A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi jó szórakozást estére!

Neked is Muffin érezétek jól magatokat!

Mi jövőhét kedden megyünk valahova, megünnepelni a házassági évfordulonkat! 8)
bencuri

Hát újra itt, nem a férjem, hanem a szomzéd ébresztett a fúrógéppel!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andi, de jó hogy jól vagy! :) :) Még egybe? :cry: Pedig kezdtem reménykedni, hátha...!

KépKép
hene

Szerintetek meddig bírjuk ezeket a frontokat????????
Nekem már megint tök nehéz a hasam,Áron csak időnként finoman bejelentkezik!
Beszakad a hátam és a derekam!
Ti jól vagytok???????
Engem ez kikészít,hogy alig mozog! :cry:

Kép

Kép
ibm

eddig tök jó idő volt,mostmeg mindjárt leszakad az ég!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm, az a helyzet, hogy nekem teljese átvette a frontérzékenységet a fiam. Terhesség előtt fejfájós voltam, meg ilyenek. Mióta kismama vagyok csak elkap egy álmosság és kész!
A hátam és aderekem szerintem már nem a fronttól fáj. Te is beléptél a 37. hétba, amihez külön gratulálok, tehát már nálatok sem kicsi a baba.
Igazából a törpe a frontérzékeny nálunk, de hogy ő meddig bírja?????????? :? :?

KépKép
hene

Ami kitartás, már csak 1 hét a megbeszélt időtök!

Itt hétágra süt a nap! Most! De én is érzem ezt a hülye időt! Szonja majd kiugrik! :roll:
bencuri

Na jó egy kicsit több! 8)
bencuri

Szkagi! Költöznünk muszáj és úgy néz ki, hogy a macseknak is lesz hova menni. Azt még nem tudom, hogy mikor! Ha összejön akkor egy állatkórházban lesz de ahhoz hogy oda vihesse tesóm még egy pár vizsgálatot el kell rajta végezni. Ha azok jók akkor elvileg mehet!

Amúgy holnap mennek a Férjemék kitakarítani a szobát!

Köszönöm a jó kívánságokat!

Voltam CTG-n szerencsére minden jó lett! Szabi babám is jól van! :D

Nekem tegnap azt mondta a körzeti, hogy csak algopyrint szabad bevenni csak az az egy gond van, hogy Én allergiás vagyok rá!

A betegeknek Én is jobbulást kívánok!

Vigyázzatok Magatokra!

Megyek alukálni!
Vendég

Hová tűnt mindenki???????? :cry:

KépKép
hene

Én vagyok! Csak ránéztem az órára és megrémültem, hogy már ennyi van! Kicsit össze kell kapnom a konyhát meg tésztát fogok szerintem kifőzni a tegnapi pörkölt-maradék mellé.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mind kidob a net :(
na mindegy, mostmár nem írom le mégegyszer, úgysem volt lényeges :wink:

csinálok rétest :lol:
remélem jó lesz, egyszer csináltam még, de akkor nem lett jó :(

szeintem is lesz májusi baba :wink:
remélem a mi bébink kihúzza a kiírt dátumig+ egy nap, akkor oroszlán lesz :lol:

Kép
kimma

Köszi szépen, remélem jól érzem majd magam. Már nagyon várom a bulit.
Képzeljétek! Anya küldött a tesómmal egy csomó cseresznyét, dinnyét meg őszibarackot. A cserkó a saját fánkról van. Szóval most nem tudom melyiket egyem. Bőség zavara... :lol: :lol:
De nagyon örültem neki.

Na megyek készülni meg kajálni. Mindenkinek szép estét!

sz.andi

Andi! Abban a bőség zavarában lökhetsz valamit nekünk is! :D
Jó bulizást nektek!

Képzeljétek, előbb beszéltem az egyik nagymamámmal, és azt mondta, hogy szeretné Ő kifizetni a babakocsit! :shock: :D :D
Szuper nagyijaim vannak! :D

Előre szólok, hogy nem adom! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!%

Ez nem volt semmi a 312-től olvasok vissza, és nem volt egyszerű de közben eltünt 1 kg dinnye a pocóban amit Dávid értékelt :lol: .

Betegeknek jobbulást kívánok remélem mihamarabb jobban lesztek!

Muffin örülök, hogy jelentkeztél s rendben vagytok.

A kajcsik amik szóba kerültek adott pár ötletet de megmondom az őszintét én ma semmit nem főztem hamburgereztünk a picikkel vacsira meg majd csinálok valamit :?

Akik Nst-n védőnéninél dokinál voltak gratula az eredményekhez.

Ha valaki akar még takarítani hozzánk is jöhat mert én kivagyok, a két kölök tacsra vágja a munkát egy 20 percen belül így állandó mókuskerék van amivel tele a cipim már.De szívesen várok agilis mamikat akik unatkoznak :wink:

Marcsi szurkálás nálunk is van főleg északa érzem amikor nem köti le a figyelmemet a többii sajgás fájás stb.Én úgy tudom, hogy 3 újnyi tágulatig azt nem érzed, hogy nyílika méhszáj utána kezd bevállalóssá válni a történet.Nálunk legalább is Gabeszkla és Fannika is minkor született 3 újnyival mentünk és semmi nem volt előtte.De lehet, hogy ez hülyeség, passz.

Mi jól vagyunk ma nem vizesedett be a lábam viszont előtte két napig majdnem szívrohamot kaptam a látványtól :( :oops: de ma minden jó hálistennek. Ahogy megfigyeltem ha nagyon meleg van akkor vizesedek fel jobban, és hallottátok gondolom Ti is , hopgy jövőhéten már 30fok körüli hőmérsékletek lesznek amitől már most rosszul vagyok.Útálom a meleget én tavaszi és őszi időt szeretem mikor nem pácolódik az ember :) .No mindegy ez van inkább ez legyen mint -30.

Májusi baba szerintem tuti lesz hisz páran vagytok 38-as körben és ha tényleg ennyire meleg lesz, lehet ráveszi a kispicurokat a kibújásra.Végül is kint is nőhetnek tovább mert a gyarapodáson kívül sok dolog nincs amiért bent kellene maradni.Növögetni meg kint is ráérnek.

Én imátkozom , hogy Dávid induljon el júli 1-én 14.-e helyett úgyis akkora kópé, hogy 500gr már nem oszt nem szoroz sőt nekem csak jobb lesz hisz már most 2680gr43cm így szép súlyú lesz azt hiszem nemfog hiányozni neki se a szükös helye :wink: REMÉLEm
tappancs28

T.Kriszta a mamid kölcsönbe se lehet kérni? :wink:
Ki egyezünk megígérem :lol:

Sz. Andi , Muffin jó kikapcsolódást estére kicit irigykedve olvasom a jó kis programokat. Érezzétek jól magatokat. :wink:
tappancs28

Senki sincs itt? Megint magamban dumcsizok az tök jó akkor megyek inkább és este vissza nézek sziasztok
tappancs28

Én megjöttem csak aludtam egyet,leszakad a derekam,gondoltam lefekszem!
Hát ne higyjétek,hogy jobb lett!
A sírógörcs kerülget annyira fáj!!!!!!!!!!!!!
A hasam kökemény már megint!

Ugye nem kell mennem hamarosan??????

Kép

Kép
ibm

Timi!
Nem szeretnék 2 év után visszamenni, mert a tesóra hajtunk majd.

Szly!

Köszi a táblát!!!

Hene!

Ez ám a nagy pocak!

Muffin!

Hajrá mexikói hami!

Vettem panadolt, már egyet be is dobtam. Közben jött a csávóm, és felporszívózott, felmosott az ágyikó alatt. A többit én.
Főztem is kicsit. Kéne még egy kis energy a holnapi leveshez, másik hamihoz előskészülni.
Megyek, rá is pihenek.
20150601134430

Tappancs! Talán kiegyezhetünk, de még jövő hét közepéig az enyém! :D

Ibm! Nekem fekvés után vagy hogy még rosszabb a derekam, mert beáll. Próbálj meg magasan feküdni, hátha...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi: nekem is szokott szúrkálni, elég kellemetlenül és én teljesen zárva vagyok!

Örülök a jó eredményeknek!

Potyka: köldtem püt! Én vagyok az!

Hát nekem ilyen a pocakom, se lent, se fent, hanem inkább mindenhol :D :D .

Megyek pogit sütni, mert megígértem a tesóméknak, hogy a hétvégi költözésükre legalább ennyit segítek, ha mást nem is tudok!

Estére jó szórakozást mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:07-kor.
Vendég

Képzeljétek, most vettem észre, hogy manó elkezd ficeregni, mikor a Cyndi Lauper-től hallgatom a Time After Time C Számot. Most erre kattantam, de úgy látom Manónak is tetszik.. :lol: :lol:
Olyan aranyos... :D

sz.andi

Vkata! Te milyen csinos vagy! Gratu. De azt hiszem már hízelegtem neked máskor is.. Na nem akarok nyalizni tovább.. :lol:

sz.andi

Kata! De csini vagy! :D

Hová lett mindenki? Persze, majd megint akkor tetszik a társaság beindulni, mikor pont nem figyelek! :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vidokata - nagyon szép kis csini pocakod van! :D :D

[quote]N írta:álunk még a gyerekszoba sincs kész...
Még mi sem állunk sehogy, pedig ez már nem a 31. hét... :roll: Ha jönne a festő, akkor onnantól már csak 3 nap és pakolható, de még mindig nem jelentkezett. Remélem a hétvégén ideér, mert tényleg jó lenne már ha haladnánk... Utálnám ha nem én lennék aki elrendezgeti a kis cuccokat... vagy már itt lenne babuci amikor csinálnom kell :?

Ági - nincs semmilyen munkaszerződésem. :( Január végén lejárt, aztán voltam 40 nap passzív táppénzen és most munkanélkülin vagyok. Én úgy tudom hogy jár utána a gyed, meg a tgyás, de a franc se tud már ezen eligazodni. Majd megigényelem és akkor kierül :roll:
Mellesleg a májusi Kismamában olvastam hogy valaki beperelte a céget mert nem hosszabbították meg a határozott idejű mszerződését, mivel terhes lett (mert ugye én pont így jártam) és megnyerte a pert, 500ezer Ft pénzbírságot szabott ki a bíróság a cégre. Én meg jó nagy palimadár vagyok hogy hagytam magam... :( Eszembe se jutott, hogy megtehetném, de már késő.

Ami - együttérzek veled a derékfájás miatt :( . Nekem csak a pihi segít, de ezzel a nagy pocakkal nem tudom javíthat-e a helyzeten :roll:. Sajna a gerincünk már sehogyan sincs tehermentesítve. Jobbulást!
Vendég

Vkata!

Csini a pocakod!
A válaszodért pedig külön köszönet, jó érzés olyantól is hallani, akinek zárt a méhszája...

Bocsesz, nem örülök neki, hogy nektek is nyilallgat, de nem tudtam eldönteni, hogy ez most a méhszájtól van, vagy normális velejárója a babavárásnak.

Na, apa megint elhúzott, most éppen Mosonmagyaróvárra ment a sógoromért. Ott van kórházban. Remélhetőleg már együtt jönnek haza, mert úgy néz ki, kiengedik.
Ment vele a tesóm is, de mivel ez tőlünk elég messze van, ezért este 9 előtt aligha várhatóak...

Felraktuk a baldachint, majd ha lesz egy kis energiám, akkor felmászom ismét az emeletre, és fotózkodom. Feltéve, ha a nehezen létrehozott rendet addígra nem zúzza szét a kiscsaj... :roll:
Nagyon örült neki!
Nem tudott róla, hogy mire készülünk, annál nagyobb volt a meglepetés!
Vendég

Meghozta apa az ágyat! Még össze kell szerelni! MOst elment még vásárol ezt azt! Lányok a tescoba csak 139ft/kg a görögdinnyének! Csak úgy csendben megsúgom!

Kriszti, rendi a mamid! :D

Kata szép formás poci!
:D
bencuri

Andi - jó koncertezést! :D Pöttyet irígy vagyok ám! Imádok koncertre járni!! :wink:
Vendég

Én még nem is ettem idén dinnyét! Illetve csak 1x sárgát. De asszem holnap ráizzítom Apát hogy hozzon nekem! :D

Marcsi - nálunk nem jönnek előbb a lányok... engem Anya 10 nappal hordott túl! Na abba tuti belepusztulnék... :twisted: főleg hogy betöltött 40. héttől már naponta kellene nst-re járni. Szerintem könyörögnék hogy vegyéki ki... :lol:
Vendég

wera!
tuti nem csak ezért nyerte meg a pert. tuti volt még valami a háttérben. határozott szerződés meghosszabbítására nem kötelezhető a cég, ha terhes ha nem az illető.

Kép

Kép
timi1982

Timi - én is így gondoltam, de nem írták hogy más is lett volna. Fene tudja! Csak ilyenkor mindig eszembe jut hogy nem vagyok elég figyelmes.
Egyik régebbi munkahelyemen megemeltem valamit és lett egy szép kis gerincsérvem. Ott is lehetett volna okoskodni ha vetetek föl jegyzőkönyvet meg mittudomén, de akkor is elbénáztam. Pedig annak a cégnek meg se kottyant volna egy szép kis bünti. Na mindegy! Majd legközelebb... bár remélem soha nem lesz rá szükség! :)
Vendég

Nem büntit akartam írni hanem kártérítést, de érted! :wink:
Vendég

Úgy látszik mindenkit elűztem... :?
Vendég

Wera!
Nem is tudtam, hogy szeretsz koncertre járni. Milyen zenét szeretsz?
Egy kicsit bűntudatom van, elég érdekesen fognak rámnézni, ha meglátnak kint. "Egy kismaminak nem egy rock koncerten a helye" Ezt fogják gondolni. De megkérdeztem a dokit, tudja, hogy hova megyek, engedélyt is kaptam. Csak nem is tudom...
Na megyek, mert nemsokára itt vannak.
Egyébként ha fáradt leszek, legfeljebb hazajövök. Azt mondta a párom, ha lejöttek a színpadról akkor bármikor hazahoz ha kell.

sz.andi

Na megyek is, holnap jövök. (ha minden jól megy)

sz.andi

Épp akartam irni, hogy a leányom ma milyen nyugis, erre elkezdte edzeni a jobb vesémet, hátamat, rekeszizmomat....
Néha durván fájdalmasan nyomja...Ahhoz képest, hogy ilyen kicsi...

Kép
andkata

Andi, jó koncertezést!
Csak a leány is jól birja.... :D :D :D

Kép
andkata

Wera! Nagyon szeretném megvárni a 2.-át,de most annyira nemtudom elképzelni,hogy addig benntmarad!
Nagyon-nagyon bevagyok szarva!!!!!!!!!!! :shock:
Nagyon szenvedek a derekammal,nyilal a lábamba és combtőbe!
És olyan fura minden!!

Jaj,nemtudom mi ez,de elég ijesztő!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm, simán lehet, hogy most igazítja be a fejét. Az szokott burátl helyzetet teremteni, de nem indul még a szülés. Sztem azzal még ráérsz. :P Aztán meg lehet az is.

Vidokata, megkaptad a számot?

potyka

Szegény Ami! Úgy látszik mostantól kezdünk el szenvedni meg panaszkodni. Nekem a múltkor a mellkasomban szorított valami de baromira. A fene se tudja mi!
Andi: aztán lehet a koncert indítja be a babót!

Wera: vacakok ezek a munkaügyek!
Vendég

Köszi Potyka!

Remélem,hogy igazad van!

Kép

Kép
ibm

Jaj Potyka elbambultam! Nagyon nagyon köszi! Megkaptam!
Vendég

Andi - mindenféle stílust meghallgatok. Nálam a zene ott kezdődik hogy hangszerekkel játszák... ezzel, ha jól sejtem Ti is így vagytok! :wink: Régen sok fesztiválra jártam, leginkább Hegyaljára és EFOTT-ra. Imádtam! :D Macskanadrágékat pl személyesen is ismertem (csak azért gondolom hogy Te is tudod ki azok, mert ők is barcikaiak! :wink: )
Annyira irigyellek most :twisted:! Bizti jó lesz! Remélem a pocaklakó is élvezni fogja és vár még 1-2 napot a kibújással, nem a koncert alatt akar majd beindulni :lol:

Ami - remélem tényleg csak illeszkedik Áron baba és nem kibújni akar! :shock: ++++++++++
Vendég

Ja! És ne parázz már annyira!!!!! Minden rendben lesz!!!! Ha indulni kell, akkor indulsz, most már készen állsz arra is! :) De még hátha nem kell! :wink:
Egyébként ha előbb szülnél mehetek látogatni? Már tudom az utat! :lol:
Vendég

Köszi Wera!

Ari vagy!

Persze! Várunk szeretettel,de most egy kicsit jobb,remélem így is marad!
Illeszkedni azt lehet!
Kis drága,remélem hallgat anyára!

Ha valami lenne mindenképp írok,de remélem reggel ugyanitt találkozunk!

Ja!!!!!!!! És ma mi lesz??????????

POPDARÁLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jupijééééééééééé

Kép

Kép
ibm

Ezek szerint megint eltelt egy hét! :lol: :lol: Én esküszöm nézném de forog a gyomrom a műsorvezető csávótól! :roll: :lol:

Örülök hogy jobban vagy! :wink:

Ez hihetetlen basszus! Utoljára 2 órája ettem és már megint mardossa az éhség a gyomromat! :twisted: :twisted: Ez nem ér! Nem akarok éhes lenni! Főleg hogy nincs is itthon amit szívesen megennék... :?
Vendég

Fú, de pipa lettem :evil: :evil: :evil:

Most kopogott át a fölső szomszéd hogy nézzek körbe a konyhában, hogy nincs-e nálunk csótány :shock: , mert hozzájuk érkezett egy nagy család tegnap éjjel, valószínű a szellőzőből. Egész nap azt vadászták. Mondanom se kell hogy rohadtul úúúútálom a csótányokat, de most különösen szuper lenne! :? Egyelőre úgy tűnik megúsztuk, nem találtam és gyorsan leragasztgattam a szellőzőket!
Sajnos tudom hogy milyen az amikor nem lehet kiírtani! Gyerekkoromban volt olyan szomszédunk akiktől folyamatosan jöttek, akármit csináltunk. Akármikor kinyitottam a konyhaszekrényt, 4-5 db megtermett példány szaladt szét. Pedig szegény anyukám folyton takarított + irtott, de hiába. Még most is ráz a hideg ha rá gondolok! :evil:
Vendég

Na, azt hiszem kibontatom apával azt a cserkóbefőttet! aztán megyek lefekszem.

Andi, jó koncertezést!

Betegeskedőknek jobbulást!

És mindenkinek jó, nyugis éjszakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hú, Wera!

Sajnálom, csak nem jönnek... :shock:

Én akkor akadtam ki, amikor a klímaszerelés után a külső egység kivezető csöve mellett hozzánk a speizba egy egérkolónia költözött be...
Este apával egeret fogtunk, másnap pedig bepucolta a lyukat.
Utána azon rettegtem, hogy vajon a lakásba is bejutottak e, de szerencsére időben elcsíptük őket.
Rémálmaimban se térjenek vissza...

Én is lenyugszom mára, nagylányom már tűkön ülve várja, mikor adom oda neki a masinát.

Ami!

Pihenj!
Áron reméljük, csak illeszkedik, de ugye a dokibácsi is mondta, ha jönni akar, akkor örülünk neki!
Kitartás!

Mindenkinek nyugodalmas, pisimentes jó éjszakát!
Vendég

Wera! én is egyfolytában éhes vagyok,de a gyormrom nem engedi,hogy egyek!
2 falattól televagyok,pedig kopog a szemem!

Hú! Csótányok! Sajnáom! Remélem nem jelennek meg!
Inkább nem írom le,hogy a kórházban hányszor és hol találkoztam velük!!!

Most egész jó a helyzet,remélem beilleszkedett és már mindjárt június és jöhet!

Megyek nézem a született feleségeket,aztán POPDARÁLÓ!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

mégsem mentünk ma mexikóiba sajnos... pedig már úgy rá voltam állva. Na mindegy. VIszont vettünk tesco-s dinnyét. Nem véletlen annyi az ára úgyhogy vigyázzatok vele... Legközelebb maradok inkább a zöldségesnél, mert ott ugyan kétszer annyiba kerül, de egyrészt nem kell egy teljes egészet megvennem, mert lehet felet is, másrészt meg látom a belsejét... nem rossz ez sem, de azért nem az a fajta amit olyan szívesen ennétek.
De most mennem kell. Mindenkinek jó éjt és szép álmokat.
Ja, és csináltam egy képet a lábamról... Ezen semmit nem segít hogy a körmeimet megcsináltam... Ezt inkább nem mutogatnám senkinek mert szerintem nagyanyám is elbújhatna mellette...
Kép

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: