sajnos. :(
De nem gond, mert végre az én kicsi babámmal lehetek!

Ja, egyébként ne tudjátok meg hányan kérdezték meg, hogy nem félek, hogy baja lesz?! Gondoltam, hogy ez lesz. Elég sokan néztek is hülyén rám. De mondtam, aki megkérdezte, hogy orvosi engedéllyel jöttem...A többit meg letojom.

Na jól van, megyek alukálni én is. Holnap ha magamhoz térek jövök!

sz.andi

Jó hajnalt!

Már másfél órája kukorékolok... az a gond, hogy sokszor ébredek arra, hogy pisilni kell, de megpróbálok testhelyzetet váltani, hátha úgy nem nyomja a lánykám a hólyagomat. És közben várok, hogy mi van, félálomban. Aztán amikor végre fölkelek, nem tudok visszaaludni.... ez az én kis nyavalygásom... De legalább ettem már egy kenőmájasos zsemlét, olyan igazi, tömör zsömléből, amit a környékünkön csak egyetlen helyen árusítanak.

Andi, tényleg ne foglalkozz az ítélkezőkkel, most hallgasd meg a párod, amíg tudod :)
Nálunk úgy alakul, hogy épp a 37. hét fordulója környékén lesz a volt gimim István, a király bemutatója, másnap meg Apáék zúznak egy kicsi, épp ezért zajos helyen, de akkor már úgy leszek vele, hogy mindegy, ha ettől meg akar születni Nati, legalább zeneszóra indul el :)

Muffin, nem semmi a lábad! És te magad manikűrözted? :shock: ügyes vagy!
Örülök, hogy nyugi van nálatok, és továbbra is sokat gondolok rátok! Pénz ide vagy oda, jó, hogy a dokik szívükön viselnek benneteket!

Ami, mi újság? Hogy vagy?

Vidokata, szép a pocakod, úgyhogy nyugodtan elfelejtheted a komplexusokat :)

Vera, rémesen vadító külsővel rendelkezel :wink:

Magdi örülök, hogy nagybátyád jobban van.

Babuli, jó, hogy a macsek helyét meg tudjátok oldani!

Az nst-seknek gratulálok, hogy minden ok! A többieknek is, minden jó hírnek!

Cseherehesznyeheeeeee.... épp tegnap nézegettük a szüleimmel, a teraszukról, hintaágyból, hogy a szomszédoknál már majdnem mindenhol piroslanak a fák, nálunk meg még semmi... de nekünk meg akkor lesz sok, amikor az övéké már leérett :D (na, ezt a mondatszerkezetet biztosan szeretik a nyelvtanárok :) én is :) )
Ki fogom böjtölni az igazi, édes otthoni cseresznyét, mert az eperrel is mindig úgy járok, hogy hívogat a harsogó pirosságával, aztán amikor megveszem és beleharapok, csalódom... Miért nem tudnak igazi, édes epret árusítani?

Dodó, köszi a recepte(ke)t!

Tegnap én is csináltam epres-babapiskótás-tejszínes rakott gezemicét, nagyon finom lett! Lehet, hogy ma is fogok... de az is lehet, hogy Nigella vaníliafagyiját alkotom meg inkább.

Szép napot, kellemes várakozást nektek!

Kép
Kép
bondi

összevissza írok...
hogy lehet lábat manikűrözni???

és nigella eperfagyit csinált legutóbb valamelyik műsorában (vagy az ismétlésében)...

Kép
Kép
bondi

Vajon hogy van Henka?

Henka, gyere erre mifelénk!

Kép
Kép
bondi

Szia Bondi!
Úgy látom most mi vagyunk még csak ébren!
Mindenkinek gyönyörű napot kívánok!

Wera: csótány :shock: :shock: :shock: :shock: Ó te szegény! Remélem csak vak lárma volt!

Bondi: nekem sem megy az alvás, fekvés valami jól! Én meg mindig arra ébredek, hogy fáj a pocakom, aztán mire teljesen magamhoztérek kiderül azért mert nagyon kell pipilni!

Most hogy említetted a nyelvtanárokat: elszégyeltem magam, mert hányszor de hányszor bekerül tiszta hülyeség, meg elírás, meg helyesírási hiba a szövegembe. Az a gáz, hogy az ember gyorsan akar írni, hogy pl. amelyik hozzászólásra válaszol attól ne legyen oldalakra válasza. Meghát állandóan rohan az ember, mert pl. kifut a leves! :D
Vendég

Jó reggelt!

Bondi!

A lábidat úgy tudod manikűrözni, hogy kicsit hosszabbra hagyod a körmöt rajta, és uúgy készül el, mint a kezeden a fr. manikűr.

Wera!
A csótány rutka rusnya egy bagázs!

Én viszonylag jól aludtam, bár leizzadtam mint állat.

Ma vendégeink jönnek (anyumék és anyósék), bár alig látok ki a szememen. Husilevest már odaraktam. :D
20150601134430

Ma meg holnap nem sokat leszek mert, ma lesz a bátyám doktorrá avatása (megcsinálta a pHd-t) és gondolom utánna örömködünk egy kicsit együtt. Holnap meg költöznek szegények és ott leszünk egésznap.

Jut eszembe mindenkinek kitartás, aki még költözik, fest és egyáltalán pakol és rendezkedik! Tényleg nagyon sok erőt! És a baáknak üzenem, várják meg míg készlesztek! Werának külön drukk, hogy végre jöjjön a festő!

Muffin: ügyi vagy, én pocak nélkül sem tudnám ilyenre festeni!

Andi: nem semmi vagy 38 hetesen koncert és hajnali 3 órás fekvés! De szerintem vagány! Amúgy azt mondják, élvezzünk ki minden percet, mert utánna megváltozik az életünk!
Idén miért nem mész a szigetre????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia te kis pörgös Viki! Hiába nem dolgozol már te sem tudsz leállni mi??? Ilyenkor már fent van a husileves??? Én még a szememen se látok ki! :D :D
Férjem megint megy dolgozni és csak holnap délelött jön haza :( :( :( én ezért vagyok már fent! Adok neki reggelit!
Vendég

egypár dolgot egybe írtam egyeseket meg külön amit nem kéne és lemaradt egy-egy hosszú ékezet is de hát most arra fogom, hogy reggel van!
Vendég

Vkata, sztem a fórum olyan élőbeszéd féle, mondjuk a muszáj ly-nal számomra késdöfés, de különben bármi belefér. :lol:

Én jól aludtam, hurrá!!!! Annyira mázli, hogy nincs olyna kicis itthon, aki ebbe bekavarna, már mind szépen átalusszák az éjszakát, ha csak nincs vmi extra. :P De már nem sokáig.

potyka

Jesszumpepi, aztán nehogy ne merjetek írni a helyesírás meg ilyenek miatt!!! :)
Kicsit sem stresszellek benneteket azzal, hogy szoktam korrektúrázni, sőt nyelvészkedni is :D
Amúgy én is olyan hibákat ejtek, hogy csak...

Vidokata, igazad van a fórumozás sokszor a sebességről szól, nem az írás milyenségéről...

Ahogy el is felejtettem pár dolgot:
A csótányok :shock: :x

Szerintem is lesz májusi babánk! De csak 37 fölöttieknek engedjük!

Viki, köszi, hogy felmentesz a hülyeségem alól, de én csak azon szörnyülködtem, milyen baromságot írtam. ha a lábadon "manikűrözöl", azt nem pedikűrnek hívják?

Én meg egész reggel topikokat olvasgattam a kórházamról, hát nem kellett volna... egyrészt elvitte a gondolataimat a szülés körüli kórházi dolgok felé, amikkel még nem akarok foglalkozni. Másrészt a dokimnak el fogom mondani, hogy bár ő már említette a programozott császárt, mindenképp meg akarom próbálni a természetes szülést, csakis akkor nem, ha erre nagyon alapos orvosi indokai vannak-lesznek. Nekem fontos, hogy támogasson ebben emberileg és orvosilag, és szeretném tudni, ő megteszi-e. Nem mindegy, hogy állítom be az agyam, mert nem akarom a kislányomat elzárni a természetes megszületés lehetőségétől, és ebben a dokim hozzáállása is fontos. De persze igazából az a leglényegesebb, hogy egészségesen szülessen.

Kép
Kép
bondi

Viki, kellemes családi együttlétet nektek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt! Ritka pocsék éjszakám volt, nem is részletezem inkább :x . Aztán arra keltem az előbb, hogy mindkét vádlimat úgy húzza a görcs, hogy besz...ok. Amikor próbáltam felállni, a hasamat is összerántotta, és úgy szenvedtem vagy 5 percet mire meg bírtam mozdulni. Apára nagyon mérges vagyok, mert hiába jajgattam (nagyon!) meg se mozdult... Pedig tuti hallota... csak fáradt volt, gondolom... :evil: Remélem ha szülni megyünk azért fel bírom kelteni :twisted:

Andi - tökjó hogy minden ok volt a koncerten, örülök hogy jól érezted magad!! :wink: Macskanaciékat még 15-16 éves koromból ismertem (1db tag tuti Barcikai volt, de már bizti nem az akkor :lol: ). A volt barátom egy tiszaújvárosi zenekarban játszott és még nagyon a kedzetek kezdetén mindig együtt korncerteztek. Egyébként már vagy 7 éve nem is hallottam a zenéjüket, csak tudom hogy ők még megvannak! :lol: Sejtettem hogy mindenki aggódó kérdéseket tett fel neked, de ügyi vagy ilyen jól leszerelted őket! Na és ha megindult volna a szülés, az sem lett volna baj... persze ezt nem mindenki tudja... :D

Vidokata - gratulálok tesódnak a doktoriához! Nálatok mindenki ilyen okos? :D :wink:

Muffin - nagyon szépen megcsináltad a körmöd, viszont jól bedagadt a szegény lábikód! Jobbulást! :wink:

Tegnapra az én lábam is jól bedagadt egyébként. Mondták hogy a végére mindenkinek ilyen lesz, de én kis naív azért még reménykedtem hogy hátha én megúszom :roll:

Bondi - Te aztán mindig tudod mit kell írni hogy csorogjon az ember nyála! :lol:
Nati? Hát megvan a név??? :D Még nem is láttam! Oti és Nati! Nagggyon tetsziiiik!! Édik lesznek együtt!!! :D :D
Vendég

[quote]m írta:uszáj ly-nal
:lol: :lol: :lol: Potyka - akkor forgatják benned rendesen! :lol: :wink:
Engem általában nem zavar, de van aki néha szokott össze-vissza írni és azt nem is értem! Csak inkább nem szólok, mert lehet hogy én vagyok a hülye! Nem kizárt... :twisted: :lol: :lol: De azért ez nem mindennapos, na! :)
Van, hogy elolvasom a sajnátomat is miután elküldtem és csak nézek, hogy ezt tuti én írtam?!? :roll: :lol:
Vendég

VKata!
Muszáj pörögni, mert szeretnék leülni a szülőkhöz én is beszélgetni, nem csak ak onyhában sertepeltélni.

Tesód miből phd-zett?

Wera!
Sajnálom a gáz éjszakát.
20150601134430

sajnátom... hát igen! Valami hasonlóról beszéltem! :lol: :lol: Na megyek reggelizni, az legalább látszik! 8) :wink:
Vendég

Sziasztok!

3/4 5 óta csak forgolódom az ágyban! :twisted: És baromira meguntam, mert fáj a csípőm és állandőan keményedik a hasam. A takarításnak még nem tudok nekiállni, mert a párom még durmol.

Andi, örülök hogy jól éreztétek magatokat a koncerten! :lol: Idén nekem is kimarad az EFOTT, pedig itt lesz Dunaújvárosban! /15 km-re tőlünk/.
Bondi, szerintem se engedd hogy elzárkózzon a természetes szülés elől. Azért akar császárt mert Ottót is úgy szülted?
VKata jó örömködést! :lol:

Kép
sziszka82

Bondi, ahogy hallottam, elég alapos indok kell mostanság egy tervezett csaszihoz. BArátnőmnél ikreket előző csaszi után, tuti dupla harántfekvéssel nem vették ki, csak mikor megindult szüléssel mentek be. (kodaj :lol: ). És nem bánta. (ja, számítás szerint egy nappal hamarabb!!!! )

potyka

Wera, részvétem az éjjeled miatt! Én is bosszús vagyok kicsit, hogy itt szuszognak mögöttem a pasik (Oti velem aludt a nagy ágyban, mert Apa bulizni volt, Apát meg kiraktuk a kanapéra :D )
A nevek, ugye, milyen édesek így együtt? Amúgy azok után, hogy miket kaptam egy-két ismerőstől - persze nem tőletek -, amikor a Teodórán töprengtem, már nem akarom kikiabálni a kislányom nevét. Nektek csak azért mondtam el, mert ti is megosztottátok a többiekkel a babák nevét. Még a kórustársaim elől is titkolom, pedig ők aztán igazán kedvesek, és nekik a Teodóra is nagyon tetszett. :)

Vkata, én is meg akartam kérdezni: miből PhD-zott a tesód? Amúgy gratula neki!

Kép
Kép
bondi

Wera: nem orvos, ő építészmérnök!
Viki: valami régi épületek állagmegóvása vagy mi!? :oops: (nem értek hozzá)
Vendég

Potyka, Sziszka, igen, Oti is császáros volt, nála aznap már jelzett a ctg, hogy nem minden okés, de a szülés, tágulás csak nem akart beindulni. Valószínűleg ilyen zárt alkatú nőci vagyok, meg hát ott a heg, meg lett egy oxigénhiányos gyerekem, ezek miatt lehet, hogy én is javasolnám a műtétet, ha nőgyogyi lennék. Csak közben ott motoszkál bennem, hogy miért kellene kétszer ugyanannak megtörténnie? A Jóisten kegyelméből csak nem...

Kép
Kép
bondi

Egyelőre elköszönök. Megpróbálok csendben valamit kezdeni magammal.

Kép
sziszka82

VKata!
A lényeg, hogy a Tesód ért hozzá :wink:

Bondi!
Tetszett, hogy apá kiraktátok a kanapéra. :D
20150601134430

Bondi reméljük Natinál összejön a természetes szülés! Csak adják meg az esélyt!!! És abból még mindig lehet csaszi, ha úgy alakul...

Na tényleg elköszönök.
Szép napot mindenkinek!

Kép
sziszka82

Sziszka, köszi!

Viki, ez a minimum :D aki későn ér haza, annak már csak az olcsóbb helyek maradnak :D

Kép
Kép
bondi

Bondi, azért a rossz CTG az pillanatnyi dolog, nem? Sztem van esély. De én azt mondom inkább 100 császár, mint egy tényleg beteg gyerek.

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

Én már megjártam a boltot. Nem volt nehéz, mert csak kenyeret vettem, de attól tartok, hogy vissza kell mennem vajért! :evil:

Apa ma dolgozik, de csak kettőig, holnap meg itthon! :D

Drága anyám felhívott reggel, hogy délután mennek epret szedni, megyek-e velük? :shock:
Mondtam, hogy ha derék magasságban terem akkor igen. :?

Este berepült a szobába egy bazi kanszúnyog, itt kommandózott össze-vissza! tudom hogy nem csíp, de szegény Apát addig nyaggattam, amíg kitessékelte.
Gondolhatjátok hogy aludtam volna, ha bent marad...

Figyelitek a vonalzómat? :D :D :D
30 hét!!!!!!!!!!! :D :D :D

És atyagatya, már csak 70nap! :shock:
Én, mint legkisebb is beléptem a 30-asok közé!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="terek.krisztina"]J írta:terek.krisztina
Drága anyám felhívott reggel, hogy délután mennek epret szedni, megyek-e velük? :shock:
Mondtam, hogy ha derék magasságban terem akkor igen. :?

:D :D :D :D :D :D :D :D

Gratu a 30. héthez!
20150601134430

Kriszti: nagy nagy gratula a 30 héthez! Mostmár mindenki átlépte! Juhééé

Most már én is elköszönök, szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Csatlakozom a rosszul alvók táborához!
Öttől csak forgolódtam, de azt hiszem addig is, mire a szopispárnával megfordulok, a zörgéstől, meg pakolástól felébredek. :(

Nálunk már most meleg van.
Ma megint jót fogok pihenni, megyünk a Balatonra, Szabolcs szüleihez.
Nem is az autóúttól félek igazán, mármint a saját részemről, bár két és fél órát autózni, nem lesz egy gyönyör. De a gyerekek nehezen viselik az utat, szerintem a végére ötvenszer összevesznek.

Egyébként a muszáj -ly-t .én is nehezen viselem, de szerintem egy fórumon tényleg minden belefér. Nekem ugyan alapból rááll a szemem a helyesírási hibák kijavítására, de ez nálam munkahelyi ártalom. :D

Kép
Kép
patr

Ja, és Balcsin érik a cseresznye, remélem teleeszem magam.
Annyit beszéltetek itt a cseresznyéről, már nagyon ennék. Egy hét múlva már nálunk is lesz a kertben, akkor viszont rengeteg. Soha nem tudjuk leszedni, annyi van! Úgyhogy ha valaki erre jár, szeretettel látjuk cseresznyézni!

Kép
Kép
patr

Este sírópicsogó voltam.
Apa kinyitott nekem egy cseresznyebefőttet, már úgy kívántam, az egészet kiöntöttem egy mélytányérba, és leültem falatozni. Azazhogy csak terveztem, mert a tetején ott figyelt egy kukac!
Jó, benne van a pakliban, na de ennyi? :shock:
Elkezdtem egyesével széttrancsírozni a szemeket, mert hát a tudat, hogy kukacos..
Aztán mikor már több kukac sorakozott a tányér szélén, mint mag, elbőgtem magam és kivágtam a kukába az egészet!
Aztán apával megint kinyittattam egy befőttet, az barack, legalábbis a dédi szerint. Megkóstoltam, hát birsalma! :evil: Be is került a hűtőbe, mert nem igazán rajongok érte.
Ekkor megint pityergés, aztán betoltam az utolsó darab nasikörtét, aztán elaludtam.
Apa közben jókat kacarászott rajtam. :shock: :x :evil:

Na jó, befogom, ennyi elég belőlem. At hiszem most elmegyek tekeregni egyet, majd még jövök.
Szép napot!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta - sajnálom a befőttes-dolgot, tudom mennyie kívántad, már 2 napja arról írtál! :? Jobban jársz most már ha veszel friss gyümiket, abban talán nem lehet akkorát csalódni és vitamin-ügyileg is jobbak! :wink:
Egyébként ismerős a kaja-miatti pityergés! Nekem a héten egymás után 2 nap hozott más kaját a futár, mint amit rendeltem, és a 2. napon már én sem bírtam cérnával. Enyém Apa is mosolygott rajtam, de azért nagyon sajnált. Azt mondta nyugodtan egyem meg az övét... de hát azt nem szerettem... :twisted:

Ja! És Isten hozott a 30 héten felüli nyugdíjas pingvinek klubjában! :D :D Gratulálok! :wink:

Bondi - szerintem is tökjó hogy meg akarod próbálni Natit természetes úton megszülni. Miért is ne, ha a heged bírja... simán! Én drukkolok hogy sikerüljön!! :wink:

Sziszka - tegnap is takarítottál, vagy nem jól emléxem?! LÁtom Te sem bírsz magaddal! :lol: :wink:
Vendég

Amimami - remélem lassan Te is beköszönsz hozzánk! :) Hogy van a derekad és a pocakod? Remélem már jobban!!

Henka - jelentkezz!!

Apa ma nem dolgozik! Jupppijéééé!! Asszem sétálunk egy nagyot vagy ilyesmi! És kártyázni is szeretnék! :D
Vendég

sziasztok!

Csak beköszönni jöttem...

Hú, Muffin!
Nagyon bedagadt a lábad... pakold fel valamire, és pihenj!

Nekem barack ehetnékem volt, tegnap kaptam is apától, nagyon finom...

Ma reggel én is határozottan éreztem végre, hogy Emma csuklik.
korábban is volt már hasonló, de nem voltam biztos benne, ez viszont minden kétséget kizáróan az.
Közvetlenül a jobb oldali bordáim alatt...
Tehát csücsül.. :?

De még van idő, nem kesergek!

Andi!
Örülök, hogy jól sikerült az este.
Mostmár csak az kell, hogy pihend ki magad, és zöld a lámpa...!! :lol:

Én be vagyok kapcsolva éjjel-nappal... :wink:

mindenki vigyázzon magára, jó hétvégét mindenkinek! :lol: :lol:

Patr!

még neked akartam írni, hogy irígykedem a Balaton miatt...
Én is mondtam apának, hogy menjünk, olyan jó lenne elüldögélni a parton, és csak bámulni a vizet, de azt mondja, majd szülés után... :cry:
Pedi nekünk az északi part csücske nincs egy órányira... :cry: :cry:
(Sajnos szerinte időzített bombaként ketyegek, és nem mer velem messzebb elindulni... :roll: )
Vendég

Győrbe moziba is csak azért tudtunk menni, mert a pláza szomszédjában van a szülészet... :roll: :roll:
Vendég

Kriszti!
Gratula 30. héthez! :wink:
hát igen, alapból terhesen hisztisek vagyunk, de a kukackák láttán- pláne ha nagyon kívánom a kaját- én még nem terhesen is elsírnám magam :lol:

VidoKata!
Gratula a tersódnak a PhD-hez!
vagy 4 éve én is morfondíroztam rajta, de utána rájöttem hogy semmi értelme, még az egyetemi végzettségemre is grimászkodnak, mert ugye többet kell fizetni mint a főiskola után, doktori fokozattal még kirúgnának :lol: :roll:
Muffin!
sajnálom a lábikóidat :(
viszont a szép körmeidet irigylem :lol: :lol: :lol:

Úgy emlékszem Marcsi kívánt nekünk pisimentes jó éjszakát :D
hááááááááát nekem nem jött be :evil: háromszor keltem fel éjjel

Wera!
csótányok :evil: :evil: :evil:
remélem megússzátok
emlékszem, otthon egy évben mi is megkínlódtunk velünk, de keservesen, a fölöttünk lévő szomszéd árasztott el egy egész tömbházat :!:
nagyon csini vagy :shock: :lol:

Hene!
a te pocid is nagyon csini :wink:
az enyém valószínű kétszer akkora lesz mire szülök...

Kép
kimma

BABÁS MŰSOR:

National Geografic- ma délután 17-től 19 óráig Élet az anyaméhben (aki még nem látta :wink: )
19 órakor Bámulatos babatudás
"A műsorban egyebek mellett tanúi lehetünk az első lélegzetvételnek - mely, mint látni fogjuk, önmagában is egy rendkívül összetett folyamat, valóságos csoda -; közvetlen közelről végigkísérjük a tüdők működésbe lépését; meglessük a szív első lágy összehúzódásait és későbbi robbanásszerű növekedését; és figyelemmel kísérjük a csontozatban végbemenő nem kevésbé drámai sebességű változásokat. S az első lélegzetvételtől az első lépésig vezető lenyűgöző tanulási és fejlődési folyamatok legjava csak ezután következik. "

Kép
kimma

Jó reggelt mindenkinek!

Már nem is reggel, de mindegy. Apával közös erőbedobással kitakatítottunk! :)
Főznöm sem kell, mert egy közeli étterembe megyünk ebédelni. Fel vagyok mentve a munkavégzés alól!
Az én éjszakám a szokásos volt, kb 6-7x voltam fenn. Ebből 1 óra teljes ébrenlét, a pocim fájlalása miatt. Már megint olyan fura érzéseim volt, hogy hátha, de nem.
Köszönöm a pocidícséreteket mindenkitől! A barátnőm tegnap feljött, 1 hete nem találkoztunk, és amikor meglátott csak annyit tudott kinyögni, hogy: basszus mekkora, már megint nőtt! :)

Marcsi már akartam kérdezni, hogy milyen volt a film? Lehet hogy már írtál róla, csak én nem vettem észre.

Kriszti, üdv a 30-asok között!!!!!!!!!!!!!!! :)

Sziszka, neked a betöltött 38.hoz. Már csak 2darab hét!!! :wink: :)

KépKép
hene

Marcsi!
időzített bomba :lol: :lol: :lol:
sajnos sok pasi még mindig meg vannak győződve, hogy az első fájás után repül is ki a bébi :lol:
ezért aztán szívük szerint nem is engednék ki a kismamit a házból a vége felé- bár tegyük hozzá elméletileg még elég messze vagy a végétől :lol:

Kép
kimma

Hene!

akkor én az éjszakai 2-3 pisiléssel kussolhatok :lol:
jó étvágyat az ebédhez :wink:

Kép
kimma

Kimma, számomra ez a legkiborítóbb az egészben. A nappalokkal nincs probléma, de hogy az éjszakáim ilyenek, na ez más sok. Egy csöppet már karikásak a szemeim a nem alvástól! 8)
És a tiéd is lesz még több az tuti!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

[quote]b írta:asszus mekkora, már megint nőtt!

Hene - :lol: nekem is mindig ezt mondják! :lol:

Csajok, lenne egy körkérdésem! És nézzétek el nekem ha marhaságok kérdezek :oops: ... Szóval Ti kimossátok a babakocsitok huzatát? Mert én nem nagyon akartam, de többen írták már hogy mossák. A használtat értem, de az újat is ki kell??? HELP :D
Vendég

Jah! És kivagyok hogy nekem is mindenki megjegyzi hogy milyen fura az arcom! Ilyenkor úgy a pofájukba vágnám, hogy neked is ilyen lenne basszus ha már 8 hónapja nem tudnál aludni csak 1-2 órát egyhuzamban :evil: :evil: ! Fáradt a pofám, na! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Wera!

eddig nem gondolkodtam rajta, de szerintem az újnál nem szükséges :roll:

Kép
kimma

Wera, szerintem az újat nem kell kimosni. Mi használtan vettük, úgyhogy mi kosikáltuk a kádban. Mivel tele van merevítőkkel nem tudtuk mosógépbe rakni. Jól gondold meg.

Jelentem a párom is azt mondta most az előbb, meg én és megnéztem: Mászik lefelé a pocakom! :?

KépKép
hene

Hene :D ez jóhír, nem? :wink:

Köszi a válaszokat, asszem akkor nem mosom ki. Úgyis teszek a baba alá kisplédet...
Vendég

Wera, nekem IGEN!!!!!!!!!!!! Már csak egy számjegy a hátralévő napok száma! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Felkeltem, de szerintem még vissza fogok feküdni. Kicsit fájdogált a pocim, de most jobb. Pisi-kaka-evés-ivás és sztem megyek vissza aludni.

Wera! Mi újság a csótányokkal? Remélem nincs egy sem!

Azért nem megyek a szigetre, mert akkorra manó itt lesz velem. Őt nem vihetem, 2 napra meg nem hagyom itt. Majd jövőre.

A Babakocsi huzatát én sem fogom kimosni. Újonnan vettük, most a pincében van, de le van csomagolva. Ha használt lett volna, akkor tuti kimosom, de így nem.

Amival mi lehet? Kicsit aggódom. Szegény nagyon szenvedett. Neki már mindene fáj, úgy sajnálom. Jó lenne azért, ha jelentkezne!

Marcsika! Vettem a lapot, de azért éjszaka nem foglak zavarni, ha netán éjszaka kéne mennünk szülni. De köszi még egyszer!

Helyesírással én is gondba vagyok sokszor. Olyan gyorsan akar írni az ember, hogy félreüti a betűket. De engem nem zavar, velem is megtörténhet. Ami rohadtul idegesít és nem csak leírva, hanem kiejtve is, ez: "Nem-e lehetne-e..."Komolyan mondom ilyenkor falra tudnék mászni. De a sima "Nem-e" is ugyan olyan idegesítő. Ja, meg az "avval" és "az miatt". Viszont szégyenlem, de nem tudom, hogy helyes-e. Ha helyes, akkor is rohadtul idegesít!(Mármint az "Az miatt" és az "avval")

Na ma pihengetek úgy döntöttem, legfeljebb bepakolom a kórházi cuccokat a táskába. Akkor csak meg kell fogni és vinni.

Azért tuti bekukkantok még ma! :twisted:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: