A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ma harmadjára vagyok laptetején, kicsit fusztrál már :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

:D akkor csak várok még egy kicsit :D

Kép
Kép
h. szilvi

Ja, le nem cseszett, csak azt mondta, hogy mostmár kezdjek el odafigyelni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szerintem sincs baj azzal a 8 kilóval :shock:
emiatt ne aggódj!!

Kép
Kép
h. szilvi

kriszti: szerintem meg tojj a fejere!Ha 18nal tartanal azt mondom ok, de 8? Ugyan mar!
Nekem mar mertek plussz 10et is most megis plussz 8! Meg a vedono is mondta multkor ahany merleg annyi ertek!
Vendég

szegeny draganal nagyon gonosz voltam, oda tettem a pocimhoz a radiot! Muszaly volt felebresztenem, nem birtak mar az idegeim.
Igy most nehanyat kalimpalt. de nagyon remelem legalabb az esti edzeset megtartja majd, mert en ebbe belegajdulok!
Mind szep es jo, hogy nyugott gyerkoc, meg sokat alszik....de ezt en idegekkel nem birom!
Holnap ez lesz az elso kerdesem a dokitol, hogy meddig folos a param!
Vendég

lehet ebbe a hülye időben nincs kedve megmozdulni inkább elbújik :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

de jo! ESIK!Vegre! hatha kicsit megkonnyebulok! NA nem ugy- egesz nap hasmenesem van, azzal nincs gond :oops:
Vendég

Szilvi!
Az nagyon jo. 3alatt jo. Mellettem feküdt egy csak akinek volt már 6is de akkor se szedték ki a babát csak nézték neki naponta 3szor.
Vendég

Anyjuk!
Attól hogy bent ilyen nyugis, attól kint nem bizti hogy iylen lesz! Nekem meg néha "hiperaktív".

d.dodó

maverick!
Gratula a 35. héthez!

d.dodó

maverick: mi jó 3ig? és mennyinek kéne lenni? :?

Kép
Kép
h. szilvi

dori: nekem hidd el nem lenne baj, ha aktiv lenne idekint, csak lenne benn is az. Nem tudom mit olvastal ennyire felre, de talan az mar lejott csak amai felelmeimbol is hogy ez nekem nem orom! Hanem egy plussz aggodalom!
Amugy jol tudom, hogy az hog bent mennyit mosog nem hatarozza meg hogy idekinnmennyit fog!
Vendég

azt hiszem ma túlzásba estem: egy kakaós csiga, egy jégkrém, egy sport szelet, egy kapuciner, három túró rudi és még az eprem nem ért ide :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Ilyen napom nekem is van :) én most épp egy adag (még langyos) vaniliapudingot eszegetek.
Hú... a kapucinert imádom. Meg a túró rudit is.. csak itt nem lehet kapni. De turórudit most elvileg küld anya jövő héten, mikor jön apu.

d.dodó

milyen hely az ott??!! semmi értelmes ennivaló nincs?? :shock: :D

Kép
Kép
h. szilvi

ja, hát a pecsétek miatt akkor nem izgulok. Az én dokim végigpecsételte a jövő hetet is... :) Amikor a múltkor mondtam neki hogy nem kell-e valami pecsét, akkor benyomott vagy négyet egyszerre... :)

magdolnam, az a baj, hogy valamilyen szinten muszáj a nyelvtan. Mert vagy kinn van az ember nyelvterületen és 'ragad' vagy muszáj valamire építeni. Én amúgy úgy szoktam, hogy általában 2*45 perces órákat tartok és az egyik nyelvtan, a másik meg arra épülő szókincs meg beszélgetés. Meg nagyon sok társasjátékom meg ilyen-olyan játékom van és azt egy csomót használjuk. Úgyhogy tényleg nehéz megtalálni az egyensúlyt, de meg lehet. Ha szeretnéd, tudok jó könyveket ajánlani. Meg ha tanárhoz mész, azt is meg tudom mondani hogy mi alapján lehet nagyjából belőni hogy mennyire jó tanár... Na ennyit a szakmáról. :)

ronix a férjednek üzenem, hogy mi szarnánk bele hogy fiú vagy lány csak egészséges lenne. Próbálja kicsit átértékelni a dolgot, mert hogy milyen nemű talán nem a legfontosabb... És megértem hogy ki vagy rá akadva... Én is ki lennék...

ja amúgy nekem múlt héten volt grade II a lepény... Úgyhogy nem is baj ha kicsit hamarabb jön. :)

szerintetek az gáz, hogy nekem nem igazán keményedik a hasam? Mármint érzek itt-ott keményebb részeket, de szerintem azok csak testrészek amik belülről nekem feszülnek. De olyan fájdalmas egész hasas keményedésem nem volt. Meg szurkálásom se...

Ja és nekem még a köldököm sem simult ki, nemhogy kifordult volna... Ugyanúgy megvan... Na jó, nem olyan mély, de akkor is...

És én majdnem mindig háton alszom... Nekem csak úgy kényelmes... (Régen elütött egy autó és el volt törve a medencém, aztán egy idő után baromira fáj ha oldalt fekszem...) remélem legalább ebből nem lesz gáz...

Ja és én egyszer sem szedtem magne B6-ot meg semmilyen magnéziumot, mert nekem nem mondta a dokim. De nem is volt semmi görcsöm. Se láb, se semmi...

Velem van gond? :)

Szülésfelkészítőre mindenki megy? Én nem érzek rá túl sok indíttatást...

És a hét végén vagy jövő hét elején megérkezik a kiságyunk is. Nekem már csak anyagpelust kell amúgy vennem, meg magamnak hálóinget meg köntöst. Azt hiszem minden más megvan. Bár ruhákat még nem mostam, arra azért nem bírtam magam rávenni. Furcsa hogy vannak dolgok amiktől kiakadok, és vannak amik feldobnak... Úgy sem készülhetek hogy nem hozzuk haza, mert mi van ha mégis, de úgysem hogy hazahozzuk mert mi van ha mégse? Na ebben a helyzetben legyetek okosak...

Na most eldugulok. Este majd azt hiszem teszek fel pocis képet. már vagy két hónapja vagy több is hogy nem tettem fel...

KépKép
muffin

szilvi!
Hát sajna elég sokminden nincs... na de azért vannak olyanok is, ami meg otthon nincs :).

d.dodó

ja és csak hogy megint kilógjak a sorból, az én kisfiam egész nap döngeti a ház oldalát... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Én is aludtam délután egy kicsit,Apa most csinált zacsislevest meg lángost,azt hammoltam!
Totál kész vagyok!
Nekem is kőkemény a hasam,feszít mint az állatt,alig ettem ma még valamit!
Gondoltam most gyorsan benézek aztán estig feküdni fogok!
Ez az idő kicsinál!
Annyira fúr ott lennt,mintha tűvel szűrkálnának!
Időnként nagyon fáj!

Wera! Pont az előbb mondtam Apának,hogy megegyeztünk veled,úgyhogy tied a jövőhét vasárnap,enyém a hétfő!!!
De jó lenne!
Én 4 hetet tutira nem bírok már ki!
Annnnnnnnnnnnnyiraszenvedek!
És holnap fodrászhoz megyek,remélem addigra jobb lesz a helyzet!

Este még benézek!

További szép napot nektek!

Kép

Kép
ibm

úgy látom a lepényem miatt igazán nincs okom aggódni :D :D

Kép
Kép
h. szilvi

Na..itt is leszakadt az ég!! :(

d.dodó

koldok: nekm nem hogy kisimult,vagy kidudorodna, egy oriasi lyuk van ott :oops:

muffin: ez csak jo, ha meg magnezium nelkul sem kemenyedsz, vagy gorcsolsz...legalabb egy kis orom!

szilvi: nem semmi mennyiseg.
en ma ettem egy tal salatat, egy turorudit, es nehany szal ropit. es mivel ugy erzem durranni fog a hasam lehet ma mar nem is eszem:(
Megkerdem a dokit holnap hogy ez mennyire gaz, hogy nem birok enni.
Vendég

azt hiszem en lassan kezdek magammal valamit.
Marmint olyan ertelemben, hogy itt eldugulok, bebujok az agyba es olvasok.
avgy tudom is en!
Parom soka jon meg megy az apja gepet szerelni meg munka uta, igy ismet egyedul toltom az estem. Mar eleg jol szokva vagyok hozzza:( Bar ugysem lennek most tul jo tarsasag. Pont olyan sotet a hangulatom, mint az ido!
Vendég

Dodó! Azt hiszem mégsem megyek Svédországba szülni! Ott úgy nézem semmi normálisat nem lehet kapni. :shock: Mit lehet enni odakint? Rénszarvashusit? :lol:

Hát ez a kölök nem lesz frontérzékeny! Mindjárt kipattan a hasamból! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jajjajj! Nehogy harag legyen! Poénnak szántam a szarvast! :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Hazaértem én is!
Jó sokat írtatok ma is.

Pecsét ügyben annyit tudok, hogy mindegy, hogy doki vagy védőnő, csak legyen meg a négy pecsét, de igazából a kutya sem nézi a pecséteket, mert a kiskönyv alapján a doki ad egy igazolást, és csak az kell.

Hene, én úgy szültem teliholdkor, hogy semmi előjele nem volt, aztán hajnalban elfolyt a magzatvíz.

Muffin, örülök, hogy itt vagy. Szerencsére, nekem sem keményedik, görcsöl a hasam. Zsuzsival sem volt semmi, nem volt egy darab jóslófájásom sem. Én sem szedek semmit, még a terhesvitamint is abbahagytam.

Kép
Kép
patr

muffin, patr.
én sem igazán szedek semmit. én még terhesvitamint se szedtem. nekem bocs a kifejezésért, de inkább visszajött még akkor is ha netán 10 alkalomból 1-szer lement. de általában bezárt a torkom meg összeszorított a nyelvem és a szájpadlásom, és a bogyó ott maradt, a viz meg éppen hogy lement.
magne b6-ot szedtem kb. 3 hónapig. ca-t ittam. most is iszok néha ha nem felejtem el. de azt meg inkább a fogaim miatt. én azt hallottam azt igyak, és hogy ettől-e vagy nem, de nem volt gond a fogdokinál.
igyekszem gyümölcsözni. minden nap eszek valamilyet, sőt többet is :D

keményedésem sincs. és higyjétek el, tudom milyen az mikor van. tudom sajnálni azt akit van. nekem az előző terhességemmel a 6-7. héttől volt egyfolytában. ugyhogy hálát adok a fentieknek hogy most nincs. lehet ezért is vagyok ilyen nyugodt.

jah és épp a mult hétvégén "szólt meg" párom kollégája, hogy mi a fene van velem. vigyorgok mint a vadalma, és soha nincs rossz kedvem. nah jó persze nekem is vannak rosszabb napjaim, vagy éppen huz egy kicsit a pocakom, de tényleg vigyorgok.
azt hittem én majd milyen nyűgös leszek. előre féltünk párommal a terhességemtől hogy milyen rosszul fogom viselni.
és őszintén szólva én nem tudom 2-3 alkalommal vukkoltam-e.
szóval tényleg örülhetek hogy ilyen jol vagyok. kop-kop-kop. kiváncsi vagyok a végéig igy lesz-e.

tényleg ritka az ilyen. főleg hogy mindenhol mit lehet olvasni... :shock: :shock:

ugyhogy patr! örüljünk hogy mi ilyen jól viseljük és küldjünk sok-sok +++++ akik nem igy vannak ezzel. meg asszem viki aki még jól viseli. tehát ha megnézzük tényleg sokkal kevesebben vagyunk azok akiknek kevesebb aggodalma, félelme van. persze attól a szülés lehet még "borzalmas"!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és terhességem előtt ne tudjátok meg néha (elég gyakran) milyen nyűgös, hisztis pics@ voltam. most mint akit elvágtak. minden gondolatom a bébi körül van, persze hogy vigyorgok. :D :D

Kép

Kép
timi1982

Kriszta!
Nincs harag a rénszarvas husi miatt! Csak kint voltam a konyhában, megcsináltam a zsemlegombócot, meg elmosogattam! :lol: Amugy itt rénszarvas nincs... az fent van még északabbra, meg Lappföldön. Itt jávorszarvas van! De olyat már láttam is! :) És jávorszarvas kolbászt lehet kapni (meg husit is) de nagyon drága! Sőt medvehust is....
De amugy nagyon sokmindent lehet kapni amit otthon is... csak a csokik nem olyanok. nem mondom hogy nem finomak....
Bár én inkább gumicukor párti vagyok.... na abból meg egész nagy választék van. A boltokban igy egy egész fal van berendezve ilyen átlátszó, felnyitható tetejű tartókkal, és mindegyik kis fakkban más féle haribó van. Ugy kell papírzacsiba összeválogatni, és a pénztárnál leméretni (kilóra van). Van sima előre csomagolt is....de az olyan "snassz". Igy olyanokat válogathatsz össze amilyet szeretnél!

d.dodó

Sziszka!
Most miérttttttttttt?

Krisztikém!
Mi a baj? Kit verjek meg?
Kép

Lassan közeled a pizzám :oops:
20150601134430

Dodó!
A gumicukkert mi is imádjuk!!!! Bármilyen formában!
20150601134430

Huh eze az öt oldal 44 percembe került!

Ronix: gratula a 31. héthez.

Dodó: szép a pocid!

Muffin: örülök, hogy jelentkeztél és kitartás! A 37. héten pedig teljesen érettek már a babák!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:50-kor.
Vendég

Jaj még annyit akartam írni, hogy az én kislányom úgy látszik fordítva van programozva mint a többi gyerkőc de ma olyan élénk volt mint talán még soha! (vagy csak a múltkor annyira megijesztett és most engesztel! :D :D :D :D )
Vendég

Ez nem ér, tegnap is ez volt, ha én ideülök, mindenki eltűnik! :evil:
Vendég

Kata, én itt vagyok!

Csak megvacsiztunk. Szabolcs elment kosarazni, tehát most van egy kis időm.

Kép
Kép
patr

Ja, az én fiam is fordítva van becsavarva, illetve nem is tudom, mert egyelőre folyamatosan aktív.
Egyébként nagyon fura még azt mondani, gondolni, hogy "fiam".
Így egy lány után.

Kép
Kép
patr

Na tessék, megint egyedül vagyok.

Kép
Kép
patr

A párom egy b@rom!!! :twisted: Kb negyed órája ért haza. Reggel megy, este jön. Meséltem neki hogy mi volt a védőnőnél, meg gondoltam kicsit beszélgetünk. De a szeme folyamatosan a tv-n volt, ráadásul egy olyan műsor megy, amit legalább 3x látott. Visszakérdeztem hogy mit mondtam, de persze nem tudta... :evil: Mindjárt odamegyek és megverem. Lehet hogy tényleg front van.

Muffin, nekem sem simult ki a köldököm, pedig már 115cm a haskörfogatom. Nem hiszem hogy gáz lenne ha nincsenek keményedéseid. Nekem sem sűrűn van. Szerintem ez abszolút egyénfüggő.
Timi, én is csatlakozom a jól viselőkhöz! Én egyszer sem rókáztam! :D Néha persze vannak nehezebb napjaim, de összességében tök jól vagyok!!! Ilyan legyen minden várandósságom!!!
Viki, hát nem is tudom... :roll: :wink:

Kép
sziszka82

Patr én vagyok! Úgyis csak veletek tudod beszélgetni!

Kép
sziszka82

sziszka!
Jújjjj ezt én is utálom. Mikor hazajön a párom, evés után egyből a géphez ül, és ha mondok valamit, akkor még lehet helyesel is, de nem tudná ám megmondani mit is mondtam neki!! :evil:

d.dodó

Szerintem is tök dühítő, mert keveset vagyunk együtt. Beszélgessünk, aztán ha mindent megbeszéltünk, nézze azt a rohadt tv-t. :evil:

Kép
sziszka82

Na mindegy. Nem hergelem magam! Majd jól belerúgok egyet. De csak a sípcsontjába, mert feljebb nem tudom emelni a lábam... :roll: :wink:

Kép
sziszka82

Viki! Kit verj meg? Azt hiszem a párom főnökét kellene, aki indok nélkül közölte, hogy egy hetet csúszik a fizetés. Nem hiszem hogy kihúzzuk. :cry:

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én is itt vagyok!
Vendég

Sziszka ne dühöngj! Lehet ma hülye nao van, nálunk meg én vagyok ma hisztis!
Vendég

Sziszka, de harcias vagy :lol:

Kép
Kép
patr

Lehet, hogy Viki karatés macskája volt rád hatással!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Elég csalódott vagyok, mert nem tudott uh-ot csinálni, így jövőhét hétfőn kell mennem majd a MÁV-ba a köv. CTG-re, akkor lesz uh-is meg minden szirszar. Igen, a Máv-ba!! Ezen is ki vagyok borulva, de azt mondta a Péterfy-be még nem tud behívni, mert ő még új ott :evil: . Hurrá! Még messzebb van, 3x kell átszállnom és persze senki sem tud sem elvinni, sem elkísérni. (Ma is ez volt! :( )

Jah, és megint 150 volt a vérnyomásom (ezek után csoda?!?!?!), így most már mérnem kell napi 5x és ha 1 napig 140 fölött lenne, akkor kórház. REMEK! :evil: Akart nézni fehérjét is a vizeletemben, de 5 perccel a vizsgálat előtt voltam pisilni... úgyhogy azt majd hétfőn...

Amúgy Nóri még egyáltalán nincs befordulva, keresztbe fekszik ahogy sejtettem is. Amikor rákérdeztem hogy ez nem gáz-e, azt mondta hogy egyáltalán nem, hisz' ez MÉG CSAK A 37. hét!! :shock: Szóval ezennel szeretném mindenkinek ünnepélyesen eloszlatni a 30. hét körüli "úristenmégnemfordultbe" paráját!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Bezzeg a méhszájam már a külső-belső is nyitva van jó 1 ujjnyira. :roll: És úgy megvizsgált, hogy alig bírtam hazajönni, még mindig nagyon fáj...

Azt is mondta szerinte tuti nem húzzuk ki a kiírt időpontig, júni elején már meglesz. Na kíváncsi vagyok! 8)

Ez egy pocsék nap volt! Megyek zuhi aztán szunya. Elegem van! :(

Jóéjt! És szép, babás álmokat! (Ami! Már olyan rég írtad ezt!!!! :wink: )
Vendég

Ma megszületett AndKatával közös kolléganőnk kislánya 3700 grammal és 55 cm-el (szegény 9 nappal hordta túl a babót) én azt hiszem ha ennyit kell várnom begolyózok! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: