A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!!!

Mesi: Juhéjj!!! Éllljen!!!!!! Jipppppyyyyyyy! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vedd be szépen a lesz@rom tablettát (az nem árt a babának sem... :wink: ) és pihenj! amennyit csak tudsz!!!!!!!!!!!!!

Szerintem meg ha van kedved, nyugodtan írj a januáriba is! Nekik is szükségük lehet egy ilyen jókedélyű, temperamentumos, tapasztalt kismamira. Persze azért hozzánk többet gyere!!!

Boldog hófordulót Zsófinak, Bercinek és Lillának!!!

És az elmúlt napokban ünneplőknek is!!!

Anitja: örülök, hogy nincs semmi baj Nolka mozgásfejlődésével!!! Azta, az a súly!!!!!!!!!! :D

KTimi: ne paráz, amit leírtál az alapján épp fogakat növeszt Ádi!

Nekünk is jön már a harmadik! Már látszik!

Kép
Kép
timi26

Szép jó reggelt!

Elkezdetm visszaolvasni….

Irina, Dotildi: Szuperek az új avatarok! Már nekem is kéne újítanom, olyan téliesek vagyunk. :(

Heni: Mi Balatonfüredre megyünk egy hétre, apartmanba. Ide: http://www.zimmerinfo.hu/fured/laura/hu.htm A gyerek(ek)kel való nyaralás már nem olyan ,mint kettesben, máshogyan jó :D , viszont pihentetőnek nem mondható. :roll:

Silka: Nem Csillaghegyen volt, hanem Óbudán. Annó oda kezdtünk el járni Apával, aztán ott volt az esküvőnk is, majd a keresztelők is. Sajnálom a rossz éjszakákat. :(
Napközben Máté általában kétszer alszik, de azok 1-2 órásak, vagy háromszor, de az utolsó csak 20-30 perces.

Dettyk: Ügyi voltál megint, szupi a babakocsi!

Anitja: Olyan szép kisfiú Nolka! Kis dögönyözni való! :oops:

Tali: A június 15-e nekünk is jónak tűnik, szívesen mennénk megint! :D

Fütyi: Én húzogatom Máténak minden fürdésnél, már csak a hártya van rajta, és ha őszig nem lesz jobb, akkor a dokibácsi egy kis szondával lefejti, érzéstelenítéssel. Utána minden nap hátra kell teljesen húzni és akkor nem fog már visszatapadni. :wink:

Mi is még egy szobában alszunk Mátéval, mivel még néha felsír a cumiért és nem akarjuk, hogy Bencus felébredjen, de ha vége az ovinak összeköltöztetjük őket. Amúgy Bence már nagyon várja. :wink:

Sense: A Teszveszen van egy, aki készít, de pécsi és azt sem tudom, hogy olcsónak számít-e?
Azért: http://www.teszvesz.hu/item367916111_kerti_karfas_ronk_ulogarnitura.html

Folyt.köv.

KépKépKépKép
meryke

EMESE! Gratulálok!Micsoda jó hírek
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fütyi: Mi születése óta huzogatjuk és mostmár 2-3 mm-es nyílás van rajta.Nem feszegettük csak fürdéskor hátrahúztuk. És nem szándékozom abbahagyni így remélem elkerüljük a visszatapadást.

Anitja! Anyukám szerint régen még inkább húzogatni kellett és akinek a kisfiának letapadt azt a doki jól kioktatta hogy miért nem csinálja vagy ha csinálja miért ilyen bénán.És bizony felrángatták 2-3 éves korukban legkésöbb.

Egyébként én mindenképpen azt mondom inkább én huzogassam esténként minthogy ugy járjunk mint szegény Botond most vagy esetleg néhány évvel késöbb.

Védőnéni: Nálunk Manó 4 hetes korában volt rajtaütésszerűen reggel 8-kor. Azóta felénk se nézett. Házatnézni viszont már ideette a fene 9 hetes terhesen. Míg terhes voltam (és én mentem) akkor havonta találkoztunk. :evil:

Minden ünneplőnek sok sok boldoságosat.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Dotildi: Nagyon édes Dorka, az a füves kép csúúúcs! :lol:

Juba: Kívánom, hogy Bertusnak mielőbb kijöjjön az a kis fogacska, ami így megkínozza!

Hörcsög: Jobban vagy már?

Regi: Szép nagy baba Szeli! És szuperek a fürdetőkarikás fotók is! :D

MMóni: Nagyon édes Zéti, ezek a fiúk mind olyan kis huncut mosolyúak! Klassz lesz az új kocsi! :wink:

Dettyk: Pankesz is szépen hízott! :shock:

Timi26: Utólag is Isten éltesse a nagy Viktort! Várjuk a képeket!

Tündi: De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon helyesek a fiúk! :D Én Bencém is a hétvégén tanult meg biciklizni, a roller után már gyerekjáték volt :wink: . Tényleg feltehetnéd nagyban is az avatart, hogy Téged is lássunk!:wink:

Viranka: Míra Művésznő egyszerűen elragadó! :D És a dumája :lol: :lol: :lol:

Motiot: Nagyon szépek vagytok és klassz tortát sütöttél magadnak :wink:

Ágica: Nagyon szépek vagytok Petrával! Mindjárt küldöm is az új avatarod! 8)

KépKépKépKép
meryke

Timi!!!!!!!!!!!!
Micsodaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
még egy topiktesóbaba?????????????????
jól értettem :)
Akkor Nektek is lehet gratulálni :) :)

KépKép
viranka

Vera: nem a fogakra gondolt? Vikdan 3. fogára? :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Halihó!

Remélem még halványan emlékeztek rám. :) Régen jártam felétek, de igencsak mozgalmas az életünk. Kb 1 hónapig nem is voltunk idehaza, egyik nagyitól a másikig mentünk, aztán volt még keresztelőnk is. Aztán meg a törpék is igen aktívak már. Gergő tegnap óta állandóan ácsorogni akar, Zsuzska kúszással próbálkozik. Ő elég lustácska baba, a múlt héten kezdett kuszogatni.

Emese!
Jön a kistesó? Szuper, nagy,nagy gratula!!! És persze vigyázz magatokra! Bár el sem tudom képzelni, hogyan tudsz majd pihenni egy örökmozgó leányzó mellett...

Nézegetheted a testvérkocsit.. :wink:

Fütyi: mi sem huzogatunk... :roll: A kismama újságban volt anno egy cikk róla, amiből az derült ki, hogy teljesen eltérők a vélemények: kell-e, vagy sem. A hetekben mennénk egy mérickőzésre, majd rákérdezek a dokinéninél, bár nem szeretném, ha hirtelen felindulásból megrángatná Gergő fütyijét.

Hófordulósoknak sok boldogságot, fognövögetőknek fájdalommentes áttöréseket, betegeskedőknek jobbulást!

Próbálok néhány oldalt visszaolvasni

Puszi
Gica

Kép
gica1

Ágica: Petrusnak továbbra is mennek +++++++ MA mentek dokihoz, ugye? Majd írd meg mi volt!

Bongyi: Hogy van Zita királylány és a hercegek?

Sense: Sajnálom, hogy ilyen drasztikus megoldást választott a dokitok, de leglább túl vagytok rajta :? . A lényeg, hogy minden nap húzzátok most már hátra és akkor nem fog visszatapadni. :wink:

K.Timi:
Lehet a fogától is, de ha az megnyugtat inkább hívd ki a doki nénit!

Ma is van Máté névnap? :shock: Én mindenhol úgy olvastam, hogy csak szeptember 21. :roll:

Anitja: Nem csoda, hogy nehéz a popó :lol: , kis vasgyúró!

Zsófinak, Lillának és Betyár Bercinek nagyon boldog hófordulót!
Kép

Mi már egész jól vagyunk, csak Máténak van még mindig egy kis hasmenése, remélem végre kimegy már belőle ez a fránya vírus. :evil:

Máté kilenc óta alszik .... megyek teregetni, szép napot!

KépKépKépKép
meryke

Maggie: Még neked akartam, hogy nagyon jó kis helyre mentek nyaralni :D , biztos jól fogjátok magatokat érezni! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Viranka, esküszöm nem tudom eldönteni, h viccből írtad-e v komolyan. :oops: Túl sok a kacagós a mondat végén :lol:
Egyébként a fogakra gondolt Timi. :wink:

Nyerkit, Gica, de jó, h jelentkeztetek! :lol: Rakjatok föl sok-sok képet, olyan régen láttuk már a piciket!

silka
silka

Viranka: elnézést! :oops: Elfelejtettem odaírni, hogy a foga jön... :roll:
Nálunk nem lesz több kistesó.
De Mesiéknek nagyon örülök!!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Drága Gremese!

Annyira örülök, elsírtam magam a hírtől. Nagyon szorítok és szívből gratulálok!!!!!!!! Legalább annyira örülök mintha én várnék babát. :oops: :D

Kép

Bevallom én is nagyon szeretném ha ismét erre járna a gólya. :oops:

Tali: azt hiszem nekünk jó az időpont, úgy néz ki mégsem költözünk. Ma derül ki. Mérlegeltünk fél éjszaka, de csak jó lenne jövőre sajátba költözni és erre csalogatni a gólyát... :oops: G-mailre majd írok bővebben ha tudok. Taliról küldök privit amint biztosan jó!

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hát akkor Marci:

Kép
Kép Segítek vasalni
Kép
Kép Győőőőőőőztem

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Úristen, teljesen meghatódtam, Mesikém, nagyon-nagyon örülök, drukkolok és minen a legnagyobb rendben lesz.
Ez ám a jó hír, juhéééééé
Ja és boldog hófordulót!

Nyaralás,
mi megyünk Görögországba, Rodoszra, repülővel, hát még nem tudom mi lesz, várom máááár, a doktornénit majd jól kifaggatom.

Fütyi, én még hozzá sem nyúltam, erről is megkérdezem a doktronénit legközelebb.

Tali, elvileg a 15-e jó nekünk.

No megyünk Apvál bevásárolni.
Addig meg a kiscirkálóm után pakolok. :lol:

Kép
Kép
nektarin

[color=darkblue]Jaj és Lillusnak és Betyár Bercikének is boldogságos hófordulót kívánunk.[/color]
És minden kép csudajó!

Kép
Kép
nektarin

Na most van egy kis időm,Bertus kidőlt... :D

Timi26!Boldog születésnapot Viktorodnak!!

Varga Tünde! Jó,hogy te is megvagy!Nagyon édes Domika!!

Motiotnak Egy kicsit megkésve de én is szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni!!!!Nagyon szép család vagytok!!Édesek a fiúk,Te is nagyon jól nézel ki!!!!Áronnak mennek a gyógypuszik!!

Vrianka! Míra annyira gyönyörű kiscsaj!!!Neki is mennek a gyógypuszik!!!

Silka! Tanulós nap,ez jó :D És ennyire ügyes Lizi 8) Ilyennel majd én is próbálkozok majd de nem hiszem,hogy a kishölgy vevő lesz rá,de egy próbát megér :wink:

Irina! Én is cumi párti vagyok,illetve rajtunk is már sokat segített :wink: És NAGYON TETSZIK AZ ÚJ AVATAROD!!!!

Ágica! Petrusról tündériek a képek :D Jobbulást neki is!!!!!!!!!
Bertám is az oldalán alszik,pár hete kezdte azóta csak úgy akar aludni,én is mindig úgy alszok :) :wink:
Én is szoktam Bertust ültetni,már jó ideig megül egyedül.Nem feküdhet egész nap,szerintem semmi baja nem lesz egy kis üléstől!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mennem kell,majd folytatom ha sikerül!!

KépKép
juba

Sziasztok! Pár friss kép az eső utáni napsütésben Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

EMESE-DRÁGA!!!! Pici szívem, pici szám jó erős kapaszkodást kívááán!!!! :D :D :D

Nagyon-nagyon örülök, és bevallom, annak ellenére, hogy nem tudtam jönni már napok óta, tegnap a madarak (anyucim) csiripelték a jóhírt. Gondolkoztam is rajta folyamatosan, hogy felhívjalak, de véletlenül sem akartalak sem Zsófi mellől, sem a pihenésből elrángatni. Szóval pihizz sokat, és azért ne felejtsd el, hogy a kiskanál nagyon haza akar már menni (azért megpróbálom kicsit türelemre inteni :wink: :lol: ).

Sajnos nagy visszaolvasásra most sincs lehetőségem, a hétvégén a főnököm így is ki akart tenni, mondván ez nem elég, amit melózok. :evil: Szépen finoman megírtam neki, hogy már csak 3 hónapom van vissza az ösztöndíjból, nehogy már most rakjon ki, és dobhassam 2.5 év munkáját a kukába! Erre visszaír, hogy nem emlékezett rá, hogy mindjárt végzek... :shock: :? , de hogy húzzak bele, mert "nem lesz így jó".

Egy fontos kérdésem van: a Ti Gyerkőceitek mostanában hogyan/mivel játszanak? Nagyon tanácstalan vagyok, mert Máté megy, mint a mérgezett egér, egy percre se tudom rávenni, hogy képeket/babakönyvet nézegessünk, dobozba bepakoljunk (kiborítani azt tud. mármint dobozt), tapsoljunk, stb. Úgyhogy kedvenc szórakozása a mászás, bútorba kétkézzel kapaszkodva "A-ból B-be jutás", gurigázás, szekrénykipakolás, papucsrágás, és mindenmás-rágás... pedig nagyon szeretném, ha nem csak mozgásfejlődne.
Gagyogással úgy vagyunk, hogy kb. 3 napja kapott rá az ízére, azóta már igencsak cifrázza, és folyton csak mondja. Nagyon ari.

Szóval, most lehet, hogy én vagyok paramami, hiszen tudom, hogy mindenki más ütemben fejlődik, de néha azt hiszem én csinálok vmit rosszul. Pedig sokat beszélek, éneklünk, és mindig figyel (sőt, még a fogaimat is megtaperolja olyankor). Csakhát mindig megy a saját feje után...

Na, megint mennem kell, ezer a dolgom... :cry: És hiányoztok ám!!!! Annyira jó lenne megint egész nap be-bekukkantani! :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ne haragudjatok, h így eltűntem, de fut velem a világ, semmire nincs időm :?
Lányom teper egész nap és egyre kevesebbet alszik :)
Viszont valamin megakadt a szemem...Mesikééém apááááám, hát szívből gratulálok nektek a picúrhoz :)
A múltkor én is majdnem azt hittem, de mégsem :)

Pusszantás nektek, nem tudom mikor tudok jönni megint.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most hívott a játszóházas Csabi, hogy a gyereknapon lesz utoljára nyitva a játszóház! A főnökség úgy döntött, hogy nyárra bezárnak majd csak szeptembertől lehet menni újra. Sajnos ez a hely kilőve. Valakinek van valami ötlete hova mehetnénk?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi most másra nincs időm.
Majd jövök holnap(talán)
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali: esetleg jógaközpont? Vagy az ahol most oktatok (Anahita), vagy az ahol voltunk decemberben (Asram)?
Kérdezzem ?

Kiskolbi! Nolka látod pont Máté ellenkezője, Ő a tipikus megfigyelő, bogarászó, elbíbelődő :lol: Viszont nem közlekedik :roll: legallábbis önállóan nem, komppal bejár már mindent, de meg-meg áll, szöszmötöl.
Szerintem ne aggódj, nemsokára fordul a kocka itt is ott is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bocs, de most csak Kiskolbi hsz-ra reagálok:

Mostanában én is ugyanezen gondolkodom. Botond dettó mint Máté. Régebben tapsizott kérésre, mostmár csak akor, ha ő akar. Esélyem sincs, hogy 5 percnél hosszabb időre az ölembe ültessem, és "fejlesztő játékot" játszunk. Illetve amit még csinálunk az az, hogy van egy fp csészepiramisunk, aminek a tetején van egy vigyorgó golyó. előveszek 2-3 csészét, és valamelyik alá aláteszem a golyót. Kérdezem : "Hol a golyó?". Botond pedig leveszi azt a csészét, amelyik alatt van a golyó. Majd örül, hogy megvan. :)
De az is csak etetőszékben játszható, mert onnan nem tud elmászni...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur!
Én is azt hittem, aztán mégsem. :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Sense , Fleur hát mondom én, hogy beindul majd itt a babaproject, most csak azt hittétek, de legközelebb el is hiszitek :wink:
Mindenkinek hajrá!!!!!

Emese este ahogyan öltöztettem pizsibe Péterkét nagyon rugta a hasamat, rögtön te jutottál eszembe, nagyon vigyázz nehogy megrúgjon Zsófikirálykisasszony. Inkább apa öltöztesse. Aggódom :oops: :oops: :oops:

Silka tanulós nap :D mondtam is apának hogy tanitsa a gyereket, hogy ez a kutyuska vau, vau, hát erre apa: fiam hogy csinál anya? vau, vau. :wink: :shock:

Kiskolbi, nálunk még érdekesek a fejlesztő játékok, mert nem tud mászni :?

Nektarin irigyellek a Görögországért, biztosan szuper lesz!
Meryke és Maggie szuperek a panziók.

Na én is menni akarok!

Regi édes Szeli a fürdőzés közben, cumi dologgal kapcs. egyetértek veled. Nálunk csak alváshoz kell.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én is ide értem estére.

Zsozsónak,Lillának és Bercinek Boldog hófordulót!
Boldog Névnapot a Mátéknak!

Nagyon aranyos Marci és Péter is. :D

Szuperek az új avatarok és a vonalzók is :D

Én picit jobban vagyok vissza jött a hangom.
Lányom nyügi gondolom a fogak mert ugye nekünk is még csak
útban vannak még 1 se bújt ki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaaajj Szeli is Nagyon aranyos fürdés közben. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
CSak gyors bekukk! Nálunk minden rendbe van. Valti baba próbál mászni és fel akar állni. Van 2 fogunk. Hát izgalmas múlt hét volt eléggé megszenvedett vele, ráadásul azon a napon amikor áttört a fog még szurit is kapott. (prevenárt)
Mindenkinek a babája gyönyörű!!!
Gremese Neked pedig gratulálok ezerrel és tudom hogy mindenki már írta de mindent csak óvatosan.
Fütyi Nekünk azt mondta a doktornéni hogy 2 éves koráig nem szabad húzogatnunk. (Bár a kincsem fürdés előtt jól meg szokta rángatni szinte már nekem fáj de ő csak mosolyog rajta)

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt, Lányok!

IMÁDOM AZ ÚJ AVATARJAITOKAT! Egyszerűen szuperek.

Utólag is Isten éltesse Zsófikát és a kis Albertet sokáig!!!
Tegnap nem tudtam jönni, mentünk hasi ultrahangra (hogy csökkent-e a máj és a lép mérete az április elejihez képest, amikor Ádi kórházban volt -- szerencsére igen, és minden rendben!).

K. Timi: remélem, Ádámod jobban van! Nálunk is időnként felugrik Ádi hőmérséklete, én sem tudok jobbat, mint a náthára és a fogzásra fogni. Amíg más tünet nincs...

Gremese, csatlakoznék Henihez, engem is aggasztanak dolgok, pl. a súlyemelés... vigyázz magadra!!! Jó lenne, ha ott tudnál lenni a talin...

Regi: Szeli Sellőlány nagyon édes abban a karikában! ;-)

Folytköv, Ádi hív!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !

Utólag boldog hófordulót Zsófinak, Bercinek és Lillának!! Kép

Ágica, Petrus csodaszép kiscsaj :D !! Annyira jó az új avatarod is! Mostmár biztosan mindenki meg fog ismerni a talin :wink: !
Remélem, jobban van már... :roll:

Viranka, köszi :oops: :oops: , jóvanna, hízik is :wink: 8) :lol: .
A függöny nagyon jó ötlet, mi kaptuk a szúnyoghálót, szép, de max. védelmet szerintem nem biztosít :roll: .

Ülés, én soha nem ültettem Pankát, a szó szoros értelmében még nem is tud ülni, a földön eldől jobbra-vagy balra-vagy hátra :lol: , de babakocsiban, csücsüben, etetőszékben, hintában gyönyörűen felhúzza magát ülésbe, és én nem nyomom vissza :D . Azt, amit ő csinál, szerintem megengedhetjük neki. A múlt héten a Tescoban beletettem a babás kosárba, elég röhejes volt, ahogy a félig fekvő csücsüben a kislányom végig hasizmozva a vásárlást ülve nézelődött :oops: :lol: .

Fog-láz, dokink mondta, hogy hőemelkedés, enyhe láz lehet, de nem tarthat napokig.

Regi, Szeli tündéri a karikában, látszik, hogy élvezi :D !!

Ny.Timi, véééégre, Marci nagyon édi kispasi :D !! És milyen lazán alszik :shock: :lol: :lol: .

Heni, nagyon szépek vagytok Péterkével!!

Irina, nagyon örülök a jó hírnek :D !!

Én is odavagyok az új avatarokért, vonalzókért :D !! Már nagylegények és nagylányok vannak rajtuk boldog anyukákkal, és még a jó idő is tükröződik róluk :D .

Mi is haladunk, hála a boszitopiknak :twisted: . Panka elindult előre, kúszik, néha popót is emelget, de egyenlőre inkább a katonásabb verziót alkalmazza :D . És négyfogúak vagyunk, tegnap áttört a bal felső is, teljesen észrevétlenül :shock: :D .

Pozitív tapasztalat: a várost átszelő főutat újítják...iszonyat por, hangzavar stb. Minap a postára kellett mennem, ami a főút mellett van. Nagy gépekkel légkalapácsoltak, én közelítettem a járdán a babakocsival, munkafelügyelő bácsi odaszaladt a géphez, és lefújta a kalapácsolást, amíg kellő távolságra nem kerültem a babakocsival :shock: :shock: :shock: . Hihetetlen, de ezek szerint még bízhatunk az emberekben :roll: .
dettyk

l. móni: szorítottam a házzal kapcsolatban, mizújs???

Maggie: isteni helyre mentek, remek ez a panzió, fogom ajánlani apánknak! ;-)

Nyerkit: Marci csodálatos! Látom, nem lehet mellette unatkozni! ;-)

Heni: Peti mosolya ellenállhatatlan, nagyon vigyázz vele, ha csajok közé mentek! ;-)

Kiskolbi: főnöködet csókoltatom! Kiborító...:evil: Van családja?
Játék: mi annyira nem vagyunk mérvadóak, mert Ádi jobbára csúszkál, és menet közben megnéz, megfog mindenfélét, amit köré szórok.. ;-) Szerintem Máténál ez változni fog, most mehetnékes korszaka van, majd lesz másmilyen is. Ádi is keveset van el ölben, hiába mondókáznánk, VISZONT amikor leviszem anyuékhoz, ott jobban viseli ezt, mert anyu és apu mások, náluk mást játszanak (anyu pl. folyamatosan tud egy órát magyarázni neki), pl. papírt tépkednek, rázogatnak ;-) Szerintem csak hagyd Mátét, biztos vagyok benne, hogy nálatok éri annyi nyelvi, vizuális stb. inger, amennyi bőven elég neki. Tudod, én Ádit eddig még semmire nem tudtam rávenni, amit nem akart... ;-)

Fleur, HSzÉva:
bármikor jöttök, örülünk Nektek!!! Képet azért mindig hozzatok a picikről!

Fütyi: nekem ez a feltépés iszonyatosan hangzik. Akkor már inkább műtét később, de ezt én nem fogom engedni (ha netán
felmerülne mint opció).

Nyaralás: idére még biztos nem merünk nagyobb utat bevállalni, de jövőre már szeretnék (legalább egy Horvátországot, ha belefér a költségvetésbe). De a Velencei-tónál a barátnőmék családjának van nyaralójuk, klassz hely, csak vacilálok, mert Ádi ugye hajnalban kel, korán fekszik, ott sok a szúnyog, kullancs... majd meglátjuk.

És egyszer már kérdeztem, de ismét: lekenitek napvédővel a babát mindig, ha kimentek vele?

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

én is sajna szétvagyok csúszva:( nincs időm semmire stb.. kedden megyünk nyaralni 2 hétre és azt sem tom, h hol áll a fejem. Marcival orvoshoz rohangáltunk, mert felmerült, h lisztérzékeny, a mai eü meg, szval hagyjuk is... így egy magánba sírtam be magam, ahol azonnal lett eredmény és nem az, a többi ételallergia meg 2 hét múlva lesz kész...
én beteg voltam meg sok minden összejött, ne hari, de nem tudom a lépést követni. :(

Drága Emese:
Gratulálunk. :wink: és sok-sok drukkkk

Kép
Kép
h@jni

Kedves Anyukák!

Penny reklámfilmbe 3-12 hónapos kislányt keresünk.
Ez már egy meglévő sorozat,aminek újabb 5 filmjét kellene elkészítenünk.Még nem tudjuk,hogy a kiválasztott babab hány filmben szerepelne.Lehet,hogy 1,de lehet, hogy több.
Kibővül a már jól ismert család egy kislánnyal,mert az előző 5 filmben,kismama volt az anyuka.
Érdeklődni lehet telefonon: 70/318 3774 Vedres Andi

A válogatás időpontja: 2008. május 23. 10-12 óráig.
Helye: III. Hajógyári sziget 307. Spot Casting.
A forgatás tervezett időpontja? 2008. május 24-25.(szombat-vasárnap, maximum 4 órás elfoglaltság Bp-en a X. kerületben)

Szeretettel várunk Benneteket.
Elnézést a "zavarásért".
üdv.: v. andi
vedresandi

Szép jó reggelt!

IGEN,IGEN,IGEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SZEPTEMBERBEN KÖLTÖZÜNK SZIGETSZENTMIKLÓSRA ÉSSSSSSSSSSSSSS AZ ELSŐ SZÁMÚ HÁZ LETT A BEFUTÓ :lol: :lol: :lol: :lol: SIKERÜLT MEGALKUDNI. KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi nagyon szép Szelike :lol: :lol:

Kiskolbi ne hidd, hogy csak mozgásfejlődik Máté. Én is azt gondoltam Grétiről de kiderült, hogy figyel és tanul is közben. Azt hittem sosem fog tapsolni, pápázni mert nem figyelt rám mikor ezeket csináltam. Erre két napja lelkesen tapsol és ma reggel mikor ment el az apja pá-pá szavakkal és integetéssel búcsúzott tőle :lol: :lol:
Játék az nálunk is csak azzal megy ami nem az övé. A saját dolgai csak addig érdeklik amíg kidobálja a tartóból :lol:

Nekünk a nyaralás a ház miatt kimarad, de megéri. Végre saját és nem albérlet.

Zsófikának, Lillának és Bercónak boldog hófordulót így utólag is

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni Nagyon szépek vagytok.

Éva gratula a fogacskákhoz :lol:

Fleur Erdősor utca :lol: kicsit messze van tőletek de mégis közelebb leszek mint most. Jaj nektek :lol: :lol: Majd megyünk sétálni. :lol: :lol:

Nyerkit Marci nagyon helyes :lol: :lol:

Anitja persze, kérdezd meg.Hátha mehetünk. Előre is köszi.

Dettyk ilyen pozitív tapasztalataim mostanában nekem is vannak. Jó, hogy vannak még ilyen emberek :lol: :lol:

Irina de jó, hogy minden rendben van :lol:

Mesi az émelygés azt jelent, hogy minden oké odabent. Kistesó rendezi be a szobáját az elkövetkezendő 7,5 hónapra :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na eldugulok.
Látom sikerült elüldöznöm mindenkit a hozzászólásaimmal.

Szép napsütéses napot.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Detti!
Akkor még vannak normális emberek ez jó :)

Irina!
De jó akkor minden oké szupi :D

LMóni!
Jaj de jógratulálok a házhoz :D

Hajni!
Nektek jó nyaralást és majd kérünk sok fotót.

Mi sem megyünk idén nyaralni az építkezés miatt.
És lehet,hogy előbb neki kezdhetünk mint gondoltam,
kb 3 hét mire meg kapjuk az engedélyt,bár engem már az se zavarna ha kész lenne.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Anitja: Igen,szerintem is elég hasonlóan fejlődik Nolka és Petra de nem tudom Nolka azóta forog már? Mert Petra már forog oda vissza.Fel állni még nem tud meg négykézlábra se áll még.

Lmóni: Nagy nagy gartula a házhoz!!

Kolbi: Főnököd :twisted:

Irina: Örülök hogy minden renben Ádóval

Meryke: Köszönöm hogy megcsináltad!!

Dettyk: Gratula Pankának a előre haladásért :lol:

Tegnap visszamentünk kontrollra még egy picit piros a torka ennyit mondott szedjük továbbra is a gyógyszereket csak azt nem mondta meddig.Meg már vissza se kell mennünk kicsit fura :shock:
7620 gramm. Egy hét alatt 240-et hízik 3 hét alatt meg 260-at most hogy van ez lehet az a mérleg nem jó vagy már nem tudom :shock: Persze mázsálás előtt a kislányom végig pisilt rajtam a pólómtól a gatyám száráig olyan voltam :lol: És persze babakocsival jöttünk végig :lol: :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

Tegnap egész jó hangulata volt Ádinak. Kezdtem már azt hinni minden okés erre eset 37,7 volt a hője.
Most reggel meg 37,1. SZóval 11-kor eszik a drágám elötte mérek neki és utána hívom a doki nénit, hogy lessen rá mert ráadásúl doki nénink elutazik és majd csak kedden jönn haza valami konferencia lesz Siófokon.
Az étvágya is mintha csökkent volna Ádinak igazából ezért is szeretném ha ránézne a doki néni. Igaz ebédnél a főzeléket egy bébikajás üvegnyit és uzsinál szintén ugyanennyit megeszik csak tápiból eszik kevesebbet, és ez nálunk azért lényeges mert Ádi a tápin kívűl semmi folyadékot nem iszk. Egyszerűen nem kell neki. Probálkoztam teával, gyümölcslevekkel, sima vízzel ja és limonádéval. De egyik sem kell neki.

L.móni : nagy gratula a házhoz. Esetleg tehetnél fel képet róla.
Ha nem indiszkért akkor mennyiért vettétek és mekkora ?

Én már teljesen jól vagyok néha köhintek egyet de már se híre se hamva a náthának.
Lehet ezt kapta el tőlem Ádi.

Mesi : én is akartam írni, hogy nagyon vigyázz Zsozso hercegnővel nehogy pocakon rúgjon.

Na most megyek készítem az ebédet törpinek.
Szép napot mindenkinek.

Ja és egy kis érdekesség, hogy mire számíthatunk a következő hétre.
http://www.koponyeg.hu/
20200310173350

LMóni!
éljen,éljen,éljen :)
elkészült,küldhetem a boritékon lévő címre?apa nagyon megdícsérte :)

Timi!
én kérek bocsánatot :oops: az az egy sor ami üresen maradt,teljesen megkevert,meg hát Mesi után ilyet írni h. nekünk is jön a 3. és már látszik :lol: :lol:

Silka!
esküszöm komolyan gondoltam aztán mikor Nyekrit írta a fogakat...leesett :lol:

Nyekrit!
pont napokban gondoltam Rád mamaponcsós képet még nem raktál :) S milyen nagy pasi már Marci is :)

nekünk zizi napjaink,Míra igazi miniterorista,öccsét nem hagyja aludni,emiatt én ideg kissé :)

Mesi!
szerintem meg csinálj mindent ugyanúgy mint eddig :)(azért ne hányd le zsófit pelenkázás közben 8) ) Hidd el tesóbabának nem lesz semmi baja,mert mennek ezerrel a +++++++++-ok :) én Mírát állandóan emelgettem,cipeltem,mert kellett...s Bálint úgy döntött választja ezt a dinka családot :)
Én írigyellek is meg nem is :) 8) Tök jó lenne újra pocakosnak lenni,de én becsavarodnék ilyen kis korkülönbségnél :oops:

Sense!
én úgy tudom,mint itt vki írta h. nem szabad visszarántani 2 éves korig...de tudod ahány doki annyi félét mondanak...rohadt jó h. ebben teljesen nagy az "egyetértés"
Boti meg olyanokat fog csinálni,amit nem is gondolnál :) hidd el olyan kis eszük van,majd felfedezed a mozdulataidat,grimaszaidat napppokon belül rajta:)

S Bálint vmiféle mászó mozdulatokkal megy előrefele :) érdekesen csinálja mint egy kis hernyó,megzabálom :)

S képzeljétek csak akkor bukik,ha szopizik :shock: lehet h. tényleg le kellene állnunk a szopival :oops: mondjuk azt tudtam h. őt nem fogom 2 évig ciciztetni,max. 1 éves koráig 8) szerencsére szinte nappal nem is cicizik,csak ha aludni készül,vagy ha nem ízlik neki a kreált kaja :oops:

mék ,mert pakolni kellene,+öcsém bejelentette h. hazajön(egy hét múlva kellet volna jönnie...a szobáját rendbe kellene tennem :? )

szép napsütötte,madárcsicsergős,hisztiktől mentes napot :)

KépKép
viranka

KTimi!

Köszi hogy ezt be linkelted.
Hát ha már most ilyen meleg lesz milesz később. :shock: :?:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hú Móni gratulálok.De jó lesz nektek.Persze a költözés elég nagy macera de aztán...... :D

Mi szeptemberben nekivágunk Horvátországnak. Idén mindenképpen szerettünk volna menni valahová, mert ki tudja kistesó ügyileg hogy alakul majd a következő év és akkor esetleg nem jutnánk el. Most meg Törpi végülis 1 éves lesz, mi ott leszünk vele, ugyhogy bízom benne hogy zökkenőmentes lesz a dolog.

Irina: Az a baj ezzel a fütyi dologgal hogyha felhúzással meg lehet oldani az ügyet akkor nem fogják megműteni.
Meg sajnos ha már eddig eljut a dolog ritkán gyógyul fájdalom nélkül. És hát a pisilés ugye.....
Örülök, hogy Ádival minden renben.

Marci se akar mesét hallgatni vagy mondókázni. Ha nem tépheti szét a könyvet akkor már nem is érdekli a dolog és lelép valami zsinórt enni vagy ezt-azt feldöntögetni. Én nem bánom, végülis itt lakik logikus, hogy minden érdekli ami itt van. Majd mesélek neki akkor ha már mindent felfedezett a lakásba.

Naptej: Én többnyire nem kenem le. A kertben általában árnyékba rakom le a pokrócot és a babakocsiban se tűzi a fejét a nap.
Ha meg csak pár percig vagyok kinnt vele akkor meg ugyse tudja megégetni.
Persze ha nem tudom ezt megoldani akkor bekenem.
Mondjuk Manó bőre eléggé foltos volt télen és a dokinéni szerint ezek majd csak akkor múlnak el neki ha éri napfény a bőrét. Én ezért például délután amikor már nincs ereje a napnak akkor kirakom az árnyékból is.
(és mát hetek óta nincsenek foltok :D kopp-kopp)

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Viranka: Nagyon ügyi Bálint gartulálunk neki. Petra meg épp üvölt mert háton fekve tettem le egyszerűen enm bírja elviselni. :shock:

Ági

Kép

Kép
agica1126

enm=nem

Kép

Kép
agica1126

Szép jó reggelt!

Nyerkit: Nagyon édes Marcika!

Kiskolbi: Én Mátém is inkább a lakást járja be és minden olyan dolog érdekli, ami nem neki való :?, elég nehéz lekötni a figyelmét. Tegnap viszont először sikerült pápáznia, amitől hihetetlenül boldogok voltunk Apával, ő meg csak nézett, hogy mit örömködünk ennyire. :D
Főnököd előző életében nem rabszolgahajcsár volt? :twisted:

Éva: Gratula a fogacskákhoz!

Irina: Örülök, hogy jó lett az UH! Én idén még nem kentem le Mátét. Eddig egyszer kellett volna, amikor egész délelőttöt a Skanzenben töltöttük és ott ugye nem sok árnyék van, de akkor elfelejtettem. Én azt hiszem csak hosszabb kint léteknél fogom bekenni.

Hajni: Jó utat nektek, próbálj meg azért pihenni is! Merre mentek? Ugye dobsz majd képeket a gyerekekről, olyan rég raktál. Jó, hogy nem lisztérzékeny Marci!

L.Móni: Hurrá!!!! Szívből gratulálok! :D :D :D Van esetleg kép a befutóról?

Ágica: Nincs mit. :D Remélem Petrus teljesen rendbe jön! Lepisilt??? :lol: :lol: :lol:

K.Timi: Örülök, hogy jobban vagy!:D Anyám, jön a kánikula? :shock: :shock: :shock:

KépKépKépKép
meryke

Pár kép:

Na m ez csikizz :lol:
Kép
Apa segíthetek horgászni?
Kép
Ez a horgásztó egy része.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

MÓNIKÁM, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A HÁZIKÓHOZ!!! Csodás érzés lehet! ;-)

Új fogacskáknak, áttöréseknek örülök és gratulálok!

Hajnikám, gondolunk Rátok, és akár jó hír van, akár panasz, gyere ide! Képet is kérünk szépen!

Köszönjük szépen mindenkinek a kedves szavakat, én is remélem, hogy Ádi nagy betegeskedős időszakának örökre vége, és "átlagos" babák leszünk!

Hörcsög: Ildike elbűvölően szép kislány! A kisfiad profi harcsavadásznak tűnik... ;-)

Viranka: gratu Bálintnak a hernyózáshoz! Édes lehet! Egy hernyóképet esetleg dobhatnál...

Nyerkit: igazad van, de inkább én húzogatom Ádinak (még nem csinálom, dokink szerint ráér, de majd legközelebb rákérdezek), minthogy egy nagy feltépés jöjjön...

K. Timi: szorítunk, hogy Ádámnak ne legyen semmi baja!

Ja és vígan olvaslek Titeket itt a babaneten, erre mit csinál Ádi 2 másodperc alatt: INTERNETES BEHATOLÓVÁ VÁLIK! Hátratolatott az ajtó mögé és rágni kezdte a vezetéket (amit nem tudunk sehová elrejteni sajna):
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És nem tudom, de valahogy olyan NAGYFIÚnak tűnik Ádi így, a 9. hónap felé közeledve...
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Szuperek az új avatarok!!! :D

Felettünk fúrnak, faragnak (elkezdődött a tetőtér beépítés), Szeli egész jól viselte a délelőtti alvásánál. Fel sem ébredt az ütvefúróra, pedig elég hangos volt!!! :shock:

Gica! Hát persze, hogy emlékszünk!!! Milyen furi, azt szokták mondani, hogy a fiúk lustábbak általában, de az ikreid ellentmondanak ennek! ;)

Marci nagyon huncut!!! Édes pofa! :D És Péterke is milyen helyes! :D

Kiskolbi! Szerintem ezen ne aggódj, Máté tudja, hogy éppen miben kell neki fejlődnie. Én egész nap hagyom Szelit szabadon, had másszon, rágjon. A nagyszobában a szőnyegen van egy csomó játéka, azokat megtalálja, dumál nekik, játszik velük, elvan. Aztán kimegy a másik szobába, fürdőbe, konyhába, mindenhol talál valami érdekeset, ami leköti. Már nem nagyon viseli el, ha fogom a kezemben (nem is nagyon erőltetem). Tekeredik ki, menni akar! ;) Hadd menjenek! Ez most a felfedezés ideje! :D
Sajnálom, hogy a főnököd ilyen... :(

Heni! :lol: (vau vau)

Dettyk! Milyen rendi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Én egyelőre nem kenem le Szelit naptejjel, de ha megint jön a napsütéses idő, már be fogom. Vettem 50-es avonosat.

Hajni! Kivi vagyok, mire lehet érzékeny. (De már megint csak tippel egy doki... :evil:)
Jó nyaralást! :D Próbálj meg lazítani!

L.Móni! Hurrá!Hurrá!Hurrá! :D Nagyon ügyes voltál! Majd kérünk fotót a házról!!!
Ja! Erről jut eszembe, amit írtál: szerintem sem az a lényeg, hogy mit tanítasz a gyerekednek, hanem hogy mit tanul el Tőled!!! És ezt általánosságban írom! :D

Hörcsög! Hajrá építkezés!!! :)

Mesi! Azért szerintem sem vagytok porcelánból. A pocakod majd védi a kis Jövevényt!!! :D Nem kell a felesleges para! ;)
A kis korkülönbséggel meg nem lesz gond, mert Apa ott lesz, és ahogy eddig is, sokat fog segíteni! Így én is belevágtam volna, az tuti! :D

Viranka! Gratu a hernyózáshoz! :lol:

Ildike cuki! :D De szép ez a horgásztó!!! :shock:

Ádó igazi nagyfiú, az biztos! :D

Olyan finomat készítettem Szelinek tízóraira: banán + meggy + natúr joghurt összeturmixolva! Nagyon ízlett neki!!! :)
Az ebédje pedig: sárgarépa + karfiol + egy kis krumpli + kevés reszelt trapista! Asszem kezdek belejönni! Tegnap is úgy benyomta a főztömet. Most úgy csináltam, hogy két adagot, és második nap kap bele husi a jégkockatartóból.
De basszus, ez a csirkemell tényleg baromi száljás... :?

És aminek még nagyon örülök, hogy hatalmasakat kortyol a vízből, amit csőrös pohárban adok neki! Egy nap több mint két deci lecsúszik! Szuper!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: