sziasztok
bocsi,hogy így eltűntem, kicsit kevés szabadidőm van
és most is csak átmenetileg vagyok itt...
szval örülhettek, várhatóan nem leszek olyan hosszú
Kikó, két dolog: ne érezd magad csődnek babázással, hidd el, mindannyian küzdünk

a minap mikor valamiért keservesen sírt Máté és én táncoltam vele, már boogiet is elkezdtem, eszembe jutott, ha jól emlékszem a Te férjed mesélte, hogy Te is táncoltál vele

nalátod
a másik: én eddig a keresztkötést használtam a kendőnél, de bevallom,
vettem egy didymos kendőt, SOKKKAL JOBBBBBBB!!! Lányok, szuper ez a kendő, köszi Potyka a linket! szval

tegnapelőtt megrendeltem, tegnap már itt volt a postaládában... az már csak egy adalék, hogy az is csak itt Svájcban lehet, hogy csekket küldtek mellé, ergo még ki sem fizettem

És ott van egy csomó kötés szval most tanulunk.
és örülök, hogy Zalán kezdi megszokni a babakocsit.
jagen, amióta kendőzünk Máté csak egyszer aludt be a babakocsiban, amikor hullafáradt volt már...
azt mondják ez így szokott lenni...
amúgy a kendővel kicsit elgondolkodtam, hogy nem lesz-e ez rossz később, ugyanis napközben télleg van hogy sokat rajtam van, amikor megyek mosni, vagy ha már kijátszotta magát de el kell altatni.... persze már ki tudom venni belőle és simán alszik tovább, de akkor is... tudom, tudom azt mondják hogy nem lehet elkényeztetni ilyen idős korban, de honnan tudom, hogy mikortól lehet már?
Szilvánusz, hihetetlen.... az angyalka túlzás, de amúgy stimmel

télleg szinte mindig a föld felett járok, kivéve este amikor már olyan hulla vagyok
képzeljétek, ma Máté 6 órát aludt éjszakat!!! olyan furcsa volt, hogy világos volt már, nem kellett lámpát gyújtani, mikor ébresztett

na persze a mellem már majd szétdurrant
a babakocsival még nem jutottam előrébb.... ugyanis arról már letettem, hogy átfordítható karu legyen, de rájöttem, hogy mikor megyünk haza mo-ra, akkor bizony nem kéne, hogy a fél kocsit a babakocsi foglalja el, szval lehetőleg ernyőre csukható, nagykerekű babakocsi kéne
múlt héten voltunk csipőUHn is, minden rendben
Aranykavics

a vicceket köszi

másodjára is jót nevettem rajta
na, bocsi csajok, idáig jutottam, majd még igyekszem ma jönni de nem ígérek. felébred a gyerkőc és ma van magyar baba-mama találkozó

megyünk....
vidám mosolygós hétvégét
a fodrászat katasztrófa lett... nem Máté miatt, Ő az apja hasán kendőben végigaludta

a hajam, olyan fiús lett....

vinnem kellett volna egy képet, nemcsak aztmondani, hogy rövidet,amivel nemkell sokat foglalkozni. Sajnos nem tudtam a tépett szót németül. Most meg nézhetem a búrám, olyan fiússss...
Pumperka, de, kicsit melegebb van a kendőben, szval írták is az új kendőm mellé, hogy kevesebb ruha kell rá. Ma pl mindjárt kimegyünk majd és nem fogok annyi ruhát ráadni, mert így is megizzadunk...
Judit18: a gagyarászás kicsit túlzás volt egy hete, de már kezdett és most már egyre többet

amikor másik szobában vagyok,mindig attól félek hogy épp sírni kezd, átrohanok megnézni és csak azt látom, hogy beszél a zsiráfnak, a békának, a forgónak