A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera: úgy sajnálom! 8nekem nem szokott fájni ha megvizsgál, pedig mindig néz méhszájat is! :shock: )
Vendég

Patr, szerintem is az a kép hozta ki belőlem az állatot! :lol:
Wera, sajnálom hogy szar napod volt. :cry: De gondolj arra, a holnapi csak jobb lehet!!! :lol:
Katák, gratula a kolléganőnek!!!!

Kép
sziszka82

Sziszka! Csak nyugi!

Wera! Lassan vége a napnak! Amúgy meg Nóri valószínűleg még tesz pár bukfencet mielőtt fejre áll! Biztos volt már fejvégű is, csak állandóan mocorog. Még engem sem vizsgált meg soha úgy a doki, hogy fájt volna. Most meg már meg sem vizsgál.

Délután verőfényes napsütésben elmentünk a boltba. Mikor kijöttünk, már sötét volt. Elmentünk unokatesómékhoz. Hát alig tudtam hazajönni. Akkora vihar volt!

Kép
szly27

Mára elköszönök!
Szép álmokat és mindenkinek csak jobb napot holnapra!!! :lol:

Kép
sziszka82

sziasztok!

Csak beköszönni jöttem, örülök neki, hogy mindenki jól van!

Én most elteszem magam holnapra.

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat kívánok!
Ne menjetek sokat pisilni, inkább pihenjetek! Kép
Vendég

Sziasztok!

Sziszka! Ezek a pasik márcsak ilyenek!! :lol:
Nálunk is szokott ilyen lenni,de jót röhögtem azon,hogy majd jól sípcsonton rúgod,mert feljebb nemtudod emelni a lábad!

Wera! Nagyon sajnálom,hogy semmi sem jött össze!
Ctg rendben???
Mérd azt a vérnyomit és még tarts ki egy kicsit!
Én ugyanannyira vagyok nyitva mint te,azt mondták van olyan aki félidőtől így jár!
Remélem még vet egy nagy bukfencet és beveszi az irányt!
:lol:
Hát persze,hogy nem marad bennt addig,ezt már megbeszéltük!!! :lol: :lol: :lol:
Vasárnap a tied!!! :lol: :lol:
Szerintem én mára lépek,már egész jól vagyok,de itt mindjárt akkora vihar lesz,hogy csak na!!!!!!

Szóval jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!

Reggel tali!!!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Ezt csak azért, hogy akinek rossz kedve van, annak jobb legyen!!! :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok!

majd később visszaolvasok és írok, csak egy gyors kérdés, kérlek válaszoljon valaki:
a babycomp= etető?
erre akarok licitálni a teszvesz-en:
Kép

Köszi :wink:

Kép
kimma

Szia Kimma NEM
tappancs28

Szia Kimma!

Tényleg nem...
Vendég

Ebben leér a lába, miközben félig csücsül, és a lábacskáival hajtja magát...
Vendég

A komp egy eszköz amiért a gyerek dokik töbsége öl, mert a gyerek járni ezen keresztül tanul s nem tesz jót neki . No mindegy ezzel közlekedik a törpe amig önnállóan nem tud és van játszó felülete amin so játékkal tud szóraskozni amitr a szülők oda raknak...Röviden ennyi.

Mindenkinek szép északát bocsi hogy csak ennyi voltam sziasztok
tappancs28

Szia Marcsi jól vagy? Még nem olvastam vissza mert most értem ide
tappancs28

Köszönöm Tappancs, jól vagyok!
Tegnap voltam dokinál, méhszáj változatlan.

Igazából én a napi pihenésadagom mellett, fantasztikusan érzem magam! :wink:

És Te?
Vendég

Köszönöm mi is jól vagyunk sokat görcsölök de nem tudom miért no mindegy meg iszonyúan elkezdett vizesedni a bokám és ez kicsit megijeszt. :( .No mindegy de amúgy nagyon várjuk Dávid születését főleg a törpék és mindennap azt játszák, hogy miként születik meg és még hány nap van hátra ...így megy az idő 2 hét múlva megyek dokihoz és onnét minde héten azt mondta.

Örülök, hogy minden rendben van csak így tovább.
tappancs28

a párom megvan győződve, hogy akkora pocim van bizti előbb jön én meg csak reménykedem benne :D .
Hétvégén kertészetben voltunk ahol a tulaj pár azt találgatta, hogy 2 v. 3-om bébi lakik odabent mire párom megmondta, hogy egy nagyfiú bérli a helyet kicsit kiakadtak :lol: de az a vicc feszes a hasam és nm löttyedt hiába híztam iszonyú sokat :cry: :oops: ....így megértem őket de csak vigyorogni tudok ezeken a dolgokon
tappancs28

Csajok nektek is sok előtejetek van én estére leveszem a páncélosom és dől belőle mi lesz később :? :shock:
tappancs28

Úgy látom mindenki alukálni ment vagy apázik hát akkor én elmegyek olvasni mindenkinek gyönyörűséges törpikékkel teli nyugodalmas északát :wink:
tappancs28

tappancs!

nekem még nincs előtejem.

Kép

Kép
timi1982

Szia Timi

ne ijedj meg ez nem jelent semmit!! Nyugi lesz amire kell neki van olyan akinek előbb van akinek később indul be.
tappancs28

Sziasztok!

Csak sikeült végigolvasni.
Úgy örülök Muffin, hogy hallunk Rólad és jobb hangulatban vagy! Akkor még nem igazán tudják gondolom, hogy mi várható a kisfiaddal....Mindenesetre az megnyugtató, hogy ott tényleg felkészültek a fogadására, Fekete dr meg tök jó szakember. Én is oda vagyok kiírva 2 nappal későbbre, mint Te...

Ronix! szerintem is meg fog jönni a párod esze. Egyébként rendes a kislányaiddal, ugye? ( akkor tuti a sajátját is imádni fogja....)

Patr! A Te kis Szőlőszemednek lehet már tudnia nevét? Vagy titok?

Szilvi! Szerintem is többet kellene innod!

Én érzem a frontot, picsogtam egy kicsit, pedig ilyen tényleg ritkán van, kb 3 hetente, kicsit sírok a párom vállán ( igazából olyan napokon, mikor semmi rossz nem is történik....) és vége. Alapvetően vigyorgok és nagyon boldog vagyok hogy lesz egy kicsi leányunk. Na jó, szerencsém is van, mert sok panaszom nincs. ( még ált. alszom is éjszaka....:))
Adél viszont érezhetően nem lombozódik le a fronttol, ma különösen, durván hullámoztatta a hasam. Még torna alatt is nyomta...
:D :D :D

Kép
andkata

lányok!

ez nagyon ari. még jó hogy nálunk nem igy működött, igaz? :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi ez csúcs nagyon
tappancs28

Még egy kis bekukk, aztán megyek zuhizni és alukálni. Holnap reggel nem szabadna elaludnom, mert el kéne mennem a suliba! :)

tappancs!
Nekem a 16. hét óta van előtejem. És mostanra már rengeteg. Melltartóbetétet kell hordanom. De pl tegnap este volt, hogy simán csak pólóban voltam (éjjelre nem szeretem a melltartót)... ültem a WC-n, és ugye kissé előrébb voltam igy dőlve (nem egyenes háttal). Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy csurog a combomon valami. Hát a pólóm annyira átázott a tejtől, hogy már abból csöpögött a lábamra a tej! :shock:

d.dodó

Köszi lányok az infót :wink:
akkor nem licitálok :lol:

Tappancs!
nekem sincs még előtejem, egy csepp sem :?

még nem olvastam vissza, szerintem marad holnapra :oops:
voltam dokinál, megvolt az UHvizsgálat is, babókám most már medencevégű :(
dokim azt mondta még nem llényeges, sokszor fordulhat még, ne aggódjak
méretek rendben vannak- BDP 76, AD1-82,AD2-86, FL-56.
sima UHn még mindig nem látszik hogy punis :lol: még jó hogy elmentünk annakidején 4D-re :wink:

Kép
kimma

Timi!
:lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Szia D.dodó

akkor egy cipiben járunk de már kész vagyok a kislányom aranyosan mondta, hogy rakjam pohárba és megisszák :lol: nem is lenne roszz nemkéne tonna számra tejcsit venni.
tappancs28

Jaj jaj apa leintett mennem kell, bocsika :oops: hú csajszik ekkora gesztenyepüré adagot még nem láttattok de ígérem igyekszünk mgbírkózni vele igaz már 21.17 van de ezt kihagyni.... :oops: ....no puszi a hasatokra jó ét
tappancs28

na ismét itt vagyok. Írtam délután, hogy a bébinek már csak anyagpelus kell, nekem meg hálóing meg köntös. Miután a férjem végzett, elmentünk és beszereztük őket. A brendonban is meg az auchanban is cseh pelust találtunk, hát én nem vagyok elájulva tőle. Lehet, hogy változik ha kimosom, de most elég érdekes az anyaga, én valahogy vastagabbra emlékszem... Na mindegy, majd kiderül.
A 'hálóingekről' meg teszek majd fel képet, mert hozzám illő módon kicsit megvariáltam a dolgot. Vettem két nyári ruhát, amit előtte akár hordani is tudok, aztán meg jó lesz hálóingnek. De amiket kimondottan arra a célra lehet kapni, az nekem nem tetszik, mert mindegyik átlátszó... Ezek meg nem. És azon is gondolkodtam, hogy valószínű 3-4 hét múlva már iszonyat meleg lesz úgyhogy nem is biztos hogy felvenném a köntöst... Na mindegy. Majd felteszem a képeket aztán véleményt várok... Pocifotók már készültek, csak közben lemerült a gép, úgyhogy most egy kicsit várni kell... :)

KépKép
muffin

muffin!

ne is álmodj olyan régi textilpelusról. nem fogsz kapni, hacsak valakitől nem örökölsz.

nincs már az a mindent felszívó :(

Kép

Kép
timi1982

jah!

ha kimosod kicsit "összébb ugrik', de ugy sem lesz olyan mint régen voltak. a tescos még rosszabb. az át is látszik!!!

Kép

Kép
timi1982

nah elteszem magam holnapra!

Kép

Kép

Kép
timi1982

jó éjt lányok

Kép
kimma

és akkor itt vannak a képek. A fejemet se nézzétek meg amúgy se, szörnyűek lettek... De a lényeg talán látszik. :)
Kép Kép Kép

KépKép
muffin

nem igazán látszik, de az első két képen két különböző ruha (akarom mondani hálóing) van. És mivel a hasam nem fogja kitölteni őket ameddigre kell, nem is fognak feszülni... :)

KépKép
muffin

szia Muffin! Nagyon csini pocid van ahhoz képest hogy már 33 -dik hétbe vagy. Neked nem szokták mondani hogy kicsi a pocakod? Mert engem sírba visznek már ezzel, mindenki azt mondja hogy "hol a pocakod??" :?

Kép
linda24

Jó Reggelt Kismamik!

Muffin! Én sem járok szülésfelkészítőre! Nálunk anélkül is bejöhet az Apuka! A hálóingek amiket vettél nagyon csini! Eliot albérlete nagyon csini! :D

Sziszka! A férfiakon kár idegeskedni! Gondoljatok csak bele, hogy kezdik érezni a vesztüket mert hamarosan megérkeznek a Babócák és újjá alakul a családi élet! :lol:

Wera! Nagyon sajnálom, hogy rosszul sült el a tegnap. Nóri babának üzenem, hogy tessék megfordulni és nem játszani Anyával! A méhszájam már Nekem is nyitva van és a dokim szerint ez teljesen normális! Sajnos avizsgálat már Nekem is fájt múlthéten egy kicsit! Állítólag ez is normális! :oops:

Vidokata! Gratula a kolléganőtöknek a Babucihoz! :D

Tappancs! Nekem sincs előtejem! Majd megindul amikor Szabi már kint lesz!

Timi! Tényleg tiszta szerencse, hogy Nálunk nem így készült a Babóca mert akkor az Én fejem is megfájdult volna! :lol: :wink:

Kimma! Gratula a jó eredményekhez! Szerintem se aggódj még van ideje megfordulni! :D

Textil pelus! Sajnos Én is tapasztaltam, hogy nagyon vékony és durva anyagból készülnek a textil pelusok! A régi fajtát meg sem közelíti! :evil:
Vendég

IBM! CSIRI és GIGI tegnap megszültek!
Vendég

Sziasztok jó reggelt :D !

Megint kirúgott az ágy és éjjel is kb 2-3-om órát csicsikáltam,nem tudom Ti hogy bírjátok a nem alvást de én kezdek fejre állni a napi szinten lévő 3-om órámmal.

Muffin
jók a rucik nekem bejönnek :wink: . A pocód is tüneményes nem kell, hogy nagyobb legyen minden így jó ahogy van.

Timi
már 6 évvel ezelőtt se voltak olyan pelusok sak ezek amit manapság is lehet kapni s előbb utóbb mindegyik olyan lesz mint a dörzspapír :(
Nekem vannak igazi régi jóminőségű pelusaim de már a saját gyerkőceimet is belevéve a 8-9 kölöknél járnak és csórikáim már hamuszürkék, viszont nagyon szupi nedvszívó mindegyik.

Linda
foglalkozzon mindenki a saját dolgával én azt mondom ne parázz és idegeld magad azon, mert azzal csesztetnek mekkora a pocid Te tudod van ott 1 gyönyörű élet stb a többi nem számít.A barátnőm az első gyerkőcét úgy hordta ki, hogy ugyanaban a gatyában ment szülni mint amibe terhes lett s Ő rajta mindenki kiakadt joggal , hogy mi van , és csórikám kikészült, hogy egy pinduri pocója se volt pedig a törpi bérelte ugyebár.A kicsi 2 kg-al született de csajszi is törpilla a 37 kg-al 148 cm-rel ennyi.
tappancs28

Tappancs! Iwiwen nem jelölsz vissza?
Vendég

Gratula az újdonsült kismamiknak !!remélem mindenki jól van és simán mentek a dolgok, jó sok fincsi tejcsit mindenkinek!!!
tappancs28

Babu dehogy nem !!! mindjárt felmegyek mert nemsűrűn ézem ez az igazság bocsi :oops:
tappancs28

Semmi baj! :D
Vendég

Babuli MEGVAN!!! és bocsi de elég felszínes gép figyelő vagyok, pedig ari voltál mert érdeklődtél utánam és meg is köszöntem látoD?Rólam ennyit :?
Tényleg Te Tarcsán szülsz ugye ki az orvosod?
Én is ott kötöttem ki
tappancs28

Semmi gond! Emberek vagyunk mással is előfordul! :D
Igen Tarcsán szülök Dr. Toldi Lászlónál! Hogy hogy Tarcsán szülsz Te is?
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti!

Mekkora egy állat a párod főnöke! Mintha nem tudná, hogy mennyire kelhet a pénz! :evil:

Wera!
Sajnálom a dokit!
Hétfőn nem tud vki elvinni, hogy ne kelljen tömegközlekedned?

VKata!
Kolléganőtöknek sok boldogságot a babához!!! Nagyra nőjön!

Muffin!

Én is mire tegnap találtam egy normális hálóinget, azt hittem megőszülök. Vagy nyanyásak voltak, vagy szexik.

Ahogy mondják a mai pelusok sem a régik már.....

A barna rucid nagyon tetszik! Milyen csini vagy!!!!

Rájöttem, hogy itt mindenki az! De komolyan! Nem pedálozni akarok!

Linda!
Aki beszól hülye! Nekem sincs nagy pocimm, ettől függetlenül MiniLaci szépen fejlődik. Fajta kérdése!

A teliholdhoz képest viszonylag jól aludtam.

Katáim!
Sajnos elkapott vmi nyavalya, és eléggé köhögök (autóklíma miatt). Vmi gyógyszert, csodaszert tudtok ajánlani? A hársfateát már nyomom.
20150601134430

Viki! Kérünk képet a hálóingről! :D
Vendég

T. Kriszta.

ez a csúszás még annyira nem gáz, nekünk 8 embert kéne kifizetni de a számláinkat a megrendelő még mindíg nem fizette ki aminrek a határideje 5.e volt és még egy forintot se kaptunk az emberek ugatnak a számláink gyűlnek amiket max 10-ig kellet volna fizetni,és nekem 3-om ezresem apának 500 forintja van így megyünk uncsitesómhoz mert éhen helnek a törpék ha nem lesz kaja az asztalon. Utálom ezt az egész országot, hogy ilyet megengedhetnek egymással szemben emberek.
tappancs28

Babukám!
Kikukázom majd neked a szennyestartóból. Vettem egy pizsikét is.

Jól aludtál?
20150601134430

Babuli én is nála szülök :lol: ezt jól öszze hoztuk gratulálok
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: