A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Szilvánusz,
milyen afférod volt a szomszéddal?

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz!

Engem is érdekelne a szomszédodról a pletyó :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja, hát amikor itt voltak a múltkor csajok, plusz Feri, és 2 babakocsi kint állt az ajtó előtt, akkor becsengetett hozzánk a buzi szomszédunk magából kikelve, hogy a házirend szerint nem lehet semmit a folyosón tárolni és azonnal vigyük el innen, különben szól a közös képviselőnek. A Feri akkor már visszaszólt neki, ő közölte, hogy ez nem óvodam de végülis behoztuk a kocsikat. Namost azt tudni kell, hogy a többi szomszéd előtt is vannak kint példul kismotorok meg ilyenek, ráadásul az ő ajtaja előtt meg mindenféle kertitörpék meg buddhaszopbrok szoktak lenni (nagyon egyedi a csávó). Ezt hoztam most föl neki, hogy az érdekes módon nem zavarja, és hogy a házirend szerint tudtommal kutyát (van egy kis lábtörlője, ahogy az menő) meg nem lehet póráz nélkül, szóval akkor ha gondolja menjünk együtt a közös képviselőhöz. És hogy hogy lehetett így visekedni és lejáratni mindenki előtt, szégyelje magát. Na erre jött, hogy te hülye liba. :D :D :D :D :D

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Igazad van hogy beolvastál neki!!! :wink:
Biztos neki soha nem lesz gyereke...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hát az biztos... Hacsak nem megy át Terry Blackbe. Feri is épp ezt mondta róla, hogy azért ilyen mert féltékeny....

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

szilvánusz: minden elismerésem, gratula!!! :) Szegény langyi, most bánatában nehogy öngyi legyen... ;)

Nem vagyok én homofób, csak azért ezeknek egy kicsit vissza lehetne venniük a nagy-nagy meleg büszkeségükből. Vagy pedig előbb utóbb belefutnak egy éppen arra járó ökölbe (a szadó langyik ennek még direkt örülnének is) :)

feri (mni)

Szilvánusz!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Feri!

Ez rád nem vonatkozik, csak egyes egyedekre. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Szilvánusz!
A "Jószomszédi " viszony ápolásának ez a legtuttibb módja! :lol: :lol:

Milyen bunkó faszi! Döbbenet! :evil:
Vendég

pumperka:
tök jóóóó...................
Aranykavics:
mondjuk az túlzás, hogy faszi, sztem nincs is neki olyan. Esténként biztos Titanillaként lép fel.

Jut eszembe, mit szóltatok A Királynőhöz?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

panny: ha meg nem esett volna le, nem a szó pejoratív értelmében buzizza szilvánusz a szomszédját, hanem a szó szoros értelmében :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

pumperka: nadzson jóóóóóóóóóó !!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Szilvánusz, nagyon helyes hogy helyreraktad a kis görényt!

A Királynő műsort nem láttam csak ma reggel A királynőt a reggeli műsorban ésdobtam egy hátast. ez a hörcsögfej lett Magyarország szépe, jesszus!

Pumperka, és az evolúció vége, hogy a hímmajom lelép egy másik hímmajommal! :)

KépKép
judit18

Linocs!

Amikor Fruzsi nagyon nem evett, mennyi idő múlva fejted le a cicieidet???

Ma Zsombor nem akar enni. Evett 9:15-kor rendesen. 12:40-kor éppen csak az egyikből... De már reggel 6-kor se volt 100-as az evés.... :( :(
Minket is utolért a korosztályos viselkedés.
Féltem a nagynehezen feltornázott tejemet. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz!
Amióta a kisfiam megszületett ez az első alkalom, hogy ilyen sokáig fenntmaradtam egy műsor kedvéért.

Én nem tudom, hogy a 12 tagú zsűrinek, hol volt a szeme. Persze tudom én, hogy a szépség relatív és szubjektív dolog, de akkor is!

Döbbenetes! Az első ötből nekem egyik sem tetszett! :roll: Nem azt mondom, hogy csúnyák voltak, csak nekem eszembe sem jutott volna őket választani! :lol: :lol:

Ráadásul háromnak(?) valami más egzotikus országból származó volt az apja! (mint a győztesnek az apukája portugál) Tehát, egyáltalán nem "igazi" magyar szépségekről beszélünk. Engem ez egy kicsit bosszantott! (Ok magyarok, magyar állampolgárok, de akkor is!)

De voltak nagyon szép lányok (legalábbis az én szememnek szépek) és gyönyörűek voltak az estélyi ruhák! :)

Egy dolog tény, a Királynőnek gyönyörű alakja van. :wink: ezt nem tudtam nem észrevenni! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

bocsi,hogy így eltűntem, kicsit kevés szabadidőm van ;)
és most is csak átmenetileg vagyok itt...
szval örülhettek, várhatóan nem leszek olyan hosszú ;)

Kikó, két dolog: ne érezd magad csődnek babázással, hidd el, mindannyian küzdünk :) a minap mikor valamiért keservesen sírt Máté és én táncoltam vele, már boogiet is elkezdtem, eszembe jutott, ha jól emlékszem a Te férjed mesélte, hogy Te is táncoltál vele :D nalátod ;)
a másik: én eddig a keresztkötést használtam a kendőnél, de bevallom,
vettem egy didymos kendőt, SOKKKAL JOBBBBBBB!!! Lányok, szuper ez a kendő, köszi Potyka a linket! szval :) tegnapelőtt megrendeltem, tegnap már itt volt a postaládában... az már csak egy adalék, hogy az is csak itt Svájcban lehet, hogy csekket küldtek mellé, ergo még ki sem fizettem :) És ott van egy csomó kötés szval most tanulunk. :)
és örülök, hogy Zalán kezdi megszokni a babakocsit.
jagen, amióta kendőzünk Máté csak egyszer aludt be a babakocsiban, amikor hullafáradt volt már...
azt mondják ez így szokott lenni...
amúgy a kendővel kicsit elgondolkodtam, hogy nem lesz-e ez rossz később, ugyanis napközben télleg van hogy sokat rajtam van, amikor megyek mosni, vagy ha már kijátszotta magát de el kell altatni.... persze már ki tudom venni belőle és simán alszik tovább, de akkor is... tudom, tudom azt mondják hogy nem lehet elkényeztetni ilyen idős korban, de honnan tudom, hogy mikortól lehet már?

Szilvánusz, hihetetlen.... az angyalka túlzás, de amúgy stimmel :) télleg szinte mindig a föld felett járok, kivéve este amikor már olyan hulla vagyok ;)

képzeljétek, ma Máté 6 órát aludt éjszakat!!! olyan furcsa volt, hogy világos volt már, nem kellett lámpát gyújtani, mikor ébresztett :D na persze a mellem már majd szétdurrant ;)

a babakocsival még nem jutottam előrébb.... ugyanis arról már letettem, hogy átfordítható karu legyen, de rájöttem, hogy mikor megyünk haza mo-ra, akkor bizony nem kéne, hogy a fél kocsit a babakocsi foglalja el, szval lehetőleg ernyőre csukható, nagykerekű babakocsi kéne ;)

múlt héten voltunk csipőUHn is, minden rendben ;)

Aranykavics :lol: a vicceket köszi :lol: másodjára is jót nevettem rajta

na, bocsi csajok, idáig jutottam, majd még igyekszem ma jönni de nem ígérek. felébred a gyerkőc és ma van magyar baba-mama találkozó ;) megyünk....
vidám mosolygós hétvégét :)

a fodrászat katasztrófa lett... nem Máté miatt, Ő az apja hasán kendőben végigaludta :) a hajam, olyan fiús lett.... :( vinnem kellett volna egy képet, nemcsak aztmondani, hogy rövidet,amivel nemkell sokat foglalkozni. Sajnos nem tudtam a tépett szót németül. Most meg nézhetem a búrám, olyan fiússss... :(

Pumperka, de, kicsit melegebb van a kendőben, szval írták is az új kendőm mellé, hogy kevesebb ruha kell rá. Ma pl mindjárt kimegyünk majd és nem fogok annyi ruhát ráadni, mert így is megizzadunk...

Judit18: a gagyarászás kicsit túlzás volt egy hete, de már kezdett és most már egyre többet :) amikor másik szobában vagyok,mindig attól félek hogy épp sírni kezd, átrohanok megnézni és csak azt látom, hogy beszél a zsiráfnak, a békának, a forgónak :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Aranykavics: nálunk is ugyanez volt, én is most először maradtam fent ilyen sokáig, de meg is bántam, mert egyrészt gagyi volt, és tényleg nem volt valami nagyszám az első helyezett. Akkor már inkább a 2.

Férjurak, ti mit mondtok?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

KÖLYÖK, melyik didymost választottad? Sztem elrontani azért nem tudod, mert ahogy nő, lesznek saját kis ügyei, és akkor tojik Rád, hiába akarnád a kendőben a hasadon melengetni.. Frizurára: locker, gerissen, de nem vagyok benne biztos, majd megkérdem barátnőmet :lol: , mielőtt vmi bantu modell lesz Belőled legközelebb....amúgy megnő ám.

Pupmperka, ha van erőd, minden etetés után kéne kicist fejni.

potyka

Potyka!

De most is azt hittem, hogy mindjárt folytatja, mert olyan keveset evett. Ezért nem estem neki a cicinek... Elaludt, de azt hittem ilyen kevés evés után hamar ébred....
Lehet, hogy csökkent az étvágya??? Végül is a második hónapban 1300grammot gyarapodott. Ezt nem folytathatja minden hónapban. :wink:
Kiváncsi vagyok mikor kel és, hogyan eszik. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na most matematikusok biztos ismerik rá a szakkifejezést, szóval csökken a gyarapodás mértéke, ami attól még fölfelé menő görbe, csak nem olyan meredek. :lol: Mert ha úgy folyttaná, mint eddig, akkor ugye 0ról ment fel kb. egy év alatt a mai súlyára, képzeld el a többit... Értem a dilemmádat, de sztem kicist fejjél. :P Ja, és a tej is más összetételű már. Másfelől meg ha nagyobb a kereslet, nyilávn követi a kínálat is.. Legalábbis reméljük.

potyka

Pumperka!

Nálunk is ma Olika keveset esvett és bealudt édesdeden...Igaz hogy én nem tudom pontosan hogy mennyit mert mégmérlegünk sincs :wink: csak az időre tudok hagyatkozni...Máskor 15-20 percig szokott enni,most meg 5 percet sem evett....Erőltettem neki de nem kérte és elaludt...Én is arra ondolok hogy változnak az igényeik.Olika is elég sokat hízott egy hó alatt(ő is több mint egy kg-ot)szal én is ennek tudom be, hogy nem hízhat folyton ennyit :shock:

Én azért enm fejem a cicim mert így is rengeteg a tejem...isten ments, hogy a fejéstől még több legyen :roll:

Fanetta!

Miért ne esett volna le????Azért az agyam nem nőtte be még a gaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Direkt írtam, hogy biztosan nem lesz gyereke,ezért nem is értheti az ilyen témákat mint a babakocsi az ajtó előtt...

Királynő:teljesen egyet értek veletek.Apával itt szörnyűlködtünk ,hogy hogy lehetett ezt a csajt megválasztani Magyarország Szépségkirálynőjének :shock:
És Kavicsnak is nagyon igaza van...ráadásul nem is színtiszta magyar :roll:
Voltak sokkal szebbek sztem a 21 közül,nem?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ondolok=gondolok :oops: ...elég vicces lett :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Az éjszaka nyugis volt, Alexa ma már jól van és ma du. már mindkét gyerek rendesen aludt! Remélem, tényleg csak az első nap volt gázos, és most már megy minden a régi kerékvágásban.

Királynő: csak az első öt helyezettet láttam. Az első háromból a harmadiknak adtam volna az első helyet. A Királynő nem az a nagy szépség! :roll:
Vendég

Szerelem.......

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu, örülök, hogy Alexa jobban van!

Kölyök, egy képet az új frizuról ? :)
én rájöttem nem is értem minek mentem fodrászhoz, amióta Eszter megszületett, úgyiscsak copfban van a hajam, mert kinek van energiája beszárítgatni...

képzeljétek kiderült, hogy Eszter édesszájú! :)
megint nem hajlandó túl sokat enni, viszont amikor már teljesen esélytelen, hogy tápot még egyen, akkor úgy veti rá magát a cukros kamillateára, hogy csak nézek (amit a székrekedésre kapott)

azon csak nem nőhet fel??
már 3 féle tápot kipróbáltunk, remélem még van többféle, hátha az egyik édesebb és jobban enné

egyébként a sírba visz ez a számolgatás - ahogy írtam én nem tudom nem látni mennyit eszik és persze fel is írom.
namost a szakirodalom szerint a súlyát 1,2vel kell szorozni minimum, maximum 1,5el

mivel 6kg ez vagy 720 vagy 900! ő meg jó ha 600 körül eszik egy nap!!

valószínű többször kellene etetnem, de egyszerűen nem jön ki legtöbbször 5nél több evés, mivel éjjel olyan sokat alszik és nappal sem hajlandó legtöbbször 3-4 óránál sűrűbben enni...
csak nem fogom felkelteni késő este vagy hajnalban... vagy keltsem?

ja és nappal is sokat alszik, szerintetek az normális, hogy max 5-6 órát van ébren ha otthon vagyunk??
tökre úgy rémlik, hogy amikor kisebb volt akkor többet volt ébren, fura

KépKép
judit18

Lányok, én is végigfikáztam -furcsa is lett volna, ha nem- a királynőválasztást. Az első helyezett nagyon gáz volt, szilkoncsöcs, hatalmas szemfogak...az első 5 nagggggyon tré volt, a homlok ladyvel az élen.

Ma megmentettem egy szarvasbogár életét! Ment át az úton, megfogtam és elvittem a fűbe. Közben hogy védekezett a kis édes. 8)

szilvánusz, jót fetrengtem rajtad :lol: mármint a röhögéstől :lol: én szoktam ilyen pukkancs lenni :wink:

pumperka: Martin is kevesebbet eszik már régóta, ezer éve nem mértem, de tegnap kiváncsiságból: 80-at szopott, de így is gyarapodik a súlya szépen. Az igaz hetente 1-szer kakil, de az orvos csak örült neki, azt mondta, az utolsó cseppig hasznosítja a tejcit. Szóval ő 1 kg-ot hízott 1 hónap alatt, csak lestem, mert max 100-kat eszik szerintem, van hogy csak pár kortyot és be is alszik, vagy kiköpködi és nem fogadja el.

zsu: jobbulást nektek!!!
Vendég

A szépségverseny eredményét én is :shock: így néztem. Igaz nem néztem elejétől csak a legvégét, de az első helyezett :!: :!: :!: :? :? Nagy orra van, tényleg mint egy hörcsög, vagy madár. De azt hittem hogy csak én vagyok túl kritikus, biztos szép mások szemében....
A hastáncos csaj is elég csúnya volt a bemutatkozásnál. A versenyen már nem annyira.
Jim a homlok lady melyik? a hastáncos vagy a másik aki nem nyert?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Halihó!

Én nagyon lemaradtam az irogatással... :(
Szilvánusz, a hétfői kórház után nem is gondoltam az e heti látogatásra... de persze várlak Titeket akár a jövő héten. :)
Tök ciki, mert hétfőn jött Apu unokatesója Kölnből 3 napra és meg volt beszélve, hogy talizunk. Hétfőről volt szó, de felhívtam, hogy most indulnánk, de kiderült, hogy max. fél órája van ránk, mire mondtam, hogy akkor inkább nem megyünk... :( Utána, hogy bekerültünk a kórházba, el is felejtettem, meg a telefonszámát sem tudtam... most meg hiába írok neki a Skype-ra, nem reagál. :( Pedig jó lett volna talizni... :(
Nekem a Királynőben legjobban a szines estélyi ruhák tetszettek. :D Engem viszont jobban felhúzott, hogy az Eurovíziós dalfesztiválon nem jutott tovább Csézy! :cry:
Judit, szerintem Eszter is üvöltene, ha éhes lenne vagy gyakrabban szeretne enni, miért baj az, hogy nem annyit eszik, amennyi a nagykönyvben van? Tudod, Eszter sem olvasta a nagykönyvet... :) Viszont Lilla, már egy hete nem hízott... jó, közbejött a betegsége is... pedig szépen eszik, alkalmanként 100g-ot. De napi 3x kakil is. :(
Szilvánusz, jól megmondtad a buzinak! :) Ügyes vagy! :)
Mecsi, Szent Imrével kapcsolatban nem tudok segíteni, kérdezd Mpatr-t, Zsombit vagy Marla Singert.

KépKép
KépKép
mni

juditkecsk: a homlok lady nem a hastáncos, hanem a másik, aki nem nyert :wink: a hastáncos csaj meg rókafejű volt. 8) Azon röhögtem, hogy Tepedelen a neve :lol: Tepedelen Martin, már sírtunk a röhögéstől a férjemmel :lol: 8) Amúgy a ruhák szépek voltak, de a buzeráncs Náraytól is ráz a hideg. Viszont a Szinetár Dóra új férje Király volt a Michael Jacksonos előadásával!!!
Vendég

Tényleg Niki, Feri mit szólt DENIBLÚ kiválasztottságához?
Vendég

Jim!
Most így utólag már láttam, hogy ki a homlok lady :D

Az fókuszba most arról szavaznak "hogy ön szerint is a kiválasztott királnynő volt a legszebb a lányok közül"

A választ borítékolom!!! :D :D :D

Nem is mondjátok hogy Nimi ari vagy ilyesmi, (kis kerek) :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

MI LETT A SZAVAZÁS VÉGE??? LÁTTA VALAKI? BEJÖTT A TIPPEM?

A hal a tortán - t néztem, (fél szemmel), ezért lemaradtam a Fókusz végéről.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok :)
megint itt :P

délután végre szép idő volt, egy csomó kedves magyar anyukával és gyerkőcökkel játszótereztünk meg ilyenek.
Megdícsérték a szép kendőmet, amiben Máté végigaludt, már vicceltek is, hogy ez a gyerek csak alszik :lol: (6kor azért mentem már haza, mert féltem,hogy négyésfél órája nem evett mi lesz. végül félhétkor adtam neki cicit, de még akkor sem üvöltött érte, ki érti ezt? ;) )
szval Potyka, végül a KATJA-t választottam. Olyan szuper színe van.
majd rakok fel képet :) nagyon szuper! de tényleg! azt gondoltam, rohadt sok pénz, és tényleg, de megérte ;) pedig még csak 2napja van itt.... :)

Pété, nekem van kedvem ikeázni ajővő héten ;)

na most csak ennyire futotta megint ;)
bocsi, megfogadtam, hogy akkor is írok ide, ha nem tudok kisregényt írni. vidám mosolygós hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28

judit elfelejtettem írni, de esküszöm, hogy akartam: NAGYON ÉDESEK VAGYTOK A KÉPEN!!!!!!!!!! Ahogy néztek egymásra!!! Nem láttam a Fókuszt :?

Helló kölyök!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Kriálynő.
Ezek szerint nem csak az én gyomrom nem emésztette a szépségeket! :lol: :lol:

Judit!
Én is néztem a Hal a tortán-t. Nagyon mókás volt.! :lol: Vagy inkább gáz?
Úgy el tudtam magam képzelni a helyébe... :roll: bár még sosem jártam így! :lol: :lol: :lol:

Judit (18 ) Pumperka!
Nálunk is megy a kevés evés, volt egy pár nap, hogy többet evett. Keveset szopizik.50et. 60at. :shock: És megint éhes muszáj 1,5-2 óránkélnt mellre tenni. De ha nem indul be azonnal a tejleadó reflex, bedühödik. Sír és nem kell több. :shock:
Én ezt nem értem. Eddig olyan jól evett. Igaz ez a cirkusz kb. 3 hete megy.
Én is azt érzem, hogy fogy a tej, ez az egész nem tesz jót neki.

Most este is, evett egyik cickóból70-et, egyértelműen még éhes volt. Másik cickó. Nem jött azonnal atej, bedühödött :shock: és nem volt hajlandó szívni! :shock:
Így feküdt le! Nekem meg ott a mázsás csöcsöm alvás előtt! De tutti 11-12 körül ébreszteni fog :( , mert éhes lesz! :(

Nem tudok mit csinálni. Nem értem... keveseket eszik. OK. van gyarapodás, de kevés.

Kivágom a mérleget és mérgemben nem adok enni csak 3 óránként. És akkor csak többet fog szívni. (húha, nem tudom fog e ez menni) :(

Judit!
Fel ne ébreszt a lányod. Ha ennyit eszik, akkor annyit eszik. Kész. Biztos elég annyi!
Ha éhes lenne ébredne és kérne.

Mint ahogy a fiam csinálja. :? :lol: :lol:

Megyek inget vasalni, aztán ÁGY!
Vendég

Kvaszévinek egy hét késéssel, Kmannának pedig tegnapra NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!

Juditkecskemét, cukik vagytok a fotón! A Fókusz szavazás végeredménye: az IGEN válasz nyert :shock: 68:32 arányban (vagy 62:38 :? )

Judit18, Eszter nem olvassa a szakirodalmat, te meg ne foglalkozz vele szerintem. Annyit eszik, amennyire éhes.
Az mit jelent, hogy 5-6 órát van ébren? Mert azt nem írtad, hogyan oszlik meg az alvás és az ébrenlét. Így nehéz megítélni (legalábbis nekem :oops: )
Vendég

Juditkecskemét, azt hiszem IGEN lett a szavazás vége. Aranyos Nimi, ahogy mosolyog. :)
Kölyök, szerintem is sokkal egyszerűbb sokszor keveset írni, mint amikor sokáig nem írsz egy betűt sem és 7000 karaktert kell írni. Szóval gyere gyakrabban és akár rövidebben. :)
Aranykavics, szerintem se méregesd minden evés előtt-után. Nekem most a kórházban azt mondták, csak 3 óránként etessem... baromira nem bírom ki, ha két óra után torka szakadtából üvölt... persze van mikor 3,5 óra múlva sem kér enni. :)
Én csak a Hal a tortán végét láttam, mert ugye a BK az első, de nagyon gáz volt amit a csaj művelt. Én ugyan nem vagyok nagy szakács, de valami egyszerű húst tudnék csinálni, viszont sütit nagyon jót tudok csinálni. :D :oops:
Jim, Ferinek még Danny volt a legszimpibb, már élőben is látta egy rendezvényen és ott is azt az újságos trükköt adta elő, de akkor még bűvész volt. :) Amúgy tegnap hallottad a Stohl dumáját a Királynő választáson? "Holcz Gábor az utolsó, megmaradt bűvész a mentalisták tömegében." (az Ő elemzését küldtem el a múltkor)

KépKép
KépKép
mni

Kedves Eszterek!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Szilvánusz,
tényleg félkegyelmű a szomszédod! De jó, hogy ennyi ideje van, mással is foglalkozhatna, minthogy ezt szóvá teszi…

Pumperka,
női és férfi evolúció: :D
Tegnap Dóri is kevesebbet evett, mint szokott. Csodálkoztam reggel, amikor csak 120-at szopizott (150-160-at szokott enni) és annak egy részét kibukta.

Kölyök,
örülök, hogy minden oké volt csípő uh-n! :)

Judit kecskeméti,
olyan meghitt az a kép rólatok! :) Édes Nimi, ahogy mosolyog! :)

Judit18,
Dóri 4-5-ször eszik egy nap, neki sincs általában meg a napi előírt adagja, de mivel sokat alszik, szépen gyarapszik. Jobban elraktározza így a szervezete a kaját. Szerintem ne aggódj!

Királynőválasztás: szerintem most szebbek voltak a lányok, mint a korábbi szépségkirálynő választásokon. Én a 3. helyezettnek adtam volna a koronát.

Melinda

Kép
melinda80

Eszterek!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
:D

Melinda

Kép
melinda80

Mni!

Én is felfigyeltem arra a beszólásra, hogy az egyetlen bűvész...a többi már mentalista :lol: Jó volt :lol:

Hal a tortán:hát ez a csaj nagyon gáz :shock: :shock: :shock:
Sztem színésznek is csapnovaló...úgy látszik tényleg csak a pornóban profi :lol:

Eszter!

Boldog Névnapot :wink:

Judit(kecsk)!

Nagyon édi Nimi :wink: Angyali arccal nézitek egymást :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszönjük Eszter nevében is a jókívánságokat! :)

Judit! én is akartam írni, hogy nagyon édesek vagytok. szeretnék már én is egy ilyen képet magamról meg Eszterről, de sosem sikerül lekapni...

Niki, majd ha Szilvánusszal leegyeztetitek esetleg én is mennék jövő héten - már el kell kezdeni edzeni és emlékszem arra a remek kis hegymenetre nálatok :)

Zsu, Eszter 9től reggel 6-7ig alszik és utána 1-1,5 órás részletekben van ébren 5-6 órát... nekem olyan kevésnek tűnik.
visszanéztem és pár hetesen többet volt ébren...fura

Kaja ügyben - most már tuti, hogy lányom egy ínyenc lesz - a fene a válogatós mindenit, a cukros kamillateát ugye már írtam, hogy bukik rá. Erre tegnap este próbáltuk Humana-val a vacsorát, 50 után semmi.... próbaszerencse még egy Bebát bekevertünk neki, abból még lehúzott 80at!!

most már 3 féle tápot tartunk itthon, még körülnézek milyenek vannak.... hihetetlen - lehet, hogy menüből választa legszívesebben attól függően, hogy milyen kedve van...

szerintem vannak gyerekek akiknek muszáj többféle íz

képzeljétek a sógórnőm kisfia aki 4,5 hónapos, megkóstolt egy kis almát meg krumplit annyira imádja, hogy már nem érdeklődött annyira a szopi iránt....

KépKép
judit18

Sziasztok!

Boldog névnapot az összes Eszterünknek!!!

Judit18, nekem nem tűnik kevésnek, amit írsz. Főleg így, hogy kis részletekben megoszlik. Az tényleg érdekes, hogy kisebb korában többet volt ébren.
Az én fiam fél 8-tól 5-ig alszik (éjjel egy szopival). Ha szerencsém van, 5 után még kicsit visszaalszik. Aztán 10 körül elalszik a babakocsiban és akkor 3-4 órát úgy is marad. :D Délután még van kb. 1 óra alvás, aztán fél 7-kor fürdés, szopi, kis játék és alvás.
De most majd megpróbálom kicsit kitolni a fektetést, hogy ne 5-kor keljen, hanem később.
Vendég

sziasztok :)

a lemaradásom is igyekszem behozni :)
De elsőnek is: boldog névnapot Eszterxx!!! :)
És a kicsi Eszternek is ;)
(Van még Eszterünk? ;))

lányok, hihetetlen,a tegnapi csoda éjszakai alvásra ráhúzott, tegnap este 10kor evett majd bealudt 11kor már én is ágyban voltam és 6kor ébredt, megint nem türelmetlenül... az egészben az a meglepő, hogy a "másikgyermekem" viszont hajnali4-5 körül többször ébresztett.... :? ;) :roll:

én télleg kisgyermekes anyuka lettem, ha választhatok a szex és egy jó alvás közt... az utóbbit választom... szegény uram... :roll:

Nebula, üdv köztünk aranyosak a lurkóid :)

Éva, most vagy a körúton, nem? talán épp Monaco?majd mesélj milyen volt! és utólag is Isten éltessen sokáig!

Jim, 5600g, nem semmi, bár bevallom mi ezt 6hetesen teljesítettük... najó, nagyobb kezdőértékkel :lol:
örülök, hogy jó volt a Balcsin és ne aggódj az alakod miatt, ráérsz még vissza fogyni ;) és sokan még ezt az alakodat is megirigyelnék, sőt! :)

[quote]f írta:érjem vallásosan lett nevelve és ő olyan jó lélek. Legyenek olyanok a fiúk is.

hihetetlen jólélek vagy Te is! látszik mennyire szerelmes vagy a fiaidba és a férjedbe!

Tündérmanó, Panny, Potyka, hihetetlen amit az anyósokról írtok.... nem is tudom, hogy tudnám elviselni a helyetekben...

Pumperka, gratula a futó-családhoz! (én nem szeretek futni... :? )
szval minden tiszteletem a tietek, félmaraton? én féliskolakört sem.... kb mint Jim, még a cigi is majdnem stimmol.... (jólvanna én is abbahagytam már... hurrá, most volt 5éve :) )

[quote]T írta:egnap vendégségben már minden szoptatási pozíciót kipróbáltam, mígnem a végén a következő vált be: feküdt Fruzska egy elég magas ágyon hanyadt, én föléhajoltam, és úgy szoptattam. Nekem rohadt kényelmetlen volt, de neki nagyon tetszett, mert evett!!! Próbáltam pár perc után a szokásos pozíciókat, de rögtön hiszti lett... Szóval vissza a nekem kényelmetlenbe, és akkor evett tovább... Lehet, hogy a hasa, és így háton kényelmesebb volt neki... Vagy csak egyszerűen szereti a változatosságot Wink

ezt elképzelni is hihetetlen.... wow. ilyenek is csak Linocsnak juthatnak eszébe ;) vajon mennyi ideig evett igy Fruzsi? ;)

Kikó, hogy telik a sporthétvége?

Pepike, épp aznap gondoltam Rád, hogy derég voltál, mi van Veled, amikor írtál. Nagyon ijesztően hangzik a beírásod, mivan, mesélj!!!

Márti, te is tök jól nézel ki, lányok nemér itt mondogatni, hogy híztam, persze hogy híztatok, mert babát szültetek!!!!!
de csodásan néztek ki :)

Petramama, szerintem tökre hasonlítanak a gyerkőceink ;)
csak az enyémnek fütyköse van :P :lol:

Eszterxx, hihetetlen vagy a futással.... brrr én még baba nélkül se csinálnám ;)

Pété, én úgy vagyok vele,hogy minden nap egy meglepetés mi lesz, sok elmenős programunk is van, de amikor itthon vagyunk egyik nap végig alszik és akkor takarítok és mosok másik nap pedig végig játszani kell vele.
most kaptunk egy pihenő széket kölcsön. első alkalommal bealudt benne!!!!

na most megin ennyi, már csak 4 oldal lemaradásom van ;)
vidám hétvégét

Kép

Kép
kolyok28

Juditkecskemét, sajnálom a pajzsmirigyes dolgot, viszont
szerintem igenis csinos vagy!!! ez nem azon múlik, hogy hány kilót mutat a mérleg, hanem belülről jön! Éshát, pl elnézve az imént felrakott képet, amin Nimivel vagytok... :) És korábbi képeidről is nekem nem az jött le, hogy mammamia, mekkora csaj, hanem hogy wow, micsoda egy vidám csaj, tényleg, süt rólad a szeretet és ez a lényeg!
És zárójelben megjegyzem amit leírtál, mi mindent megtettél a fogyásért... nem semmi.... ;)

Jim, Te buta, a férjed megjegyzése arra utal hogy így is szeret :)

ja, most azért van annyi időm, mert a hétközben megcsináltam majdnem mindent a lakás körül, hogy majd szombaton a férjurammal nyugodtan elmenjünk kirándulni vagy mi, erre a kollegái elhívták bicajozni. Perszehogy menjen, mert ugye jó az ha jóban van az ember a kollegáival, de mi megint kettesben vagyunk igy itthon... cserébe vszont majd 1 órát webkamerázott Máté a nagyszüleivel :lol: majd bealudt a kendőbe, mikor kivettem hogy lerakjam, felébredt, de képzeljétek, VÉGRE rájött, hogy nem az egész öklét rakja a szájába, mert az nem fér el és csak felidegesíti,hanem az ujjat ki kell nyitni és úgy :lol: úgylátszik viszont gentikailag kódolt, hogy ne a hüvelyket... ő a mutatóval próbálkozott és sikeresen elaltatta magát én anno a középsé ÉS gyűrűs ujjaimat szoptam :lol:

ja igen, hasonlít:
1980: Kép 2008:
Kép

Potyka köszönjük a képet :) gyerkőcökről is kérünk ;)

mi az a konakion és miért kell???
jaigen, BCGt beadatom, meggyőzőtt egy itteni magyar anyuka, akinek otthon a sógora kapta el a TBCt, pedig teljesen okés család. és az orvos mondta neki, hogy ma már öltönyös betegség a TBC, bemennek a tescoba tologatják azt a kocsit amit előtte a hajléktalan vitt vissza.... :? :roll: :roll:

na ébredezik, akár még éhes is lehet :) majd még jövök csajok ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szia Kölyök!!! Te is cigiztél, ejnye! :wink:

képzeljétek, azt elfelejtettem mondani, miközben szarvasbogarat mentettem séta közben, találtam igen gyanús kender növénykéket az útszélén. Le is fotóztam :oops:

Kölyök, tényleg hasonlít!!! Tervezem, hogy majd felrakom én is kicsi Milant, anyát, Robit, Martint egymás mellé, hihetetlen nálunk is a hasonlóság.

Martin végre kakilt ma, pont egy hete volt széklete. Hogy mosolygott, tök cuki volt nyakig szarosan. 8) A másik fiam meg tegnap beszart a kádba. Kiabál -szerencsre nem nekem- Robi siess, beszartam a kádba!!!!!! Robi fut, Milán kezében egy jó nagy hurka, nézd Robi, itt van!!!!!! hehehehe, de jó, hogy én szoptattam közben. Amúgy nem csinál ilyet, csak vettem neki gumibogarakat, azokkal elmélyülten játszott a vízben. (mű madárpók, pondró, sáska, csótány, skorpió...tök bejön neki)

Én a nem főztem, megyünk házassági évfordulózni. 8)

délelőtt gipszből kiöntöttem egy vonatot -tök jó lett, ki is festettem. Milán meg adta at instrukciókat :) majd akarok olyat is csinálni, hogy a fúk kezét-lábát gipszezem!
Vendég

a konakion K vitamin, fúj, de hetente kell 1szer, csak amelyik baba szopik (az az egy nem megy át a tejbe)
Vendég

Kölyök, igen, van még Eszter.eu! :wink:

Új képek a kis haspókról:

Kép
Kép
Vendég

Jim, jó mulatást! Mit csináltok? Hányadik évforduló?

Alexa is belekakilt a múltkor a kádba és mikor??? Amikor 6 hét után végre elmehettem ázni, és vittem magammal őt is. :roll: :roll: :roll: :lol: Pedig alig vártam már, hogy fürödhessek. :(
Vendég

Zsu, télleg, köszi !

Bocsi, Esztereu! Boldog névnapot Neked is :)

Jim, Zsu :lol: tiszta beszarás... ;)

Jim, még soksok boldogat! és kérjük a beszámolótmivel ünnepeltetek ;) (pikáns részleteket nem kell :P )

itt K vitamint csak 3szor kaptak, 2t még a kórhába és egyet 1 hósan... :? csak nem leszbelőle baj... :?:

na kaja megvolt, bealudt, szval bepróbálkozom egy babakocsis sétával (kendő viszem természetesen tartalékban ;) ) nincs kedvem egyedül főzni és nincs itthon kp... :? szval megyünk eszünk valamit a városban, valami gyorskaját :) pizza pl ;) meg akkor vásárolok is majd, ami tegnap kimaradt, aztán délután még jövök a folytatással :)
vidám délutánt ;)

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: