A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szilváékrol annyi hirem van,hogy az áramlásos vizsgálata nem lett jo ma. :cry:
De minden nap nst.
Pénteken ujra áramlásos,ha rossz az eredmény meginditják a szülést.
UHHHHHHHHH,akkor lehet az ikrek is meg lesznek péntekre. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Gigiéknek jo egészséget,és sok----sok tejcsit. :lol: :lol:

Ma mennem kell fodrászhoz,jol elhuztam.
Nem kellett volna,mert satir lesz,nem kevés idő.
De már itt a lakásba folyt a meleg,nem jo.
Hát még ha kimegyek.
Olyan légszomjam van.

Kata&Milán

oszman777

Nahát! Gigi apuka: gratulálok! Ez tényleg egy gyors szülés volt ;) Képeket várjuk :)

Szilváéknak millió drukk! Remélem elég nagyok már az ikrek, ahhoz hogy kijöjjenek!

Kép

Kép
bettica

Gratulálok Giginek és Montanak!!!!!!!!!!De joooooooooo!
Vendég

én is itt vagyok csak rajtam is uralkodik a depi most. Semmi sem érdekel, rossz a kedvem. Ráadásul a szemben lévő óvodában az összes gyerek ki van engedve óriási a zaj, üvöltenek sikoltoznak kb 200 gyerek. Nem tudok szellőztetni, mert megőrülök. Úgyhogy most minden bajom van. De az motívál hogy júliusban úgyis elköltözünk és ott csend és nyugalom lesz.

Szilváéknak megy a drukk, sztem már biztosan elég nagyok a babák , ő is már a 37. hétben van azt hiszem...

Dana: állítólag akkor megy az ember szülni amikor rátör a takarítási vágy. Nálad is ez lenne a jele hogy mindjárt mész? :wink: :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:39-kor.
Vendég

36.-ban van Szilvi, egy nap van köztünk.
bszilvi25

az ikreknél már a 36 is jó, nem? Ha az áramlás nem jó az mit jelenthet? Nem megfelelően kapják az ellátást? ezt nem annyira értem...

Kép

Kép

buci79

a babám is be van nagyon lassulva ma. Még csak picikéket mozgott...

Kép

Kép

buci79

sziasztok!

Azért reggel 5-től 6-ig sikerült aludnom.... :cry:

Voltam dokinál, meg CTG-n. Kiderült, hogy amitől én egész éjjel paráztam, hogy szülési fájdalom, az csak a josló fájás volt. Azt mondta a szülésznő, hogy a szülési fájás az már olyan, hogy amikor van, akkor nem beszélget az ember mellette, mert az már annyira fáj. Szóval nyugodjak meg.

Ma volt UH is, a baba kb. 3,5 kg. ÚÚÚ... ahhoz képest, hogy kislány... és elvileg még van 2 hetem...

Hétfőn kell mennem újra CTG-re. Addig nem szabad mennem szülni, mert a doki 2 napra (péntek-szombat) Debrecenbe megy valami konferenciára.

Remélem még min. 1-1,5 hetet kibír a csajszi.

Jól vagyok, csak iszonyú fáradt vagyok! Lehet, hogy nem volt elég az éjszakai 1 órás alvás?

Megyek vasalni, mosni, közben meg csicsikázni. De azért követem az eseményeket. Ha esetleg Mártival történik valami.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nem küldött valaki privát üzenetet? mert kiírta az e-mailem, hogy kaptam, de nincsen az üzenetek között semmi ?!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:39-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:05-kor.
hékás

Buci: barátnőm ikreket szült decemberben a 35. héten és az egyik kb. 2,5 kg-s a másik meg kb. 2,4 kg-s votl. Most meg 5 hónaposan a 7 kg-ot nyomják...
Szóval a 36. hét az már jó!

Várjuk a babás fényképeket mindenkitől.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Látom írjátok egy páran.....
Nekem is nagyon rosz éjszakám volt !!!! Éjjel 3-6-ig fenn voltam :(
Már azt hittem ,hogy nem is tudok vissza aludni...... De nagy nehezen sikerült! :roll:
bszilvi25

Kriszta: málnalevéltea: én iszom de ízesítve. Úgy tök elviselhető az íze. 1 nagy kanál cukor és citrom és majdnem olyan az íze, mint a normál teáé. Ja és kb. 10 percet hagyom ázni a füvet.

Hányinger: nagy ritkán jön rám, de szerintem inkább a gyerek miatt, mert már mindenhol nyom.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: jöhettél volna ide, dumcsizni éjjel. :lol: :roll:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:arrow:
Vendég

a nem alvás most fogható a teliholdra is, mert 03:20 perckor volt most éjjel és olyankor köztudottan sokan nem tudnak aludni.

Kép

Kép

buci79

Andóca: nekem is írta hogy jött privim és sehol semmi

Kép

Kép

buci79

Kép

Úgy látom, nem csak rám tört a takarítási mánia... :lol:

Szia Buci, jól vagytok?
csipisz

köszi Csipisz, megvagyunk, csak ma nagyon nyügi vagyok. Holnap megyek a dokihoz. Ti?

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem úgy zavar hogy olyan tehetetlen vagyok. Nem bírok semmit csinálni, nem tudok lehajolni, emelgetni, guggolni. Pedig úgy szeretnék tenni valamit. Menni sem tudok sehová, már nem vezetek, gyalog meg hamar elfáradok. Unatkozom :cry:

Kép

Kép

buci79

Andóca: legközelebb!! (ha lesz rá alkalom, jó???) Melyik kerületben laktok? Csak hogy tudjam mennyi idő kell az útra.....
Én még a számítógépet sem merem bekapcsolni ilyenkor, hogy Apa tudjon aludni. Most még kímélem, aztán ha meglesz a kicsi, ő úgyis felsírja éjjel talán még a házat is... :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

pocak képem Kép

Kép

Kép

buci79

Köszi, jól vagyunk. Most nyugodt napjaink voltak. Viszont én állandóan pörgök mint a búgócsiga.
Aprótalpú teljesen felhúzódott a bordáim alá, és a fájások is megszűntek... ki érti ezt. :roll:
csipisz

nekem is a bordám alá behelyezkedett a picurka, úgyhogy szúródik is rendesen. Biztosan már nehezen férnek el szegénykék. Nem sok helyük lehet.

Kép

Kép

buci79

Csajok Bari hol van??

Kép

Kép

buci79

[quote="bárány"]O írta:bárányrsi nálam a szülés elötti depi kb 8 hónapja tart

NAPRA PONTOSAN! :wink: :wink:
De már talán nem sokáig, én nagyon bízom benne!!!!
bszilvi25

nálunk a számítógép kint van a nappaliban, úgyhogy nyugodtan tevékenykedtem itt az éjszaka. Tényleg arra nem is gondoltam, hogy tegnap volt telihold azért voltam ilyen gyagyás!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Itt vagyok barinőztem!!!!

Jkriszta az első 3 hónapban elevitet szedtem..utánna magne b6-ot,mert sokat feszült a sam
Vendég

Buci látom te is a vékony csinos kismamák táborát gyarapítod
Vendég

köszi Bari, pedig 17 kg-t híztam, csak eloszlik. Főleg a fenekemen meg a combomon látszik...

Kép

Kép

buci79

Andi (most látom Csipisz hogy te is Andi vagy)
Hú hát a nagy takarításból csak 1 mosás lett...elmúlt a tisztaság utáni vágyam 8) átjött legkedvesebb szomszédasszonyom és nagyon jót dumcsiztunk...tök jóóó volt.

Gigi simán szülte Tomit? Olyan kiváncsi vagyok...kár hogy a korházi szobákban nincs internet :D Webkamerával ahol meg lehet mutatni a babát :D Türelmetlen vagyok :D

Sziasztok

Dana

Kép
danaaia

látom mindenki eltűnt. ... Hol vagytok?

Kérdés: vettem tegnap egy doboz hajfestéket (Garnier tartós krémhajfesték), barnát, mert sok az ősz hajszálam. Szerintetek merjem felkenni? Ártok vele?

Kép

Kép

buci79

Buci én vgig festettem melíroztattam a hajam...
szerintem merjed

szépned kell lenni a nagy találkozásra
Vendég

Dana te meg menjél szülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit virgonckodsz itt 39 hetesen :lol: :lol:
Vendég

:D meggyőztél Bari, este apával felkenetem... az szeretném hogy a fiam szépnek lásson mikor kibújik :D

Kép

Kép

buci79

Buci,
17 kilót? Én 21-et...eddig...és épp most is csak eszem és eszem...mert jóóóó...
Hajfestéshez nem értek, de szerintem nyugodtan befestheted...37 hetes vagy, már nem hinném hogy bármi is különösebben árthatna...
Nagyon csinos kismami vagy...az tuti

Mások végig festetik...

Kriszta,

a málnalevél teát lassan idd, kortyonként...és tényleg ne éhgyomorra.

Na megjegyzem én már több mint 1 hónapja iszom...hát tök jó tőle az emésztésem...jóslóim nincsenek.

Dana

Kép
danaaia

Dana: Én is állandóan falok, most is éppen a hurkával szemezek a hűtőben...tegnap este sütöttem. Nézve a pár napja feltett pocak képedet, Te is nagyon csini vagy! Tök vékony vagy a képen, mennyiről indultál? Egyáltalán nem látszik a 21 kg.

Bari: Neked óriási a pocid, na de óriási a baby is benne! :D :D

Én olyan kíváncsi lennék nekem mekkora most a baba. Majd a 38 hetes UH-n kiderül, ha addig egyben leszünk. Mondjuk még nem érzem hogy szülnék, de ez semmit nem jelent,

Kép

Kép

buci79

:?: roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:40-kor.
Vendég

Na Kriszta...mi van?

Hát még van idő :) Mi ez a türelmetlenkedés 8) Nyugiiii...

Lehet nekem is mondogatnom kéne valami ilyen mantrafélét...hogy hiszek benne meg ilyenek? Én legbelül érzem, hogy hiszek benne...de lehet az nem elég...akkor fennhangon fogom mondogatni hátha úgy előrelépek vele...na de nem sürget semmi és senki...csak a befektetés jövő héten...attól tartok kicsit...na de addig még van idő...meg lehet alkudozni fogok a dokival...meglátom...

de annyira hiányoznátok...

Kép
danaaia

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:40-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:41-kor.
Vendég

Na jó én nem nézem tovább hogy mindenki ilyen sovány maradt!!!

Cak olyanok képeit akarom látni akik nálam dagadtabbak :lol: :lol:

Vagy olyan nincs? :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:41-kor.
Vendég

Vendég

kriszta én annyit zabálok mint egy béreslegény...egyszerűen hiába an összenyomva a gyomrom,nekem fér bele...

De szülés után leállítom magam...most még nem ....had hízzon dávidom feneke :lol: :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:42-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:42-kor.
Vendég

Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: