A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="gigaboszi"][ írta:gigabosziimg]http://i31.photobucket.com/albums/c376/gigaboszi/tablazat/0517b.jpg[/img]

Kép

Kép

Gigi táblázata
ez volt az utolsó ha jól láttam.
csipisz

a fidesznek csak viktor a baja, az ő stílusát én sem szeretem, de a fidesz politikáját igen. szerintem ha odaültetnék a helyére Kósa Lajost, akkor aranyéletünk lenne. 8)

na de tényleg tegyül félre a politikát, ez manapság nem az a nyugodt téma. bár kevésbé húznám fel magam rajta, mint az anyósomon... :twisted:

mia_snow

Ez a tábla egy kis módosításra szorul...nembaj megvárjuk Gigit :lol:
Vendég

Akiknek hiányzik a baba neve az titkos(Orsié tudom,hogy az),de a többiek???? :shock:
Vendég

mIA:ÉN úgy érzem az én anyósomnál már nem lehet roszabb...egyszerűen olyat már elképzelni sem tudok
Vendég

bárány, cseréljüüüünk! csak 1 hétre!

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:12-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:12-kor.
pironya

Mia:nem aarom,hogy idegösszeomlást kapj :lol:

Piri:én még csak egy szülőin voltam a suliba, eggyen az oviba :oops: Lányom 6.-os fiam nagycsoportos
Valahogy nem tud érdekelni..olyanokat mondanak amit mindíg beirnak az ellenörzőbe amikor aktuális
Vendég

De az új az más ott meg kell jelenni legaláb egyszer :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Dobok pÁr képet van egy kicsi idöm! :)
Remélem nem baj???!
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sajnos mindig csak olyan képet tudok rakni amin csukva van a szeme!
De nem alszik egyfolytába! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Móni, nagyon cuki ez a baba! Az első kép a kedvencem! Nagyon drága! És basszus hogy repül az idő, lassan 3 hetes...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Móni: te hogy vagy? Minden rendben van? Aludni mennyit tudsz? Hogy telnek a napjaid?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:13-kor.
pironya

Bari!
Látom már kíváncsi vagy (mármint a nevére) :wink: :wink: elég gyakran szóba kerülök emiatt . :wink: :D :D :D
...bárcsak már megmondhatnám....küldeném sms-ben...majd küldöm neked is,oké?..... :D :D

Móni!
Tünemény a fiad! Szeresd nagyon! Tejcsi nincs? (a cumisüveg miatt kérdem)

Fájások:Az 5 perces fájásoknál már javasolni szokták,hogy be kellene menni a kórházba.Az már ELVILEG nem áll le.Kivéve,ha ahhoz a kis lélekszámú csoporthoz tartoztok,mint én.Nekem képes bármikor,bárhonnan leállni.Parázok is ettől nagyon. :evil:
A férjem kollégájának tegnap született meg a kislánya.Hajnali 3-5-ig (!) voltak 5 perces fájásai.És elmúltak.Utána mégis bementek a kórházba,ahol megvizsgálták,és kérték,hogy azért inkább menjen vissza a csomagjával.Délután 3-kor újra beindultak a fájásai,és 5-re meglett a picilány. Irigykedem is nagyon... :roll:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Gigi apuka: Ez a gyerek minden nézőszögból csodálatos!!! Annyira szép baba :D

Móni: Dettó :) Képek jöhetnek minden mennyiségben ;)

Hülye kérdések? Ugyan nem kérdés volt (ezen ki is akadtam), hanem közlés, de én csak röhögni tudtam kínomban: egyik ismerősünk is babát vár, kb 3 hónappal van utánunk... közölte! a csaj, hogy azonnal szóljunk, ha akció van, mert ők is jönnek :evil: Még jó, hogy nem nekem mondta... Már elnézést, de miből gondolja, hogy szeretném, ha a páromon kívül más rokon, ne adj isten barát is ott lenne? A saját családomat sem szeretném, ha kint várna a váróban... :roll: Nem tudom, hogy miként gondolta, csak kint várni akarnak vagy be is jönnének a szülőszobára, de nekem egyik ötlet sem tetszene... Nem akarom, hogy a párom ki-be rohangáljon, hogy mi van, hogy haladunk. Elég lesz majd a telefont kapkodni, mert mindenki biztosan akkor fog telefonálni...

Egy privát kérdés: Nincs valakinek jó ismerőse az Apehnél? Nem sikamika lenne, hanem sima ügyintézés, csak ping-pongoznak velünk...

Kép

Kép
bettica

Móni csúcs ez a pasi én minden nap megnézném a képeket szivesen
Vendég

Orsi a kiváncsiságom szerintem már korral jár :lol:
Vendég

Köszi csajok!
Én megvagyok!
Nem sokat alszom de hát ez ezzel jár de jo lenne már egy 4-5 orát folyamatosan aludni!

Pironya!
Meg is zabálom naponta többször!

Orsi!
Sajna nincs tejcsi!
Ugye Mirkó nem volt velem majdnem egy hétig és az untig elég volt neki hogy rászoktassák a tápszerre amig volt fejtem de sajna már nincs!
De nem szomorkodom már rajta!
Ez van!
Tápszeren is fel fog nöni!
Aszongyák az okosok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettica én sem szeretnék a folyosóra senkit,igzából a férjemet sem ...de ő ragaszkodik hozzá...
Annyira ki van az ember császár után ..nem szép látvány,nem akartam,hogy lásson
Vendég

oké csajok!
hozom majd a képeket ha lesz még!
most mennem kell!
Szép napot nektek!Pussy
Vendég

Móni a tápszer is tökéletesen megteszi ezen tényleg egy percig se szomorkodj...
Ha csak az én gyerekeimet nézzük látszik,hogy tökéletes táplálék
Vendég

Bárány: én ugyan nem, de szivesen kiboritom a te anyósodat, ha szeretnéd. te pedig az enyémet. naaa? 8)

Móóniiii! nagyon kis cukor ez a gyerkőc!! hangosan kuncogtam, annyira helyes minden képen! :)

bettica: a leghülyébb kijelentést tegnap tette anyósom. NAPONTA TÖBBSZÖR ÁT FOG JÖNNI, ÉS AZ UNOKÁJÁVAL LESZ! ezt így kész tényként. amilyen most a viszony, ... hát nemtom. Apa azt mondta hogy majd bezárjuk az ajtót. :lol:

mia_snow

Mia: Apának teljesen igaza van... Én tegnap megbeszéltem a párommal, hogy az első héten SENKI se jöjjön, ha hívják, hogy jönnének, akkor mondja ezt meg a rokonságnak. Mi apóssal élünk, anyósom már 3 éve meghalt, szóval nem kell tőle tartanom, de ott vannak az én szüleim, meg tesóim. A húgom tuti jönni akar majd a kórházba is, persze kerek perec le lesz tisztázva előre mindenkivel, hogy mikor jöhetnek legelőször... Meglátjuk, mennyire értelmes a
családom :lol:

Kép

Kép
bettica

Kérdés: lett valakinek + a szrtepto szűrése? Tényleg nem adnak antibiót, csak a szüléskor?

Kép

Kép
bettica

Móni!

Annyira kis helyes Mirkó!
Én is elnézegetnék bármennyi képet róla,jöhet minden mennyiségben!
És tényleg már mindjárt 3 hetes!
Tünemény!
Nekem is az első áll az első helyen! :lol:

Nekem a férjem lesz a folyóson és a sógornőm velem!
És majd a végén cserélnek!

Látogatások???????
Szerintem az enyém miindenkit felülmúl!
21-re vagyok kiírva,20-án érkezik egy távoli rokon Anyósékhoz akit 1X láttam életemben,párom kb.5X és bejelentette,hogy 10 napra jön!
majd főz meg segít!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Úgyhogy én nagyon szeretnék mondjuk 2-án szülni!!!!!
Anyóséknak már mondtam erről a véleményem amivel persze egyetértettek és majd ők intézik,hogy jó legyen!
ja és mellesleg szülésznő!!!!
Szerintetek mennyi tanácsot fogok kapni egy idegentől????????? :shock:
lehet nem sokáig lesz itt!
Ha magától nem látja,hogy ez kicsit korai!!!!
Na erre mit léptek????
Királyság ugye?????????
Igaz nema szomszédból jön,utánna szerintem nem látom megint 10 évig!

Kép

Kép
ibm

Bettica! Nekem levette már a 32.héten is mert a vetélés után pozitív volt,persze most is!
Azt mondta csak szülésnél okozhat bajt,de kabalából bevetetett egy doboz Semicillint!
Ezután negatív lett.
Kedden levette újra,meglátjuk az eredményt,de mr ellátott Semicillin recepttel.
Szülésnél aztmondta tutira adnak nekem Standacillint!
neked pozitív lett?
Állítólag mostanában nagyon soknak lesz az!

Látogatásról!
Első héten Anyu itthon lesz,nővéremék természetes hogy benéznek,anyósék és sógorék is,de úgy gondolom a többieknek tudni kéne hol a határ!!!

Kép

Kép
ibm

IBM: Igen :( Csak az a baj, hogy annyira meglepődtem ezen a kijelentésén, hogy elfelejtettem a dokival feliratni kevertporos kúpot :oops: Úgy tűnik összeszedtem megint valamit :(
Az a rokon egyébként tényleg olyan kioktatós fajta? Mert lehet, hogy egyébként egy nagyon kedves ember és nem lesz annyira a terhedre... Vagy tudjátok róla, hogy amolyan mindenlében kanál típus?? Reménykedj ;)

Egyébként, ha tudnám, hogy segíteni jönnének a rokonok, család, akkor lehet hogy még bele is mennék, de biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz a helyzet, így inkább hagyjanak minket "összeszokni" az első héten. A gyereknek nem feltétlenül jó, ha egy zsúfolt szobában ébred vagy a fürdetését végig próbálja nézni az egész család...
A szülésnél pedig csak és kizárólag a páromat szeretném látni... Senki mást... Elég kiszolgáltatott az ember amúgy is...

Kép

Kép
bettica

strepto: nekem negativ. a védőnő mondta hogy ha + lenne akkor csak a szülésnél okozna gondod. ha már csak kevés idö van hátra, akkor nem adnak antibio-t, csak szülés közben infuzioban. ha még időben derül ki, akkor adnak tabit rá.

ibm: a tiétek sem eccerü eset, már látom. :D jó hogy mindenkinek megvan a maga baja. :roll:

bettica: én szeretném ha a férjem és az anyukám bejönnének a kórházba, de tényleg senki más. jó mondjuk még az öcsém, mert ő mindig felvidit, bármi van. :D ha anyos nem érti meg (pláne ezek után) hogy az én anyum bejöhet, ő meg nem, akkor sajnálom, de nem nagyon érdekel a kínja. én örülnék ha az első napokban (hetekben, ÉVEKBEN) egyáltalán nem dugná ide a képét. már kiráz a hideg attol hogy elkezdni mondani hogy mit hogyan kéne, ő anno hogy csinálta, én mit NEM csinálok jól, meg hogy utyuluputyulu. tegnap meg majdnem elküldük egymást a pcsába. naneeeeeeeeee.

mia_snow

sziasztok!

itt vagyok csak elég ramatyul érzem ma magam, egész délelőtt feküdtem. Fájdogál a hasam, meg a csípőm, a szeméremcsontom majd szétszakad. Sztem ez olyan igazi jósló... pedig nincs is front. :)
Délután apa jön haza és megyünk NST-re.

Móni: Mirkó annyira szép, már vagy 10 szer megnéztem a képeket. Igazi kis falnivaló, irtó cuki!!! Tegyél sűrűn képeket, motívációnak is nagyon jó. Nekem legalábbis elszáll a félelmem a szüléstől ha meglátom... (na jó utána visszajön a para, de máshogy...tudom, hogy egy szép kisbabáért fogok szenvedni)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Igen Betti,állítólag kioktatós,de hamar fog távozni ha igen!
Egyébbként Anyósék elszállásolják és majd néha átnéznek vele!
Legalábbis ebben maradtunk!
Nálunk majd Anyu főz,takarít.
A szűk családdal már letisztáztam,hogy első héten szeretnénk felfogni,hogy van egy gyerekünk és mi szeretnénk ellátni!
Alakuljon ki egy kicsit az élete neki is és utánna mindenki fürdetheti,mindenki etetheti stb.....,de addig hagyjanak békén!!!
Ezt meg is értették!
Senki ne álljon a hátam mögött mikor pelenkázom,fürdetem stb.,mert attól lever a víz!!!!!
Szoptatásról nem is beszélve!!
Na az aztán végképp csak ránk tartozik!!!
Apa nézheti ha szeretné,de senki más!

Kép

Kép
ibm

ibm: na ezt nem tudom hogy hogy fogom megoldani, mert mi együtt lakunk anyóssal. 1 ház, de külön lakás... hogy TÉNYLEG hagyjon minket legalább az első pár hétben. ÉN szeretném EGYEDÜL (Apával) megtapasztalni, hogy család lettünk, belerázódni a dolgokba.

mia_snow

Betti: nekem negatív lett a sztrepto. Úgyhogy ebben nem tudok neked segíteni.

Hát lányok, anyós téma miatt nem irigyellek titeket. Hála istennek az enyém tök normális.

Nálunk valószínű úgy lesz, hogy az első héten hármasban leszünk, utána egyik héten anyukám az utána lévő héten meg anyósom jön segíteni. A gyereknél is segítenek majd, de elsősorban a háztartásban.

A kórházban a szülésnél nálunk a férjem lesz bent, a többiek kint várakozhatnak, engem nem zavar. Látogatni meg bárki jöhet (legalábbis most úgy érzem), aztán ha nem érzem úgy magam, akkor úgyis elküldök mindenkit haza.

Bari: nálatok mi a helyzet az anyóssal? Írtad, hogy volt valami nagy gáz, de utána nem volt jó a neted.

Mia: ti min vesztetek össze anyóssal?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam vérvételen, CTG-N, UH-n. Minden oké!!!Kis manóm teljesen jól van, a méretei is megfelenek a 38. hétnek. Úgy örülök!!!!!

A méhszáj külső-belső egyaránt zárt, szal 1-2 hétig valszeg benn marad még a doki szerint.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hát Mia, nem irigyellek... Azért az ajtó bezér és csengő kikapcs megoldás lehet... és jó kis sértődéseket lehet vele kiprovokálni... Talán ha előre leszögezitek neki, hogy szeretnétek egy kis magányt az első napokban... vagy inkább ti mentek át meglátogatni ő(ke)t?

Kép

Kép
bettica

Andi: anyósom nem eccerü eset. amig a lányával lakott, addig a lánya volt a szar alak, mi meg voltunk a jók. ideköltöztettük (mert már öngyilkossággal fenyegetözött ha a lányával kell tovább laknia), most itt lakik, mi vagyunk a rosszak, a lánya a jó.... most, hogy örököltünk is, még a pénzügyekbe is elég csúnyán beleavatkozik, hogy kinek mi jár, ki mikor mennyit kapott... áááh, összetett, zűrös ügy az egész, és nem érti meg, hogy most nekem erre se energiám, se kedvem, és különben sem érdekel. egymás ellen neveli a 2 gyerekét, hol az egyik a jó, hol a másik, hát normális az ilyen???

mia_snow

úúú, Mia ez elég gáz: hát nem irigyellek emiatt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most is olyan a netem,hogy 2-3 percenként kidob a bbanetből ezért elég felületesen olvasok vissza...

Mia:az én anyósom még azért se képes elfogadni engem,hogy láthassa az unokáját...
Röviden az a lényeg,hogy engem 2 gyerekkel vett feleségül a férjem,és ezt nem tudják megemészteni,és ennek keményen hangot is adnak
Vendég

Én minden képp kapok antibiotikumot,és a kicsi is,mivel az első szülöttem fertőzésben halt meg...ezért még ha a tesómnak lesz gyereke azt is antibiotikumozni fogják elővigyázatosságból

De jövő héten lesz a szűrés,remélem ezennel negatív
Vendég

Mia: sajnálom, hogy ilyen gáz a helyzet anyóssal. De igazad van, csak a babával és a pároddal kell foglalkozni, anyóst iktasd ki bármi áron.

Szilva írt smst, még egyben vannak, a holnapi áramlásos UH-tól függ neki, hogy beindítják e a szülést. Azt írja, hogy egyébként jól van és a társaság is jó.

Kép

Kép

buci79

Bocs hofgy szakaszokban írok d megőrülök amikor fél oldal után lép ki
Vendég

Olyan jó szilvának hogy ilyen,lazán fogja föl,hogy korházban vannak...én sajnos a első terhességemet szinte végig ott töltöttem,és nagyon sok rossz élménnyel jttem haza ésugye bával is baj lett szóval én könyörögni fogok a dokimnak ,ha nem muszály egy nappal elöbb se fektessen be
Mindkét gyerekemmel kikönyörögtem :oops:
Vendég

Bari!
A korháznál szarabb hely már csak a temetö lehet gondolom! :lol:
Ugyhogy teljesen megértelek!
Mindjárt dobok még egy két képet! :roll:
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Na mostmár tényleg befejeztem! :oops: :oops: :oops: :roll:
Vendég

Jaj Móni nagyon édes, és mosolyog! úÚÚ meg lehet zabbantani!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jaj de cuki egyem meg, és mennyi haja van!!! Móni nagyon irigykedek... :oops: :D :D

Kép

Kép

buci79

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:21-kor.
hékás

Köszönjük!
Ha nagyok leszünk elmondom majd neki mennyi kismami volt érte oda!

Amugy nagyon arik vagytok! :P :P
Vendég

Hali lányok!

Tényleg zabálni való ez a Mirkó!!!Jó képek Móni!

Voltam a védőnőnél,minden oké,nem történt semmi különös.14 kilónál tartok. :oops:
Megbeszéltük a teendőket,ha megszülök és jövőhéten megkeresem a gyerekorvost is.
Még beírt júni 12-re,de én már nem szeretnék menni,hanem jöjjön ő babát nézni. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: