A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szkagi - örülök hogy jelentkeztél! Még nem szült senki, de már szenvedünk rendesen! :twisted:
Tényleg jó ez a hűvös, de jajj nekünk, jövőhéttől 30 fokot mondanak! :roll:
Veletek mizu? Szonja hogy van? Tehetsz pocakfotót is! :wink:
Vendég

Titi, nem tudsz egy számot mondani amin bejelentkeztél, mert ahol a dokihoz szoktam ott leráztak a központi szám pedig, kicseng és lerakják! ?
bencuri

Az én vonalzóm már hetekkel ezelött kiírhatta volna, hogy már nagy hasam van. :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Nektek mikor írta ki?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki! Egyenlőre úgy néz ki, hogy jó lesz!
Vendég

Nekem ma irta ki!
bencuri

Tita - valamikor ezen a héten már ki fogja írni! :lol:
Vendég

Sajna én is csak a központi számot tudom és én ma reggel onnan kapcsoltattam a szülőszobára. Nincs véletlenül szülésfelkészítős papirod? azon szerintem megtalálod a szülőszoba számát.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, elfelejtettem gratulálni a jó CTG-hez!!! :oops:
Szkagi veled minden ok?
Anyjuk, karfiolos kaja: Dubarry szelet.

Kép
sziszka82

hurrá!!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nincs sajna! felhivom mégegyszer!
:roll:
bencuri

Sziszka!
Húsos palcsi??????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá a végzetem!
20150601134430

na aktivizalo mmagam, megyek fozni meg porszivozni, kozben azert leszek.

VAlaki nem tudja mitol van az hogy a frissen mostt ruhak nem finom illatosak, hanem olyan allott viz szguak?
Most tereggettem ki, es tok budik:( En ezt ug yutalom! Eddig csak torulkozon ereztem, de most minden ruha ilyen:( Mit tegyek?
Vendég

anyjuk nem tudom mitől lehet.
nem lehet hogy sok mosószert tettél bele? esetleg az nem mosódott ki rendesen. én már jártam ugy :oops:

nah mosás-teregetés itt is kész. sőt ki is vasaltam az előző mosásból a ruhákat :D
végre tul vagyok rajta. utálok vasalni!!!!

neki kéne kezdeni a kajának. mert a végén ma se lesz megcsinálva 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Zárt helyen teregetsz?
Lehet, hogy az öblítős tartályt is át kellene mosnod, esetleg a mosómasát is.
20150601134430

lanyok: nem tudom ki milyen tipusu filmet kedvel, de ha valki szereti a meghato, kicsit romcsi, de azert nem mindennapi nyalgep temas filmeket, ajanlom az August Rush cimu filmet. Tegnap este azt neztuk es versenytpityeregtunk a ferjemmel:) :oops: csuda klassz es erzelmes film!
En igazabol robin Williams miatt talaltam ra- ot nagyon csipem- es epp nem pozotiv figura, de szenzacios a film!
Vendég

husos palacsinta??????????????

mégsosem csináltam ......

hogy kell???
oda teszek egy lecsot marhára nem vág össze a gulyással de marhára nem érdekel.......... :D :D :D :D :D

karfiolt akarok enniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki: a tartalyt neztem, nem gaz, nem reg takaritottam ki, de a gpben hogy tudok tisztito mosast csinalni?
Es mivel, asszem azt mindenkepp meglepem. Nem regi meg a gepunk, de ugy latszik mar rafer valami pucera:(
Vendég

ronix: en felraktam a receptek koze, amit vegul valasztottam, iszonytato sok karfiolos recept van, ki hitte volna:)
figyu en adok szivesen, anyos eleg nagy fejet kuldott at.meg van meg fagyasztva is, nekem az egyik kedvenc etelem a rakott karfiol, most puszta lustasagbol nem azt csinalok:)
Vendég

Én ecetet szoktam beletenni (dobba is és a mosószeres-öblítős tartályba is), aztán 60-70 fokon ráküldök egy hosszabb programot.

Az illata miatt nem kell aggódni, köv. mosásnál már nem fog érződni.
20150601134430

husos palit meg en sem csinaltam, pedig igen finom!

Gulyas leves utan turogomboc? VAgy kifozol valami kesz etelt: derlye, szilvasgomboc.....?
Vendég

viki: kosz, en ezt meg is lepem most! Mert ezt a szgot ki nem allhatom! Es azert nagy luxus lenne minden mosas utan plussz oblitest csinalni!
Vendég

viki!

én is ugy szoktam :D habár én utána ráküldök egy öblítő programot nagyon kevés őblítővel. igy tuti nem lesz ecet szag :D

Kép

Kép
timi1982

Köszi Sziszka! :lol: :D :lol:

azt hiszem sikerült észrevétlenül kirepülnie, mert a barátnőm nem találta.
Jupijéééé megjött a túrórudim!!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

holnap a mosogép ecetes dolgot én is meglépem csak azért holnap mert nics itthon ecet :? :? :?

anyjuk én is imádom a rakott karfiolt---holnap csinálok mert a lányom is imádja és holnap jön haza.

Képimg][/url]
Kép
ronix

ugy nyomaszt hogy holnap lelecelek:( Komolyanmint eg yovis aki nem akar anyukajatol elmenni egy percre sem. Igaz csak holnap delutantol vasarnap delutanig leszek szuleimnel, de amiota februarban perom hazajott azota egy estet sem toltottunk kulon. es most kettot aludni nelkule :cry:
Nem akarom! Viszont o nem tud jonni , nekem meg menni kell, mert husvet ota nem voltam, es jo sokaig nem is leszek!
Napkozben nem lesz gaz, mert gyorsan megy az ido, otthon mindig zajlik az elet, de este....szerintem ezer smssel fogunk elbucsuzni joejjtre:)
Hiaba az en lelkecskemmost nem erre van kalibralva( van ilyen szo?)
Vendég

Aki továbbra is derélyekkel, gombócokkal dobálózik itt a topikon, azt lelövöm, vagy lekaratézom!
Kép
20150601134430

Viki: de amikor azok olyan tutik! de tnyleg, percek alatt kesz, es nagyon szupi kaja!
dobalozz Te is!Vagy legkozelebb ha boltban jarsz, a bizti kedveert vigyel haza! es akkor barmikor ha felroppena tema, te mar dobod is bele a forro vizbe:)
Vendég

Nem fogunk sajna, összefutni Titi 10.45-re kaptam időpontot! Még valakit keresni kell aki vigyázz Bencére is! :cry:

Húsos pali Apa kedvence! :D
bencuri

:D :D :D :D :D :D :D :D

jo a kép viki

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk!
Hagyd, hogy a szüleid kényeztessenek!!!! Az apukám cigánykereket hányna, ha pár napra csek én lemennék, pedig mi 2-3 hetente járunk haza.

Sokal jobb lesz kis szünet után apjukodat viszontlátni!

Mi sem sok időt töltüttünk eddig külön, dea viszont látás, a távollét soárn a szerelmes sms-k jót tettek ;)
20150601134430

Viki: azt jobban szertned hallani, hogy turo tortat is fogok kesziteni ma, eperrel?
akkor leirom:)
Vendég

Megyek csinálok valamit ebédre, szerintem gyros húsi lesz újkrumplival! :)
bencuri

Húsos palacsintát énisénisénisénis! :D

Nálunk tökfőzi lesz pörivel. Apa azt rendelt mára.

Titi! Édes lehetett a veréb! Hozzánk már kétszer benézett egy fecske. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki: igen ez mar jol bevalt tapasztalat nalunk is, januarban mondjuk az egy honapigen hosszu ido volt, csak most valahogy ugy erzem nem vagyok arra, hogy otthon korulzsongjanak, mikor hetkozben alig latom parocskam es mar nem sok kozos hetvegenk lesz a baba erkezeseig:(
Ne de sebaj, majd kov hetvegen jol bepotoljuk! Remelem!
Vendég

Anyjuk: én is ezt szoktam csinálni a mosogéppel.
Nekem nincs rossza szaga a ruháinknak, de amikor kinyomja a vizet a gép annak büdös csatornaszaga van. Nem tudom miért. Ugyanabból a vízből van a mit iszunk és annak nincs ilyen szaga. Már a szűrőjét is megnéztem de üres.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote="anyjuk1"]V írta:anyjuk1iki: azt jobban szertned hallani, hogy turo tortat is fogok kesziteni ma, eperrel?
akkor leirom:)

Kóstolgatsz? Kóstolgatsz?

Leíratod, mert az annyira nem jön át. :D :D :D :D :D
20150601134430

kriszta; Kepzeld nagyon bevalt alecsos tok:) Igaz eszre sem vete, hogy tokot eszik, de mondta iszonyat finom:) Orultemmert nagyon rogtonzott volt a dolog:)
Vendég

Megyek bepácolom holnapra az oldalast és a pipiszárnyat. :wink:
20150601134430

Viki: huh, akkor jo, akkor a tortak es sutik hiret mindig le merem majd irni , mig a der..e, es gom..c csinalasrol hallgatok :lol:
Vendég

Viki: grillezni fogtok?
Vendég

Sajna nem, mert emeleten lakunk. Csak sütős variáció lesz.
20150601134430

Anyjuk, na akkor egyszer kipróbálom. Ma nem kísérletezek, mert arra ahagyományos jó kapros verzióról álmodozik a drága. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

bencuri: ha neked jó a 8.15 akkor nyugottan menj akkor nekem késöbb is jó. Szívesen cserélek veled!!! És ha gondolod szívesen vigyázok bencére is ha nincs aki vigyázzon rá. Ha nem fél az idegenektől.

Na most mennem kell Olivérért, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még én sem csináltam húsos palacsintát, pedig nagyon szeretem! De úgy néz ki, most az kell csinálnom, mert a párom nagyon ráizgult! :roll: :? :lol: [/b]

Kép
sziszka82

rakjátok fel a husos pali receptet! Teljesen kikészültem tőle, holnapra akarok olyat csinálni! KÉÉÉÉÉÉÉRLEK, KÖNYÖRGÖM!
magdolnam

magdi én nem tudom hogyan kell

DE AZ BIZTI HOGY PALACSINTÁT KELL SÜTNI :D :D :D :D :D :D :D :D

oda raktam a lecsot hajat is mostam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hú, hagy dicsekedjem egy kicsit! Az előbb voltam locsolni a konyhaasztal alatt, és 16 növényke kikelt! :D :D :D :D :D
Annyira örülök! Ilyenkor elönt az energia, azt hiszem valamit sütök ma én is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

husos palit én is szoktam csinálni. vagyis már csináltam vagy 2-3 alkalommal. ezer éve.
mindjárt felturom a receptet. ok?

Kép

Kép
timi1982

Na sziasztok!
Azt hiszem mindent olvastam de reagálni most nem bírok!
Én sem szeretem a focit meg a férjem sem szerencsére, így az éjszakai bagázshoz nem csatlakozom!

Wera: nagyon köszi, az alkohol tényleg jó ötlet. Hogy ez nekem nem jutott eszembe??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 22:05-kor.
Vendég

Fúúú ráadásul ezt a lap tetejére sikerült! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: