A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

jah bocsi, elkerulte a figyelmemet, most visszaolvastam, h miert is nem johetsz a kutvolgyibe, drukkolok nektek, h minden jol menjen!
en is voltam ma a dokinal meg a szulesznonel, volt ctg meg a doki csinalt uh-ot is, minden rendben, azt mondtak, a gep 2800 g-ra becsulte a babat...
bedobtam a gatvedelem temat, most nem voltak annyira elutasitoak, mar csak tornaznom kell...:)

banana

Banana,
ugye te Mészis vagy? Úgy rémlik, hogy Kisjankónál mi is beszéltünk gátvédelemről, de mintha azt mondta volna, hogy első szülésnél nem nagyon ajánlja(ködös már, de mintha így lett volna). Aztán Flórkánál nem is erőltettem a témát, (varrással-gátsebbel semmi gondom nem volt Jankó születése után), a szülés előtt a szülésznőm kérdezte, hogy megpróbáljuk e. Aztán mikor Flórka megindult kifelé, az orvos mégis úgy döntött, hogy vágni kell, mert magas a gátam(nem Mészi, Flórka Tóth dokinál született). Ezt csak amiatt írtam le, hogy igaza volt annak, aki azt írta Neked, hogy úgyis ott dől el. De drukkolok Neked, hogy sikerüljön!!

Gabi,
lehet, hogy csak a bandázós képek csalnak, de nekem Enci nagyobbnak tűnik,mint egy két éves.Igazi nagylány. Küldöm a "verset" privibe.

Csajszik,
Kisjankó alvássztrájkot tart,nem akar két napja aludni délután. Igaz, reggel 9-ig nyomja. Mondjátok azt, hogy visszaszoktatható, nem haladok így semmit se a házimunkával... :roll:

Kép
Kép
paklincs

Emese, én Ákos iskolás koráig ragaszkodtam a délutáni pihenéshez. Ha nem akart aludni, akkor legalább az ágyába "olvasnia" kellett. Nem volt kötelező aludni, de a lényeg volt, h az ágyában legyen. Voltak küzdéseink, de tényleg tavaly nyárig minden délután volt pihenés, ami általában szunyókálás volt. Szerintem ha következetes vagy, akkor visszaszoktatható. Azért néha engedni is kell, de nálunk az mindig valamilyen alkalomhoz kötődött.

Ma napi nagy eseményünk képekben. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, Dóri!!
Nyóc?! Nem semmi, nálunk az alsó kettő van kint. Flórka dzsal, ha fogjuk a kezét, néha pá-pá, tapsit csak azért sem. Viszont megfogja a labdát és visszagurítja, rugdosódik ha szívjuk az orrát, és gond nélkül tüntet egy fél kiflit a kisbolttól hazáig, és asszem ő is bement volna tortát kérni Adriékhoz a Mekibe. Minden kell neki, amit mi eszünk, Kisjankó után megy és szedegeti a maradékot az asztal alól(mindig gyorsabban ott van,mint én + a partvis). Hát ilyesmi. :)

Kép
Kép
paklincs

Vali,
én is ágyban tartom, addig mindenképp,amíg Flórka alszik, de jobban örülnék, ha horkolna kicsinykét beste kölyke... :? :)

Kép
Kép
paklincs

igen, Meszis...nekem is ilyeneket mondott elsore, h elso szulesnel nem ajanlja meg h oreg vagyok mar, stb...en meg mondtam neki, h nem minden aron, de szeretnem megprobalni...ugyhogy most ennyiben maradtunk, majd ott helyben eldol...

banana

Sziasztok!!!!

Vali!
Először is gratulaaaa! Ádinak ügyes kis krapek :D

Emese!
Flóri és a kaja :D na meg Kisjankó fenék hmmmm na jó nem mert mingyá hívja Zsu a gyivit.... :roll:

Tünde!
Mennék én csak nincs jogsim :( így meg sajna messze van de örülök hogy neked így bejön :D

Banana!
A metszés tényleg ott dől el és hátha összejön szerintem (bár nekem nem volt meg) intimtorna is sokat segít! ebben Memme a profi :D de szerintem jobb egy kis vágás mint a repedés....

Veronikusz!
Kis alvó manók :D nekem van egy felfújható kalapácsom ha gondolod :D

Gabi!
Lassan félidőd van ;)

Zsu! Holnap Mica szülinap de jó de jó!!!!!!!! :D:D:D

Zsombi és Zétény de cukrok :D

Steffi!
AFP???????

Bori!
Hogy vagytok?

Lányok nem tom ki az illetékes de gyorsan intézzetek egy kis jóidőt mert!!!! :twisted:

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Olyan kis butus vagyok, hiszen még nem is tudtok rólam szinte semmit.
Szóval: még kezdő "Kútvölgyis" vagyok, ugyanis a 33. héten jártam először ott. Akkor ismertem meg személyesen a dokimat, akivel előtte a 29. héten beszéltem telefonon. Hogy miért? Az ok eccerű: Debrecenben laktunk március elejéig, akkor költöztünk családilag Bp-re. Nem volt lehetőségem hamarabb orovost és kórházat választani. Aztán erről a fórumról ismerek egy "tagot" még megboldogult általános iskolás éveinkből, no meg az esküvő szervezés körüli hercehurca kapcsán, és ő ajánlotta a Kútvölgyit. Nem is tudom eléggé megköszönni neki! Eni, köszönöm, itt is!

KépKép
KépKép
anittik

MICA !!!!!!!
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Mica!
Nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali!
WOW! gratula a nagyfiúnak!!! :D

Hanna!
de édi a kis sapis pasi :lol: :lol: :lol: gyönyörű helyen voltatok.

Orsi!
ok, szólok ha kell a kalapács :lol:

tegnap voltam nevelési tanácsadóban. Azt mondta a nő, hogy valószínüleg Szofinak annyira tetszettek az éjjeli cicizések, a BULI, hogy nem akar róla lemondani. :shock: :shock: :shock: Azt javasolta, hogy hígítsam egyre jobban a tápszert, valamint egyre kevesebbet adjak neki. Hát majd meglátjuk! De maga a tanácsadó az szuper felújított, a nő meg egy tündér. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mica, sok boldogságok kívánunk első szülinapod alkalmából!!!

Zsu, megy a nosztalgia ezerrel? :D

Kép
Kép
Kép
v30

MICA BABA!!!
Nagyon boldog első szülinapoT!!!!!!!!!!!!!
Balázs, Andi,Bálint

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Mica! Boldog szülinapot kívánunk!

Nálunk is van újság: Ma 7.17-kor megszületett a sógornőm kislánya, Hanna Kata, 3800 gramm, 57 centi. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Anittik!
Nagyon szépek vagytok! Ha Eni, akkor Vida?

Kép
Kép
kriszta36

Vali!

Komolyan meghatódtam az első lépéses képeken! Gratulálok!

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

Nagyon Boldog Első Szülinapot Micának!!!! Képeket kérünk a nagyfiúról!!!
Üdv: Dori

p.s.: lányok 1 éves receptgyűjtemény? Valaki segítsen, kinek van meg?

KépKép

KépKép
snowwhite

Miklóst Isten éltesse!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica!
Te mikorra vagy kiírva???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Rita, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Anittik!
Szépek vagytok! Nagyon édi a két fiú!

Vali!
Grat az első lépésekhez! Nagyon drága ahogy lépked!

Kriszta!
Sógornődnek is gratula minden jót nekik!

Dóri!
Nekem van tej és tojásmentes recept gyűjteményem. Ilyesmire gondoltál? Ha igen akkor máris küldöm az e-mailedre!

Vica!
És lehet kérni, hogy kicsinálja a 4d-t vagy aki éppen dolgozik?

AFP: ma délelőtt tudom meg.

Szép napot mindenkinek, egész jó időnek néz ki! mi megyünk családi napra itt Kerepesen lesz a faluházban. És ma reggel hánytam :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

RITA! ISten éltessen sokáig boldogságban és jó egészségben!!!

Kép
gablaty

Drága Miklós! Téged is a Jó Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!!!! Boldog első szülinapot kívánunk!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
gablaty

Emese!!! megkaptam a privit, nagyon aranyos :D :D :D :D

Borsa! már túl vagyok a félidőn....( most a 20-21. nap van)
ugyhogy jövőhétre várom a nagy csőrös madarat. :D Kép

Kép
gablaty

sziasztok!

MICÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
írtam privit. Amúgy augusztus 18-ra vagyok kiírva.

Steffi,
Én anno felhívtam a Praxis-t, mondtam hogy szeretnék időpontot kérni.... aztán hozzátettem hogy 2 éve a Győrffy úrnál voltunk és nagyon megvoltunk Vele elégedve.... Erre a hölgy kérdezte, hogy akkor megint szeretnénk hozzá menni?? mondtam hogyha lehet akkor igen... Szóval én egyből hozzákaptam időpontot!! :lol: AFP????

Ritának is nagyon sok boldog névnapot!

Dóri,
Receptgyűjtemény nincs, de én sima egyszerű vanília tortát csináltam tavaly Rékának... Nagyon ízlet neki, igaz hogy leginkább a tejszínhabot nyalta le róla. :lol:

Most szaladok mert még nincs kész az ebéd, és kivételesen itthon van apuci is! :lol:

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Veronikusz, a Praxisban és is mondtam, hogy a Hajdú doktornőhöz kérek időpontot, és oda kaptam.

Steffi, mond az AFP-t, és jó szórakozást a gyereknaphoz!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, bocs, Steffi, nem Veronikusz! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Kittina! :lol: Szeva itt is... Most már tényleg jövök gyakrabban. :oops:

Kriszta, jaja, Vidadokissá tettem. :wink:
vbea

Drága Mica!

Nagyon, nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

ancsaboszi

Rita drága!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Szeretettel:

Lara és Ancsa

ancsaboszi

Mica! Itt is BOLDOGSÁGOSat! :D :D :D
vbea

Sziasztok!

Isten éltessen minden ünnepeltet! :)

Kriszta, igen, Vidadoki. ;)

KépKép
KépKép
anittik

Mica
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Köszönjük, köszönjük, köszönjük, köszönjük, köszönjük........!!!!

Rita, boldog névnapot kívánunk!!!

Gabi,
keresztbe ujj ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gólyákat Füles zavarja Hozzátok!!!

Veronikusz,
végre egy jó fej segítő!! hátha, hátha!!

Anittik.
üdv itt, én is Debrecen, 18.héttől Kútvölgyi, addig Klinika :lol:
szépek a srácok!!!

Vali,
gratulaaaaa az első lépésekhez!! van újabb fejlemény vérvizsgálat ügyben?

Andi,
költözés????????

Valentina,
hol az a nyú séró??? titkoljuk, mi?? :lol:

Steffi,
Rólad is idevele!!!! AFP?????

Kriszta,
sógornődnek sok boldogságot, még több tejcsit!!!

Bori,
szuper, hogy minden rendben, a fotók is isteniek!4 cickós fotó is jöhet ám! :wink:
tényleg nem biztos hogy fog kelleni mellszívó, konkrétan mi vettünk egyet (a kórházból irányítottam a családom, hogy mire hazaérjek, ott várjon ám! :lol:), de a mai napig bontatlanul fekszik a kiságy alatt..
sosem kellett és a mai napig szoptatok :lol:

Linocs??????

MSE,
minek a partfis, ha van Flórka???? :lol: tiszta anyja, ha mondhatok ilyet!!! a fogak meg majd jönnek, no!

Ancsa,
hajrá új videó!!! és ha még új lenne az aláfestő zene is!!! :wink:

Dorka,
szuper fotók lettek, annyira vagesz Berke!!! te meg nagyon csini, de ezt már mondtuk ezerszer! :lol:

Trónörökös alszik, az állatok is, kicsit öntörvényű banda, nincs most erőm nevelni őket a jobbra... :lol:
Mica éjszaka tartotta a szülinapot, csak elfelejtett szólni róla, 2 órát bandázott... 8) nem volt őszinte a moslyunk reggel, no de ez van!!! ma uszi, aztán jön a család is!
pussssssssssssssssz Mindenkinek!! jövök egy szüléstörivel! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Drága Miklós koma nagyon sok boldog 1. szülinapot neked!!!!!!

Gabi!
XXX :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Micának Nagyon Boldog szülinapot kívánunk
Ritának Boldog Névnapot kívánunk

Gyuzso: Igen titkolom még egy kicsit a hajamat :lol: de csinálok magamról gyorsan egy képet és felteszem :lol: :lol: :lol: :lol:

valentina

Micának boldog első szülinapot kívánunk!!!!!

Kép
tikó

Rita!
Nagyon boldog névnapot! Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina!
Valójában hány éves vagy? Mert ezen a képen 16nál nem tűnsz többnek :lol: Nehogy Viktor nővérének nézzenek :wink: :lol:

MSE!
jajj, hát az előbb kimaradt: nagyon drágák a gyerekek! Jankó hátsó kép :lol: és flórka vigyori a legjobb!!!!! :lol:

Vica, Vali!
Köszi ezekszerint kérhetek szonográfushoz kifejezetten időpontot és figyelembe is veszik! Nagyszerű!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi: Valójában 27 leszek Augusztusban
Mikor anyukámmal voltunk sétálni akkor azt hitték hogy az öcsikémet tologatom :lol: Nem szeretem,hogy ilyen kölyök fejem van,de mindenki azt mondja, hogy majd 50 évesen hogy fogok neki örülni :)

valentina

Kedves Mica!
Kép
Verset is szültem, kétsorost:
Apa fején nincs sok hajcsi
ma 1 éves Mica pajti!

Zsu,
neki jönnek, nekem mennek, aztán lassan majd tényleg tiszta anyja lesz...

Orsi,
nyugodtan dicsérheted a fiam hátsó fertályát,nekem jól esik, Gyuzsó meg biztos nem küldi a gyámügyeseket...látod azt tervezi, hogy lassan két gyerekkel tölti az éccakát...(tegnap Flórka főzelék után még egy kis szalonnás túrós tészta :oops: :oops: é'ted, ugye? :) )

Vali,
első lépés képek...vagány.

Gabi,
gólyaküldés-drukkolás innen Őrbottyiból is....

Steffi,
ne izgulj, minden rendben lesz.

Tök kedvesek vagytok képdicsérő anyucik.

Kép
Kép
paklincs

Gyuzso: kérlek add át a fiadnak: Sok-sok boldog születésnapot kívánok! És Fruzska is szólt, hogy ő is ;)

Mi még mindig jól vagyunk (kivéve, hogy néha Fruzska éhségsztárjkol, de aztán szép türelemmel kivárom a veszedését, és úgyis tudom, hogy éhes, csak kéreti magát...) Alvásügyileg a helyzet - szerencsére - változatlan. Tegnap például elaludt 10-kor, ma reggel 7-kor kelt, aztán evett, és 8-tól aludt még 1-ig :) aztán evett és már megint ásítozik... Jó, persze kifárasztottam: a játszószőnyegére raktam, és a nagy boxolás (ismerkedik a távolságokkal, a tárgyakkal) lefárasztotta...
Nagyokat sétálunk: majd minden nap 1-2 körül elmegyünk itthonról, és este 6-7 körül érünk haza - és úgy tűnik, bírja a kisasszony :)

Gabi: holnap megyünk az állatkertbe - az összes gólyát felétek tereljük ;)

Itt valaki kérdezett az újak közül a dokikról: én Mészáros dokis vagyok - és csak jót tudok mondani róla (ez úgy hangzott, mint valami függő (drog, alkohol) csoportban a bemutatkozó mondat ;) )

Szép napot Mindenkinek!
linocs

sziasztok!
afp: nemrég beszéltem a dokimmal, tökéletes lett! :lol: :lol: :lol: Úgy örülök, hogy csak na! Meg is jutalmazom magam egy kinder pingui-val :D Jövő kedden délután 5körül megyünk a dokimhoz, vizsgálat+uh. Valaki?!

Valentina!
Jajj remélem nem sértettelek meg, vagy legalábbis ha sikerült nem akartalak! Nekem is pár éve azt mondták milyen fiatalos vagyok pár hete meg simán 30nak néztek :x Most remélem a rövidebb haj fiatalított rajtam, mert igaz közelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz, de akkor is na :D Nem csinálok belőle ügyet, de inkább nézzenek kevesebbnek, mint többnek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, örülök, hogy AFP tökéletes!! :D
Martin meggyógyult??

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi: igen az a receptgyűjtemény kellene. Meg van még a mail címem? Örülök, hogy tökéletes az AFP, most már nyugi-nyugi!

Valentina: szerintem jó kis nyári frizurád van!

Rita: Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Judy!
Én is- én is! Most már tökre várom az uh-t hátha megmutatja magát és kiderül ki van odabent! Meggyógyult. De lehet, hogy nem sima betegségről van szó, hanem allergiáról. Furcsa, hogy ilyen sűrűn beteg, én nyilván vigyázok rá és igyekszem úgy öltöztetni, hogy jó legyen neki, mégis szar érzés, hogy ilyen sűrűn beteg. :( Szóval azt mondta a dokink, lehet, hogy valami allergia és majd jövő héten beszélünk róla, hogy mikor menjünk pulmonológiára (jól írtam remémel) mert a kullancs ellenit is beadatjuk neki. Te jól vagy?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jól köszi :) Már kezdem várni a végét... Most kezdek nagyon fáradékony lenni, eddig pörögtem mint a búgócsiga :D Most már egy auchanos bevásárlás is meg tud viselni... De már nincs sok hátra :D
Doki azzal ijesztget, hogy most már bármikor beindulhat, mert a méhszáj is nyitva van picit (hála a múlt heti frontoknak), de szerintem ha 3 hétig nem indul meg, akkor a 39. héten meg fogja indítani a szülést... (Azt mondta, hogy jó lenne, ha a 38-39 héten megszülnék, már csak a cukor miatt is.)
Babóca amúgy már megvan 3 kiló a legutóbbi uh alapján, szóval elvileg nem lesz gond akkor sem ha kibújik :) De azért még 2 hétig maradjon, hogy az anyjának legyen ideje mindent megvenni :twisted:

Reméljük Martinnál elmúlik... Az allergia az nagyon rossz, nekem is volt/van :( Nyárfapollenre vagyok allergiás, ilyen szénanátha szerű dolog jön rám mikor a fehér szöszök rohangálnak. Kiskoromban ilyenkor otthon is kellett maradnom, annyira rossz volt. Aztán valahogy kinőttem, most már egész elviselhető :( Szurkolok nektek, hogy ne legyen semmi komoly!! Majd írd meg, mit találtak. Addig is ++++++++++++++++++

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Gyuzso!

Olyan furcsa az élet. És kicsi a világ. De ez nekem olyan jó. Néha nagyon egyedül érzem magam, és hirtelen ráakadok olyan emberekre, akikkel van valamilyen közös szál. És ez a közös szál most Debi. ;) Köszi!

KépKép
KépKép
anittik

sSteffi! örülök az AFP-nek!!!!!! :D :D :D és te is nagyon nagyon fiatal vagy :lol:
meg Valentina is nagyon fiatal, pláne ezzel a frizuval, de nagyon jóóóóó, :lol:

mi nemrég jöttünk haza a sz,endrei közlekedési muzeumból...
(itt lakok több mint 10 éve és még nem voltunk :shock: , pont az új szomszéd kérdezte,hogy nem megyünk...? Apa ma itthon volt, ugyhogy gyorsan el is mentünk)

ha nem haraxotok ,képek:

Kép ülünka villamoson

Kép régi 72es trolin (én még jártam ilyennel :D )

Kép kapaszkodás

Kép villamosvezetés

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: