Sziasztok!
Kumpibogár!
Te jó ég, nemmondod, hogy még mindig hánysz!!? Nem irigyellek, kitartás! Szerencsére én nem hánytam egyszer sem, de 6-10 hétig minden nap menetrendszerűen a nap közepén, meg este is elég kutyául voltam…és néha reggel is. Az én taktikám volt, h egész nap megállás nélkül ettem, kb óránként…akkor is, ha már majdnem bőgtem, mert szinte meg kellett tömnöm magam a rosszullét mellett, mert nem kívántam, de tudtam, hogy csak attól lesz jobb. Így végülis megúsztam. De a héten pl 2x is volt olyan, hogy elkapott pár percre a hányinger, pedig már ezer éve nem…és azóta sem. Tegnap olyan büdöset sz*rt a macska a családnál, ahol dolgozom, hogy kifele menet felfordult a gyomrom, és még egy jóideig rosszul voltam, hajszálon múlt, hogy nem hánytam.
Gabi!
Azért én is csak alig érzem, naponta 1x vagy 2x…már 3.napja mindig este jelentkezik, amikor leülök gépezni, mint most, és ilyenkor több rugdosást vagy kaparászást is érzek a kb egy óra alatt.
Szerintem síkosítót lehet használni, itt legalábbis mindenhol ezt írják.
A 4D-re sztem egy hétnél többet tuti nem kell várni. Te hova mész? Én a Baross utcába jún.6-án 5-re.
Szakmarinekati!
Mit mondott a doki?
Kornéliusz!
Köszi a választ a vérteszttel kapcsolatban…megnéztem én is a papírt, és az van ráírva, hogy trisoma21-re és trisoma13+18-ra szűrtek. Tudja vk hogy ez mi? Asszem a 21 az a down-kór, ugye? De pénteken megyek a midwife-hoz és majd megkérdezem, hogy most mi van.
Lovani!
Nyugodtan csapjatok a lovak közé!

Tuti nem árt neki…ha a doki nem mondott ilyet, hogy nyitva lenne a méhszáj. Az idegeskedés szerintem nem ártott…állítólag később lesz majd, huszonvalahány héttől, hogy megérzik a stresszt, és hatással lehet rájuk.
Katica!
Drukkolok! Én a legelején fiút éreztem, aztán nagyon lányt…most meg nem tudom. De nagyon kiscsajt szeretnék!
Én már 2-2,5kg-nál tartok.

Köszönhetően az egy hónapos non-stop szénhidrát kúrának.
Ahh, nagyon sajnálom a rablást! Jó, hogy nem voltatok otthon, bár sztem ezt kifigyelték…hogy a fene vigye el őket!
Sonny!
Ne aggódj, ez mind normális, amit érzel…csak a szerencsétlenebb oldala a dolognak.

Én is néha szédülök, meg elfáradok hamarabb, bár már nem vagyok olyan fáradt, mint a legelején, az halál volt. És hát az evés…hát ja. Nekem sem a régi.
Rborsi!
Örülök, hogy jobban van apukád!
Ne aggódj, nem árt a lepedőakrobatika…csak akkor nem szabad, ha vérzel vagy a doki nyitottnak találja a méhszájat. De ez gondolom amúgy sincs így, mert akkor 0-24-ben nyomnád már az ágyat, mint fokozottan veszélyeztetett terhes.
Klarissza!
Szép pocak!

A két fiú után hogy-hogy nem kislányt szeretnél?
Almi!
Ez nem semmi! Szerintem nem tehetik meg, hogy csak úgy azt mondják, h ne is menj vissza! Terhes vagy, vannak jogaid, nem? Az otthoniakat nem ismerem, de szerintem alapból sem rúghatnak ki, nemhogy azért, mert a terhességed miatt vagy betegállományban…ennek nézz utána!!! Itt senkit nem rúghatnak ki terhesen, és 1 év után kötelesek is visszavenni a maternity leave után, talán otthoni gyes, vagy nemtom…
Vagy most csak táppénzre küldtek? Nem értem…annak meg örülj! Vagy nem? Ilyenkor kevsebb pénzt kap az ember?
Hangolka!
Köszi a választ! Tökjó, akkor tényleg őt érzem. Mert kb a köldököm körül, picit alatta érzek olyat, mintha rugdosna a lábikóival, az a bizonyos vasárnapi dolog, ott lent a dudorral akkor meg valszín a feje volt.

És lejjebb tényleg csak tompább dolgokat érzek, mintha a feje lenne.
Huh, na el is dugulok, jól belefáradtam az olvasásba-irkálásba.
Vigyázzatok magatokra! Jóéjt!