A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hozzáteszem: nekem kicsi a fejem, apának nagyobb, így az apjától örökölte.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!!!!
ÉCA!!!!
Az én fiam is MILÁN lesz.
És a lányod+Miléna lesz????
Van MILÉNA ismerősöm,pont az unokatestvérem. :lol:
De ő már 20 éves,és anno csak 1 Miléna volt magyarországon,és aztán ő. :D
Szép név.

Kata&Milán

oszman777

Végül is császárnál nem gond csak attól féltem,hogy olyan aránytalanul nagy lesz a feje...de csak nem :?
És ahogy írjátok az adatokat az én kicsikém messze viszi a pálmát :?
Vendég

Bari, az én babámnak a betöltött 33. héten volt 90 mm a BPD-je... a doki azt mondta, ne aggódjak, egyszerűen nagy a baba és kész (a combcsontja és a buksija is 3 héttel nagyobb a kelleténél). Jövő héten kedden megyek megint UH-ra (37+1), majd jelentek, hogy mekkora :)

Kép
elan

Sziasztok!

Egész nap mászkétam meg dobozoltam a költözéshez. Kész vagyok teljesen!

Remélem, nem a költözés miatt szülök meg. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Tegnap este majdnem mentünk a kórházba... 5 perces fájásaim voltak este 9-től. Dokim mondta, hogy marékkal szedjem a magnéziumot... Hajnali 3-ra megjött a hatás és elmúltak a fájások meg a keményedés enyhébb lett. Igaz azóta is alul nagyon fájok, de babóca újra mocorog és csak időnként nyilal be...

Szerdán CTG-én még nem volt méh mozgás. Hát tegnap szívesn megnéztem volna mit mutat.

Vikka

Kép
wvikka

IBM mikor mész be a Margitba? Nekem szerda reggel kell újra mennem.

Kép
wvikka

Sziasztok!

wikka! Én kedden megyek ctg-re,de nem a Margitba kell mennem hanem arendelőbe járok és utánna beadom a dr-nek az eredményt!
A Margitba már csak szülni megyek ill. max az ügyeletre,de még legalább egy hetet várhatna!
Én tegnap is elég szarul voltam,tiszta lufi volt a hasam!
Most meg du. olyan szinten elkezdett fájni a derekam,hogy a sírógörcs kerülget!
Iszonyatosan fáj!!!

Időnként lennt is mintha tűvel szúrkálnának!
És Áron 2 napja ligtosabbra vette a figurát,pedig kapott csokit meg colat is!
Aztán este beindult,de ma megint olyan kis nyugis!

Én is szedem a Magne B6-ot még 3v4X2-be,nagyon remélem,hogy nem készül semmire még!
Csak még egy hetet szeretnék!

Fáj még valakinek ennyire a dereka?

És megvadulok annyira viszket a hasam is,már babaolajjal is bekentem!
Csupa csík lett hirtelen!!!

Biztos kicsi már a háza!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

én is szedem a magnéziumot 3x2 amíg koraszülött lenne ha megszületik addig nem is tervezem abbahagyni....
Ezáltal nekem a hasam ritkán fáj..inkább éjszaka egy két menstruáció szerű de semmi komoly.
De szeretném ha egy kicsit gyorsabban menne az idő...annyira megállt.
A lábaimon literszám a víz.a derekam leszakad stb stb
Vendég

IBM: Nálam is ez volt ma. Olyanokat nyilalgat, hogy ihaj... Szólj, ha mész szülni, megyek veled :D
Én majd csütörtökön megyek legközelebb CTG-re a Margitba, aztán hétfőn meg UH... Kíváncsi vagyok kihúzzuk-e a júni 2-ai UHig... Már azt mondogatják az ismerősök, hogy ilyen jóslókkal nem fogjuk sokáig húzni már... Hát én már csak a hétfőig szeretném kihúzni, aztán jöhet, ha akar ;)

Kép

Kép
bettica

Vikka: Szonja még tartsa vissza magát kb 2 hétig... Szerintem feküdj, amennyit csak tudsz. De gondolom a dokid is ezt mondta. Nem lehet egyszerű egész nap ágyban. Én tegnap nem tudtam nagyon csinálni semmit, mert fekve is fájt a derekam nagyon, felkelni kész rémálom volt, ha meg menni kellett volna, hát én nem is tudom, hogy miként csináltam volna...
Szóval még kapkodd azt a magnéziumot, ki kellene húznotok még úgy 2 hetet, de minimum 1-et...

Kép

Kép
bettica

ok. Betti!

Jaj,de bevagyok szarva!
Most nagyon úgy érzem,hogy már egy hétig sem akar maradni!
Már mindenem fáj,most még kajálok,hátha később már nem lehet!
Nekem is mindenki aztmondja,hogy a végét járom!

Hát kíváncsi leszek,de ez most nagyon szar!

Kép

Kép
ibm

Ibm, Wvikka: még tartsatok ki lányok!!!!

Betti: még Te is.

Délelött írtam, hogy alig mozog. Hát tényleg alhatott, mert most majd ki ugrik a pocimból! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

húha folytatodik a babaeső??
Ibm neked még vissza tartanák?Vagy ilyenkor már hagynának?
Vendég

Bari!

Nem tartanák vissza már!
Azt mondta kedden a doki,hogy ha jönni akar mostantól örülünk neki!
Most ép jobb a helyzet,remélem csak illeszkedik a helyére!
Jövőhét vége már június,az már jobban hangzik!
Remélem megvárja!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ibm biztos megvárja!
De ha nem ezek szerint az sem baj..
Azért próbálj sokat pihenni.

Mindenkinek össze van pakolva a táska?
Én ilyen győzikés böröndöt viszek, és ti?
Vendég

Nekem össze van pakolva minden, csak már örülnék, ha menni kéne :)
Gigiék, meg Csiriék vajon mikor mehetnek haza?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari, milyen az a győzikés bőrönd? :D

Nekem össze van pakolva... egy óriási sporttáskával megyek. Tényleg hatalmas, bejártuk vele egész Izlandot 10 napon át, most meg arra a 4 napra telepakoltam... :oops:

Még olyanokat kell eltennem, hogy íratok, meg fényképezőgép, mobil, ásványvíz, meg szendvics a férjemnek, de azt majd bedobálom, ha indulunk...

Kép
elan

Ibm -nekem is iszonyatosan fáj a derekam.

Ma volt egy utunk a kórházba. Egész nap kőkemény volt a pocak és alig mozgott Zoló, így beszéltem a szülésznővel és bementünk este egy CTG-re. Minden oké, még nem szülünk. Ami furcsa volt, hogy szerdán 40-es fájásokat mutatott a CTG, ma pedig semmit, tök egyenes volt a vonal. A férjem szerint vihar előtti csend, szerintem túlhordás lesz ebből, abszolút nincsenek fájásaim, görcseim, csak a derekam szakad le és a gátam feszít, a csípőm már tropa és nem alszok.........hát ez van!

Manka

Kép

Kép
mankabi

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:47-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:48-kor.
Vendég

Nekem még nincs összepakolva! :oops: :oops: :oops:
Még nincs is meg minden ami kell bele.
Mondom, hogy én nem megyek hamarabb :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Kriszta - szólok majd, de semmi jele nincs. Csak a kőkemény pocak és a kevés mozgás miatt néztünk rá Zoló szívhangjára. Volt vizsgálat, de még magasan a méhszáj és egy darab fájást sem mutatott a gép, csak valamiért a derekam le akar szakadni. Talán front jön vagy ennyit bírt, nem tudom. Ma is voltak fájásaid? Én már annak is örülnék, ha lennének, legalább tudnám, hogy elkezdődött valami, de így, várakozni, ez a legrosszabb.........már teljesen tropa vagyok, szétment mindenem. Mások olyan jól bírják, akkor én miért nem?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szilvi - bátor vagy, vagy én vagyok parás, nekem már jó ideje össze van pakolva minden. :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kriszta - még azt elfelejtettem, a férjed miért nem alszik? Pihenjetek egy nagyot a hétvégén, ki tudja mi vár ránk jövő héten. :wink: Jön a melegfront!

Manka

Kép

Kép
mankabi

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:48-kor.
Vendég

Sziasztok!
Nekem asszem minden benne van a bőröndömben ami kell...
De nagyon nem szeretnék még szülni és nem is fogok...én asszem rosszul élném meg ha a 38.hetet nem tölteném be...
Ha minden rendben lenne és a méhem sem lenne ilyen tropa akkor én a 40-et választanám...
Így viszont azért örülök,hogy 10-11 nap múlva megcsászároznak,mert a mozgás parám kezd beteges lenni és az idegeim jobban felmondták a szolgálatot mint a testem :oops:

Én is nagyon kiváncsi lennék mi a van csirivel Mártival(bár ő elég gyakran jelentkezik)
Vendég

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:49-kor.
Vendég

Jó reggelt!

IBM: Akkor ne menjünk együtt szülni, Ti még várjatok 2 hetet ;) Majd mehetsz Vikkával :)

Ma én voltam az ügyeletes nem alvó :( Jóslók ezerrel, ha elaludtam, akkor persze hogy ez ébresztett kb. fél óránként. Már azt hitem megyünk szülni... Az én párom is mosott sz.r most, ő sem aludt az éjjel, neki meg az eldugult orra késztette a nem alvásra....
Tényleg kezd szörnyű lenni ez az állapot, történhetne valami...

Nálam is már összepakolva minden, amit előre össze lehet. Ásványvíz, fényképező, nasi apának, szőlőcukor nekem berakva a csomagba. Már csak némi szendvicset, papucsot, hajkefét, fogkefét, stb kell bedobni majd hirtelen... Listán pipálva a betett cucc, hogy apa tudjon majd pakolgatni :oops:
Bari, tényleg milyen az a Győzikés bőrönd?

Kép

Kép
bettica

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:49-kor.
Vendég

sziasztok!

mindenki szülni akar?

fogadjunk, hogy már minden velem egyidősnek kinnt lesz a baby s én még mindig csak itthonról nézem a babanetet..

nekem csak néha nyilall be, nemtudom mire vélni, amúgy jól vagyok a tegnap estét leszámítva.

én olyan szarul voltam este, mintha a gyomromat rontottam volna el, de mégsem, a franc se tudja :shock: s most megint érzem, hogy valami nem oké odabennt megyek is wc-re

a baba reggelre olyan szinten összekuporodott fel a tüdőmhöz, hogy alig bírtam kisimizni, tegnap este ugyanezt csinálta.
csak levegőt nem kapok ennyi.na megyek, mindjárt jövök

Kép
Kép
eyi

Szép jó reggelt!

Olyan jót aludtam.

Nekem is össze van pakolva már több hete,de mindig nézegetem,hogy minden bent van-e?
Hatalmas táskával megyek és éppen figyeltem szerdán a kórházban az egyik apuka hozta anya csomagját és fele akkora volt ,mint az enyém. :shock: :lol:

Kép
melike

valami hasmenéses járvány kerülget, jó lenne ha kikerülne.
jövő héten megy olaszba a dokim, anyum is elutazik, férjem megy ki németbe dolgozni.szerintetek?ne parázzak?
na max hívom anyóskát-én szeretem!!

Kép
Kép
eyi

Csak arra mondtam,hogy győzikés,hogy ők szoktak olyan húzható gurulós bőrönddel menni nyaralni,olyan műanyag..
És nem sport tatyó...
Jobban belefért a cuccom.

Nagyon sietős a társaság a másik topikokban simán kivárták a 39-40-41 hetet...úgy látszik az ikrek sietni akarnak :lol:
Vendég

Ó,Bari te milyen elegáns gurulós táskával mész akkor.Mintha hotelbe mennél. :lol:

Kép
melike

Egyébként miből gondoljátok ezt a 36.hét körüli szülést???
Kutya legyek ha értem,szerencsére többség egészséges terhes,miért ne lehetne megvárni a terminust??

Nekem se a fiam se a lányom nem indult meg eleöbb...sőt időben sem...
Ha nincs fertőzés vagy valami baj(sose legyen) akkor szerintem 36 hetesen tökre nincs itt azidő
Vendég

Gondoljuk csak át
Móniéknak valami fertőzés inditotta
Csirinek,lepény gondok
Mankának vérnyomás

Normál esetben nincs itt az ideje :wink:
nyugi :lol:
Vendég

[quote="melike"] írta:melike,Bari te milyen elegáns gurulós táskával mész akkor.Mintha hotelbe mennél. :lol:

őszinte legyek én is olyan röhelyesnek érzem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja bari igazad van még biztos jól érzik magukat ottbennt. mondjuk a lepény már ilyenkor kezd elöregedni..
csak én már annyira szeretném a karomban tartani és látni, hogy minden rendben van vele.igaz minden vizsgálat oké volt, de akkor is vannak paráim, nehogy valami gond legyen vele.

Kép
Kép
eyi

na jó elvánszorgok az ovodai gyereknapra...
de otthagyom őket..ilyet még sosem csináltam,remélem megbízhatok bennük
mármint,hogy a nagy figyel a kisebbre :?
Vendég

Eiy képzeld én láttam is a mészfoltokat a lepényemen :twisted:
a doki mutatta...olyan szar volt látni de azt mondta ilyenkor ez már belefér..hát remélem
Vendég

Bari!

Nekem 36+1 volt az ucsó UH. BPD: 98 mm,Ofd: 117 mm,becsült súly: 3500 g.
Szép méretek,nem igaz? Utánanéztem a neten: a 98-as BPD betöltött 41.hétnek felel meg. :shock: :shock:

Akkor azt mondta a dokim:-"Mondtam már,hogy kicsit nagyobb,mint a kora?" :shock: :shock: :shock:

Ja,és NEM SZÜLÖK MÉG.

Kép
orsitigris

nekem is minden cumó össze van készítve, csak a sparos pontokon akarom megvenni azt a tatyót amelyikhez 100 pont kell és valami 7500 ft.már megvannak a pontok, csak ki kéne váltanom.s abban akarom vinni a cuccokat

Kép
Kép
eyi

[quote="jkriszta"]S írta:jkrisztazilvi
Azért így a 36. hét környékén már tessék összerakni a cumót! :lol:
Jöhet akár egy vaklárma is...
Köntös, papucs, hálóing. Max majd apa beviszi neked a többit. :wink:

Ok, az egy helyen van. Ha bármi gáz lenne, és is összeszedem 1 perc alatt ezeket. Sőt!
De tudom, hogy igazatok van, majd lassan megveszek mindent, és összekészítem a cumót. (de az is egy jele, hogy már fel vagyok rá készülve - és az nagyon nem igaz!!) :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Voltam a boltban meg a piacon.
Nagyon jó idő van.Du. megyünk barátnőmékkel és a másfél éves kisfiával a Mátrába pik-nikezni.Én csinálok kaját és a szabadban fogunk hamizni. :lol:

Ismét megjegyezte a piacos csaj,hogy nem sok van már,mert lent van a hasam.(Engem nem zavarnak a megjegyzések.)

Vettem gyönyörű epret és már meg is ettem.Megmutatom mekkora.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Sziasztok,

Bari, a gurulós bőrönd szerintem nagyon praktikus :) Jobb, mint egy hatalmas sporttáskát cipelni. Én szeretem, mi sokat utaz(t)unk, és a repülőteres viszontagságokat is jobban bírja. Ráadásul, mivel nem olyan amorf, tényleg áttekinthetőbben el lehet benne helyezni a dolgokat. Szóval nem röhejes, szerintem :)

Nekem is keveset mozgott tegnap a fiam... remélem, ma bepótolja, olyan fura volt, hogy csak 1-2 alkalommal rúgott tüdőcsúcson :D

Kép
elan

Bari - én még nem szültem!

Gurulós bőröndön én is gondolkodtam, de azt túl nagynak találtam.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Képzeljétek változott a program.Barátnőmék mégsem tudnak jönni a kisgyerek miatt.
Erre apa hallotta,hogy szomorú lettem és kitalálta,hogy menjünk el a jászberényi állatkertbe!(voltunk már egy párszor és nagyon szeretek nézelődni,bár a pesti jobb,de messzebb van meg nem bírnám már sétával)
Remélem nem jön már közbe semmi és az idő is jó marad.

Kép
melike

Hol vagytok?

Mi lesz az ebéd?

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: