A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Vucuska, Witch,
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat tényleg! Aranyosak vagytok!

Orsi,
Ha bármiben segíthetünk szólj nyugodtan!

Witch,
Igen én is akkor megyek, tényleg találkozhatunk, Ti hány óra körül fogtok jönni?
tubikriszta

Tubikriszta!

Én általában 9 körül indulok itthonról, és ahogy a forgalom engedi... 9:30-10:00 között szoktam odaérni, ha nagy a dugó kicsit később. A doki szerint nincs értelme előbb menni, mindig ezt mondogatja.... Te mikor jösz?
witch26
Budapest X. kerület

Orsi

Ne haragudj hogy így ismeretlenül írok,csak bátorításként,talán segít,remélem.Háromszor voltam abban a helyzetben amiben most Te és a negyedikre itt van velem a lányom.Csak az a gondolat ad erőt ilyenkor hogy vmi oka mindennek van,kell hogy legyen.Hozzád majd egy másik baba akar leérkezni.Nagyon nehéz most,szívből kívánok Neked sok erőt hozzá.
Ha bármit szeretnél kérdezni vagy akármi,nyugodtan írj privit.

Puszi mindenkinek,nagyon várunk Titeket a másikon,nagyon.

Kép
lukrécia

Orsi!

Nagyon-nagyon sajnálom, és nagyon együttérzek veled.
Tiszta könnyes a szemem, alig látom a betűket.
Persze hogy vigyáztál, ne is gondolj olyasmire, hogy erről Te tehetnél. Egyszerűen nektek egy fiatalabb babátok lesz...
Sirasd most őt meg, aztán engedd el....

Lukrécia, gratulálok Falatkához, nagyon kis édes. Borzasztó belegondolni, hogy mi mindenen mentél keresztül.
És nagyon-nagyon jól esett, hogy azt írtad, hogy vártok minket a másikon.
Nagyon-nagyon szeretnénk már odatartozni...
bikmakk

Orsi,

Nem tudok mit mondani...........
Sírj nyugodtan, hátha az segít. Csatlakozom Adrihoz, ne engedd, hogy ez elsodorjon a párodtól, hidd el neki is ugyanúgy fáj.

Vukihoz hasonlóan nekem is van egy kollegám, akiknek most született meg a kislányuk és 15 hetes vetélés után :(

Tudom, hogy ez nem vígasztal...............

SAJNÁLOM.......................

Kép
akire79

Sziasztok csajszikák!

Bocsi hogy csak igy betolakodtam hozzátok de Orsinak szerenék irni egy-két szot!

Orsi!!

Tudom most marha nehéz de szeretnék egy kis erőt adni!!
Volt egy 8 hetes elhalásom és egy 1o hetes elhalásom. Mindkettőnek műszeres befejezés lett a vége.Pont ugy történt ahogy irtad is hogy bent voltam az abortuszra várókkal egy szobában és dél körül beszolt egy műtősfiú az ajtón jó hangosan hogy a kaparásra várók jöjjenek a műtó elé. Nem is tudom miért nem csaptam le ott helyben!Talán mert kábult voltam a keserűségtől és a kudarctól. Mind a két esetben aztmondta a Konc /nekem ő volt a dokim/ hogy valami genetikai rendellenesség lehetett és eza természet szelekciója.
4 beültetés után feladtam. Ugygondoltam elég volt. Kalocsárol jártunk. Rengetegszer! Az utolsó beülti 2oo7 márciusában volt. Nem sikerült. Májusban spontán váratlanul csak ugy Döbrögi beköltözött a pocakomba!!! Nem hittem el!!! Ha nem csináltam 15 tesztet egyet sem. Utána a 12-ik hétig minden egyes u.h.-on a torkomban volt a szivem.Mert én nem elvetéltem! csak elhalt. Semmit nem éreztem csak nem volt szivverés. és ennyi.
Ez hogy most terhes voltál naggyon jo jel. hidd el a következő sikerülni fog. Én nagyon szoritok neked. És mindannyiotoknak.

Higgyétek el hogy vannak csodák. És veletek is megfog történni mert ha senki más nem ti MEGÉRDEMLITEK!!!!!!!!!!!!

gyertek minnél hamarabb és minél többen a másik topicra mindenkit várunk.
Addig is KITARTÁS !!!!! Megéri.

Kép
fiona66

Sziasztok!

Orsi!
Köszi a választ a pü-mre, nagyon örülök, hogy így állsz hozzá!

Kira!
Véletlenül sem szeretnélek megbántani, de szerintem azért az olyan kijelentésekkel, hogy az inszem nem kóser, vigyázni kell.
Gondolj bele, hogy itt van velünk Kriszta, és talán több tíz inszemes, aki csak olvas bennünket, és aki most elkezd rohadtul aggódni. Ami persze egy ilyen eset után még amúgy is előfordul.

Nekem több ismerősöm is van, akinek inszeminációból született egészséges babája, van olyan is, aki lombikból elvetélt. Én pedig, személyesen, spontán fogant babát vesztettem el a 23. héten.

A számok, állítólag, azt mutatják, hogy az asszisztált reprodukció esetében, akár inszem, akár lombik, kicsit nagyobb a vetélés esélye, de vannak olyan kutatók, akik azt állítják, hogy az összes terhességre vetítve a vetélések aránya 20%.

Ezt nem akarom tovább ragozni, hogy nehogy további parákat keltsek, inkább megfordítom, tehát mindenkinek legalább 80% esélye van a sikerre!

Tehát, hajrá inszemesek, biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindenkinek sikerül!

És tényleg kérlek, Kira, hogy ne bántódj meg!

Orsi
dnorsi

Drága Orsi,

Annyira de annyira sajnálom. Erre nincsenek szavak. Át tudom érezni részben,mit érzel, nekem a 2.inszemből novemberben spontán elment egy kis maszat. De ez közel sem ér fel egy majd 3 hónapos terhességgel. Hidd el tudna itt mesélni egy pár ember, akivel nagyon kiszúrt az élet. Nem akarom újra felhozni az emlékeket másnak, de ha visszaolvasod a topicot, és elolvasod Zsókuci és Lexi történetét, akkor látni fogod milyen igazságtalan az élet.

De pont egy imádott BMC-s ismerősöm mondta, mindenből fel lehet állni, mégha nagyon nehéz is.

Sajnos van ilyen, és nagyon sok idő feldolgozni, nincsenek rá szavak.

Gondoltam elmesélem, mi történt az egyik ismerősömmel 3 hete, de úgy voltam vele nem akarok rátok ijeszteni. Dnorsinak igaza van, ez nemcsak az inszemnél fordulhat elő. Egy ismerősömnek 6 hónapos terhesen megszűnt a szívhang, spontán esett teherbe. Meg kellett szülnie. A másik ismerősöm ikreket várt, a 4.lombikja sikerült.Ment uh-ra asszem 18 hetesre, és már nem volt egyiknek sem szívhangja. Előzmény nem volt. Persze műteni kellett.

Orsi sajnos van ilyen, és persze mindig ott a kérdés hogy miért pont velünk történik? És persze egyetlen rohadt válasz sincs, csak az,max. hogy valószínűleg kromoszómarendellenesség.
Ez nálunk sokkal gyakrabban előfordul, hiszen mesterségesen rakják össze őket, sokkal nagyobb az esély, hogy valami nem úgy alakul ki az embrikékben, mint kellene. De persze ez minket nem vigasztal........
Az viszont jó, hogy terhes voltál, mert a szervezeted érzékelt egy más állapotot. Igaza van a többieknek, a következő alkalommal sikerül, és veled is marad. Most nagyon nehéz, de hidd el egyszer leszünk mi is anyucik.
vic12

Kriszta!

Légyszi ne parázz, minden rendben lesz. Nyugi.
vic12

Sziasztok Lányok!!!!

Orsiborsi!!!
Őszintén sajnálom! :cry: Ez borzasztó. Megértelek hogy most nagyon nehéz Nektek, de ne add fel, hidd el a következő sikerülni fog.

Anett!!!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. :cry: A következőnek sikerülnie kell. Szúrkolok!!!!!!

Tubikriszta!!!!!
Ne idegeskedj, annál rosszabb. Neked most pihenés és nyugalom kell. Gondolj arra hogy milyen sok lánynak sikerült inszemmel, Nálad sem lesz semmi probléma. Nyugod meg. :wink:

Dnorsi!!!!
Szúrkolok hogy minden rendbe jöjjön Nálad és mielőbb kezdhessetek.

És most ennyi szomorúság után egy kis jó is legyen.

Noki!!!!
Nagyon Sok Boldogságot Nektek. És mielőbbi gyermekáldást kívánok!!!!

Gabicsibe!!!
május 27-én UH!!! Köszönöm!
Vendég

Szia Kery!

Köszi.

Én is 27-én megyek a BMC-be. Te hányra mész? Én olyan negyed egy, fél egy felé tervezem, hogy odaérek. Már ha nem lesz sztrájk, mert akkor nem tudom, hogy megyek.

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a friss babásoktól...: Szóval, tegnap el kezdett fájni a mellem az jó? Ja és ha ücsörgök görcsölök,meg ha rohangálok, meg vezetek. Amúgy ha fekszek semmi baj...
Mitől lehet ez?
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

A mellfájásról regényt tudnék mondani....:)
Én már hason sem tudok aludni annyira fájnak......
Ha sokat ülök nekem is szokott fájni a hasam, ilyenkor ha tehetem lefekszem, és magnerot tablettát szedek, napi 2*1-et.
nekem a MagneB6 nem jött be. :(

Ma voltam uh-n. 6 mm-es petezsák látható, 2 hét múlva kell mennem újra.
Kicsit megijedtem, hogy nem kicsi e, de a doki nem mondta, hogy gond lenne.
nika28

Nika!

Köszi a válaszod, és gratula a picihez :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

NIka!
Az anyósom -gyógyszerész- javaslatára én a Magnesium Lactat+B6-ot szedem. Azt mondta ennek a leggyorsabb a felszívódása. A betegtájékoztató szerint 5-öt kellene szedni 1 nap. Én mondjuk egyenlőre 3-at szedek naponta.
Gratulálok a kis petezsákocskádhoz! :)

TubiKriszta!
Remélem jól vagy!
Ott van a babád és ott is marad a pocidban!

Orsi!
Nem is merem megkérdezni hogy hogy vagy, mivel egyértelmű a válasz.
De melletted vagyunk és írj ki magadból minden fájdalmat, mi meghallgatunk!

Anett!
Mi újság Veled?

Kép
vucuska

Dnorsi!!!!

Én kb. 9 óra fele érek oda. Ha gondolod reggel megyek fel kocsival szívesen elviszlek.
Vendég

Orsi
Okosat nem tudok és nem is akarok írni!Őszintén sajnálom és nagy Kép neked!!

Kriszta
Te pedig ne aggódj nem lesz gond!!!!!Kitartás!!!

NIka
Kirának is ilyen picike volt!Nem izgulni!!!

Witch
Pocakfájás normális,ha erős görcseid vannak az nem jó!Ezek a fájások,szúrkálások,nyilalások normálisak helyezkedik(nek) a babó(k) :D
gabicsibe

Kery!

Én is pont ezt akartam felajánlani, kösz!
Nekem a délután jobban bejött eddig, nincsenek annyian.

Orsi
dnorsi

gabicsibe, nika!

Nem erős görcsök, csak olyanok mint mikor cisztám volt, hol a jobb oldal fáj, hol a bal oldal, hol középen, de nem folyamatos...
Lehet hogy az összenövéseim miatt van? Van belőlük rendesen...
Amúgy állandóan alszok délután... :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Ez normális dolog! Nem kell aggódnod miatta!
Engem is megnyugtatott Gabi, hogy a baba helyezkedik azért van.:)

Gabi!

Jún. 3-án megyek uh-ra.
nika28

Dnorsi!
Dehogy bántasz meg! Tök igazad van! Már amikor elküldtem az üzit, meg is bántam, de annyira kiakasztó volt ez a tegnapi történet! És bevallom őszintén, elfelejtettem, hogy Neki inszemmel sikerült! :( Nem tudom miért volt bennem, hogy Ő is lombikos! És persze tényleg nem igaz amit írtam, mert nekem is van pár ismim akinek inszemes babája van! Sőt olyan is van akinek elsőre sikerült! Úgyhogy tényleg bocsi! :oops: Ez pont olyan, hogy itt irogattuk régebben, hogy senkinek nem akar inszemmel összejönni, aztán sorba sikerült... Nekünk is pont ugyanannyi izgulni valónk van, mint az inszemesekenek. Igazából ha a folyamatot végiggondolom, nem sok külömbség van a kettő között, csak annyi, hogy az inszemnél máshogy segítenek. De miután megtermékenyült, konkrétan semmi külömbség nincs a kettő között!
kira76

Witch!
Pont most kérdeztem meg a Dokit a görcsölésről és azt mondta, hogy teljesen normális. Dolgoznak a hormonok és puhul a méhed... Legalább érzed, hogy mi folyik benned! :lol:
Nika!
Teljesen jó a 6 mm! Nekem 5 mm volt és most minden okés! Úgyhogy emiatt egyáltalán ne aggódj! Egy barátnőmnek, meg 3,2mm volt, most meg mindjárt szül!!!!! :)
kira76

Sziasztok!

Witch,
akkor megyek én is úgy 10 körül és remélem, hogy tényleg találkozunk, egyedül jössz vagy az anyukáddal?

Amúgy nekem is voltak görcsölések meg szúró fájdalmak, még a teszt előtt, és amikor kiderült, hogy pozitív, akkor Wiegandt dokit is megkérdeztem, hogy ez nem gond, mert volt, hogy nagyon szúrkált. Azt mondta, hogy ez normális.

Kira,
Te ma voltál a BMC-be? Mit mondtak?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Kriszta!
Tényleg ne aggódj ám! Felelőtlen kijelentést tettem tegnap és mint leírtam, nem is úgy van ám, mint ahogy leírtam! Csak tényleg annyira sokkolt ez az Orsiborsi történet, hogy inkább idegből írtam!
Ma voltam igen! Nem kell többet mennem! Minden oké eddíg, úgyhogy megyek egy épülettel arréb a Lintner tanárúrhoz! :)
kira76

Tubikriszta!

Anyuval megyek, de lehet hgoy apa is jön, attól függ marad e az álom kórom, nem szívesen vezetek félálomban :shock: .
Amúgy amiről tuti megismerhető vagyok, hogy van egy fekete alapon virágmintás dossziém és Harry Pottert olvasok :).
witch26
Budapest X. kerület

Kira
Mondtam én hogy minden rendben van!!! :D
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Oh Orsi... nem tudom, hogy is írjam, mit érzek... amikor velem a baj történt, még nem töltöttem be a 6. hetet, és mégis hogy megviselt. Te írtad akkor számomra a legmeghatározóbb sorokat: "reggel olvastam az üzeneted és azóta most szedtem össze a bátorságom,hogy írjak. Nagyjából egyszerre tudtuk meg,hogy csoda történt és azóta nem telik el nap,hogy ne gondolnék arra,hogy csak minden rendben legyen mindannyiunkkal." - semmi irigységet nem éreztem, azzal kapcsolatban, hogy Neked maradt babó, nekem nem. Sőt. Örültem, hogy nem mindenki ilyen peches, mint én. És most - biztos megsiratlak vele, ne haragudj, nem akarom a fájalmaidat növelni - azt érzem, hogy ez rémesen igazságtalan, pechesebb vagy, mint én voltam.
Nagyon sajnállak.
Csak azt tudom újra írni, hogy nem igazságos ez a sorstól.
Akkor Te voltál a szerencsés, most én vagyok Hozzád képest e helyzetben talán a szerencsésebb, gondolhatnád.

...valami nem volt odabent rendben, el kell hinned, el kell fogadnod, és most még korai a következőre gondolni, de egyszer kell, egyszer úgy kell lennie, hogy végre biztos minden rendben lesz... egészséges az érzés, hogy éppen most hallani sem akarsz a következőről, mert Teneked Ő kell, aki ott van. De hidd el, akármennyire klisének hangzik is, és elcsépeltnek: az idő eltompítja ezt a fájdalmat, és szépen, lassan, hagyj időt magadnak, újra előretudsz nézni.
Egy új, egészséges áldott állapot irányába, és meglásd: az út végén ott vár majd az egészséges Picurkád. Aki meg is születik és tökéletesebb lesz, miont remélted. Nem szabad abbahagyni. A kötelező -legrövidebb-szünet után szerintem azonnal és újra előre. Ez segíteni fog.
Bízz!

Nekem alig több, mint 4 hete, hogy elment az én mini-terhességem. Nagyonis friss, de ugyanakkor már nagyonis halvány emlék is egyben... furcsa kettőség ez.
Ma vagyok a 3. cn-en, és reggel UH-n kezdtem, kezdjük a 2. inszemet. (Egyébként az UH után csak sírtam egy sort az emlékekre, de ez titok.)
Volt egy gondolatom, hogy toljuk kicsit, mert júliusban esküszünk, és nem csak, hogy minne fillér be van már osztva, hanem az izgalma és tervezhetetlensége sem túl jó most egy inszemes hónapnak-gondoltam. De aztán győzött talán az anyai ösztönöm, mégpedig, hogy nincs megállás. Nem vesztegethetek egyetlen esélyes hónapot sem. Még a spontánban is reménykedtem, de az nem csusszant be a veszítés után.
Táblába küldeném az infot, hogy jövő pénteken UH ismét, aztán szerintem júni eleje inszem. És közben titokban (vagy inkább lefojtva) rettegek.
Bocs, hogy iylen sokat írtam. És bocs, mert hogy tűnik, hogy csak Orsinak. Mindenkinek. Csak nem volt kedvem írni addig, míg semmi sem történt velünk.

Noki, az esküvőhöz minden szépet és jót, legfőképpen pedig, hogy tudj lazítani, imádni a királynőséget!!!

E. Dóra
edóra

ORSI és EÓRA!

Nagyon sajnálom ami Veletek történt :(
Én tavaly júliusban vesztettem el egy nagyon korai babát és azt i nagyon rosszul éltem meg, el sem tudom képzelni, hogy Nektek ez milyen fájdalom és keserűség, de egyeértek abban, hogy ennek így kellett történnie.........

Most én is egy kicsit panaszkodni jöttem!
Írtam, hogy május elején volt a HSG vizsgálatom és azóta nagyon nagy fájdalmaim vannak.
Egyik nap már a kádból sem tudtam kiszállni, hánytam folyamatosan, stb... Visszamentem az I.sz. Klinikára, nem is foglalkoztak Velem, meg se vizsgáltak, mert azt mondták, ha nincs lázam nem lehet nagy baj! Elmentünk egy másik orvoshoz és kiderült, hogy kaptam egy fertőzést HSG-kor és most úgy néz ki, hogy hashártya-gyulladásom van! Hazajöttem saját felelősségre, de ha belázasodom, azonnal visszavisznek a kórházba! Kaptam nagyon erős gyógyszereket és meg kell gyógyulnom, mert csütörtökön megyek az első konzultációra a BMC-be :(
Szóval ezek vannak, nem kívánom senkinek....
Most ugrott az itthoni próbálkozás lehetősége is, megint elbuktam egy hónapot és a legszörnyűbb, hogy a fönőköm azt hiszi, hogy szimulálok! Nyíltan közölte, hogyha nem megyek be szombaton és vasárnap dolgozni, akkor.......

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de meg akartam Veletek osztani, hogy hogyan jártam!

Gabicsibe!

Küldd át a táblázatot, mert van helyettesítő programom, megnézem, hogy azzal meg tudom-e nyitni és használni!

Tesztelőknek küldöm a drukkot, jó lenne ha valaki jó hírrel jönne végre!

Puszi Mindenkinek!

Kép
akire79

Bocsi EDÓRA, kihagytam a nevedből a D betűt :D

Kép
akire79

Akire
Ez nagyon durva! Szegénykém!!!! Utálom, ha azt hiszik, nyafog az ember, közben meg baj van. Remélem, hamarosan jobban leszel, bár ez nem egy kis betegség.
Hogy történhetett????!!!!

Gabi
pü!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nem tudom hogyan történt, ez tipikusan én vagyok!
Nem akarok rosszindulatú lenni, de azt kívánom azoknak a férfi orvosoknak, akik elzavarják ilyenkor az embert, hogy éljék ők is át ezeket a fájdalmakat, rosszulléteket! :D

Kép
akire79

Akire!
Ez borzasztó! Ezek szerint a Klinikán csinálták a HSG-t?
Én is oda járok nőgyógyihoz, nem is értem, hogy hajthattak el, eddig még nem tapasztaltam ott ilyen hozzáállást!
És most mi lesz? Hogyan lehet ezt gyógyítani?
Nagyon szorítok érted, és hogy elmehess a konzultációra a Bmc-be!
Puszillak!
adri1983

Witch!
A mellfájás, feszülés nálam is jelen van, én sem alszom hason már a stimu kezdete óta!
És ahogy Nika is és te is írtad, én is álomkórban szenvedek!
Délelőtt és délután min. 1 óra szunya, plusz éjszaka 8 óra! :oops:
Azt hallottam, hogy az összenövésektől is lehet hasfájás, illetve ahogy azok feloldódnak, hiszen tágulnak a szövetek, de ez teljesen normális!
Múltkor beszéltem egy endós lánnyal, aki a terhessége elején nagyon görcsölt, pont az összenövései miatt, de rendben kihordta a kisbabáját és minden rendben volt!
Puszi!
adri1983

Kira
Nagyon örülök a szuper uh eredményedhez, ügyes vagy! :D

Nika
Nem lesz semmi gond a piciddel, hiszen minden gyerek más és más! :) Cipelheted majd még a 3 kg-os gyerkőcödet eleget, örüljünk, hogy most még ekkora! :D
adri1983

Kriszta
csatlakozom az előttem szólókhoz és csak semmi idegeskedés!
Befészkelte magát az a babóca, hidd el!!!

Noki!
Mindjárt itt a nagy nap, de izgi! :D
adri1983

Szia Adri!

Én soha többet nem megyek a Klinikára, átjelentkeztem a BMC-be,mert nagyon nem voltam megelégedve!

Kaptam pár injekciót és nagyon erős antibiotikumokat 3 fajtát, ketteséve szedem, remélem segíteni fog, mert még mindig nagyon nagy fájdalmaim vannak és csak remélni tudom, hogy nem marad belőle semmi vissza, ami befolyásolhatja az inszemet!

Kép
akire79

Akire!
Teljesen ledöbbentem, mondjuk azt tudtam, hogy futószalagon megy ott minden, na de ilyen nem gondoltam volna! megértelek teljesen, esetleg priviben nem írnád meg, melyid doki csinálta a vizsgálatot? Nagyon érdekelne!

Biztosan segíteni fognak a gyógyszerek, csak egyél sok joghurtot, nehogy az antibiotikum károsítsa a bélflórádat!
Sok erőt kívánok a fájdalom elviseléséhez, reméljük már nem tart sokáig és hatnak a gyógyszerek!
adri1983

Adri!

Írtam pü-t!

Kép
akire79

Akire!

Teljesen megdöbbentem azon, amit írtál. Nálam úgy volt, hogy írtak fel rá gyógyszert, amit rögtön kiváltottunk és be kellett venni, pontosan azért, hogy ne gyulladjon be semmi. A zárójelentést amikor meg megkaptuk, benne volt, hogy 1 hét múlva kontrollra kell menni (már meg is volt, megnézték, rendeben volt) de ha akármi panasz van, akkor azonnal jelentkezni kell.
Sajnálom hogy ennyire nem akartak foglalkozni Veled, azért ez mégsem egy szimpla kis vizsgálat, igencsak megbolygatják a szervezetet..... :?
rony77

Rony

Nekem semmit nem adtak, annyit mondtak hogy 2-3 napig ne legyen sex és kb 1 hétig nem vegyek ülőfürdőt. Kontrollra sem kellett menni, csak akkor ha valami gond van. Nos szerintem elég sok gond volt, de akkor sem tettek semmit.
A két hét alatt 2x hívtam fel az orvost, aki mondta, hogy valószínűleg érzékenyebb vagyok a kontraszt anyagra....
Tegnap pedig azt mondta, hogyha nagyon akarom (!!!!!!) hétfőn megnéz, addig ha gondolom (!!!!!!) csináltassak a körzetivel egy vérvizsgálatot, hogy nincs-e gyulladás. Hát van :(

Kép
akire79

Akire!

Ahogy ismerőseimtől hallom, hogy kinek milyen gondjaik vannak máshol, annál inkább meg vagyok győződve róla, hogy a BMC-ben a legjobb kezekben van az ember. Így utólag látom, hogy itt tényleg odafigyelnek az emberre. Remélem minél hamarabb elmúlik Neked ez a dolog és bele tudtok vágni az "előkészületekbe".
Még amikor kontrollra visszamentem, 3x is megkérdezte a doki h biztos nem volt e hasfájásom, hányingerem stb.
De ha majd Te is oda fogsz járni, majd úgyis kialakul a véleményed Róluk.
Ja és nagyon rendes Tőled, hogy elvállaltad a táblát! Ha bármiben segítségre lesz szükséged, nyugodtan szólj, biztos lesz aki tud segíteni.
Azért majd írd meg, hogy mikor mész be, hátha személyesen is össze tudnán futni :wink: Lehet hogy júni 2-án bemegyek a (genetikai) eredményekért, már előre izgulok, de inkább felkészülök a legrosszabbra és azután már csak a jobb jöhet
rony77

Sziasztok!

Úgy látom ezen a fórumon van élet, ezért próbálkozom a kérdésemmel itt.

Aviva és Arwen torna iránt érdeklődnék, tud-e valaki valamit erről?

Elzáródott petevezetékre ajánlották, pontosan hydrosalpinx-ra. Vidéki lévén nem tudok Pestre feljárni.

Könyv illetve ami még jobb DVD is érdekelne.

Köszönöm előre is mindenkinek a válaszát és sok erőt, kitartást kívánok mindenkinek:

Hovnika
hovnika

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, mert én most fogom kezdeni a stimulációt a lombikhoz június 11-én!

Orsi és Edóra nagyon sajnálom ami veletek történt!

Sajnos én már 3 babát vesztettem el! Két terhességem spontán volt, melyből az egyik egy ikerpár volt. Sajnos 2005-óta nem jött össze baba, ezért mentünk 2006-ba a szegedi Kaáliba, ahol iker terhességem volt de a 8 héten elmentek. Most éreztük úgy férjemmel, hogy belevágunk még egy programba, mert 2006 óta sajnos nem jött össze egy baba sem. Remélem a BMC-be sikerülni fog!!

Üdv mindenkinek: Gyné Ildi
gyoreneildi

Kép

Küldöm Mindenkinek!

Kép
akire79

Üdv Hovnika és Ildi!

Sok sikert mindkettőtöknek!

Erra a tornára jár vki közülünk, úgy emlékszem, majd ha jön, beszámol róla. Én nem tudok hozzászólni.

Ildi
Sajnálom, amin keresztül kellett mennetek. Nekem még soha nem volt terhességem, ez is szörnyű, de a te eseted és a hozzá hasonlóak még borzasztóbbak. Bár én meg így azt érzem, hogy soha nem leszek képes teherbe esni.

Akire
Én már utálom a hülye gólyákat, mert elhagyák a címemet! A barátnőmhöz hurcolják az összes bébit! Már négy van ott. Tiszta hülyék! Hogy lehet egyesekről elfelejtkezni? :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, kicsit jobban vagy!

Rony
Téged miért küldtek genetikrára? Bocs, ha már írtad.

Vic
Szemed???

Nokinak ma van az esküvője???????? Akkor nagyon sok boldogságot kívánok!!! Na, majd a rizsszemek, meg a nászéjszaka, meg az a sok jókívánság meghozza a babót!

Szép hétvégét mindenkinek!

gil

Sziasztok!

Akire,
Nagyon sajnálom, hogy így jártál, remélem, hamar meggyógyulsz és kezdhetitek a stimulációt!

Üdv köztünk Hovnika, Ildi!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Gil!

Küldök Neked egy babát! :D
Azt hiszem engem sem találnak a gólyák (lehet azért, mert albérletben lakom és nincs kiírva a nevem? :D )!
Hidd el eljön a mi időnk is hamarosan!

Kép

Kép
akire79

Ildi!

Kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön az, amire nagyon vágytok!

Gil!
Még nem írtam, szóval a drágám eredményére várok, hogy egyáltalán genetikailag képes-e a dologra, mert azt mondta a doki, hogy akkor felesleges megpróbáltatás lenne a biopszia.
rony77

Rony
Akkor drukkolok, hogy jó eredményt kapjatok!!!! Ez normál spermaszámnál is elképzelhető vajon? Nekünk még sose volt genetikai vizsgálatunk.

gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: