Sziasztok!
Megjöttünk tanácsadásról, hát nem egyszerű ebben a xar időben babakocsizni meg esernyőzni egyszerre. Én nem tudom, biztos az idő miatt, Lali elaludt hazafelé és arra sem ébredt fel, hogy levetkőztettem és betettem a kiságyba. Végre alszik. Az éjszakánk most egész jó volt, egyszer kelt 4-kor, fél 5-kor már mentem is vissza aludni és fél 8-ig húztuk a lóbőrt. Fura volt, mert most először nem aludt itthon apa. Kicsit féltem is, utálok egyedül lenni.
Lali 6770 gramm, 20 dekát hízott két hét alatt, ennek nagyon örülök. Doktornéni meg is dicsért.

És megint nőtt egy centit, 69 centi hosszú.

Döbbenet, hogy nő.
Kaptunk Sinlac pépet, ha folytatódik az éjszakai 4-5-szöri kelés, uzsira azt kell neki adni vagy krumplifőzit, este meg csak szopi. És mivel most a melegben kevesebb lett a pisis pelus és se a teát, se a vizet nem fogadja el, megpróbálhatjuk a hígított almalevet, hátha az édeset jobban elfogadja és talán a kakit is rendezi - szombat óta nem kakilt megint.
Bea, csak azért kérdeztem, mert annyi tejcsid volt. Amikor abbahagytam a fejést, nekem is pár nap alatt beállt a kereslet-kínálat. Ami van a fagyóban, azt a főzihez fogom tenni. Hatalmas Levi tényleg! Nagyon szépek a gyerkőcök, Gréti csodaszép kislány! Milyen ízű volt a torta? Csorog a nyálam.
Zsuzsu, hát most már kíváncsi leszek, mi lesz a lába között ennek a pöttömnek.

Mi is lányt vártunk először, nem láttak semmit a lába között, 20 hetes uh-n mondta Sikó, hogy fiú.