Sziasztok Lányok!
Ti mentek hétvégézni, én jövök. Tegnap és ma offline voltam a pakolás miatt. Reggel elkezdtem, szétszedtem az elsö polcot, szétszedtem a gyerekek emeletes ágyát, a párom áttolta, a mi ágyunkat átrakta a jelenlegi helyére, vagyis a két szoba közül a kisebb most a miénk, ami eddig gyerekszobaként müködött. Aztán részéröl a fákjás... Mondta, hogy ez most neki jó így, a többit majd fél év (!) múlva csináljuk, ha kiderült, hogy mi hol lenne jó véglegesre, mert semmi kedve állandóan változtatni. Hát erre dührohamot kaptam, mert ahova az ágyat tolta, ott nem maradhat, mert semmit nem nyertünk az akcióval, inkább még a maradék teret is elvesztettük. Elment valami dolgát intézni, én közben kitaláltam és kimértem mindent, mert az elözö felírás eltünt...
Hazajött és rögtön megvétózta. Ekkor már a szám is habzott. Aztán este 8-kor megemberelte magát és elkezdett segíteni a B-terv megvalósításában, vagyis nem egészen úgy lesz, ahogy kigondoltam, de vannak nekem is elért eredményeim.
Szétszedtünk még 2 pocot, átcuccoltuk ide, a polcok helyére bekerült az újra összeszerelt emeletes ágy. Ma kiürítettem még 5 polcot és átpakoltama gyerekek játékait, könyveit. A könyvek viszont most kupacokban állnak a földön és csak idö kérdése, hogy mikor dölnek el... Dobozokat nem tudok hozni babakocsival, mert max. napi egyet tudok hazacipelni, de mivel vagy 20 kell, ez egy hónapos szórakozást jelentene. Nagy öröm!
Még minden nagyon képlékeny állapotban van és rengeteg hely hiányzik. A párom legföbbképpen azt nehezményezi, hogy a plüssállatgyüjteménye bedobozolódott és onnan nem kerül ki egyhamar helyhiány miatt. Ez legalább 7 banános dobozt érint... A plüssszobrainkat nem tudom bedobozolni, ök maradnak és a vitrinben helyet foglalóknak is jó dolguk van.
Megyek még tovább pakolni, van még böven mit. Át kell a két ruhásszerény tartalmát is cserélni ill. az egyik komódot ki akarom üríteni, hogy a baba ruhßait legalább oda el tudjam rakni.
Aztán a szoba közepén még van egy olyan bö két méter magas és oldalanként másfél méteres tömb dobozokkal, amibe a plüssállatok és kinött ruhák, miegyebek vannak. Azzal is kéne valamit kezdenem, de szeretném elöször a lakást lakhatóvá tenni.
Holnap zömmel úton leszünk, valami technikai kiállítást néztünk ki a gyerekeknek, ahol maguk is kipróbálhatnak dolgokat.
S ha minden elkészül nagyjából, akkor elhozom a kiságyat is, amit egy barátnöm beígért, mielött kidobnák.
Niki!
Egyik barátnöm eladná a fenyö bababútorait: pelenkázó, rácsoságy, ami késöbb kiságynakis átépíthetö, matraccal, fejvédövel, baldachinnal, ágynemükkel, tokkal-vonóval 220 Euroért. Ha érdekel, csinálok a cuccról képeket és megoldom a hazavitelét.
De ha valaki mást érdekel, azt is megolhatjuk!
Mentem csajok, buzog a tettvágy - pedig húz az ágy rendesen - s hemzsegnek a gyerekek. Ök egyébként nagyon sokat segítettek.
Meg éhes is vagyok egy bö fél kilo eper és legalább annyi nektarin után - is.
Barbi