2003.11.13 09:26
2003.11.13 10:11

! 2003.11.13 10:14
2003.11.13 10:29
2003.11.13 10:31
2003.11.13 12:08
2003.11.13 12:10
Kőbénya -újhegyen. De amilyne aformánk, épp ma ninmcs nyitva, mikro Emmának most jó lenen a só. De holnap leviszem, és ezentúl rászánunk heti 2x fél órát erre megelőzésképp. 2003.11.13 12:44
Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő! És hihetetlen milyen nosztalgiával gondolok a születésére és amikor először a karjaimban tarthattam. Minden pillanatra emlékszem arról az éjszakáról. 2003.11.13 13:18
.nem szereti mutkor kostoltatam vele spenotosgaluskát és nem ette meg én nem tudom igy kicselezni mert inkább éhezik ha nem izlik neki az eni valo mint hogy megegye
.
multkor mikor 1honapig beteg volt petike akor nekünk is mondta a dokinéni mivel éjszaka is sokat köhögöt hogy ha van akor menyen a hidegpárásito ne hogy krupos legyen nekünk egyelöre nincsen hidegpárásitonk mi jol bededvesitet törölközöket használunk éjszakára egy van petike ágyánál és egy meg a szobaajtonál .
2003.11.13 13:29
Mióta megvan (2 napja) azóta egyzser sem ébred éjjel!!!
radiátorra aksztható párásító nálunk is van, d eaz semmit sem ért, a vizes ruhák meg hamar megszáradnak. 2003.11.13 14:04
2003.11.13 14:12

2003.11.13 14:28

!
! 3 havonta kell benne szűrőt cserélni, és azért tisztitani is kell. Nem emlékszem pontosan, de 30 e. körül vettük. Lehet, hogy beújitunk egyet a saját szobánkba is, mert a padlófűtéstől nagyon száraz a levegő.
! Szörnyű
! Nem tudom az ilyen embernek minek gyerek!
! Ez már fél siker
! Ma nekünk is esedékes lesz, kiváncsi vagyok hogy fogja viselni.
! 2003.11.13 14:32
.
! Itt, az oldalon a legelső üzenet.
. 2003.11.13 14:39
Nálunk a 7 óra már jónak számít
Ha így folytatja begolyózom, vagy hamar bölcsis lesz
2003.11.13 15:37
ISten éltesse sokáig, füle érjen -khmm- bokáig.

A varrásról ne is beszéljünk. Az egyenesen varrás a fő problémám
2003.11.13 18:15
Horgolni is tanultam, azt a nagyimtol, de ahhoz nem igazan volt turelmem sosem. ALtalanosban meg himezni imadtam. Varrni viszont nem tudok, illetve autodidakta modon most tanulok.
2003.11.13 19:18
). Úgyhogy most őt kenegetjük
. Miután sokat vagyok beteg és az immunrendszerem is gyenge kaptam influenza elleni oltást, meg még kapok egyet tüdőgyuszi ellen is. Jó is legalább nem hozok haza minden szart Mancinak.
2003.11.13 20:56
De nem múlik neki egyenlőre, igaz nem is rosszabbodik, továbbra is csak sírásnál hallani.
2003.11.13 21:19
2003.11.13 21:22
Van neki 2 és fél foga (szerintem holnapra teljesen kibújik a harmadik. Étvágya sajna nem túl jó mostanában, de azért kitartóan próbálkozom. 27-én viszem mérésre, már előre félek az eredménytől
Sajna a darabos kajákat egyáltalán nem eszi meg, iszonyatosan öklendezik tőle. Még az almát is csak teljesen pépesen fogadja el, reszelve sem jó neki. A kenyér és egyéb falatkákkal pedig kergetni szoktuk a szobában, ő pedig kétségbeesett arccal menekül
Ha mégis sikerül bejuttatni a szájába, akkor egyből kiköpi.
Tudod, öreg diákok találkozója
Kíváncsi vagyok, hogy megkeresnek -e, hogy menjek vissza előbb. Bár olyan összeget úgysem ajánlanának meg, amire igent mondanék
2003.11.13 21:36
2003.11.13 22:14
. Akkor találkozunk. Mi ott alszunk Anyukámnál gyerekestől, tesóm is jön haza Pécsről (ő is oda járt), szóval, buli lesz 

! 2003.11.13 23:18
.
. Csak az a rossz, hogy ő világ életében szinte mindig mindenből 5-ös volt, neki elég 1-2x elolvasnia valamit és már tudja. De hát én nem vagyok ilyen. Szóval olyan rosszul érzem magam e miatt.
.
?
, pedig leragad a szemem. 2003.11.14 08:57
Remélem Emma is hamarosan a jobbulás útjára lép, és bízz benne, hogy minél hamarabb kinövi
persze nem volt madzagjuk, így elég nehéz, de küzdött ezerrel
Amúgy meg beszereztünk neki is fejlámpát, itt csak 1000,-ft, igaz a mienk sokkal drágább, márkás, de neki ez tökéletesen megfelel barlangozni 
Ha elnyűtte, majd kap másikat. 
2003.11.14 09:45
Na, de pont hajnal 5kor krllrtt nagytakarítania a törpének? Aztán apa levitte, sírt még, de aztán végre elaludt. Aztán fél 7kor meg nekem kellett kelni.
Persze ő akkor édesdeden aludt
, nyelvtani fejtörők, kvízjátékok, stb.) Van egy csomó régi társasjáték, a meglévőkből válogatunk + ami otthon van. Vannak csapatok, 1-1 forduló végén minden csapat tag ajándékkereső körútra indulhat (névreszólóak és sima ajándékok is vannak). 1 alkalommal mindenki csak 1-et kereshet, a következő játék után megint 1-et. Az ajándékok a lakás különböző pontján vannak eldugva.
Találtam egy óriáskindermeglepiből származó Mikulást (nagyon szép), azóta azzal szaladgál, szeretgeti
Nagggyon profi!!!!
Képet róla, ha lehet!!! 2003.11.14 10:27
igazából én nem is szeretem a karácsonyt, remélem ez majd most más lesz. Az az igazság, hogy nekem nincs tesóm sem, a papám is meghalt, így otthon elég csendes, semmilyen karácsonyznk szokott lenni. A párommal meg már ez lesz ugyan a harmadik, de az elsőn épp költözködtünk, utána rohantunk túrázni, a másodikon még elég csöpp volt Dodesz, így nem igazán volt semmi különös, csak ebédre ugrottunk át nagyiékhoz+ utaztunk az én anyumhoz, de most azért már valam jót szeretnék. Szeretném ha az ő karácsonyai igaziak lennének, úgy tervezzük, hogy ő hinni fog a télapóban sokáig, és igyekszünk barátságos, meleg, itthoni jó kis karácsonyi hangulatot teremteni
2003.11.14 11:23
2003.11.14 11:28
Tavaly meg eleg kicsike volt Emilia, a csomagolopapir jobban erdekelte,mint az ajandek, egyedul a csillagszorotol volt elajulva.
Es nem 24-en van az ajandekozas, hanem 25-en, de akkor reggeltol estig.Ugy ertem hogy tobb kisebb ajandekot szoktak egymasnak venni es felvalta bontogatnak, mondjuk orankent bont valaki.
Ja es a karacsonyfat mar joval 25 elott feldiszitik ami nekem naggyon szimpi.
2003.11.14 12:06
2003.11.14 13:47
!
!
! Most már 3. napja minden éjszaka ugyanabban az időpontban (hajnali fél 1-kor) elkezd nagyon keservesen sirni. Semmi nem segit, hiába veszem ki, hiába babusgatom, ő sir tovább
. Végül magától alszik vissza egy 10-15 perces bömbizés után. Ami nagyon aggaszt az egészben az, hogy sose szokott sirni éjszaka, és az hogy percre pontosan ugyanakkor kezdi el! Mi lehet ennek az oka szerintetek????
! De ne aggódj, ne idegeskedj, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet! Én minden nap kináltam valamilyen darabos kajával, és minden nap öklendezés és fuldoklás lett az eredménye
! De próbáltam lazán kezelni a helyzetet, nem erőltettem, csak kinálgattam. Amikor elkezdett fuldoklani, elővettem valami pépeset neki. Hosszú hónapok teltek el igy, már azt hittem az én gyerekem sosem fog rágni és darabosat enni. Aztán az 1. szülinapja előtt pár héttel óvatosan elkezdte enni a kenyeret. Előbb csak pár falatot, majd egyre többet. Most már nagyon szépen megeszik szinte bármit. valahol olvastam, hogy azokat az izeket amiket pépesen szokott meg, nagyon nehezen fogadja el darabosan. Most már úgy csinálom, hogy amit először eszik, mert 1 éves kora előtt nem kaphatta, már egyből darabosan, vagyis eredeti formájában adom
! Ez nálunk nagyon bevált
! Igy szokta meg, igy eszi. Mig a tesóm 1 évvel idősebb kisfia sok ételt nem eszik meg csak összeturmixolva, addig az én fiam minden gond nélkül elfogyasztja ugyanezeket az ételeket
!
! 2003.11.14 14:21
.
mostanában talán a halat eszi meg szivesen no meg a rántot pulyka mellet a Spenotot viszont kinem álhatja petike
.
csak igy elmaradt a délutáni alvás aminek meg az lett a következménye hogy fél5-kor az ágyunkra dölve félig állva aludt el .
2003.11.14 14:24

2003.11.14 18:14
2003.11.14 19:39
. remélem nem lesz rá szükség!
. Szóval dúskálunk az ünnepekben.
Így tudok dolgozni. 2003.11.14 20:48
. A könyvjelző jó ötlet. Én a tavalyi praktikában láttam egy téli képet, körülötte fehér műszőrmével és mindez párnának megvarrva, nagyon megtetszett, meg is vettem hozzá mindent. Persze azóta is a zacsijában csücsül a sok hozzávaló
.
, én is gyűjtögetem már az ötleteket. Megjelent a Praktikának egy karácsonyi különszáma, már azt is megvettem.
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint