A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nem folyás, az tuti :? érdekes,nem tudom mi lehet az....

Kép
Kép
h. szilvi

KAta: az utolso mondatod nagyon jol megfogalmaztad! NAgyon igazat adok! Ferjem is mindig ezt mondja, lehet barmekkora mellem, vagy vekony csipom, kis popsim, nem attol leszek szep, mert a szepseg belulrol jon! Es ez ra is tok igaz. Egyaltalan nem az az igazi jokepu ember, de bar ffira ilyet nemmondunk, o szep! Nekem legalabbis az!
Vendég

Nekem is szokott olyan lenni, amit Andi írtál. Hogy az egész bugyit vízesnek érzem, rohanok a WC-be és csak megizzadtam. De mondjuk folyásom is bővebb van mint eddig! :shock:
Nekem eddig még tisztasági sem kellett az egész terhesség alatt de pár napja már nem merek anélkül elmenni itthonról!
Vendég

szilvi: az izzadas is stimmelhet, en is erzemmostanaban, ha nem hordok tisztasagi betetet. Hiaba olvasom mindenutt hogy nem jo egyfolytaban hasznalni, nem birom anelkul, mert olyan idegesito erzes!
Vendég

Szilvi! Nekem a doki rendre írja a hüvelykúpokat, olyan 3db-osat, utánna néhány napig tényleg jó, aztán kezdhetném előlről. :roll:

Csajok! Mindenki mellett ott van Apa! Ha más nem, miatta tutira vehetjük, hogy szépek vagyunk! :D 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

milyen szinten vagyok hulye?
Tiszta feldobottam, de jo, mindjart itthon lesz parocskam! HAt jocskan felreneztemmennyi is az ido:(
Nem baj, meg ugysincs kesz a kaja...
Vendég

Andi: fánkot?? Az fincsi!
Vendég

remélem nem magzatvíz, olyn furi szaga is van :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

sziszka!
Na nem azért mondtam hogy ha abbahagyja a mocorgást mikor ránéz apa, akkor biztos fiu... csak ugy poénból! Hisz még az is lehet hogy a mienk is lány! :lol:

Hú, folyásom nekem is sok van. És ki sem bírom tisztasági betét nélkül... és már jártam én is hogy ugy beizzadtam, hogy azt hittem bepisiltem.

d.dodó

Na, én a sajtos brokkolikrémlevest már felraktam főni..... a krumplipürével ráérek 6-ig..... a halat meg csak akkor sütöm ha apácska hazaért!

d.dodó

Dodó, tudom hogy vicceltél. :lol:

Nekem már az elejétől kezdve használnom kell tisztasági betétet. Anélkül már nem bírnám. :?

Kép
sziszka82

Bizony fánk, nagyon megkívántam.

Szerencsére a folyás nekem elmúlt. Semmi sincs. Pedig egész végig volt. Nem tudom most miért nincs, na nem mintha hiányozna...

Na ez szép! Egy lapon a kaja meg a foléyás.. fúj. Bocsi :oops:

sz.andi

:D

Kép
Kép
h. szilvi

nálunk csak krumplis tészta lesz :D nekem nincs erőm sütögetni, amúgy se vagyok egy konyha tündére :D

Kép
Kép
h. szilvi

Hú...nem tudom mi van ma velem, de egész nap éhes vagyok. Vagy nem is tudom... nem érzem jóllakottnak magam. Ettem reggelire szalámis kenyeret, tízóraira a suliban szalámis szendvicset. Ebédre nagy adag zöldbabfőzeléket... egy fél órája egy nagy adag mákos tésztát.... és nem érzem ugy hogy jóllaktam :( . De most már nem szabadna ennem vacsiig.

d.dodó

Micsoda témák röpködnek itt!!!!

KépKép
hene

Sokan írtátok a pocis képeimre hogy nem baj hogy kicsi a pocim. Nekem sem. :) Valaki más írta hogy neki is az, de nem én. Bár annyira nem is kicsi, csak a képeken nem annyira látszik. :)
t.maria, nekem is van egy sztorim az új gyerekre... Kinn voltam amcsiban és az unokatesómnak akkor volt négy hónapos a gyereke. Voltunk egy boltban erre megkérdezi egy nő, hogy brand new? ami magyarul annyit tesz hogy vadiúj? erre mondom neki, hogy nem, már négy hónapja vettük... Erre tök kiakadt a nő... De akkoris hogy lehet egy gyerekre azt kérdezni hogy vadonat új??? Nem lehetett volna azt kérdezni hogy újszülött vagy valami... :)
csajok, szerintem az előrelátásommal most megszívom, mert én már kikértem a házassági anyakönyvi másolat kivonatot, hogy ne legyen 300 napnál régebbi, erre meg most látom hogy ha nem eredeti akkor meg nem lehet 30 napnál régebbi sem??? Lehet, hogy ha valaki szóvá teszi, megetetem vele. Egy vicc ez az egész!!!!!!!!!
tegnap itt paráztam a védőnőn, erre nem hiszitek el, de ma felhívott... aztán mondtam neki hogy mi a helyzet és viszonylag normális volt, aztán mondta, hogy majd valamikor menjek le... Mondtam, hogy oké. Úgyhogy ennyi...
és képzeljétek, végre a jogosítványhonosítás finisébe értem... június 2-án mehetek végre kreszre... Úgyhogy lehet nekem szorítani. :) Addig végülis már csak egy kresz könyv kell és meg kéne tanulni... Bár vicces, hogy 150.000 levezetett km után ilyenekre kell fanyalodnom. :) :) :)
hogy mennyire van apa jó hatással a szülés beindulására... múltkor olvastam erről egy cikket, és azt írták, hogy ahhoz az elég kevés, mert tény, hogy kémiailag vannak olyan anyagok, amik beindíthatják a szülést, de a mennyiség az nem ott kezdődik...
Na azt hiszem most ennyi.

KépKép
muffin

Dodó, most ezt a korszakodat éled. Egyél nyugodtan, majd elmúli!

KépKép
hene

szilvi: a magzatviz szagtalan!
Vendég

hene!
De ez normális????? :shock: Nem ettem én ennyit eddig a terhesség alatt.... és igy is +14 kilo van már rajtam!

d.dodó

muffin: a hazasagi anyakonyvivel mi is igy jartunk:( De ha nem fogadjak el , csesszek meg! NEM lesz mas valasztasuk!
Epp mamondta a doki, vigyem magammal a szulesre a hazassagi kivonatot, mivel nem vettem fel ferjem nevet- nem lehet a magyar torvenyek szerint ugy ahogy az o nyelvukben helyes lenne, igy nem vettem fel- kerhetik majd, szoval akkaor az eredetit is oda keszitem:)
Vendég

ja és még ahhoz akartam hozzászólni hogy szép-e a baba. Gondoljatok bele, hogy a miénket meg kell majd műteni hogy egyáltalán normális legyen a kicsi arca. Úgyhogy innentől kezdve szerintem mindenki lássa csak gyönyörűnek a sajátját!!! Én lennék a legboldogabb, ha csak azon kellene izgulnom, hogy nagy lesz-e az orra vagy ilyesmi... Úgyhogy higgyétek el, hogy mindegyikőtök kisbabája gyönyörű lesz. Aztán idővel a miénk is. :)

KépKép
muffin

Muffin, a következő kórházlátogatásod alkalmával kérdezd meg őket a házassági anyakönyvi okoiratról, mert nem mindenhol foglalkoznak azzal, hogy 30 napnál nem lehet régebbi.
Az amcsi beszólás pedig nagyon jó! Teljesen igazad volt! :)
Drukkolok a kreszhez, én aznapra vagyok kiírva! Micsoda nap! :)

KépKép
hene

na a kaja odateve, de lecci szoljatok ne feljtsem ott :oops:

vegul lecsos lett, mert tegnaprol a sulthusi zsirja meg ott volt a labasban es gondoltam nem mosom el, egyszerobb arra radobni a hagymat, igy meg izileg nekem mar nem jott volna ossze a simaval, igy lett lecsos:) Fo a lustasag:)
Vendég

meg a korhaz sem fix pont az anyakonyvihez:( nekik oly mindegy, mondta a szuleszno, azon mulik a hivatlaban ki ul epp ott mikor a gyermek szuletesiet kiallitjak, Egyiknak jo a 300 napnal nem regebbi, masiknak csak a 30nal nem regebbi- no comment :twisted:
Vendég

Dodó, nekem is voltak ilyen időszakok. Aztán amikor már akkora a gyerek, hogy egyre kevesebb kaja fér beléd, akkor úgysem fogsz annyit enni. Én az utóbbi 2 hónapban 1,5kg-ot híztam. Addig viszont 18 és felet!!!!!!! Nyugi. Majd szülés után ledolgozzu!!!!!!! :) :)

KépKép
hene

anyjuk, én amikor mentem kikérni a házassági anyakönyvi másolatot, akkor a kedves anyakönyvvezető kérte ugye a személyit. Oda is adtam, meg az eredeti házassági anyakönyvit. Erre mondja, hogy lakcímkártya? Mondom lenn van a kocsiban (tetőtérben van az anyakönyvi iroda és nincs lift) erre mondja hogy mikor szülök? MOndom még két hónap (volt akkor) és erre azt mondja, hogy akkor majd még járok erre és jöjjek vissza. Erre mondom neki, hogy akkor nem írják a nevemre a gyereket, mert én emiatt vissza nem jövök. Mondom, ha itt van az eredeti is meg a személyim is, nem hiszem hogy nem tudná kiadni... Erre na jóóóóóóóóóó, de akkor majd telefonáljak be és diktáljam be a számát... Persze amikor nyomtatni akarta, akkor minden adatom benne volt a gépben, úgyhogy innentől kezdve meg végleg nem értettem a dolgot. Na mindegy. Én nem megyek mégegyszer. Azt nem értem, hogy akkor miért nem úgy szól a dolog, hogy egy 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat??? MInek kell bele a csavar a 300 nappal?????? Na mindegy.
anyjuk, neked milyen nemzetiségű a férjed?

KépKép
muffin

hízásról meg csak annyit, hogy én meg nem is tudom mennyinél járok mert már vagy két hónapja nem mértem, de legutoljára jártam azt hiszem 14-nél... de az az igazság, hogy annyira nem is érdekel. Szerintem igazából ez tökmindegy. Majd arról lehet beszélni, hogy szülés után két évvel kin mennyi van. Na az már mond valamit. :)

KépKép
muffin

muffin: videken, pl a szulovarosoban, egyaltalan semmilyet nem kernek!!!!!!!!!!! ott helybe a korhazban kell alairni nonek is ferjnek is hogy meg fennal a hazassag.
Ez szorszalhatogatas, semmi egyeb:)
Ferjem makedon.
Vendég

Muffin, jó a brand new-s sztori! :lol:

Kép
sziszka82

Anyjuk!!
Ne hagyd a gázon a vacsit!!! (Csak szólok) :)

d.dodó

koszi a szolast, de nem felejtettem!BAr nem vacsi, holnapi ebed, elore fozok, hogy legyen mit vinni a munkaba!
Kesz, es szerintem ok jo!
Vendég

Bondi!
Nagyon jó cuccokat vettél!!!
Kicsi lánykád is jól járt a sok kapott rucival.

Anyjuk!
Micsoda paraszt emberek vannak! :twisted: Bakker! Nem jószántadból mész patikába.

Andi, Anyjuk!
Micsoda hülyeség, hogy csúnya lesz! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A mi babáink a legszebbek a világon!

Magunkról, hogy stílusos legyek...

Kép
20150601134430

Jajj, Viki! :lol: :lol: :lol: Nagggyon jó ez a kééép! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:lol: :lol: :lol:

Kép
sziszka82

Viki: ez a kep igen talalo!:) szuper
ilyen kismama polot kene nyomni!
Vendég

Desviki, az nagyon találó! :) :) :) :)
Apáknak így is tetszünk, úgyhogy nagy baj nem lehet. :)
Az enyém mostanában, mivel ő veszi le a zoknimat amikor nagy ritkán felveszem, azt szokta mondani, hogy szép Ursula lábam van! :lol:

KépKép
hene

Viki! Tudom, hogy szép lesz, csak ezen már agyaltam. Tudod... sok időnk van agyalni. :lol: :lol:

Muffin! Értem, hogy mit mondasz, természetesen nem az a legfontosabb, csak egészséges legyen. Nem akartam én ezzel senkit sem megbántani, vagy ilyesmi. Ha véletlenül rosszul érintett akkor bocsi.

Kel a tészta, de a párom már nem eszik belőle frissen, mert elment dolgozni. Egyedül alszom. Francba. De legalább ki tudom nyitni az erkély ajtót. Tegnap előtt is nyitva volt, hát szegénykém jól betaknyosodott. De nem tehetek róla, nagyon melegem van. Ma tuti tárva lesz :twisted:

sz.andi

Folyik a tejem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

sz.andi

Bondi! nagyon csini a pocid és a felsők is szupik! :D

Viki! A pingvin haláli! :D

Andi! Fánk jöhet! :D

[/b]
Vendég

nalunk is megy a de csukd be , de nem mert megsulok vita:)
Vendég

én is nyitott erkélyajtónál alszok mostanában.... Ati olyankor csak magára terít egy plusz hálózsákot.

d.dodó

Mi szerencsére egyetértünk a nyitott ablakban! Különben meg is fulladnék éjszaka. És mi lesz itt még ha megjön az igazi nyár??
Vendég

Hát igen, még pólót is felvett, nehogy megfázzon. A nyakáig be volt takarózva. De kopasz a lelkem és szerintem a haj nem melegített :lol: :lol:

Babu! Egyelőre még csak itt járok:

Kép

De ha készen van, küldök szívesen!

sz.andi

Andi! Türelmes vagyok! :D
Vendég

Andi, nálunk is így működnek a dolgok. A terhességem előtt ez fordítva volt. Most ő lett a fagyos! :wink:

KépKép
hene

hene: nalunk is terhesseg alatt forditva volt
Vendég

Hát lehet ők is változnak. Bár nem fagyos, csak most mellettünk tűnik annak.

Babu! Ha kivárod, megy! :lol:

sz.andi

Ja! Falánkság: Hát én is éhes vagyok egyfolytában. Ha eszem, akkor jó vagy 1 órára, de utána megint éhes vagyok. Ugye ez nem marad így? Így is dupla annyit költünk kajára... :?
Visszaállhatna a rend már a gyomromban. Volt, amikor nem tudtam enni, mert manó a gyomromat rúgta, de hiába lett nagyobb, már megint falánk vagyok. De úgy szégyenlem.. :oops:

sz.andi

Andi, azért, mert már lejebb ment és megint van hely a kajcsinak. Nálam is ez a helyzet! Kb a 36. héttől kezdenek beigazodni, így többet tudsz enni. Tényleg, hogy áll a pocid?

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: