Bogancsi! Minden lelet jó. Baktérium nem tenyészett ki és a többi normál illetve negatív.
Holnap visszük az összes eredményt a gyerekorvoshoz.
Később jövök még.
2003.11.13 16:36
2003.11.13 17:08
És tudod, hogy mi volt a furcsa az egészben? Arra gondoltam, amikor írtam neked, hogy a kép szélén az a kisfiú is hogy hasonlít Petire!
2003.11.13 17:50
De abból a hatalmas pocakból mást nem is lehetett kinézni
Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!! 2003.11.13 17:57
2003.11.13 19:04

Banczik bement? 

... Bátorításul: én is barnáztam, először azt hittem, megjött, rá egy hónapra újra barnázás... De már Csengussal is ez volt... és hát van egy 2 évesem, meg egy 25 hetes pocaklakóm 

Nekünk 1x jött ki úgy, hogy kettesben tudtunk Atival egyetemre menni, kényelmesen, ráérősen 5-ös busszal .. mint a régi szép időkben 

-ok!!!! 
2003.11.13 19:07
2003.11.13 19:45
egy MÁV-os doki ügyében, meg Téged szeretnélek faggatni erről az Istvános dokiról, meg még talonban van egy Péterfy-s is... E-mailben kérdezek, jó? A profilodban lévő címre írtam... 2003.11.13 20:27

Kívánom, hogy mihamarabb ismét együtt legyetek! Sok-sok tejecskét a legújabb családtagnak!!!!
Daninak gyógyok mennek

Megyek lassan én is regenerálódni
2003.11.13 20:44
Sok örömöt/boldogságot kívánok az egész családnak!
Hétfőn tudnánk vállalni. 2003.11.13 21:28

Boldog Névnapot kívánunk Nektek!

Vigyázz magatokra! 

2003.11.13 22:00
gratulákat, remélem minden rendben lesz!
Szerintem a harmadik babával (ha lesz), majd mehetünk már vissza a dokinkhoz.
Írjatok!
2003.11.13 22:26

Akármit mondok neki, leszarja nagy ívben. Sajnos igaz az a mondás, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.
A hócipőm teli van azzal, hogy ha én azt mondom, hogy fekete, akkor ő direktbe azt mondja, hogy fehér. Ma megtörtént az, aminek már rég meg kellett volna történnie, hogy elvettem a mobilját, és amíg nem azt csinálja amit mondok neki, addig vissza se kapja.
Nem engedek meg neki mindent, egy kicsit próbáltam szabadabbra engedni, erre ő visszaélt a dolgokkal. Mondtam neki, hogy mikorra legyen itthon, és 1 órával később jött haza. Tegnap pakolás helyett üvöltötte, hogy ő fáradt. Mondtam neki, hogy jöjjön haza ekkor és ekkor, és akkor pihenhet egy kicsit, és utána pakolunk közös erővel. Erre nem jött haza, hanem 2! óra múlva a Beánál várt a bölcsiben. Ezért vettem el egyébként a telefonját. Holnaptól megyek elé az iskolába. Tök ciki, hogy 5. osztályos korában, mint a dedósoknál... Remélem észhez tér ettől. 

Ja, és a héten iskolalátogatásra is mennem kellett, mert a fiúknál tavaly nem voltam bemutató órán, most meg megígértem nekik. 
Én vagyok egyébként a hülye, hogy mindent elvállalok, aztán kiakadok. 2003.11.13 23:42
2003.11.14 04:28

CSak babonabol! Par het mulva meg a nagy gratula! Addig is vigyi magatokra!
Olyan edesek tudnak lenni ahogy ott pozolnak. 

Drukk az idei koltozeshez!!!!
Nagyon jol esett vegre magyar szot hallani. Es sikeresen megismerkedtem egy itt elo anyukaval. Neki egy ot honapos kisfia van. Megbeszeltuk, hogy jovo hettol heti tobb alkalommal egyutt fogjuk setalni vinni a gyerkocoket.
Es mint kiderult eddig egy csomoszor elkerultuk egymast es itt laknak ket utcara tolunk.
De sebaj, jobb kesobb mint sosem. 2003.11.14 07:51
Drukkok!
) viszont azt nem tudom, hogy ő mennyire foglalkozik a nehezen teherbeeső nőkkel, de szívesen érdeklődök. 2003.11.14 08:08
Anyu is, anyósom is benáthásodott,ill. anyósom hányt is. Remélem, most már miindenki megjavul!
Ja meg annak a babzsákkutyának, amit Prágából hoztam neki
2003.11.14 08:38
Mozgalmas hétvégénk volt, utána zűrös hét jött, betegeskedtünk is, meg érzelmileg, hangulatilag is eléggé magam alatt vagyok, szóval ezer oka volt, hogy nem jöttem. Most is rohanok, délután indulunk haza a szüleimhez, most van a házassági évfordulójuk, jó kis családi buli lesz. Még vásárolni is le kell mennünk, és össze is kell csomagolnom, úgyhogy csak a név szerint nekem szóló üzenetekre kerestem rá gyorsan. Így is elég hosszú leszek...
. Végül nagyon örültem, hogy ezt megvettük, mert kétrészeset nem kaptunk olyat, ami tetszett volna, most meg azért már nagyon kell a meleg cucc. Azt a jó meleg nadrágot + felsőt hol (melyik üzletben) vettétek?
, és utána indulhat a babaprojekt nálunk.
Ugye 6.-án jön a Télapó, 10.-én Judit nap, 11.-én születtem én, 16.-án Etelka nap (Laci Anyukája és Huga), 23.-án született Lacika, utána azonnal itt a karácsony, ráadásul a (fogadott
) Kisöcsém István, a Sógorom meg János. Gondolhatod, hogy alig várom a Szilvesztert!
Utána májusig nincs semmi családi esemény.

Szűkül a kör, egyre gyorsabban "lebuknak" a zebrák.

Nem felhőtlen az örömöm...
2003.11.14 11:46
De esetleg a hétfői talira hozzánk? Már ha lesz.
2003.11.14 12:50
Én szoktam énekelni is, az jól kikapcsol.
Semmi komoly csak orrfolyás és száraz köhögés. Most jöhet a hagymatea kúra. Remélem gyorsan rendbe hozza.

2003.11.14 13:23
2003.11.14 14:15

2003.11.14 15:13
). És nekem testvérem sincs, mégsem kaptam többet azoknál, akik ketten voltak testvérek. 2003.11.14 16:08
2003.11.14 16:16
Nálunk a Nővérem van szegény ilyen helyzetben, a férje hogyismondjam... hát vannak hibái. Apám meg örökké szapulja, 10 évvel ezelőtti dolgokat is felemleget, hát, én meg is bolondulnék. Nálunk meg pont fordítva, az Apám és Életem Párja finoman szólva sok szempontból hasonlítanak egymásra (sajnos a rossz tulajdonságaiban is), így Laci azonnal ki van pártolva mindenben. Ez se jobb.
Tanácsot adni nem tudok, csak nagyon-nagyon együtt érzek veled.
) a párodnak kell, hogy igazat adjak. Én se vennék drága ajándékokat, ha mi rendszeresen kisebb értékűeket kapnánk. Egyszerűen azért, mert ez a legjobb szándékom ellenére is kellemetlen lenne azoknak, akik kapják. Most éppen ezért eléggé bajban is vagyok, mert az idén eléggé zűrös a családunk anyagi helyzete. A Nővérem belevágott egy anyagi és fizikai erejét messze meghaladó vállalkozásba. Ehhez a család összes mozdítható pénzét kölcsönkérte, ilyen "csak egy hétre kell, bemutatni a bankban az önerőt, hogy megkapják az állami támogatást" dumákkal. Persze azután másképpen alaukult sok minden, a pénz nem hogy vissza nem került, de még kevés is mindig, így a szüleimet már teljesen kizsigerelték anyagilag, és persze ők is padlón vannak. Mi is odaadtuk minden költözésre félretett pénzünket, de legalább a napi anyagi gondjaikkal már nem minket pumpolnak. Bocs a hosszú előzményért, de erről a témáról órákig tudnék dühöngeni. Ahogy a Tesóm a Szüleinket kihasználja, attól mindig felmegy bennem a pumpa.
Szóval a lényeg, hogy a szüleim és a tesómék is nehéz időket élnek anyagilag. Most szívem szerint mindenkinek (na jó, a Tesómnak nem, csak a gyerekeinek) kicsit drágább ajándékot vennék, hogy a csóróbb időkbe egy kis luxust "csempésszek", de ugyanakkor nem szeretném zavarba hozni senkit azzal, hogy ők csak kisebb értékű ajándékot engedhetnek meg maguknak, mint amit tőlünk kapnak. Persze lehet, hogy ez a tesómat egy percig se zavarná, csak én hiszem, mert ugye ki mint él, úgy ítél...
) kérdésedre én teljesen természetesnek tartom, hogy nagyjából azonos értékű ajándékot kapjanak mindhárman, és persze a családban minden gyerek. Szerencsére az én szüleim nagyon igazságosak mind ajándékban, mind szeretetben az unokáikkal, bajban lennék, ha ki akarnám találni, melyikük a kedvenc.
, és te is látod, hogy minden családban vannak zűrök.
2003.11.14 19:40
2003.11.14 20:53

Ma felöltöztünk, elindultunk játszózni, naná, hogy elkezdett esni az eső
Hát úgy döntöttem, hogy nem vagyok én hülye újra levetkőztetni a kölköket meg magamat... nekiindultunk játszani, szerencsére egy csomó gyerek volt, csak 1 óra múlva szétfagyott a s.ggem, alig tudtam rábeszélni Doncit, hogy induljunk haza. Az a baj, hogy a játszózással olyan klasszul eltelik a délelőtt, aztán alszik ugye Donci, de du4-8-9-ig olyan lassan telik az idő, hogy azt hiszem begolyózok
ÉS hát Petra nem egy könnyű eset, hisztis a lelkem, de komolyan. De legalább éjszaka alszik
Sőt csak asztalnál eszik, máshol nem igen hajlandó, csak 1-2 falatra. 2003.11.14 21:05

Nagyon sok hasonlóság volt a családjaink között.
Mármint ami a férjem és anyuék kapcsolatát illeti. Anyukámék mondjuk állandóan azt mondják, hogy a férjem az ő kedvenc vejük, de azért vannak húzásaik. A férjem viszont egyáltalán nem szeret az anyuékhoz menni, és mindig kitalál valamit, hogy még véletlenül se kelljen velük találkozni. Persze ezt nem szoktam engedni, mert vannak esetek amikor muszáj. 
Áááááá.... 
Arra nem volt képes a nővérem, hogy meglátogasson Bennünket. 
az anyu garasoskodása miatt. 
2003.11.14 21:12

Remélem azért nálatok megmenthető még a házasságotok.2003.11.14 21:45
2003.11.14 21:48
2003.11.14 22:43

2003.11.14 22:57
2003.11.14 23:10
2003.11.14 23:37
ügyben!/Már mint villáhárítunk a szüleink és a párunk között/

2003.11.15 08:38
Nekünk olyan bicink van mint amilyet Zsuzsa leírt. De a márkáját azt nem tudom.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint