Jó reggelt!
Lányok, tegnap igazán formában volt a pingvinklub

annyit nevettem rajtatok
Patr, Viki, Titi (remélem, senkit nem hagytam ki), jobbulást nektek!
Köszönöm a pocak- és felsőgratulákat!
Azért jól informáltak vagytok ti fociból... mi lett a meccs vége? A második félidőben mentem el a gyerekkel aludni.
Apa bejelentette, hogy az EB-t együtt fogják nézni Otival. Mondtam, semmi gond, legalább nyugiban piheghetek felpakolt lábakkal. Azért azt megnézem, mennyire fogja hagyni a kisfiú Apát tévézni
Mit C. Ronaldo? Ilyen nyikhajok nem érdekelnek! Nekem az örök férfiszépség Raúl marad! Persze Casillas sem utolsó. Buffon meg az abszolút kedvencem, bár ő nem az a naptárba való alkat.
Viki, én is olimpiafüggő vagyok! És még mázlisták is leszünk, mert az etetésre hivatkozva bevackolhatjuk magunkat a tv elé a fotelbe
Lottón mi még sosem nyertünk, viszont Apa szokott sorsjegyezni lottózáskor, és általában visszanyeri a sorsjegy árát, olykor még a lottószelvényét is
Magdi, a bodzát én is imádom minden mennyiségben, Apukám nem győzi gyártan nekem a bodzás limonádékat
A méz+fokhagyma gyilkos egy dolog, utána rögtön enni kell, hogy ne marja szét az ember gyomrát, viszont nagyon hatásos, nekem mindig le szokta vinni a cuccost a torkomról (szerintem mandulákkal együtt...).
A dm-es olajnak mi a márkája? Alverde, az árnikás? Mert én azzal kenegetem a pocakomat 1-2 naponta, és majdnem fél évig elég volt egy üveg (most már persze gyorsabban fogy), ha gátra is használjátok, szerintem 5-6 gyerekre biztosan elég

én nagyon szeretem.
Megyek, kicsit előkészülődöm a napra. Délután Otiék évzárója és anyák napi ünnepsége lesz, megpróbálom széppé varázsolni magam (hajmosás, borotva, szemöldök), aztán keresek vmi ünneplőt a gyereknek.
Nagyon várom már, biztos végig fogom bőgni az egészet...
Szép napot nektek, egyetek sok gyümölcsöt, és vigyázzatok a pocakokra! Aki meg már benne van a korban, az szüljön meg, mert türelmetlen vagyok

ha már az én gyerekemre várnom kell, legalább a tieitekben hadd gyönyörködjek