Rég nem jöttem. Minden hófordulós, névnapos babának, névnapos, szülinapos anyukának nagyon sok boldogságot kívánok utólag is!
Mivel nagyon sok a lemaradásom, csak átfutottam a lapokat. Bocsánat, ha nem mindenre és mindenki hozzászólására reagáltam...
Tali: mi alkalmazkodunk ahhoz a dátumhoz, ami mindenkinek jó. Most nem tudok programról.
Regi
Örülök, h bevált az új babkocsi.
Lilla is pont így ad puszit

csak mióta foga is van néha sikerül megharapni azzal a két szem fogával
Amúgy 1 hete mi is a kicsi kocsival megyünk mindenhova, mert valamiért a nagyot nem szereti annyira....
Anikó
Sinlac én is úgy csinálom nagyjából, mint Sense. Általában kanalazzuk estére. Ilyenkor vízzel hígítom a dobozra írt mennyiségű Sinlacot, de annyira hagyom sűrűre, h lehessen kanalazni.
Aztán teheted még gyümölcshöz kb 1 evőkanállal, h tartalmasabb legyen.
És én is ezt használom a főzelékek sűrítésére és a savanykás zöldésgek savanyú ízét is elveszi, mert kicsit édeskés (pl. sóska)
Sense
De cuki lehetett az altatópuszis Boti

Hurrá, h anyud végre otthon van!! És jól érzi magát?
Mind a 3man együtt alszunk, de nincs is más választás, mert ekkora a lakás...jéé ez rímelt
Miléna
Ügyi Zéti
Gratula az új lakáshoz!
A mi Chicco babakocsink is lapra csukható, de tök jól elfér a kocsiban (igaz Mondeónk van

) és könnyű is5,5 kg. Mondjuk nekem szerencsére nem kell emeletre cipelnem.
Silka
Milyen szuri??
Hurrá felállás!
cukor a kavicsgyűjtögetős
Kösz a Sinlacos recepteket

én is elraktároztam magamnak
Nektarin
Na most már jól tolódik ez a tali

szóval jövő hét??

Jó nektek valamikor? A hétfő és péntek tuti kilőve, hétfőn kell a kocsi a páromnak és pénteken pedig jóga.
Nagyon jók lettek a talis képek
És jó Robesz ülése is
Ágica
Nekem is vannak problémáim vele, volt olyan is, h majdnem eladtam, de aztán mégsem
A súly miatt tudod én is paráztam, de ha hízik az jó. Ennyi súly ennyi idő alatt ok.
Tegnap voltunk kontroll mérésen:7470 gramm

szóval kb 500 grammot hízott 2 hét alatt. Belehúzott rendesen.
Legalább most már értem miért eszik kevesebbet az utóbbi pár napban. Úgy látom neki ilyen periódusai vannak
Kolbi
Úszós képek

és a te általad feltett talis képek is tök jók
Dettyk
Annyira a tetszett a ruhád. Megkérdezhetem merre vetted? Mi is megyünk esküvőre júniusban és pont valami ilyesmit képzeltem el.
És micsoda mázlisták vagytok, h ilyen könnyen viseli Pankusz a fogzást
Látom mindenki avatart cserél

jók az új avatarok. Asszem lassan nekem is időszerű lesz cserélni
Irina
Hurrá fogacska
K.Timi
Ádó is nagyon ügyi.
Regi
Fiókzár

no lehet ezt én is beújjítom

Mi is vettünk fiókzárat, de sajna mivel a fióknak nem olyan alja van mint régen, csak a legalsó fióknál fér el.
Szerintem szép fokozatosan most is le lehet szoktatni a cumiról, de csak lassan. Amúgy nem tudom Szeli, hogy van de Lilla normál esetben simán beteszi magának a cumit. Érdekes, h csak pont éjszaka nem találja....

szerintem ez nem is annyira a cumiról szól mint inkább arról, h anya hiányzik neki.
Benne vagyunk a szeparációs szorongás korszakában ezerrel.
Altatásnál nálunk most a francia erkély ablaka van bukóra nyitva az viszonylag messze van Lilla ágyától és be van húzva előtte a két függöny.
Lillán most egy vékony hosszú újjú hálózsák van (az úóbbi pár napban nem volt olyan meleg) és a hőmérséklettől függően egy vékony takaróval, vagy egy nagyobb pelussal takarom be (ami ilyen fürdésnél kifogó)
Amikor melegebb volt egy szál bodyban aludt. Rövidben és az ablak uígy nyitva volt.
Takaró pedig szintén zenész a hőmérséklettől függően.
Szopik
Hát a kiváltással mi is belehúztunk. Szeret szopizni, de semmi gond nincs a kiváltással. Már csak délután, este és reggel szopizik. Mondjuk éjszaka most 2x is. De ez van.
Mondjuk szerintem ez nem mennyiségre megy, csak bújkálásra.
Valamelyik nap mikor vihar volt. Megilyedt az esőtől és a dörgéstől. És közénk kellett venni

és hozzánk bújva tudott visszaaludni.
Viranka
A fürdőbe mi is az összegumizós módszert alkalmaztuk
Jesszus most olvastam a fogkitörést....

megvan már a korona?
Fúú és úgy látom gmailre is fel kellene jutnom....de hogy mikor
Heni
Csak így utólag olvastam

de örülök, h utóbb kiderült semmi baja a kismanónak, csak hát ez a herce-hurca és az ilyedtség nem lehetett kellemes.
Granda
Fúú fellépés

ez izgalmasan hangzik
Aztaa 5 fog nem semmi
Atya ég mennyit nőtt Linda. Gyakrabban tehetnél képet róla

Legközelebb meg sem ismerjük
Mi is megvettük az új ülést

Maxi Cosi priori
Móni
most olvastam
áá ez az ingatlanos tényleg hülye!! Hogy lehet ilyet mondani!!
Orrszívó készülékben a pártolókkal értek egyben. Szerintem a Heniéké nagyon egyedi eset és Heni írta is, h Péterke sírás közben is csinál ilyet.
Én személy szerint kipróbáltam magamon ezt a kütyüt és egyáltalán nem szív erőteljesen. Viszont egy erőteljes taknyosság esetén annál hasznosabb, h az ember erkerülje a homloküreg és egyéb gyulladásokat ugye mivel a kismanó ilyenkor nem tud még orrot fújni.
És már bocs de szerintem önmagában a tengervizes sóoldat ilyenkor sz@rt sem ér. Max segít, h könnyebben kiszívassuk a trutyit.
Anitja
No ezért nem fog TV-t nézni az én lányom csak nem otthon, mert az úgysem tudom elkerülni. Viszont ezeket az agyament rajzfilmeket igenis szeretném.
Ha már TV és attól úgysem tudom eltiltani akkor már inkább én szeretném megválasztani mit nézzen és persze csak mértékkel. Inkább esti mese mesélős párti vagyok
az olyan meghitt. Nekem is minden este mesélt a nagyim mesét.
Dotildi
Kösz a címet
Meryke
Nagyon szépek vagytok a keresztelős képeken!
És nekünk is pont ugyanilyen etetőszékünk van.
Irina
Ezek szerint Ádi Plázázni vágyik mikor kiabál
Alvás: én is nem alvók táborába csatlakozom a 3 kelés a minimum. Már kezdem megszokni....
Meryke
Igen nekünk van ilyen babakocsik, meg Nektarinéknak is

én nagyon szeretem.
Móni
Ja a játékok jó h vannak dísznek, meg hogy legyen mit szétdobálni

mert játszani senki nem játszik vele egyelőre. Fakanál, kuka, zacskó, ruhák és társai sokkal izgalmasabb.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jajj de kár h csak szeptemberben

nem is vagyok telhetetlen.

És az az első ház hol van, mert ugye Tüske lefújva
Na már válaszoltál Edősor

nézem
Kaqk
Örülök, h jól éreztétek magatokat. Hát igen arrafelé tényleg minden olyan szuper!

én csak Svédországban jártam, de majdnem uaz szerintem.
Minden babó egy tünemény

kép és videó
Irina
Én mindig lekenem+napfénytető+UV ernyő

tutira megyek
Ne aggódj Lilla is cumis és nem nagyon érdekel ki mint kövez meg emiatt. Majd szépen időben le fog szokni róla..
Kiskolbi
Főnök
Nem csinálsz semmit rosszul, ez egy ilyen korszak. Mivel te sem a babajátékokat használod napközben az számára sem érdekes. Izgisebb minden más amit te is használsz.
Én már azon gondolkodtam, h a házimunkába beépítem a játékokat is
Ja és a füle botját sem mozgatja, ha ő elmerült valamiben.
Tanítás: amúgy mi most kezdjük neki a babajeleket mutatni, aztán meglátjuk majd (gondolom pár hónap múlva) mi a reakció. Nagyon kíváncsi vagyok, állítólag hihetetlenül szuper dolog.
Hajni
Aztaa micsoda frizura

nagyon szépek gyerkőcök és macsek is
Egyiptom

király lesz!!!
Mesi
Kitartás!!!!!!
Nyaralás: mi is szeretnénk menni, de itt Magyarországon valahova. Valószínű Balcsira barátnőmékkel ott pár hónappal idősebb csajszi van.
No mára ennyi mindent visszaolvastam gyorsban

kész regény lettem. Magunkról majd holnap ma már nincs erőm

megyek aludni.